רז מאיר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- הענק הירוק
Re: רז מאיר - נושא רשמי
אני חושב שהעליונות של אצילי בצד ימין גרמה לאנשים לראות משהו ברז מאיר. אני חושב שזה לא צירוף מקרים שפתאום כשאצילי נכנס לכושר שיא אצלנו פתאום התחילו הדיבורים על היעילות של רז מאיר, ואני חושב שגם כארם ג׳אבר, מוחמד שכר, בן ביטון, דור אלו, או וואטאבר כל פלוץ אחר היה עושה את אותה עבודה לפחות אם לא יותר טוב. לא מסכים שהוא הראה שום ניצוצות מעבר ללהצליח לקבל כדור ולא לאבד אותו, למסור לאצילי שירוץ ויבשל/יבקיע, ועדיין הדבר הכי טוב וטכני שראיתי ממנו היה הגול מול קרית שמונה אי שם ב2019. אני יודע שזה נשמע קשה ולא נעים כי הוא באמת עושה רושם של בחור חמוד לגמרי נטול אגו, אבל באמת שאני חושב שזו תעודת עניות למועדון שכל עונה אנחנו מקבלים אותו בהרכב לחצי עונה לפחות. הפער שלו מהרמה של הקבוצה (ולדעתי של קבוצות פלייאוף עליון) הוא אסטרונומי, וזה זועק לשמיים בכל משחק שהוא משחק בו במשך 6 שנים (!) אני מגזים? באמת
-
- שחקן העונה
מילה במילה.חזיזוש כתב: ↑15 נובמבר 2022, 14:15 אני חושב שהעליונות של אצילי בצד ימין גרמה לאנשים לראות משהו ברז מאיר. אני חושב שזה לא צירוף מקרים שפתאום כשאצילי נכנס לכושר שיא אצלנו פתאום התחילו הדיבורים על היעילות של רז מאיר, ואני חושב שגם כארם ג׳אבר, מוחמד שכר, בן ביטון, דור אלו, או וואטאבר כל פלוץ אחר היה עושה את אותה עבודה לפחות אם לא יותר טוב. לא מסכים שהוא הראה שום ניצוצות מעבר ללהצליח לקבל כדור ולא לאבד אותו, למסור לאצילי שירוץ ויבשל/יבקיע, ועדיין הדבר הכי טוב וטכני שראיתי ממנו היה הגול מול קרית שמונה אי שם ב2019. אני יודע שזה נשמע קשה ולא נעים כי הוא באמת עושה רושם של בחור חמוד לגמרי נטול אגו, אבל באמת שאני חושב שזו תעודת עניות למועדון שכל עונה אנחנו מקבלים אותו בהרכב לחצי עונה לפחות. הפער שלו מהרמה של הקבוצה (ולדעתי של קבוצות פלייאוף עליון) הוא אסטרונומי, וזה זועק לשמיים בכל משחק שהוא משחק בו במשך 6 שנים (!) אני מגזים? באמת
- KevinDurant
- חבר בבורד
כן, ראיתי את העליונות של ינון אליהו כשהוא שיחק עם אצילי
רז היה עד הפציעה המגן הכי טוב בארץ ואין עוררין שסונדגרן מגן יותר טוב ממנו.
הכי קל לבוא על שחקן שלא שיחק 8 חודשים וחזר ברגע להרכב ל90 דק' אחרי 90 דק' אחרי 90 דק'.
כמו שהיו אנשים שרצו לשלוח את נטע להשאלה בסכנין וגמרו אותו, ככה אנשים גומרים את רז.
אין ספק שהוא כרגע משחק הרבה מתחת לרמה שלו ונראה לא טוב אבל מגיעה לו חמת הספק ואני מקווה שהוא יחזור טוב יותר מהפגרה.
הכי קל לבוא על שחקן שלא שיחק 8 חודשים וחזר ברגע להרכב ל90 דק' אחרי 90 דק' אחרי 90 דק'.
כמו שהיו אנשים שרצו לשלוח את נטע להשאלה בסכנין וגמרו אותו, ככה אנשים גומרים את רז.
