גויאגון נשאר שם בינואר? לא יודע. בכל מקרה כנעאן זה לא האישו פה. אז שבירו, או שחקן אחר במיליונים.Daniel123 כתב: 05 נובמבר 2022, 20:16חח מה יעשו עם כנעאן? הוא על המשבצת של גלוך וגויאגון.Apoc כתב: 05 נובמבר 2022, 20:14רק עונה שעברה הביאו חלוץ ב2 מיליון יורו. הם יכולים לשים על כנעאן 2 מיליון יורו בינואר, אם הם הולכים לעשות את זה או לא אני לא יודע אבל גם אתה לא.Judokan כתב: 05 נובמבר 2022, 20:00 יכולים תיאורטית, אין ספק שהם יכולים. אבל הם לא הולכים לעשות את זה.
תנסו לחזור אחורה ולהראות חלון העברות אחד, בין אם בעונות שבהן הם היו מאוד טובים, או בעונות שבהן לא הלך להם, שבהם גולדהאר הוציא בינואר מיליונים רבים מהכיס. לא היו כאלה.
לכן אני בטוח במיליון אחוז שהם לא הולכים פתאום לשים 2.5 מיליון על כנעאן בינואר או משהו כזה. עכשיו בהינתן שאין להם איזשהם ליגיונרים נוספים להחזיר, שזה הגו-טו של יצחקי, מה שנשאר זה שהם ילכו על מילוי עמדות הזר שעוד נותרו להם פתוחות.
דווקא ללכת על משהו מוכר וידוע בליגה כמו כנעאן זה משהו שמאוד מתאים ליצחקי לעשות. ושבירו.
ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
יצחקי מאוהב בכנעאן ורצה להביא אותו לפני הפריצה של גלוך אני יודע את זה מאנשים ממקור ראשון. בהנחה שהם יודעים שגלוך כנראה יעזוב בסוף העונה ושאנחנו רוצים אותו אל תתפלאו אם הם יעשו 1+1 ויביאו אותו. אותו דבר לגבי שבירו.
הם בינואר כנראה ישחררו את ג׳ראלדש ויש להם במילא עוד משבצת של זר וינחיתו זרים בשכר מאוד גבוה.
וכן יצחקי לא הראה בינתיים שיש לו איזה יכולת מדהימה להביא זרים אבל בסוף כשיש לך כל כך הרבה כסף לשחק איתו לא צריך להיות גאון גדול כדי להביא זר נורמלי.
הם בינואר כנראה ישחררו את ג׳ראלדש ויש להם במילא עוד משבצת של זר וינחיתו זרים בשכר מאוד גבוה.
וכן יצחקי לא הראה בינתיים שיש לו איזה יכולת מדהימה להביא זרים אבל בסוף כשיש לך כל כך הרבה כסף לשחק איתו לא צריך להיות גאון גדול כדי להביא זר נורמלי.
יצחקי לא מסוגל להביא זר נורמלי זה לא עניין של כסף.Shocking4U כתב: 05 נובמבר 2022, 20:29 יצחקי מאוהב בכנעאן ורצה להביא אותו לפני הפריצה של גלוך אני יודע את זה מאנשים ממקור ראשון. בהנחה שהם יודעים שגלוך כנראה יעזוב בסוף העונה ושאנחנו רוצים אותו אל תתפלאו אם הם יעשו 1+1 ויביאו אותו. אותו דבר לגבי שבירו.
שבירו וכנעאן זה לא הרכש שיציל אותם, הבעיה הגדולה שלהם זה כנפיים והמגנים אין פתרון לזה מהשוק הישראלי, וזרים הם לא יודעים להביא, וגם במרכז השדה יש להם בעיה פרץ, גלזר גולסה, וואן אובריים חלשים מאוד.
