רז מאיר - נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Re: רז מאיר - נושא רשמי

שליחה על ידי KevinDurant »

Ganjot כתב: 10 נובמבר 2022, 16:29
KevinDurant כתב: 10 נובמבר 2022, 15:36
Ganjot כתב: 10 נובמבר 2022, 00:25

ההבדל הוא, שנטע לפני הפציעה היה מועמד לשחקן העונה, והיה בורג משמעותי, וכולם ידעו שיש לו יכולות גבוהות לפני הפציעה, אז היה לו לאן "להשתפר" תוך כדי שהחלים.
אצל רז, התקרה שלו היא מראש של שחקן ברמת ליגה לאומית או תחתית ליגת העל במקרה הכי טוב.
רז בשנה שעברה עד הפציעה היה המגן הכי טוב בליגה, אני לא מבין מה האנטי לגביו.

עאלק תקרה של שחקן ברמה ליגה לאומית
לא היה המגן הכי טוב בליגה, שחקן בלי טכניקה, בלי מוח, בלי יכולת למסור בנגיעה ובלי יכולת להשתלט על כדור בפחות מ 3 נגיעות.
היה לו כושר טוב ורוב הזמן לא הצטרף להתקפה, זה הכל.
וזה שאולי הוא היה בין המגנים הטובים בליגה בשלב מסוים בעונה, זה בעיקר כי גם כל שאר המגנים פה מבחינתי זה רמת ליגה לאומית.
רז מאיר הוא בדיוק הסוג שחקן ישראלי טיפוסי, שהמחשבה שלו איטית, היכולת שלו לבצע פעולה היא איטית ויש לו 0 יסודות.
קבוצה שרוצה להתחרות באירופה גם בשנים הבאות, לא יכולה שיהיה לה שחקן כזה בסגל, לא משנה כמה הוא שחקן נשמה או נלחם או כל מני מכבסות מילים אחרות לשחקנים שהם לא מספיק טובים.
קח 10 שנים אחורה ותן לי קבוצה ש2 המגנים שלה היו יותר טובים מרז מאיר של עונה שעברה.

שחקן אחראי, טוב הגנתית שגם השתפר התקפית ושילב פעולה טוב מאוד עם אצילי

הלוואי שבכל עמדה היה לנו מחליף כמו רז מאיר בשיאו שנה שעברה.

אגב שמח שהסכמנו על זה שהוא היה שנה שעברה המגן הכי טוב בליגה עד הפציעה.

וכן, אני מסכים שהוא לא ברמה לליגת האלופות. הוא לא שחקן מוביל אבל הוא בטח ובטח לא ריסק את הקבוצה והרס לקבוצה, זה רמת הישראלים.
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

KevinDurant כתב: 10 נובמבר 2022, 16:34
Ganjot כתב: 10 נובמבר 2022, 16:29
KevinDurant כתב: 10 נובמבר 2022, 15:36
רז בשנה שעברה עד הפציעה היה המגן הכי טוב בליגה, אני לא מבין מה האנטי לגביו.

עאלק תקרה של שחקן ברמה ליגה לאומית
לא היה המגן הכי טוב בליגה, שחקן בלי טכניקה, בלי מוח, בלי יכולת למסור בנגיעה ובלי יכולת להשתלט על כדור בפחות מ 3 נגיעות.
היה לו כושר טוב ורוב הזמן לא הצטרף להתקפה, זה הכל.
וזה שאולי הוא היה בין המגנים הטובים בליגה בשלב מסוים בעונה, זה בעיקר כי גם כל שאר המגנים פה מבחינתי זה רמת ליגה לאומית.
רז מאיר הוא בדיוק הסוג שחקן ישראלי טיפוסי, שהמחשבה שלו איטית, היכולת שלו לבצע פעולה היא איטית ויש לו 0 יסודות.
קבוצה שרוצה להתחרות באירופה גם בשנים הבאות, לא יכולה שיהיה לה שחקן כזה בסגל, לא משנה כמה הוא שחקן נשמה או נלחם או כל מני מכבסות מילים אחרות לשחקנים שהם לא מספיק טובים.
קח 10 שנים אחורה ותן לי קבוצה ש2 המגנים שלה היו יותר טובים מרז מאיר של עונה שעברה.

שחקן אחראי, טוב הגנתית שגם השתפר התקפית ושילב פעולה טוב מאוד עם אצילי

הלוואי שבכל עמדה היה לנו מחליף כמו רז מאיר בשיאו שנה שעברה.

אגב שמח שהסכמנו על זה שהוא היה שנה שעברה המגן הכי טוב בליגה עד הפציעה.