אין ספק שהוא כרגע משחק הרבה מתחת לרמה שלו ונראה לא טוב אבל מגיעה לו חמת הספק ואני מקווה שהוא יחזור טוב יותר מהפגרה.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
לא צריך ללכת עד ינון אליהו. ראו את השיתוף פעולה של רז עם אצילי כשהוא שיחק לצד אלפונס/מאבוקה וקצת סטריין
- Apoc
- יו״ר הבורד
את הרמה של נטע לפני הפציעה הכרתי כמו שאני מכיר את הרמה של רז לפני הפציעה, הוא מעולם לא היה שחקן להרכב פה. רחוק מזה שנות אור.KevinDurant כתב: ↑15 נובמבר 2022, 19:38 כן, ראיתי את העליונות של ינון אליהו כשהוא שיחק עם אצילי
בשיא שלו הוא שחקן שסבבה שישב על הספסל ולא יעשה פרצופים עונה שלמה ויעלה לתת איזה משחק פעם ב10-11 משחקים.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
KevinDurant כתב: ↑15 נובמבר 2022, 19:38 כן, ראיתי את העליונות של ינון אליהו כשהוא שיחק עם אצילי
המגן הטוב בארץ? בחיאת מתי איך ולמה רז מאיר היה המגן הטוב בארץ? איך אפשר בכלל להשוות לנטע לביא
מה בדיוק היה ברז מאיר לפני הפציעה? באמת אולי פספסתי ואולי אני לא מבין כדורגל, במה הוא היה הכי טוב בארץ? באיזה אספקט של המשחק
- KevinDurant
- חבר בבורד
כל אחד ורמתו, רז מאיר בשיאו הוא מחליף מצוין במכבי חיפה שיכול לתת רוטציה טובה ואיכותית.Apoc כתב: ↑16 נובמבר 2022, 10:03את הרמה של נטע לפני הפציעה הכרתי כמו שאני מכיר את הרמה של רז לפני הפציעה, הוא מעולם לא היה שחקן להרכב פה. רחוק מזה שנות אור.KevinDurant כתב: ↑15 נובמבר 2022, 19:38 כן, ראיתי את העליונות של ינון אליהו כשהוא שיחק עם אצילי
בשיא שלו הוא שחקן שסבבה שישב על הספסל ולא יעשה פרצופים עונה שלמה ויעלה לתת איזה משחק פעם ב10-11 משחקים.
בעונה שעברה עד הפציעה. היה מעולה בחלק ההגנתי, יסודות התקפיים טובים למגן (עולה ויורד בלי הפסקה, עקף טוב את אצילי ותמך בהתקפה) וגם התקדם ושיפר דברים אחרים במשחק שלו.חזיזוש כתב: ↑16 נובמבר 2022, 13:04KevinDurant כתב: ↑15 נובמבר 2022, 19:38 כן, ראיתי את העליונות של ינון אליהו כשהוא שיחק עם אצילי
המגן הטוב בארץ? בחיאת מתי איך ולמה רז מאיר היה המגן הטוב בארץ? איך אפשר בכלל להשוות לנטע לביא
מה בדיוק היה ברז מאיר לפני הפציעה? באמת אולי פספסתי ואולי אני לא מבין כדורגל, במה הוא היה הכי טוב בארץ? באיזה אספקט של המשחק
-
- שחקן העונה
די נו, יסודות התקפיים טובים למגן? ברצינות?KevinDurant כתב: ↑16 נובמבר 2022, 16:19כל אחד ורמתו, רז מאיר בשיאו הוא מחליף מצוין במכבי חיפה שיכול לתת רוטציה טובה ואיכותית.Apoc כתב: ↑16 נובמבר 2022, 10:03את הרמה של נטע לפני הפציעה הכרתי כמו שאני מכיר את הרמה של רז לפני הפציעה, הוא מעולם לא היה שחקן להרכב פה. רחוק מזה שנות אור.KevinDurant כתב: ↑15 נובמבר 2022, 19:38 כן, ראיתי את העליונות של ינון אליהו כשהוא שיחק עם אצילי
בעונה שעברה עד הפציעה. היה מעולה בחלק ההגנתי, יסודות התקפיים טובים למגן (עולה ויורד בלי הפסקה, עקף טוב את אצילי ותמך בהתקפה) וגם התקדם ושיפר דברים אחרים במשחק שלו.חזיזוש כתב: ↑16 נובמבר 2022, 13:04KevinDurant כתב: ↑15 נובמבר 2022, 19:38 כן, ראיתי את העליונות של ינון אליהו כשהוא שיחק עם אצילי
אין לי בעיה עם זה שיגידו שהיה טוב בחלק ההגנתי (בואו, הוא לא היה מעולה), אבל להגיד שהיה לו יסודות התקפיים טובים? הוא לא יודע איך לעקוף בזמן באמת (לשם השוואה, יש את דניאל), לא יודע למסור, לעבור שחקן, ללא יכולת הרמה, ללא יכולת בעיטה, ללא יכולת לדחוף את הכדור למעלה כמו דניאל וקורנו (כן, אני משווה כי באותו זמן הוא היה בהרכב לפני הפציעה, ככה שזאת ההשואה).