- Judokan
- סמל ירוק
בטח שצריך להיות גאון. מי כמונו יודע ששכר גבוה לא מבטיח לך כלום, אם אתה לא יודע לבחור שחקנים ועושה את זה על סמך סרטונים והמלצות של סוכנים. כמה זרים כושלים החתמנו ב-10 שנים הרעות, למרות היכולת לתת להם 300 ו-400 אלף יורו בעונה?Shocking4U כתב: 05 נובמבר 2022, 20:29 יצחקי מאוהב בכנעאן ורצה להביא אותו לפני הפריצה של גלוך אני יודע את זה מאנשים ממקור ראשון. בהנחה שהם יודעים שגלוך כנראה יעזוב בסוף העונה ושאנחנו רוצים אותו אל תתפלאו אם הם יעשו 1+1 ויביאו אותו. אותו דבר לגבי שבירו.
לוקאסן זו דוגמה מושלמת. הביאו שחקן שמחמיץ במצטבר חצי עונה ב-4-5 שנים האחרונות בגלל פציעות, ואז מתפלאים שהוא פצוע ומתקשה לחזור לכשירות. אבל על הנייר הוא היה נשמע בלם מדהים ששיחק ב-PSV ובליגה הראשונה בטורקיה.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אנשים ימשיכו לזיין את השכל על זה שלכנעאן אין מספרים כשבפועל הוא נותן בישול לגול למשחק רק שהעגלות באשדוד לא מסוגלים לסיים את זה בשער
זה באמת החמצה חריגה. אבל בסופו של דבר אם הוא יסיים את העונה בלי מספרים יש גבול לכמה אפשר לתלות את זה בהחמצות.
אופטימיות במכבי חיפה
ראיתי עכשיו את התקציר של הצהבת מול נס ציונה.
הם לא שיחקו רע, פשוט החמיצו כמו משוגעים, קרה גם לנו.
הם לא שיחקו רע, פשוט החמיצו כמו משוגעים, קרה גם לנו.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
מה שטוב בכל מה שקורה במכבי ת''א זה שבניגוד לקונצנזוס ולהילה שנבנתה פה סביב איביץ' האיום, הוא הראה בתקופה קצרה מאוד ובתקציב שחקנים חריג שגם מלך אל יכול לדמם.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
אפשר לכפר על זה עם XA - מדד בישולים צפויים (בדומה לXG)Shocking4U כתב: 05 נובמבר 2022, 21:10 אנשים ימשיכו לזיין את השכל על זה שלכנעאן אין מספרים כשבפועל הוא נותן בישול לגול למשחק רק שהעגלות באשדוד לא מסוגלים לסיים את זה בשער
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שערים הוא צריך לתת יותר. בישולים אני אומר לך שהוא נותן במינימום כדור לגול במשחק והעגלים שם לא מסוגלים לשים כדור ברשתApoc כתב: 05 נובמבר 2022, 21:17 זה באמת החמצה חריגה. אבל בסופו של דבר אם הוא יסיים את העונה בלי מספרים יש גבול לכמה אפשר לתלות את זה בהחמצות.
- Judokan
- סמל ירוק
אני חושב שהיום המשחק שבו סופית הבנתי שלבני לם אין יותר מה לעשות והוא בשלב ההיסטריה. נתניה צריכים לחתוך אותו בשביל שלמאמן החדש תהיה פגרה לעבוד עם השחקנים.
ההגנה של נתניה נראית כמו זבל, חותכים אותם במתפרצות בלי בעיה. אז הוא מחליף את איתמר ניצן במחצית - שאולי היה אשם בתגובה איטית לגול אחד. סתם זריקת אחריות של לם עליו. וכשזה מתחיל לקרות, ברור שהמאמן אבוד ואין לו רעיונות
ההגנה של נתניה נראית כמו זבל, חותכים אותם במתפרצות בלי בעיה. אז הוא מחליף את איתמר ניצן במחצית - שאולי היה אשם בתגובה איטית לגול אחד. סתם זריקת אחריות של לם עליו. וכשזה מתחיל לקרות, ברור שהמאמן אבוד ואין לו רעיונות
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
ולקבוצה שכן החליפה מאמן. קרית חיים רושמת ניצחון לפני הדרבי עם רוני לוי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הכדור של כנעאן לנגיחה וההחמצה הנוראית של ממאטה עם החיצון זה לדעתי מסירה שרק שרי או חזיזה מסוגלים לתת אצלנו
דבר דומה כתבתי אתמול לחברים אוהדי התל אביביות:Kozmo כתב: 05 נובמבר 2022, 23:22 מה שטוב בכל מה שקורה במכבי ת''א זה שבניגוד לקונצנזוס ולהילה שנבנתה פה סביב איביץ' האיום, הוא הראה בתקופה קצרה מאוד ובתקציב שחקנים חריג שגם מלך אל יכול לדמם.
