hezildo כתב: ↑13 נובמבר 2022, 23:01
העונה הוא יגיע לדאבל פיגורס מהר מאוד.
עונה שעברה היה צריך לשבור שיא מבחינת הדאבל דאבל הכי מהיר שהיה בליגה במשחק בטרנר, הביא כדור על מגש של זהב לדינדה והאחרון החמיץ ברשלנות. מאז לא הצליח לבשל אפילו פעם אחת עד המחזור האחרון.
מתחילות לעלות השוואות בינו לבין רביבו וכל מיני שחקנים של פעם
אני חושב שתופעת המסי הזלאטן והרונאלדו מתחילים לחלחל גם לליגה שלנו.
עונה אחת של הבלחה לא מספיקה כדי להטביע לך חותם בעידן המודרני. שחקנים שומרים על המספרים שלהם במשך כמה עונות רצופות
ועם המספרים שלו ואם החוזה באמת ימומש הוא ישבור את זאהי ארמלי. זה רק עניין של זמן
הוא דיי התמפלץ יותר ברגע שהגיע אלינו ביחס לשאר הקריירה, אבל הוא תמיד היה שחקן ואני זוכר שפינטזתי עליו עוד כשהיה בבית"ר ואחר כך שהיה בצהבת, שיהיה לנו שחקן כזה שיכול לתת בומבות מרגשות מרחוק וגם בישולים נקיים מהאגף
Apoc כתב: ↑14 נובמבר 2022, 20:57
הוא דיי התמפלץ יותר ברגע שהגיע אלינו ביחס לשאר הקריירה, אבל הוא תמיד היה שחקן ואני זוכר שפינטזתי עליו עוד כשהיה בבית"ר ואחר כך שהיה בצהבת, שיהיה לנו שחקן כזה שיכול לתת בומבות מרגשות מרחוק וגם בישולים נקיים מהאגף
כשהוא היה בביתר פינטזתי שיהיה אצלנו. כשחזר מגראנדה הוא נפגש עם אלונה, ג׳ורדי ועם יענקל’ה (היינו בעונה של גיא לוזון) ובסוף בחר בצהבת וכל כך רציתי שיגיע אלינו.
Apoc כתב: ↑14 נובמבר 2022, 20:57
כשהוא היה בביתר פינטזתי שיהיה אצלנו. כשחזר מגראנדה הוא נפגש עם אלונה, ג׳ורדי ועם יענקל’ה (היינו בעונה של גיא לוזון) ובסוף בחר בצהבת וכל כך רציתי שיגיע אלינו.
לא הייתה לו התלבטות ממש, זה היה או מכבי תא או מכבי תא.
RakMaccabi31 כתב: ↑14 נובמבר 2022, 15:10
עונה אחת של הבלחה לא מספיקה כדי להטביע לך חותם בעידן המודרני. שחקנים שומרים על המספרים שלהם במשך כמה עונות רצופות
ועם המספרים שלו ואם החוזה באמת ימומש הוא ישבור את זאהי ארמלי. זה רק עניין של זמן
4 אליפויות רציפות, שתי עונות רצופות שהוא בדרך לדאבל דאבל וגם במכבי תא העמיד מספרים אש.
לא חושב שהוא ברמה של רביבו לרגע, אבל מאיפה השטות של הבלחה של עונה אחת?
הבלחה של עונה אחת זה אלון תורג'מן שסיים עם 17(?) כיבושים ומאז יש לו אולי 17 בכל העונות ביחד.
הוא סבל גם מהרבה פציעות שהיה אצל הצהובים. פספס איזה חצי עונה שלמה בגלל פציעה וגם כל עונה היה לו הרבה פציעות קטנות. חוץ מזה הוא גם היה בחלק לא מבוטל מהתקופה שם תחת איביץ שעשה אז רוטציות בלי סוף בהתקפה ודרש ממנו הרבה יותר פעולות הגנתיות ועדיין הוא עשה מספרים מצויינים.
RakMaccabi31 כתב: ↑14 נובמבר 2022, 15:10
4 אליפויות רציפות, שתי עונות רצופות שהוא בדרך לדאבל דאבל וגם במכבי תא העמיד מספרים אש.
לא חושב שהוא ברמה של רביבו לרגע, אבל מאיפה השטות של הבלחה של עונה אחת?
הבלחה של עונה אחת זה אלון תורג'מן שסיים עם 17(?) כיבושים ומאז יש לו אולי 17 בכל העונות ביחד.
ההפך אמרתי שהוא לא נותן הבלחה של עונה. הוא כאן לשבור שיאים
ירוקי כתב: ↑07 דצמבר 2022, 16:48
שמעתם שעומר הוסיף סעיף שבת לחוזה?,זה בהחלט סעיף מעניין שלא אופתע אם עוד שחקנים שלנו ינסו לבקש בחוזה הבא שלהם.
מה זה סעיף שבת
לפי הכתבה בOne(אז לקחת את זה בעירבון מאוד מוגבל) בגדול הסעיף הזה אומר לפי דבריו של הרב האישי שלו כך:
"זאת אומרת שעומר לא נוסע בשבת ואם יש משהו דחוף יהיה גוי שייקח אותו גם למשחקים וגם לאימונים. משחק במוצ"ש זו לא בעיה כי הם במלון, אבל אם המשחק בשני ובשבת יש אימון, יגיע גוי ויסיע אותו, אבל רק אם העניין דחוף ואין ברירה"
ירוקי כתב: ↑07 דצמבר 2022, 16:48
שמעתם שעומר הוסיף סעיף שבת לחוזה?,זה בהחלט סעיף מעניין שלא אופתע אם עוד שחקנים שלנו ינסו לבקש בחוזה הבא שלהם.
מה זה סעיף שבת
לפי הכתבה בOne(אז לקחת את זה בעירבון מאוד מוגבל) בגדול הסעיף הזה אומר לפי דבריו של הרב האישי שלו כך:
"זאת אומרת שעומר לא נוסע בשבת ואם יש משהו דחוף יהיה גוי שייקח אותו גם למשחקים וגם לאימונים. משחק במוצ"ש זו לא בעיה כי הם במלון, אבל אם המשחק בשני ובשבת יש אימון, יגיע גוי ויסיע אותו, אבל רק אם העניין דחוף ואין ברירה"
lemmacantor כתב: ↑13 דצמבר 2022, 14:13
נראה לי זה סתם סעיף ליח"צ. שוב הארץ מלאה במתחזים לדתיים ומסורתיים. גם אצילי כזה. לא רק אצילי. ראש ממשלה שלא מזמן סיים את תפקידו כזה.