הבן אדם חסר מושג בקטע אחר בהתקפה, שאתה עומד ושואל את עצמך מה הקשר שלו לכדורגל?
גם עניין ההשוואה לפציעה של נטע הוא לא קשור בכלל.
נטע קודם כל ירד מיכולת של שחקן עונה, לשחקן שהחזירו אותו בכוח להרכב ע"ח מוחמד בעיקר, שזה בעיקר מה שהדליק את האוהדים. ההבדלי יכולת בין נטע של לפני הפציעה לנטע של אחרי הפציעה היו עצומים, אז היה לו אופציה רק לעלות ביכולת מאיפה שהוא היה.
רז מאיר מראש היה מגן מזעזע ב90% מהקריירה שלו, והצליח לתת פה ושם כמה משחקים לא רעים (וגם אז החסרונות שלו בלטו מאוד) לא הופך אותו למגן הכי טוב בארץ ולא הופך אותו לשחקן שיכול להשתפר פלאים פתאום עם קצת יותר דקות משחק.
אין ספק שכרגע הוא בשפל שלו וזה הרבה עניין של ביטחון, אבל הוא בלי שום קשר פשוט לא מגן למכבי חיפה, לפחות לא הנוכחית.
באמת לא מצליח להבין מה אתה רואה בו שאתה כל כך מעריך אותו, מעבר למלחמה וזה שהוא ילד טוב
- KevinDurant
- חבר בבורד
רז מאיר לא היה מעולה הגנתית? רז עוקף יותר טוב מסונדגרן ובתזמון מעולה (אל תשכח יש פה חשיבות גם לכושר ולמצב הפיזי ולפחות בתחילת החזרה הוא לא היה בכושר אידיאלי ועדיין עקף יפה), אין ספק שסונדגרן מרים טוב יותר.Ganjot כתב: ↑16 נובמבר 2022, 17:44די נו, יסודות התקפיים טובים למגן? ברצינות?KevinDurant כתב: ↑16 נובמבר 2022, 16:19כל אחד ורמתו, רז מאיר בשיאו הוא מחליף מצוין במכבי חיפה שיכול לתת רוטציה טובה ואיכותית.
בעונה שעברה עד הפציעה. היה מעולה בחלק ההגנתי, יסודות התקפיים טובים למגן (עולה ויורד בלי הפסקה, עקף טוב את אצילי ותמך בהתקפה) וגם התקדם ושיפר דברים אחרים במשחק שלו.
אין לי בעיה עם זה שיגידו שהיה טוב בחלק ההגנתי (בואו, הוא לא היה מעולה), אבל להגיד שהיה לו יסודות התקפיים טובים? הוא לא יודע איך לעקוף בזמן באמת (לשם השוואה, יש את דניאל), לא יודע למסור, לעבור שחקן, ללא יכולת הרמה, ללא יכולת בעיטה, ללא יכולת לדחוף את הכדור למעלה כמו דניאל וקורנו (כן, אני משווה כי באותו זמן הוא היה בהרכב לפני הפציעה, ככה שזאת ההשואה).
נטע קודם כל ירד מיכולת של שחקן עונה, לשחקן שהחזירו אותו בכוח להרכב ע"ח מוחמד בעיקר, שזה בעיקר מה שהדליק את האוהדים. ההבדלי יכולת בין נטע של לפני הפציעה לנטע של אחרי הפציעה היו עצומים, אז היה לו אופציה רק לעלות ביכולת מאיפה שהוא היה.
רז מאיר מראש היה מגן מזעזע ב90% מהקריירה שלו, והצליח לתת פה ושם כמה משחקים לא רעים (וגם אז החסרונות שלו בלטו מאוד) לא הופך אותו למגן הכי טוב בארץ ולא הופך אותו לשחקן שיכול להשתפר פלאים פתאום עם קצת יותר דקות משחק.