וכן, אני מסכים שהוא לא ברמה לליגת האלופות. הוא לא שחקן מוביל אבל הוא בטח ובטח לא ריסק את הקבוצה והרס לקבוצה, זה רמת הישראלים.
אה, לא, ממש לא הסכמתי.
בן ביטון וקנדיל טובים ממנו, אולי לא הגנתית, אבל במכלול הייתי לוקח כל אחד מהם לפניו בלי שאלה.
אני מעדיף מגן שיכול לתרום לקבוצה מאשר שידע לעלות עד לחצי ולהשאר שם אחרי שתקע את כל ההתקפה.
ושוב - זה שאולי הוא היה בין המגנים הטובים בליגה, זה לא מעיד על זה שיש לו מקום במכבי חיפה.
זה רק מעיד על כמה שכל המגנים פה חלשים ולמאמנים אין מושג באיך להדריך מגנים בישראל, מגילאי נוער עד לבוגרים.
הוא לא שחקן שיכול להחליף את דניאל, מבחינתי שפיינגולד יעלה לבוגרים כבר העונה, ישחק פה ושם משחקים ושעונה הבאה הוא כבר יהיה המגן המחליף.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

הלוואי שיכלנו להשתדרג על העמדה שלו
איזה עצוב שהרמה של מגנים ישראלים היא כל כך נמוכה
אופטימיות במכבי חיפה
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

חלש בקטע מפחיד
Rmc
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Rmc »

אין מילים
כמה שהוא לא קשור ולא מתאים
Adi81
מחוזר באירופה

שליחה על ידי Adi81 »

פערים כאילו היה שמים את דין דוד ב פ.ס.ז
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

לפני הפציעה היה לדעתי סולידי הגנתית ויחסית יציב. אמנם חזר מפציעה קשה אבל נראה מזעזע. היום במהלך אחד הוא כמעט גרם לגול ואז עשה פנדל וגם הגול השני על הצד שלו. התקפית מזעזע.
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

לחשוב שהוא יפתח בבלומפילד מול הצהבת. פחד אלוהים.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

הוא מגן ימני מחליף.
לא מצפה ממנו להרבה , במיוחד אחרי הפציעה הקשה שעבר.
לדעתי השאלה היא מתי דניאל חוזר אם בכלל העונה.
ירוק רפואי
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי ירוק רפואי »

הוא פשוט לא ברמה, לא התקפית ולא הגנתית.
הפנדל היום זה שיא הפיגור מה אתה פותח ככה את היד מה?!
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

hezildo כתב: 13 נובמבר 2022, 23:03 לחשוב שהוא יפתח בבלומפילד מול הצהבת. פחד אלוהים.
ומול בש. יצטרכו לעבוד איתו מאוד חזק במחנה אימונים
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

מגן ימני בינואר בדחיפות.
לא סומך על זה שדניאל יחזור העונה, ואם כן זה רק באזור הפלייאוף.
אי אפשר לשחק עם רז בהרכב.. שיישאר שחקן סגל גיבוי לימין ולשמאל כשצריך, לא כמחליף ראשון בעמדה.
הוא לא היה מספיק טוב להיות המחליף של מאבוקה, ועכשיו כשהוא המחליף של דניאל, ההבדלים פשוט עצומים מדי.
אולי שווה לשקול את חזיזה שם בהמשך העונה עד שדניאל יחזור.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Ganjot כתב: 14 נובמבר 2022, 00:23 מגן ימני בינואר בדחיפות.
לא סומך על זה שדניאל יחזור העונה, ואם כן זה רק באזור הפלייאוף.
אי אפשר לשחק עם רז בהרכב.. שיישאר שחקן סגל גיבוי לימין ולשמאל כשצריך, לא כמחליף ראשון בעמדה.
הוא לא היה מספיק טוב להיות המחליף של מאבוקה, ועכשיו כשהוא המחליף של דניאל, ההבדלים פשוט עצומים מדי.
אולי שווה לשקול את חזיזה שם בהמשך העונה עד שדניאל יחזור.
איזה מגן ישראלי אפשר ריאלית להביא ואל תגיד זסנו והוא גם לדעתי לא מספיק טוב בלי קשר למחיר
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

הוא היה באמת מתחת לכל ביקורת היום.

אני מקווה שזו העובדה שהוא נזרק מיד לכמות משחקים גדולה בזמן קצר וזה סימפטום של עייפות.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Judokan כתב: 14 נובמבר 2022, 01:23 הוא היה באמת מתחת לכל ביקורת היום.