״לדעתי, ההייפ והמיתוג שלו לאחר החזרה בעיתיים ויצרו משחק סכום אפס - אם היו עם סיבוב ראשון מושלם או עם מספר נמוך מאד של ספיגות, ההרתעה הייתה משמעותית ומביאה נקודות בעצמה לאורך כל העונה. במקום, העובדה שהם מראים פגיעות אחרי כזה בילד אפ בקיץ יוצרת סיר לחץ מיותר לחלוטין עבורם.״
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
אני עדיין תופס ממנו. ההגנה של נתניה חרפה. אבל ראיתי תתקציר אתמול והם הגיעו להרבה מצבים שבמשחק אחר גם היו נותנים להם שלושה שערים.
מלבד החורים בהגנה שלהם והחוסר ריכוז באמת השוער אשם בלפחות שני שערים ודווקא טוב שהוציא אותו כדי לעצור אפילו תבוסה גדולה יותר
בני לם עוד יחזור מהדלת הקדמית
מלבד החורים בהגנה שלהם והחוסר ריכוז באמת השוער אשם בלפחות שני שערים ודווקא טוב שהוציא אותו כדי לעצור אפילו תבוסה גדולה יותר
בני לם עוד יחזור מהדלת הקדמית
- Judokan
- סמל ירוק
ניצן היה אולי אשם בגול השלישי, בטח לא בראשון ובשני. גולים של הגנה מביכה שלא שומרת. החילוף שלו היה סתם פניקה מיותרת, וכתבתי אתמול שלדעתי זה היה האירוע שסתם את הגולל על לם סופית.
לם הוא דור הדינוזאורים של הכדורגל. הלך לו טוב על קלף של מומנטום והתלהבות בעונה שעברה.
לם הוא דור הדינוזאורים של הכדורגל. הלך לו טוב על קלף של מומנטום והתלהבות בעונה שעברה.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
בשני גול מחוץ לרחבה בעיטה לפינה שלו לגובה של הידיים. הרבה שוערים לוקחים את זה.
מסכים שההגנה מביכה (בכל הגולים)
בני ראיתי אצלו קצת יותר מהתלהבות, לא סתם היללו את המשחק מאחור ובאמת היו לו רעיונות של כדורגל מודרני.
הוא בהחלט צריך להטלטש ולהשתפר. וזמן יגיד אם הוא באמת יחזור
מסכים שההגנה מביכה (בכל הגולים)
בני ראיתי אצלו קצת יותר מהתלהבות, לא סתם היללו את המשחק מאחור ובאמת היו לו רעיונות של כדורגל מודרני.
הוא בהחלט צריך להטלטש ולהשתפר. וזמן יגיד אם הוא באמת יחזור
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
גם בקיץ לא היה להם מגבלות ולא ראיתי שהם הנחיתו זרים במיליוני יורו, די עם האגדה הזאת של הפיירפלייApoc כתב: 05 נובמבר 2022, 18:58 אל תבנה על זה. אין יותר פייר פליי ולגולדהאר לא מזיז מיליון לפה מיליון לשם. מה גם שיש להם את גלוך שהם אמורים למכור בקיץ ב6-8 מיליון יורו ולכסות את כל ההוצאות שלהם.
זה שאנחנו לא מוציאים כסף למרות שהכנסנו העונה 25 מיליון יורו זה כבר בעיה שלנו.