אין ספק שכרגע הוא בשפל שלו וזה הרבה עניין של ביטחון, אבל הוא בלי שום קשר פשוט לא מגן למכבי חיפה, לפחות לא הנוכחית.
באמת לא מצליח להבין מה אתה רואה בו שאתה כל כך מעריך אותו, מעבר למלחמה וזה שהוא ילד טוב
אין מגנים שדוחפים בליגה ברמה של דניאל וקורנו, אני מסכים שרז לא דוחף ברמה שלהם, אני לא משווה אליהם הם חייזרים ביחס לליגה.
רז חזר מפציעה של 8 חודשים (יותר מנטע אגב, כמעט פי 2 אפילו אם לוקחים בחשבון שנטע גם התאמן וחזר לשחק תוך כדי) והולחם ישר להרכב בתקופה עמוסה ובגלל זה אני לא שופט אותו עכשיו לחומרה.
רז מאיר מגן לגיטימי בסגל של מכבי חיפה וכמגן שני הוא טוב מאוד.
הרבה הרבה יותר טוב מסאן מנחם לדוגמה בכל ההיבטים לדעתי ולהזכירך מעבר למכבי חיפה סאן מנחם גם היה מגן פותח בנבחרת בצד שלו
-
- שחקן העונה
הוא לא עוקף יותר טוב מסונדגרן, לא יודע מאיפה הבאת את זה. לא בר השוואה בכלל.KevinDurant כתב: ↑16 נובמבר 2022, 18:23רז מאיר לא היה מעולה הגנתית? רז עוקף יותר טוב מסונדגרן ובתזמון מעולה (אל תשכח יש פה חשיבות גם לכושר ולמצב הפיזי ולפחות בתחילת החזרה הוא לא היה בכושר אידיאלי ועדיין עקף יפה), אין ספק שסונדגרן מרים טוב יותר.Ganjot כתב: ↑16 נובמבר 2022, 17:44די נו, יסודות התקפיים טובים למגן? ברצינות?KevinDurant כתב: ↑16 נובמבר 2022, 16:19
כל אחד ורמתו, רז מאיר בשיאו הוא מחליף מצוין במכבי חיפה שיכול לתת רוטציה טובה ואיכותית.
בעונה שעברה עד הפציעה. היה מעולה בחלק ההגנתי, יסודות התקפיים טובים למגן (עולה ויורד בלי הפסקה, עקף טוב את אצילי ותמך בהתקפה) וגם התקדם ושיפר דברים אחרים במשחק שלו.
אין מגנים שדוחפים בליגה ברמה של דניאל וקורנו, אני מסכים שרז לא דוחף ברמה שלהם, אני לא משווה אליהם הם חייזרים ביחס לליגה.
רז חזר מפציעה של 8 חודשים (יותר מנטע אגב, כמעט פי 2 אפילו אם לוקחים בחשבון שנטע גם התאמן וחזר לשחק תוך כדי) והולחם ישר להרכב בתקופה עמוסה ובגלל זה אני לא שופט אותו עכשיו לחומרה.
הרבה הרבה יותר טוב מסאן מנחם לדוגמה בכל ההיבטים לדעתי ולהזכירך מעבר למכבי חיפה סאן מנחם גם היה מגן פותח בנבחרת בצד שלו
ולא, הוא גם לא היה "מעולה" הגנתית. הוא היה טוב הגנתית נגד רוב הנמושות של הליגה פה, במשחקים באירופה + משחקי ליגה קשים ראו כמה שהוא לא ברמה ומבולבל על הדשא.
אין מגנים שדוחפים בליגה ברמה של דניאל וקורנו, אבל בודדים המגנים שדוחפים גרוע כמו רז מאיר.
אם הוא גם עונה הבאה מגיע למצב שהוא משחק את המשחקים הכי חשובים שלנו, כולל במשחקים מכריעים בשלב בתים, אתה חי עם זה בשלום? כי אני לא.
