חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Liberman
- מנהל הבורד
Re: חלון הפיכת שולחנות של ינואר 2023 ע"ש יארוסלב קנטוש
אתם כאלה מתוקים יא אללה… כמה חפירות על מגן שמאלי… מה קשור מגן שמאלי?
באמת אני שואל למה נראה לכם שמשהו יביא מגן שמאלי כשיש את קורנו וסאן?
המועדון יחפש בטח להתחזק ב2 שחקנים ואני אהמר על שחקן אחד לאמצע ושחקן אחד לכנף/שפיץ.
לפחות תהיו ריאליים בדיונים זה מצחיק
באמת אני שואל למה נראה לכם שמשהו יביא מגן שמאלי כשיש את קורנו וסאן?
המועדון יחפש בטח להתחזק ב2 שחקנים ואני אהמר על שחקן אחד לאמצע ושחקן אחד לכנף/שפיץ.
לפחות תהיו ריאליים בדיונים זה מצחיק
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כל קשר ישראלי גנרי יותר טוב ממאור לוי זה לא המדד.
ושבירו שחקן בפרופיל דומה מדי לדין דוד ומחמיצן לא פחות גדול ממנו ושוב אני אחזור על המנטרה של לא קונים שחקנים מק״ש. לדעתי לא צריך להביא חלוץ בינואר ואפשר בהחלט לרוץ עם פיירו, דין וניקיטה בחוד עד סוף העונה. העמדות שחייבות חיזוק זה 8 ושחקן מתחת לחלוץ שיכול לשחק גם בכנף במידת הצורך.
ושבירו שחקן בפרופיל דומה מדי לדין דוד ומחמיצן לא פחות גדול ממנו ושוב אני אחזור על המנטרה של לא קונים שחקנים מק״ש. לדעתי לא צריך להביא חלוץ בינואר ואפשר בהחלט לרוץ עם פיירו, דין וניקיטה בחוד עד סוף העונה. העמדות שחייבות חיזוק זה 8 ושחקן מתחת לחלוץ שיכול לשחק גם בכנף במידת הצורך.
-
- תוקע יתד בהרכב
אני במקום המנהלים נועל את כל הדיוני רכש עד ששומעים שמשהו סיכם בקבוצה.
עכשיו 3 חודשים נשמע "אולי", "אם יסכים לרדת מהדרישות", "אם זה יתאים מבחינה תקציבית"..
עכשיו 3 חודשים נשמע "אולי", "אם יסכים לרדת מהדרישות", "אם זה יתאים מבחינה תקציבית"..
- Smurk
- אגדה ירוקה
אמיתי לא מבין את האובססיה לחלוץ בחלון הזה. יש עמדות דחופות יותר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- שחקן העונה
כי אם פיירו נפצע, משהו שלא חריג מדי בעונה כזו (עומס שיא, פגרה, פתאום לחזור לכושר אחרי פגרה) אז אתה שוב נשאר עם דין דוד ורוקאביצה חלוצים.
אחד משחק טוב לאחרונה אבל לא יודע לשים כדור ברשת, והשני לא משחק טוב וגם לא יודע לשים כדור ברשת.
בכל מקרה, אם יגיע קשר נגיד תודה, סביר להניח שג'אבר יחזור קצת אחרי הפגרה ויגידו שאין צורך בקשר.
-
- תוקע יתד בהרכב
אני רק שאלה: יש סיבה שלא הצלחנו להעלות שחקן נוער משמעותי שהצליח להתברג בהרכב שלנו בשנים האחרונות?(אפילו לפני תקופת האליפויות) ויוכל לחסוך לנו כל מיני בינוניים מיותרים.
-
- מכונת תארים
בכר החזיר מהשאלות שני שחקני בית - אבו פאני וג'אבר. לפניו בלבול נתן את הבמה לארד, גם הוא היה אחרי השאלה. נטע עלה אצל רוני לוי.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
- שחקן העונה
בגדול, כי אין להם יסודות לכלום בדרך כלל בנוער ולא מלמדים אותם לחשוב כדורגל. מלמדים אותם לנצח משחקים שלא מעניינים אף אחד, במקום להתוות להם שיטה, דרך ויסודות.
אז פה ושם יש איזה הבלחה או מישהו שמכורח הנסיבות (נטע נניח) עלה לבוגרים ואיכשהו השתלב.
- KevinDurant
- חבר בבורד
זרק את כל שמות השחקנים הליגיונרים ובליגת העל בשביל הפרסום ראשון.