אני מקווה שזו העובדה שהוא נזרק מיד לכמות משחקים גדולה בזמן קצר וזה סימפטום של עייפות.
זה שהוא עייף זה בטוח. ראיתי אותה דקה 75 כבר מתקשה לרוץ
בירקי
הענק הירוק

שליחה על ידי בירקי »

היה עייף מאוד. מובן לגמרי, מגן מחליף שמאלי/ ימני. עזר לנו מאוד בשלושה שבועות האחרונים.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

לא נצליח להביא מגן מחליף ישראלי טוב ממנו
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

כובע קש כתב: 14 נובמבר 2022, 09:42 לא נצליח להביא מגן מחליף ישראלי טוב ממנו
פרדיגמה שאני לא מבין איך נהפכה לככ פופולרית. אני לא מבין בכלל איך אפשר להתחיל לחשוב שהוא המגן הימני הישראלי הטוב בארץ
מה אתם רואים, באמת?
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

חזיזוש כתב: 14 נובמבר 2022, 13:27
פרדיגמה שאני לא מבין איך נהפכה לככ פופולרית. אני לא מבין בכלל איך אפשר להתחיל לחשוב שהוא המגן הימני הישראלי הטוב בארץ
מה אתם רואים, באמת?
תן לי מגן אחד שריאלי להביא וטוב מרז
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

מה אתם רואים, באמת?
השאלה היא לא כמה הוא טוב אלא העובדה שכל השאר ממש גרועים
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

חזר חושך מהפציעה
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

זה לא שלפני הוא היה ריס ג'יימס
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

סגירות גרועות ונגיעת יד פרוסה כמו חובבן

יקח זמן עד שהוא יחזור למה שהוא היה.. בנתיים הוא חוזר יותר טוב מנטע של אחרי הפציעה
צריך לתת לו זמן והוא אחלה של מחליף. עדיין בדעה שהוא גורם לאצילי להראות יותר טוב
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

כובע קש כתב: 14 נובמבר 2022, 13:32
מה אתם רואים, באמת?
תן לי מגן אחד שריאלי להביא וטוב מרז
לא רואה במה רז מאיר יותר טוב מבן ביטון
באמת באמת. מה אני מפספס? אוקיי אז הוא יודע לקבל ולהחזיר מסירה מאצילי ומדי פעם מצליח לחטוף כדור, פעם ב מרים כדור. כל שאר הזמן (רוב הזמן) פשוט אסון וחוסר קשר לענף. מה פה מבדיל אותו מהמגנים האחרים? באמת, אשמח לתשובה
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

מה אתם רואים, באמת?
הם בגישה פה שהבן אדם פשוט צריך לחזור מהפציעה שלו ואז נראה שילוב של דני אלבס ומאיקון.
אי אפשר להביא שחקן אחר שאולי גם על הדרך ילמד מדניאל וישתפר פה, כולם כל כך גרועים ורז פשוט ביכולת על, שלא שווה לנסות להביא מגן אחר מהליגה.

מעדיף גם את קוסטנטין, שאולי לא טוב ממנו הגנתית, אבל בטוח טוב ממנו התקפית, וגם את בן ביטון מאשר לראות את רז הורס התקפה אחרי התקפה אחרי התקפה.
גם הרמן עדיף עליו, וגם זסנו.
אני גם לא בטוח שהוא עדיף על ינון אליהו, אם אליהו היה מקבל את הדקות האלה עם הרכב נורמלי אולי היה גם נראה יותר טוב.
מעדיף לראות את פיינגולד רץ בהרכב ולא אותו.
shayhagai
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי shayhagai »

מראש ה 100 אחוז שלו לא היה גבוה במיוחד אבל הוא היה סביר, בטח בתור מגן מחליף.
מן הסתם אחרי חזרה מפציעה של יותר מחצי שנה, הוא רחוב מלהיות בשיא ולכן זה נראה כזה גרוע
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Ganjot כתב: 14 נובמבר 2022, 19:45
מה אתם רואים, באמת?
הם בגישה פה שהבן אדם פשוט צריך לחזור מהפציעה שלו ואז נראה שילוב של דני אלבס ומאיקון.
אי אפשר להביא שחקן אחר שאולי גם על הדרך ילמד מדניאל וישתפר פה, כולם כל כך גרועים ורז פשוט ביכולת על, שלא שווה לנסות להביא מגן אחר מהליגה.

מעדיף גם את קוסטנטין, שאולי לא טוב ממנו הגנתית, אבל בטוח טוב ממנו התקפית, וגם את בן ביטון מאשר לראות את רז הורס התקפה אחרי התקפה אחרי התקפה.
אני גם לא בטוח שהוא עדיף על ינון אליהו, אם אליהו היה מקבל את הדקות האלה עם הרכב נורמלי אולי היה גם נראה יותר טוב.
אף אחד לא חושב שהוא דני אלבס. בשיאו הוא מגן טוב הגנתית עם כושר גופני עילאי. אני חושב שכשהוא יהיה יותר כשיר הוא יהיה לגמרי סביר כמגן ימני מחליף.
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

Shocking4U כתב: 15 נובמבר 2022, 10:43

מה אתם רואים, באמת?