סאן מנחם זה שחקן חלש אין פה ספק, אבל באליפות הראשונה הוא דווקא היה סביר מאוד ביחס לעצמו. היום הוא מזעזע בכל קנה מידה וצריך מגן שמאלי אחר, אבל זה לא אומר שלא צריך לחפש גם מגן אחר במקום רז.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לך תראה וידיאו של שניהם ותגיד לי מי עוקף יותר טוב, סונדגרן עוקף בתדירות נמוכה מרז מאיר בין היתר כי הוא מנצל יתרונות אחרים שלו וכי רוב המשחק נשען בזמן שהוא שיחק על קורנו וחזיזה בצד שני.Ganjot כתב: ↑16 נובמבר 2022, 18:32הוא לא עוקף יותר טוב מסונדגרן, לא יודע מאיפה הבאת את זה. לא בר השוואה בכלל.KevinDurant כתב: ↑16 נובמבר 2022, 18:23רז מאיר לא היה מעולה הגנתית? רז עוקף יותר טוב מסונדגרן ובתזמון מעולה (אל תשכח יש פה חשיבות גם לכושר ולמצב הפיזי ולפחות בתחילת החזרה הוא לא היה בכושר אידיאלי ועדיין עקף יפה), אין ספק שסונדגרן מרים טוב יותר.Ganjot כתב: ↑16 נובמבר 2022, 17:44
די נו, יסודות התקפיים טובים למגן? ברצינות?
ולא, הוא גם לא היה "מעולה" הגנתית. הוא היה טוב הגנתית נגד רוב הנמושות של הליגה פה, במשחקים באירופה + משחקי ליגה קשים ראו כמה שהוא לא ברמה ומבולבל על הדשא.
אין מגנים שדוחפים בליגה ברמה של דניאל וקורנו, אבל בודדים המגנים שדוחפים גרוע כמו רז מאיר.
אם הוא גם עונה הבאה מגיע למצב שהוא משחק את המשחקים הכי חשובים שלנו, כולל במשחקים מכריעים בשלב בתים, אתה חי עם זה בשלום? כי אני לא.
סאן מנחם זה שחקן חלש אין פה ספק, אבל באליפות הראשונה הוא דווקא היה סביר מאוד ביחס לעצמו. היום הוא מזעזע בכל קנה מידה וצריך מגן שמאלי אחר, אבל זה לא אומר שלא צריך לחפש גם מגן אחר במקום רז.
רז מאיר שיחק בשלב הבתים בקונפרנס ליג ובלא מעט משחקים גדולים, בעיקר בשנה שעברה ולא זכור לי גול שקיבלנו עליו (אולי רק שער כלשהו של טב''ח שזכור לי בראש), רוב ההופעות המזעזעות היו של מאבוקה וסטריין, לא של רז מאיר.
אותם אנשים שאומרים שסאן מנחם מזעזע ושהוא המגן הכי גרוע בליגה גם דחפו פה את גורפינקל וגרצ'קין וראינו מה הם שווים במשחקים מולם.
אתם מתלהבים בצורה עיוורת מכל שחקן שלא משחק במכבי חיפה או שעושה איזה פעולה טובה בקבוצה אחרת וחושבים שהוא הרבה יותר טוב ממה שפה ובפועל זה לא באמת קורה במציאות.
אני לא לוקח אף מגן מהליגה לפני רז מאיר כשהוא בכושר שלו כשאני שופט את כל המרכיבים (אופי ויכולת כאחד)
זכותך לחשוב אחרת, זכותי לא להסכים אתך.
ואגב, מי שפעם אחר פעם אחר פעם גמר את מכבי חיפה במשחקים גדולים ובאירופה ולא משנה מתי זה סאן מנחם. גם פלאניץ' לא חף.
לא יודע מה הנפילה פה דווקא על רז מאיר.
ולפני שאתה רץ להחליף אותו, בוא נחליף את סאן מנחם, נביא עוד 2 שחקנים לקישור במקום הכלום שיש שם ומאור לוי, בוא נביא עוד שחקן כנף אחד לפחות ואולי גם חלוץ ואז נגיע אליו.
