ינון אליהו - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Apoc
- יו״ר הבורד
ינון אליהו - נושא רשמי
ינון אליהו
תאריך לידה: 1.11.1993 (בן 28)
תפקיד: מגן ימני
אזרחות: ישראל
חתום עד: 30.6.23 (אופציה לעוד עונה של המועדון)
2012-2005 - בית"ר ירושלים (נוער)
2012–2013 - עירוני מודיעין
2013–2014 - מכבי עירוני קריית מלאכי
2014–2016 - מכבי הרצליה
2016–2017 - הפועל קטמון
2017–2019 - הפועל עכו
2019–2020 - הפועל רמת גן
2020–2022 - מכבי פתח תקווה
החל מ 2022 - מכבי חיפה
בהצלחה
אופטימיות במכבי חיפה
- adoram
- מחוזר באירופה
Re: ינון אליהו - נושא רשמי
אחרי מקרה שון גולדברג אני מניח שהרבה יחכו כאן עם לקטול את ההחתמה הזו. כמובן שימים יגידו.
בהצלחה.
בהצלחה.
-
- הענק הירוק
בהצלחה! מאיפה שאתה מגיע אפשר רק להפתיע!
-
- מכונת תארים
כבר שחקן שני ממכבי קריית מלאכי מודל 2013/14 (ליגה א' דרום) מגיע לקבוצה. הראשון היה יובל אשכנזי.
הנה מפסידים 1:0 לנס ציונה מגול של חזיזה.
https://www.football.org.il/leagues/gam ... _id=344837
הנה מפסידים 1:0 לנס ציונה מגול של חזיזה.
https://www.football.org.il/leagues/gam ... _id=344837
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שתהיה לשון גולדברג ולא לאיתמר ישראלי
-
- קודם כל נאמנות
שיהיה בהצלחה מה אני אגיד.
הלוואי שנאכל כולנו את הכובע.
הלוואי שנאכל כולנו את הכובע.
-
- קודם כל נאמנות
אגב לפי הכתבה בספורט 5, החתמנו היום את רוברטו קארלוס.
-
- מחוזר באירופה
שיהיה לו בהצלחה אבל לא חושב שהוא יצליח פה החתמה חלשה של המעודון ותמיד קל לברוח למה שזול
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
הבאנו גם את אורי דהן, ובכל זאת לקחנו אליפות
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
-
- מחוזר באירופה
ברור לך שזה טענה מפגרת ויש לנו גם בן שהר ורמי גרשון שלא תרמו כלום אז מה הקשר ברגע שהצהבת יחזרו לאחוזים שלהם אנחנו לא נצליח באותה מתכונת של שחקנים בינוניים התמזל מזלנו שבשנתיים האלה הם התחילו תעונה מאוחר איך אומרים לא לעולם חוסן
-
- הענק הירוק
אי אפשר להחתים רק כוכבים, מה ציפיתם מגן ימני שלישי במיליון יורו?David כתב: ↑31 מאי 2022, 22:36ברור לך שזה טענה מפגרת ויש לנו גם בן שהר ורמי גרשון שלא תרמו כלום אז מה הקשר ברגע שהצהבת יחזרו לאחוזים שלהם אנחנו לא נצליח באותה מתכונת של שחקנים בינוניים התמזל מזלנו שבשנתיים האלה הם התחילו תעונה מאוחר איך אומרים לא לעולם חוסן
הצהבת מתנהלים זוועה זה לא תקופת גורדי שהיו מתנהלים בשתי דרגות מעל כולם פה ואנחנו היינו עם התנהלות מביכה.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
כמה משפטים על ההחתמה הערב של ינון אליהו במכבי חיפה.
קודם כל, כל ילד צעיר שמשחק בתחילת הקריירה בליגות נמוכות, אם זה בליגה ב' או ליגה א' יש לו מה לשאוב ולקרוא על הבחור הזה, שלא הפסיק לחלום ולעבוד קשה, והנה הגיע עד אלופת המדינה בשנתיים האחרונות, ומוקדמות ליגת האלופות.
מה שינון אליהו יכול לתת למכבי חיפה על פני רז מאיר או מיקל אלפונס ששיחקו העונה בעמדה הזו, זה קודם כל יתרון התקפי על פני שניהם.
גם בכמות הדריבלים, גם באחוזי ההצלחה, וגם בהגבהות ואחוזי הדיוק הוא עולה על שניהם.