מיטש לא פראייר, זה שיש לו כסף לא אומר שהוא יזרוק אותו.
היה להם מומנטום שהם הביאו את ראיקוביץ' וקיארטנסון ולאחר מכן את סקאריונה והוא ראה שזה לא מתקדם לשום מקום
בסדר, החלוץ ב2 מיליון יורו זה פחות או יורת התקרה שלהם. גם אנחנו הבאנו חלוץ בכמעט 2 מיליון יורו.Apoc כתב: 05 נובמבר 2022, 20:14רק עונה שעברה הביאו חלוץ ב2 מיליון יורו. הם יכולים לשים על כנעאן 2 מיליון יורו בינואר, אם הם הולכים לעשות את זה או לא אני לא יודע אבל גם אתה לא.Judokan כתב: 05 נובמבר 2022, 20:00 יכולים תיאורטית, אין ספק שהם יכולים. אבל הם לא הולכים לעשות את זה.
תנסו לחזור אחורה ולהראות חלון העברות אחד, בין אם בעונות שבהן הם היו מאוד טובים, או בעונות שבהן לא הלך להם, שבהם גולדהאר הוציא בינואר מיליונים רבים מהכיס. לא היו כאלה.
לכן אני בטוח במיליון אחוז שהם לא הולכים פתאום לשים 2.5 מיליון על כנעאן בינואר או משהו כזה. עכשיו בהינתן שאין להם איזשהם ליגיונרים נוספים להחזיר, שזה הגו-טו של יצחקי, מה שנשאר זה שהם ילכו על מילוי עמדות הזר שעוד נותרו להם פתוחות.
דווקא ללכת על משהו מוכר וידוע בליגה כמו כנעאן זה משהו שמאוד מתאים ליצחקי לעשות. ושבירו.
אני מאוד אופתע אם גולדהאר יתפרע וישים 5 מיליון יורו על זר או דמי העברה כאלה במיוחד אחרי כל הכסף שהוא כבר הוציא בקיץ כשכר.
אני גם לא רואה אותו שם את ה2-2.5 מיליון יורו על כנעאן (בטח עם כל הפקק שם בקישור)
מיטש זרק איזה 5 מיליון יורו עלות מעביד על ערן זהבי הגרסה הזקנה. לא נראה שיש לו בעיה לזרוק כסף.KevinDurant כתב: 06 נובמבר 2022, 16:00גם בקיץ לא היה להם מגבלות ולא ראיתי שהם הנחיתו זרים במיליוני יורו, די עם האגדה הזאת של הפיירפלייApoc כתב: 05 נובמבר 2022, 18:58 אל תבנה על זה. אין יותר פייר פליי ולגולדהאר לא מזיז מיליון לפה מיליון לשם. מה גם שיש להם את גלוך שהם אמורים למכור בקיץ ב6-8 מיליון יורו ולכסות את כל ההוצאות שלהם.
היה להם מומנטום שהם הביאו את ראיקוביץ' וקיארטנסון ולאחר מכן את סקאריונה והוא ראה שזה לא מתקדם לשום מקום
בסדר, החלוץ ב2 מיליון יורו זה פחות או יורת התקרה שלהם. גם אנחנו הבאנו חלוץ בכמעט 2 מיליון יורו.Apoc כתב: 05 נובמבר 2022, 20:14רק עונה שעברה הביאו חלוץ ב2 מיליון יורו. הם יכולים לשים על כנעאן 2 מיליון יורו בינואר, אם הם הולכים לעשות את זה או לא אני לא יודע אבל גם אתה לא.Judokan כתב: 05 נובמבר 2022, 20:00 יכולים תיאורטית, אין ספק שהם יכולים. אבל הם לא הולכים לעשות את זה.
אני מאוד אופתע אם גולדהאר יתפרע וישים 5 מיליון יורו על זר או דמי העברה כאלה במיוחד אחרי כל הכסף שהוא כבר הוציא בקיץ כשכר.