וכן, אני חי יותר בשלום עם רז מאיר מאשר עם משפתי, סאן מנחם, הקשר האחורי שלא קיים לנו בסגל, מאור לוי וצ'יבוטה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מתחת לעיניים שלי ראיתי את זה. הבן אדם היה מזעזע ואיבד כל כדור, בשלב מסויים הקהל התחיל להתעצבן עליו ושרק לו בוז ואז הוא פשוט הפסיק לשחק ולא ירד להגנה יותר אחרי שאיבד כדור. ממש קצת אחרי זה בכר החליף אותו. בושה
- Apoc
- יו״ר הבורד
time to say goodbye
שלום שלום ותודה על הדגים
לתת לפיינגולד או אלימלך את המשבצת של המחליף של דניאל
שלום שלום ותודה על הדגים
לתת לפיינגולד או אלימלך את המשבצת של המחליף של דניאל
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
הסיבה היחידה להחזיק אותו הייתה כמחליף של מחליף בכמה תפקידים.
בעונה הזאת כשהוא משחק הוא נראה כל כך לא קשור שבאמת אין לו מה לתת.
עם כל הכבוד - אי אפשר עם כאלה למלמים בספסל.
ביי
בעונה הזאת כשהוא משחק הוא נראה כל כך לא קשור שבאמת אין לו מה לתת.
עם כל הכבוד - אי אפשר עם כאלה למלמים בספסל.
ביי
- benrey
- הענק הירוק
הסריח את הדשא היום ברמות קשות
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
מלא שחקנים מאבדים כדורים, למה לשרוק בוז כשאתה צריך לנצחShocking4U כתב: ↑08 פברואר 2023, 23:39
מתחת לעיניים שלי ראיתי את זה. הבן אדם היה מזעזע ואיבד כל כדור, בשלב מסויים הקהל התחיל להתעצבן עליו ושרק לו בוז ואז הוא פשוט הפסיק לשחק ולא ירד להגנה יותר אחרי שאיבד כדור. ממש קצת אחרי זה בכר החליף אותו. בושה
בושה לקהל אם זה ככה.
יש פה בעיה מנטאלית קשה
-
- קודם כל נאמנות
בושה לקהל?RakMaccabi31 כתב: ↑09 פברואר 2023, 00:10מלא שחקנים מאבדים כדורים, למה לשרוק בוז כשאתה צריך לנצחShocking4U כתב: ↑08 פברואר 2023, 23:39
בושה לקהל אם זה ככה.
יש פה בעיה מנטאלית קשה
מה הקשר לקהל? הבן אדם הסריח את הדשא וחטף כמה קריאות בוז
ממש מסכן, איך הוא ירד להגן ככה ששורקים לו בוז זה נורא ואיום, בעצם הוא בכלל משחק רע בגלל הקהל, זה הקריירה שלו ובכל תחום אחר זה לא יכול להתקבל
בחיי לא מבין איך אפשר להגן עליו אחרי שרואים אותו ככה, לא קשור לענף בשום צורה
יעקב נחנקנו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אתה מגן ואתה מאבד כדור פעמיים ברצף ואתה פשוט עומד בהפגנתיות ולא יורד להגנה ודה בסדר בעינייך? עמדתי שם ביציע, הבן אדם איבד כדורים נטו באשמתו ופשוט עמד במקום ולא עשה אפילו בכאילו הוא יורד להגנה. אפילו אצילי אחרי שמאבד לפחות לוחץRakMaccabi31 כתב: ↑09 פברואר 2023, 00:10מלא שחקנים מאבדים כדורים, למה לשרוק בוז כשאתה צריך לנצחShocking4U כתב: ↑08 פברואר 2023, 23:39
בושה לקהל אם זה ככה.
יש פה בעיה מנטאלית קשה
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
לפי איך שתארת את הדברים התחילו לשרוק לו על איבודים ואחרי זה לא ירד להגנה. תקן אותי אם אני טועהShocking4U כתב: ↑09 פברואר 2023, 00:18אתה מגן ואתה מאבד כדור פעמיים ברצף ואתה פשוט עומד בהפגנתיות ולא יורד להגנה ודה בסדר בעינייך? עמדתי שם ביציע, הבן אדם איבד כדורים נטו באשמתו ופשוט עמד במקום ולא עשה אפילו בכאילו הוא יורד להגנה. אפילו אצילי אחרי שמאבד לפחות לוחץRakMaccabi31 כתב: ↑09 פברואר 2023, 00:10מלא שחקנים מאבדים כדורים, למה לשרוק בוז כשאתה צריך לנצחShocking4U כתב: ↑08 פברואר 2023, 23:39
בושה לקהל אם זה ככה.