ינון אליהו יודע להצטרף להתקפה בתזמון טוב, להגביה בכמעט 40% דיוק בממוצע, ואולי יותר חשוב מזה, יש לו חכמת משחק והבנה מתי להיכנס לאמצע ולפנות את הקו לשחקן הכנף ומתי לא.
בפן ההגנתי הוא לוקה בחסר גם בסגירה האלכסונית, וגם לעיתים באחד על אחד, אבל בסך הכל הכללי אפשר לומר שמכבי חיפה החתימה את המגן הישראלי אולי הכי בולט בליגת העל בשנתיים האחרונות.
נרשם בפייסבוק.
קודם כל, כל ילד צעיר שמשחק בתחילת הקריירה בליגות נמוכות, אם זה בליגה ב' או ליגה א' יש לו מה לשאוב ולקרוא על הבחור הזה, שלא הפסיק לחלום ולעבוד קשה, והנה הגיע עד אלופת המדינה בשנתיים האחרונות, ומוקדמות ליגת האלופות.
מה שינון אליהו יכול לתת למכבי חיפה על פני רז מאיר או מיקל אלפונס ששיחקו העונה בעמדה הזו, זה קודם כל יתרון התקפי על פני שניהם.
גם בכמות הדריבלים, גם באחוזי ההצלחה, וגם בהגבהות ואחוזי הדיוק הוא עולה על שניהם.
ינון אליהו יודע להצטרף להתקפה בתזמון טוב, להגביה בכמעט 40% דיוק בממוצע, ואולי יותר חשוב מזה, יש לו חכמת משחק והבנה מתי להיכנס לאמצע ולפנות את הקו לשחקן הכנף ומתי לא.
בפן ההגנתי הוא לוקה בחסר גם בסגירה האלכסונית, וגם לעיתים באחד על אחד, אבל בסך הכל הכללי אפשר לומר שמכבי חיפה החתימה את המגן הישראלי אולי הכי בולט בליגת העל בשנתיים האחרונות.
נרשם בפייסבוק.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- קודם כל נאמנות
"בפן ההגנתי הוא לוקה בחסר גם בסגירה האלכסונית" - אלה היסודות של היסודות, ובפוסט הזה מגמדים את העובדה שאין לו את היסודות הכי בסיסיים לאיזו שורה שנשמעת בקטנה כזה.GKagelmacher כתב: ↑31 מאי 2022, 23:03 כמה משפטים על ההחתמה הערב של ינון אליהו במכבי חיפה.
נרשם בפייסבוק.
- Liberman
- מנהל הבורד
נשמע כמו סאן מנחם הימני
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- KevinDurant
- חבר בבורד
בהצלחה
-
- קפטן ירוק
הוא לא מיועד להיות המגן הבכיר. אם יעזור לתת מנוחה ורוטציה למגן הבכיר ולפצח בונקרים של נס ציונה ואחיותיה - דיינו.gargy כתב: ↑31 מאי 2022, 23:21"בפן ההגנתי הוא לוקה בחסר גם בסגירה האלכסונית" - אלה היסודות של היסודות, ובפוסט הזה מגמדים את העובדה שאין לו את היסודות הכי בסיסיים לאיזו שורה שנשמעת בקטנה כזה.GKagelmacher כתב: ↑31 מאי 2022, 23:03 כמה משפטים על ההחתמה הערב של ינון אליהו במכבי חיפה.
נרשם בפייסבוק.
אי אפשר להחזיק סגל של 22 שחקנים בכירים במיוחד כשיש מגבלת זרים.
לא התרשמתי שג'אבר טוב הגנתית וזסנו זה בוסר שאי אפשר לדעת לאן יתפתח ושניהם יעלו המון כסף שחייבים להשקיע בשחקנים הבכירים.
בהצלחה!
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
dyarok כתב: ↑01 יוני 2022, 09:50 הוא לא מיועד להיות המגן הבכיר. אם יעזור לתת מנוחה ורוטציה למגן הבכיר ולפצח בונקרים של נס ציונה ואחיותיה - דיינו.
אי אפשר להחזיק סגל של 22 שחקנים בכירים במיוחד כשיש מגבלת זרים.
לא התרשמתי שג'אבר טוב הגנתית וזסנו זה בוסר שאי אפשר לדעת לאן יתפתח ושניהם יעלו המון כסף שחייבים להשקיע בשחקנים הבכירים.
בהצלחה!