אני גם לא רואה אותו שם את ה2-2.5 מיליון יורו על כנעאן (בטח עם כל הפקק שם בקישור)
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
עסקת זהבי זה עסקה אחרת.Apoc כתב: 06 נובמבר 2022, 16:09מיטש זרק איזה 5 מיליון יורו עלות מעביד על ערן זהבי הגרסה הזקנה. לא נראה שיש לו בעיה לזרוק כסף.KevinDurant כתב: 06 נובמבר 2022, 16:00גם בקיץ לא היה להם מגבלות ולא ראיתי שהם הנחיתו זרים במיליוני יורו, די עם האגדה הזאת של הפיירפלייApoc כתב: 05 נובמבר 2022, 18:58 אל תבנה על זה. אין יותר פייר פליי ולגולדהאר לא מזיז מיליון לפה מיליון לשם. מה גם שיש להם את גלוך שהם אמורים למכור בקיץ ב6-8 מיליון יורו ולכסות את כל ההוצאות שלהם.
בסדר, החלוץ ב2 מיליון יורו זה פחות או יורת התקרה שלהם. גם אנחנו הבאנו חלוץ בכמעט 2 מיליון יורו.Apoc כתב: 05 נובמבר 2022, 20:14
רק עונה שעברה הביאו חלוץ ב2 מיליון יורו. הם יכולים לשים על כנעאן 2 מיליון יורו בינואר, אם הם הולכים לעשות את זה או לא אני לא יודע אבל גם אתה לא.
לא סתם הם הביאו בלם על הבאזר בסוף החלון, לא הצליחו להביא שחקן זר (להזכירך הם עם 5 זרים כן?)
אני אישית לא מסכים אתך. מאז הסיפור עם קיארטנסון וראיקוביץ' שאני בטוח שמכרו לו עליהם הרים וגבעות וכמה הוא הולך לגרוף שם ובסוף הוא בקושי החזיר עליהם את ההשקעה הוא כבר לא ישתגע בסכומי העברה מטורפים.
תראה כמה הם משכו את ההעברה של יונתן כהן על 100 אלף יורו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
משכו את הזמן עם יונתן כהן על אגו. גם בשנה שעברה הם הוציאו כסף על נחמיאס, חלאיילה ודן ביטון. מעבר לזה הם משלמים שכר משמעותית יותר גבוה מאיתנו
אם אתה חושב שהסיבה שיונתן כהן נמרח זה בגלל 100 אלף אירו אז אתה לא מכיר איך הדברים עובדים שם.KevinDurant כתב: 06 נובמבר 2022, 16:31עסקת זהבי זה עסקה אחרת.Apoc כתב: 06 נובמבר 2022, 16:09מיטש זרק איזה 5 מיליון יורו עלות מעביד על ערן זהבי הגרסה הזקנה. לא נראה שיש לו בעיה לזרוק כסף.KevinDurant כתב: 06 נובמבר 2022, 16:00
גם בקיץ לא היה להם מגבלות ולא ראיתי שהם הנחיתו זרים במיליוני יורו, די עם האגדה הזאת של הפיירפליי
בסדר, החלוץ ב2 מיליון יורו זה פחות או יורת התקרה שלהם. גם אנחנו הבאנו חלוץ בכמעט 2 מיליון יורו.
לא סתם הם הביאו בלם על הבאזר בסוף החלון, לא הצליחו להביא שחקן זר (להזכירך הם עם 5 זרים כן?)
אני אישית לא מסכים אתך. מאז הסיפור עם קיארטנסון וראיקוביץ' שאני בטוח שמכרו לו עליהם הרים וגבעות וכמה הוא הולך לגרוף שם ובסוף הוא בקושי החזיר עליהם את ההשקעה הוא כבר לא ישתגע בסכומי העברה מטורפים.