אף אחד לא חושב שהוא דני אלבס. בשיאו הוא מגן טוב הגנתית עם כושר גופני עילאי. אני חושב שכשהוא יהיה יותר כשיר הוא יהיה לגמרי סביר כמגן ימני מחליף.
הוא בסה"כ שיפר את הכושר שלו במשך שנים תחת מאמני כושר מהשורה הראשונה, גם מגן אחר שיתאמן פה תקופה יפתח כושר גופני טוב.
אתה מוכן כל עונה שברגע של פציעה או הרחקה, הוא יהיה המגן המחליף שלך נגד קבוצות כמו ב"ש/ מכבי ת"א / משחקים באירופה?
זה לא מחליף של לתת מנוחה למגן הפותח במשחקים נגד נמושות הליגה, מחליף בעמדה הזאת צריך במינימום לא להרוס את כל המשחק הרגיל שלך.
לא מצפה ממנו להיות דניאל, אבל אני מצפה שהוא ירוץ עם הכדור, ידע לעבור שחקן פה ושם, לא יתקע התקפות ושתהיה לו רגל שמאל ולא יצטרך 5 נגיעות כדי להשתלט על הכדור.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Ganjot כתב: 15 נובמבר 2022, 10:53

הוא בסה"כ שיפר את הכושר שלו במשך שנים תחת מאמני כושר מהשורה הראשונה, גם מגן אחר שיתאמן פה תקופה יפתח כושר גופני טוב.
אתה מוכן כל עונה שברגע של פציעה או הרחקה, הוא יהיה המגן המחליף שלך נגד קבוצות כמו ב"ש/ מכבי ת"א / משחקים באירופה?
זה לא מחליף של לתת מנוחה למגן הפותח במשחקים נגד נמושות הליגה, מחליף בעמדה הזאת צריך במינימום לא להרוס את כל המשחק הרגיל שלך.
לא מצפה ממנו להיות דניאל, אבל אני מצפה שהוא ירוץ עם הכדור, ידע לעבור שחקן פה ושם, לא יתקע התקפות ושתהיה לו רגל שמאל ולא יצטרך 5 נגיעות כדי להשתלט על הכדור.
לא קשור למאמני כושר, הוא אתלט ברמה גבוהה. תשווה אותו לאצילי או ארד אפילו וזה די ברור. ברור שכשחקן כדורגל הוא פחות איכותי משניהם. אני מסכים איתך שהוא לא המגן האולטימטיבי ויש לו הרבה ליקויים, אני דווקא חושב ששנה שעברה לפני הפציעה הוא התחיל להראות ניצוצות ופיתח חיבור לא רע בכלל עם אצילי וגם היה סולידי כשהתבקש לשחק בצד שמאל. אני חושב שהוא לגמרי שחקן סגל לגיטימי, לא עושה פרצופים, יודע את מקומו ויכול לסתום לך חור בימין ובשמאל.
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

Shocking4U כתב: 15 נובמבר 2022, 11:12
Ganjot כתב: 15 נובמבר 2022, 10:53
לא קשור למאמני כושר, הוא אתלט ברמה גבוהה. תשווה אותו לאצילי או ארד אפילו וזה די ברור. ברור שכשחקן כדורגל הוא פחות איכותי משניהם. אני מסכים איתך שהוא לא המגן האולטימטיבי ויש לו הרבה ליקויים, אני דווקא חושב ששנה שעברה לפני הפציעה הוא התחיל להראות ניצוצות ופיתח חיבור לא רע בכלל עם אצילי וגם היה סולידי כשהתבקש לשחק בצד שמאל. אני חושב שהוא לגמרי שחקן סגל לגיטימי, לא עושה פרצופים, יודע את מקומו ויכול לסתום לך חור בימין ובשמאל.
אז שיסתום חורים כמגן שלישי, לא כמגן שני
ברור שאם זה היה נטו למשחקים קטנים לא היה אכפת לי, אבל זה לא המצב ולא יהיה המצב גם בעונה הבאה כי פציעות, הרחקות ועומס תמיד יהיה.
מעדיף לראות מגן שיכול להשתלב במשחק השוטף של הקבוצה, מבחינת לחץ ויכולת לעזור בהתקפה, מאשר מגן שתוקע הכל.
נעול