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- קודם כל נאמנות
חייבים לעבוד איתו על הפן ההגנתי
בחלק ההתקפי הוא יעשה את העבודה
בחלק ההתקפי הוא יעשה את העבודה
- benrey
- הענק הירוק
כן, משחק אימון.. אני יודע.
וכן, זה כנראה היה מול נוער של אשדוד…
ועדיין, שער ובישול במחצית. זה יותר ממה שאלפונס וסטריין עשו ב2000 דקות שלהם שנה שעברה.
צריך רק לשים דגש איתו על הצד ההגנתי.
וכן, זה כנראה היה מול נוער של אשדוד…
ועדיין, שער ובישול במחצית. זה יותר ממה שאלפונס וסטריין עשו ב2000 דקות שלהם שנה שעברה.
צריך רק לשים דגש איתו על הצד ההגנתי.
-
- תוקע יתד בהרכב
גם התקפית הוא לוקה מאוד. מהסגנון של מאבוקה.
-
- קפטן ירוק
-
- מחוזר באירופה
את סייף אני לא רוצה ולגבי עדן שמיר בתור עומק לספסל בסיטואציה שאבו פאני עוזב אז בסדר כמובן שהייתי מעדיף את חמודי כנעאן אבל אני ריאלי ויודע מה הבעלים מוכן לשלם ולגבי ינון אליהו חושב שהוא מגן בינוני ולא הבנתי מה הקשר טרול ולא עשיתי מאף אחד שחקן טוב זה נטו לספסל ולהמציא שאמרתי להביא את קני אז נראה לי שאתה טרול והאמת הלוואי עליך ההבנה שלי בכדורגל חתיכת פאטתי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ואבו אלשייך שלא היה אפילו שחקן מחליף במכבי פתח תקווה ובמכבי נתניה נתן שער. זה לא מדד לכלום
- Liberman
- מנהל הבורד
greenguy
David
בדיוק יצאה השבת
פירקתי את העצבים שלי כבר בכדורגל
ולכן לפנים משורת הדין אני מחליק את הטראש טוק שלכם בראשי כאילו קיבלתי כאפה מהבת שלי.
בהמשך השבוע אהיה פחות נחמד, לתשומת ליבכם.
David
בדיוק יצאה השבת
פירקתי את העצבים שלי כבר בכדורגל
ולכן לפנים משורת הדין אני מחליק את הטראש טוק שלכם בראשי כאילו קיבלתי כאפה מהבת שלי.
בהמשך השבוע אהיה פחות נחמד, לתשומת ליבכם.
פושעי דילן לדין
-
- מחוזר באירופה
אין פה טראש טוק שקוראים לי טרול לפחות לדייק במה שאמרתי ולא להמציא עליי אמירות שיקריות כמו שרציתי את קני סייף
- Liberman
- מנהל הבורד
לא מעניין אחי מה ולמה ואיך זה התפתח,
יש דרך לדבר פה.
או שאנשים יבינו את זה בדרך הקלה או שהם לא יהיו פה עם הזמן.
אנחנו קוראים כל הודעה, כל שרשור ואפילו בנושא פחות מעניין כמו של ינון אליהו כך שלא יהיה דרך לעקוף את נושא המשמעת.
אתה יכול ללכת למכבי חיפה או למות שם כל היום מקללים ויורדים לאישי, פה לא.
סוף פסוק בעניין הזה.
בנימה זה אאחל לך שבוע טוב אחי ובשורות טובות.
פושעי דילן לדין
-
- מחוזר באירופה
שיהיה לך אחלה של שבועLiberman כתב: ↑26 יוני 2022, 02:24לא מעניין אחי מה ולמה ואיך זה התפתח,
יש דרך לדבר פה.
או שאנשים יבינו את זה בדרך הקלה או שהם לא יהיו פה עם הזמן.
אנחנו קוראים כל הודעה, כל שרשור ואפילו בנושא פחות מעניין כמו של ינון אליהו כך שלא יהיה דרך לעקוף את נושא המשמעת.
אתה יכול ללכת למכבי חיפה או למות שם כל היום מקללים ויורדים לאישי, פה לא.
סוף פסוק בעניין הזה.
בנימה זה אאחל לך שבוע טוב אחי ובשורות טובות.
- Apoc
- יו״ר הבורד
-
- קפטן ירוק
- benrey
- הענק הירוק
דווקא ממה שאני זוכר זה היה הצד החזק שלו