הנקודה היא שהתקציב שלהם תמיד היה גדול משמעותית משלנו ותמיד יהיה. כי הם יכולים בכל חלון נתון להחליט שהם שמים 2-4 מיליון יורו על שחקן ואתה במקרה הטוב שם 1.6 ומתלהב שזה סכום פסיכי ומדליף ציטוטים על זה שבעל הבית השתגע.
נערך לאחרונה על ידי Apoc ב 06 נובמבר 2022, 17:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
נחמיאס בא בחינם, חלאיילה זה לא עסקה יקרה באמת, סביבות ה600 אלף יורו. גם דן ביטון זה סביבות ה800 אלף יורו וזה הסיפור העיקרי פהShocking4U כתב: 06 נובמבר 2022, 16:58 משכו את הזמן עם יונתן כהן על אגו. גם בשנה שעברה הם הוציאו כסף על נחמיאס, חלאיילה ודן ביטון. מעבר לזה הם משלמים שכר משמעותית יותר גבוה מאיתנו
הם שמו על 3 שחקנים שהם בינוניים ביום טוב ואף אחד מהם לא באמת ברמת ההרכב דמי העברה של 1.5 מיליון יורו וזו הסכנה והלקח העיקרי של מכבי חיפה.
אם זה בינוני, שלא יביאו
- KevinDurant
- חבר בבורד
היו שם פערים כספיים הרבה זמן לפי הדיווחים.Apoc כתב: 06 נובמבר 2022, 17:15אם אתה חושב שהסיבה שיונתן כהן נמרח זה בגלל 100 אלף אירו אז אתה לא מכיר איך הדברים עובדים שם.KevinDurant כתב: 06 נובמבר 2022, 16:31עסקת זהבי זה עסקה אחרת.Apoc כתב: 06 נובמבר 2022, 16:09
מיטש זרק איזה 5 מיליון יורו עלות מעביד על ערן זהבי הגרסה הזקנה. לא נראה שיש לו בעיה לזרוק כסף.
הנקודה היא שהתקציב שלהם תמיד היה גדול משמעותית משלנו ותמיד יהיה. כי הם יכולים בכל חלון נתון להחליט שהם שמים 2-4 מיליון יורו על שחקן ואתה במקרה הטוב שם 1.6 ומתלהב שזה סכום פסיכי ומדליף ציטוטים על זה שבעל הבית השתגע.
גם אני יכול להחליט בכל רגע נתון שאני שם 2-4 מיליון יורו על שחקן ועובדתית מאז קיארטנסון וראיקוביץ' שהיו בעונה של ליגת האלופות שלהם אאל''ט (סביבות ה6 שנים אחורה בערך), הם לא הביאו אף שחקן רכש ב2-4 מיליון יורו.
בסדר נו, לפי הדיווחים.KevinDurant כתב: 06 נובמבר 2022, 17:18היו שם פערים כספיים הרבה זמן לפי הדיווחים.Apoc כתב: 06 נובמבר 2022, 17:15אם אתה חושב שהסיבה שיונתן כהן נמרח זה בגלל 100 אלף אירו אז אתה לא מכיר איך הדברים עובדים שם.KevinDurant כתב: 06 נובמבר 2022, 16:31
עסקת זהבי זה עסקה אחרת.
גם אני יכול להחליט בכל רגע נתון שאני שם 2-4 מיליון יורו על שחקן ועובדתית מאז קיארטנסון וראיקוביץ' שהיו בעונה של ליגת האלופות שלהם אאל''ט (סביבות ה6 שנים אחורה בערך), הם לא הביאו אף שחקן רכש ב2-4 מיליון יורו.
ואצלם בניגוד אליך זה ריאלי לשים 2-4 מיליון יורו לאור מקרי העבר.
ויותר מזה, אצלם ריאלי לשלם שכר 1.25 מיליון יורו נטו לשחקן ו1 מיליון יורו נטו למאמן. אצלך שליש מזה במקסימום לשחקן ורבע מזה במקסימום למאמן.
אלה הפערים. בוא נכיר במציאות. פערים של פי 3 ופי 4.
אופטימיות במכבי חיפה