RakMaccabi31 כתב: ↑09 נובמבר 2022, 13:49
לא נמצא באותו קו איתכם שזה בלתי אפשר להשאיר אותו ואת נטע. לטעמי זה באמת תלוי בנו (בטח ביחס לריינג'רס/אולימפיאקוס/כוכב אדום)
בכר הוא לא כמו המאמנים של הצהבת שלוקחים אליפות וכבר חושבים על היעד הבא.
זה היתרון בישראלי הוא לא מסתכל על מכבי כקפיצת מדרגה אלא בדכ זה החלום הכי רחוק
זה לא תלוי בנו בשום צורה. אם תהיה לו הצעה מהמקומות האלה, הוא ילך.
זה לא רק הקידום המקצועי שממילא יש שם. גם אין לך שום סיכוי להתחרות כלכלית בהצעה מקבוצה כמו ריינג'רס.
ברגע שבכר השלים את היעד של להעפיל לצ'מפיונס, אין לו באמת פסגות משמעויות לכבוש פה יותר, ויש לו תמיד את החשש שהמומנטום והמוניטין שצבר יתדללו.
אם לא תגיע הצעה טובה מאירופה הוא כנראה יישאר בכיף כי רואים שטוב לו פה והוא באמת אוהד. אבל ברגע שיש הצעה זה קרב אבוד. הרי שחר לא ישלם לו משכורת של מיליון יורו בעונה.
כן התבקש להוציא אותם יותר מוקדם. פיירו בכלל במשחקו הכי גרוע מאז אלוף האלופים. דינדה לא טוב בכדורגל נטו. הוא טוב בלכבוש מהרחבה ולעבוד על המגרש. אין לו כישרון.
לבכר עדיין אין שם כדי לשרוד כשלון בסקוטלנד או אפילו כדי לקבל את הכבוד שילכו לו דברים ורכש בקלות.
הוא צריך לבסס את שמו עם מכבי באירופה עוד עונה או שתיים לפחות כדי שבאמת יקבל צ'אנס
לא עוזבים רכבל באוויר ובשיא הפונטציאל שלו. חזרה של בכר למכבי אחרי כשלון או כל קבוצה אחרת בארץ תדחה הזדמנות נוספת לאירופה בחמש שנים לפחות. במידה ויצליח לשחזר את ההצלחה
משיטוט בפורום שם לא נראה שלפי התקשורת הסקוטית בכר מועמד רציני. המועמדים שהם בעיקר מדברים עליהם זה ביל (המועמד המוביל), שון דייק שהיה המאמן של ברנלי, האזנהוטל של סאותהמפטון וג׳ררד. יש שם כמה אנשים שמדברים על בכר ועל המאמן של בודו גלימט אבל הרוב שם מעדיפים מאמן בריטי על פני מאמן זר.
Shocking4U כתב: ↑26 דצמבר 2022, 23:30
שיתאבד על רכש. מרגיש שלא אכפת לו כי הוא יודע שהוא בסוף העונה עוזב אז דברים לטווח הארוך לא משנים לו. אל תתן להנהלה למכור אותך
תסלח לי , מה מבדיל אותך מרונן 22 בימים אלה? שחרר בן אדם.
שיתאבד על רכש. מרגיש שלא אכפת לו כי הוא יודע שהוא בסוף העונה עוזב אז דברים לטווח הארוך לא משנים לו. אל תתן להנהלה למכור אותך
אלכס, אפשר לנהל ויכוחים וחילוקי דעת בלי לרדת לפסים אישיים. אתה יכול ומוזמן לא להסכים איתי, אני בהחלט בן אדם פסימי מטבעי אבל תתייחס לגופה של טענה ולא לגופו של אדם.
אלכס, אפשר לנהל ויכוחים וחילוקי דעת בלי לרדת לפסים אישיים. אתה יכול ומוזמן לא להסכים איתי, אני בהחלט בן אדם פסימי מטבעי אבל תתייחס לגופה של טענה ולא לגופו של אדם.
עדיין מצפה לקצת אובייקטיביות ולא סתם זריעת פאניקה על כלום. אתה לא מגלה לאף אחד את טיבו של שחר. יחד עם זאת תן קרדיט לבכר ואלברמן ונראה מה יהיה. אי אפשר לנפח כל ידיעה לרמת הלך עלינו. זה די פוגע בחווית הגלישה. מילא תקופה שחורה.
עדיין מצפה לקצת אובייקטיביות ולא סתם זריעת פאניקה על כלום. אתה לא מגלה לאף אחד את טיבו של שחר. יחד עם זאת תן קרדיט לבכר ואלברמן ונראה מה יהיה. אי אפשר לנפח כל ידיעה לרמת הלך עלינו. זה די פוגע בחווית הגלישה. מילא תקופה שחורה.
אני יודע שנטע זה אולי השחקן שבכר הכי העריך בחיפה בתקופתו חוץ מפלאניץ ואני יכול רק להניח שלאבד אותו באמצע העונה זה לא משהו שהוא מקבל בשקט. שנינו מכירים את הנטייה של המועדון להחליף שחקני מפתח בפתרונות זולים ולא מספקים, אני מקווה שבכר מבין את גודל השעה וישתמש בכל ההשפעה וכוח השכנוע שלו כדי להביא לכאן רכש משמעותי וברמה מספקת.
Shocking4U כתב: ↑27 דצמבר 2022, 01:26
אני מקווה שבכר מבין את גודל השעה וישתמש בכל ההשפעה וכוח השכנוע שלו כדי להביא לכאן רכש משמעותי וברמה מספקת.
איזה רכש משמעותי אתה רוצה עכשיו?
אין ישראלים ברמה להביא ואין לך מקום לעוד זרים.
המקסימום שנקבל זה את קארצב.
לפני הפגרה ובמהלך שמעתי אותו ואת צרפתי מדברים בלי סוף על זה שהם רוצים לראות יכולת יותר טובה ומאז אנחנו נראים רק יותר גרוע. ניהול משחק מחפיר היום, לא הגיב טוב למשחק בכלל ולא עשה את השינויים המתבקשים.