הורג אותי שכל פעם אומרים "X יותר טוב ממאור" כאילו זה סיבה טובה להביא אותו
- Judokan
- סמל ירוק
X יותר טוב מלוי זו תשובה לגימיטית לטענה שעולה על כל שחקן "שהוא לא מספיק טוב למכבי חיפה".KevinDurant כתב: ↑09 נובמבר 2022, 14:58זרק את כל שמות השחקנים הליגיונרים ובליגת העל בשביל הפרסום ראשון.
כרגע מה ש'טוב מספיק למכבי חיפה" זה מאור לוי. אז לפחות מהמצב ההזוי הזה חייבים להשתדרג. אי אפשר לסיים את החלון בלי חיזוק בקישור, גם אם זה לא יהיה שחקן החלומות הלא קיים של הפורום שינחת
- Apoc
- יו״ר הבורד
מאור לוי לא טוב מספיק למכבי חיפה כרגע. לא יודע איך אתה מגיע למסקנות כאלה. אם יש לך שחקן שהציון שלו מתוך 100 זה 2 אתה לא מחפש להביא שחקן שהוא 3, אתה מחפש לשאוף ל100.Judokan כתב: ↑09 נובמבר 2022, 19:59X יותר טוב מלוי זו תשובה לגימיטית לטענה שעולה על כל שחקן "שהוא לא מספיק טוב למכבי חיפה".KevinDurant כתב: ↑09 נובמבר 2022, 14:58זרק את כל שמות השחקנים הליגיונרים ובליגת העל בשביל הפרסום ראשון.
כרגע מה ש'טוב מספיק למכבי חיפה" זה מאור לוי. אז לפחות מהמצב ההזוי הזה חייבים להשתדרג. אי אפשר לסיים את החלון בלי חיזוק בקישור, גם אם זה לא יהיה שחקן החלומות הלא קיים של הפורום שינחת
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
סבבה, אבל אם על השחקנים שהם 100 מספרים שהם "לא שווים את הכסף", והשחקנים שהם 30 או 50 הם כבר "לא מספיק טובים למכבי חיפה" - ככה מסיימים עם השחקן ברמה 2 כשחקן רוטציה בודד כקשר התקפי.
זה בדיוק קבלת ההחלטות ה"גאונית" שיצרה את המצב שאיתו אנחנו תקועים מסיום חלון ההעברות של ספטמבר. לא מצאנו "שחקן מספיק טוב", אז נתקענו ברוטציה עם הכי גרוע שיש.
זה בדיוק קבלת ההחלטות ה"גאונית" שיצרה את המצב שאיתו אנחנו תקועים מסיום חלון ההעברות של ספטמבר. לא מצאנו "שחקן מספיק טוב", אז נתקענו ברוטציה עם הכי גרוע שיש.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חותם על כל מילה.Judokan כתב: ↑09 נובמבר 2022, 21:25 סבבה, אבל אם על השחקנים שהם 100 מספרים שהם "לא שווים את הכסף", והשחקנים שהם 30 או 50 הם כבר "לא מספיק טובים למכבי חיפה" - ככה מסיימים עם השחקן ברמה 2 כשחקן רוטציה בודד כקשר התקפי.
- Apoc
- יו״ר הבורד
החשיבה הזאת שאתה מציג זה בדיוק למה אכלנו חרא 10 שנים.Judokan כתב: ↑09 נובמבר 2022, 21:25 סבבה, אבל אם על השחקנים שהם 100 מספרים שהם "לא שווים את הכסף", והשחקנים שהם 30 או 50 הם כבר "לא מספיק טובים למכבי חיפה" - ככה מסיימים עם השחקן ברמה 2 כשחקן רוטציה בודד כקשר התקפי.
מה קשור אם מאור לוי הוא ציון 2 מתוך 100 אז צריך לחפש להביא לפה מישהו שהוא 3? למה אי אפשר להביא מישהו שהוא לפחות 50?
אופטימיות במכבי חיפה
-
- מכונת תארים
חייבים שחקן קו נורמלי. אין לנו שום תחליף לחזיזה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Judokan
- סמל ירוק
לי אין ויכוח איתך בעניין הזה. אני כותב בערך כל הזמן שפשוט חייבים להוציא בינואר את הסכום שדורשים על כנעאן, ושנאור היה צריך להיות פה לספק עומק לקישור. בטח בעונה של צמפיונס.Apoc כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:15החשיבה הזאת שאתה מציג זה בדיוק למה אכלנו חרא 10 שנים.Judokan כתב: ↑09 נובמבר 2022, 21:25 סבבה, אבל אם על השחקנים שהם 100 מספרים שהם "לא שווים את הכסף", והשחקנים שהם 30 או 50 הם כבר "לא מספיק טובים למכבי חיפה" - ככה מסיימים עם השחקן ברמה 2 כשחקן רוטציה בודד כקשר התקפי.
מה קשור אם מאור לוי הוא ציון 2 מתוך 100 אז צריך לחפש להביא לפה מישהו שהוא 3? למה אי אפשר להביא מישהו שהוא לפחות 50?
אבל אם ההנהלה שוב תחליט להתנהל בקמצנות הכרונית הטיפוסית ולסרב לשלם על שחקנים את מה שדורשים עליהם - אני מעדיף שיוחתם לפה שחקן בינוני לספק עומק מאשר להישאר עם מאור לוי.
- Apoc
- יו״ר הבורד
בוא נגיד ככה, אם עד סוף החלון הקרוב אנחנו לא מוציאים לפחות מיליון יורו זה הגניבה הכי גדולה שהייתה פה בהתחשב בזה שלא ניצלנו שקל מה25 מיליון יורו של ליגת האלופות בקיץ.Judokan כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:38לי אין ויכוח איתך בעניין הזה. אני כותב בערך כל הזמן שפשוט חייבים להוציא בינואר את הסכום שדורשים על כנעאן, ושנאור היה צריך להיות פה לספק עומק לקישור. בטח בעונה של צמפיונס.Apoc כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:15החשיבה הזאת שאתה מציג זה בדיוק למה אכלנו חרא 10 שנים.Judokan כתב: ↑09 נובמבר 2022, 21:25 סבבה, אבל אם על השחקנים שהם 100 מספרים שהם "לא שווים את הכסף", והשחקנים שהם 30 או 50 הם כבר "לא מספיק טובים למכבי חיפה" - ככה מסיימים עם השחקן ברמה 2 כשחקן רוטציה בודד כקשר התקפי.
אבל אם ההנהלה שוב תחליט להתנהל בקמצנות הכרונית הטיפוסית ולסרב לשלם על שחקנים את מה שדורשים עליהם - אני מעדיף שיוחתם לפה שחקן בינוני לספק עומק מאשר להישאר עם מאור לוי.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תכף נשמע מהשופרות של הנשיא שהשחקנים חוזרים מפציעות ולא צריך רכש
-
- שחקן העונה
צריך פה לפחות 3 שחקנים בינואר, הסגל שלנו פשוט מזעזע וכנראה שג'אבר ודניאל כבר לא יחזרו עונה לפי הטיפול של הצוות הרפואי, ועל הדרך גם מוחמד וחזיזה ימשכו תפציעות שלהם.
חלוץ, קשר ומגן ימני (בדחיפות).
ההבדלי רמות בין שחקן הרכב לשחקן ספסל אצלנו הם פשוט תהומיים.
חלוץ, קשר ומגן ימני (בדחיפות).
ההבדלי רמות בין שחקן הרכב לשחקן ספסל אצלנו הם פשוט תהומיים.
- Judokan
- סמל ירוק
לחלוטין.Apoc כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:40בוא נגיד ככה, אם עד סוף החלון הקרוב אנחנו לא מוציאים לפחות מיליון יורו זה הגניבה הכי גדולה שהייתה פה בהתחשב בזה שלא ניצלנו שקל מה25 מיליון יורו של ליגת האלופות בקיץ.Judokan כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:38לי אין ויכוח איתך בעניין הזה. אני כותב בערך כל הזמן שפשוט חייבים להוציא בינואר את הסכום שדורשים על כנעאן, ושנאור היה צריך להיות פה לספק עומק לקישור. בטח בעונה של צמפיונס.
אתה אומר מיליון, אני אומר שגם יותר מזה.
צריכים לנחות פה שני שחקנים ישראלים בפגרה הזו לספר עומק לסגל. אי אפשר לשחק את יתר העונה עם סגל של 13 שחקנים שהמאמן סומך עליהם.
ובצד השני, צריך כבר לחתוך את השומן חסר הערך בסגל - ארד, מאור לוי, אליהו, וכנראה שגם ניקיטה לאור זה שבכר מעדיף לעקור עין מלתת לו לשחק דקות
-
- אגדה ירוקה
אשמח לדעת איך הגעת לזה שחזיזה ומוחמד לא יהיו כשירים אחרי הפגרה?
דניאל בכל מקרה ידוע שיחזור רק באמצע ינואר אמרו 3 חודשים.
ג'אבר אכן גמר את העונה אני לא רואה אותו חוזר.
אין צורך במגן ימני, רז מאיר אחרי הפגרה ישתפר עוד אי אפשר לשפוט שחקן שלא שיחק כ"כ הרבה זמן כדורגל זה לא פייר כלפיו.
קשר על העמדה של שרי, קשר אחורי וחלוץ.
בפועל לדעתי יגיעו רק 2 קשרים .
-
- שחקן העונה
כי הצוות הרפואי הכושל שיש לנו כאן מסוגל להביא אותם למצב הזה, זה למה.Daniel123 כתב: ↑10 נובמבר 2022, 10:09אשמח לדעת איך הגעת לזה שחזיזה ומוחמד לא יהיו כשירים אחרי הפגרה?
אין צורך במגן ימני, רז מאיר אחרי הפגרה ישתפר עוד אי אפשר לשפוט שחקן שלא שיחק כ"כ הרבה זמן כדורגל זה לא פייר כלפיו.
לא שופט את רז מאיר רק על המשחקים שלו של אחרי הפציעה, הכל טוב, אני זוכר מי זה רז מאיר לפני הפציעה ולא זכור לי שהיה לנו כאן דני אלבס או מאיקון.
מוריד את הרמה של הקבוצה בעשר רמות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לפי האתרים, הצורר הסרבי איביץ הולך לקבל 2 מיליון יורו לרכש בינואר. בסוף האפסים האלה גם יוציאו יותר מאיתנו גם הפעם אחרי כל הכסף ששפכו בקיץ.
אולי הפעם יואיל בטובו יעקב שחר להוציא חלק מהכסף שנכנס מהאלופות כדי לחזק את הקבוצה?
אולי הפעם יואיל בטובו יעקב שחר להוציא חלק מהכסף שנכנס מהאלופות כדי לחזק את הקבוצה?
-
- אגדה ירוקה
בסדר הוא עדיין עדיף על ינון אליהו שהוא מגן לליגה לאומית.Ganjot כתב: ↑10 נובמבר 2022, 10:13כי הצוות הרפואי הכושל שיש לנו כאן מסוגל להביא אותם למצב הזה, זה למה.Daniel123 כתב: ↑10 נובמבר 2022, 10:09אשמח לדעת איך הגעת לזה שחזיזה ומוחמד לא יהיו כשירים אחרי הפגרה?
לא שופט את רז מאיר רק על המשחקים שלו של אחרי הפציעה, הכל טוב, אני זוכר מי זה רז מאיר לפני הפציעה ולא זכור לי שהיה לנו כאן דני אלבס או מאיקון.
מוריד את הרמה של הקבוצה בעשר רמות.
לרז מאיר היו משחקים טובים מאוד בעונה שעברה ואם הוא יחזור ליכולת הזאת הוא אחלה גיבוי מהספסל.
- Smurk
- אגדה ירוקה
בנתיים מיטש מקצה לאיביץ' 2 מיליון יורו לחיזוק בינואר. מקווה שיענקלה שלנו גם מתכוון לפנק את ברק
-
- אגדה ירוקה
נו בסדר זה לא שיביאו שחקן ב 2 מיליון יורו.
יביאו 2-3 שחקנים בסכום הזה .
איביץ' ויצחקי בלחץ היו בטוחים שיהיו במקום הראשון ויתנו לנו ולב"ש בראש בפועל סתם בנו שם קבוצה עקומה.
שימשיכו להביא שחקנים גם ככה חדר ההלבשה שם זו פצצה מתקתקת הם מנוהלים גרוע.
יביאו 2-3 שחקנים בסכום הזה .
איביץ' ויצחקי בלחץ היו בטוחים שיהיו במקום הראשון ויתנו לנו ולב"ש בראש בפועל סתם בנו שם קבוצה עקומה.
שימשיכו להביא שחקנים גם ככה חדר ההלבשה שם זו פצצה מתקתקת הם מנוהלים גרוע.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני גם אשמח אם יואילו בטוב ליבם להביא לנו 2/3 שחקנים בסכום הזה. או שכל הכסף מהאלופות הלך לכסות את הקנסות?
-
- אגדה ירוקה
אין לי ספק שיגיעו 2 שחקנים הפעם הם יוציאו.Shocking4U כתב: ↑10 נובמבר 2022, 10:38אני גם אשמח אם יואילו בטוב ליבם להביא לנו 2/3 שחקנים בסכום הזה. או שכל הכסף מהאלופות הלך לכסות את הקנסות?
סומך על בכר שיעמוד על שלו וידרוש, אני גם מאמין באמת ובתמים שגם שחר יודע שצריך לחזק את הסגל.
-
- קפטן ירוק
השנה הוא קיבל 22 מיליון יורו רק מליגת אלופות.
שישחרר איזה 3 לרכש
שישחרר איזה 3 לרכש