יש פה בעיה מנטאלית קשה
ולא שרקו לו על חוסר מחויבות
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שרקו לו חלק מהקהל על איבודים חסרי אחריות ואז אחרי זה הוא גם איבד וגם לא ירד להגנה ואז הקהל בכלל התהפך עליו. בלי קשר הבן אדם פשוט הפקיר אותך הגנתית בצורה הזוייהRakMaccabi31 כתב: ↑09 פברואר 2023, 00:19לפי איך שתארת את הדברים התחילו לשרוק לו על איבודים ואחרי זה לא ירד להגנה. תקן אותי אם אני טועהShocking4U כתב: ↑09 פברואר 2023, 00:18אתה מגן ואתה מאבד כדור פעמיים ברצף ואתה פשוט עומד בהפגנתיות ולא יורד להגנה ודה בסדר בעינייך? עמדתי שם ביציע, הבן אדם איבד כדורים נטו באשמתו ופשוט עמד במקום ולא עשה אפילו בכאילו הוא יורד להגנה. אפילו אצילי אחרי שמאבד לפחות לוחץRakMaccabi31 כתב: ↑09 פברואר 2023, 00:10
מלא שחקנים מאבדים כדורים, למה לשרוק בוז כשאתה צריך לנצח
בושה לקהל אם זה ככה.
יש פה בעיה מנטאלית קשה
-
- הענק הירוק
הכי קל להוציא אותו. חבל לא ספרו כמו איבודים היו לעומר ושרי בחצי הראשון.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
אז זה בזיון אם שרקו לו על איבודים. לא קשור אם אכפת לי מרז או לא. אבל זה פשוט רעל לקבוצה בזמן שהיא מנסה לקחת נקודותShocking4U כתב: ↑09 פברואר 2023, 00:21שרקו לו חלק מהקהל על איבודים חסרי אחריות ואז אחרי זה הוא גם איבד וגם לא ירד להגנה ואז הקהל בכלל התהפך עליו. בלי קשר הבן אדם פשוט הפקיר אותך הגנתית בצורה הזוייהRakMaccabi31 כתב: ↑09 פברואר 2023, 00:19לפי איך שתארת את הדברים התחילו לשרוק לו על איבודים ואחרי זה לא ירד להגנה. תקן אותי אם אני טועהShocking4U כתב: ↑09 פברואר 2023, 00:18
אתה מגן ואתה מאבד כדור פעמיים ברצף ואתה פשוט עומד בהפגנתיות ולא יורד להגנה ודה בסדר בעינייך? עמדתי שם ביציע, הבן אדם איבד כדורים נטו באשמתו ופשוט עמד במקום ולא עשה אפילו בכאילו הוא יורד להגנה. אפילו אצילי אחרי שמאבד לפחות לוחץ
ופייר, זה משפיע מנטאלית על כל הקבוצה
- benrey
- הענק הירוק
שרקו לו על איבודים ושרקו לו בוז בחילוף, היה לא נעים לראות את זה מהיציע, ועדיין, מכבי חיפה זה לא חוג, והוא לא ברמה ועדיף שלא יראה דשא.RakMaccabi31 כתב: ↑09 פברואר 2023, 00:23אז זה בזיון אם שרקו לו על איבודים. לא קשור אם אכפת לי מרז או לא. אבל זה פשוט רעל לקבוצה בזמן שהיא מנסה לקחת נקודותShocking4U כתב: ↑09 פברואר 2023, 00:21שרקו לו חלק מהקהל על איבודים חסרי אחריות ואז אחרי זה הוא גם איבד וגם לא ירד להגנה ואז הקהל בכלל התהפך עליו. בלי קשר הבן אדם פשוט הפקיר אותך הגנתית בצורה הזוייהRakMaccabi31 כתב: ↑09 פברואר 2023, 00:19
לפי איך שתארת את הדברים התחילו לשרוק לו על איבודים ואחרי זה לא ירד להגנה. תקן אותי אם אני טועה
ופייר, זה משפיע מנטאלית על כל הקבוצה
- Liberman
- מנהל הבורד
רז מאיר, סאן מנחם.
שאריות האשפה של מכבי חיפה.
הוא עוד מרשה לעצמו לא ללחוץ יד הגנגסטר. יאללה הביתה.
שאריות האשפה של מכבי חיפה.
הוא עוד מרשה לעצמו לא ללחוץ יד הגנגסטר. יאללה הביתה.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- תוקע יתד בהרכב
מה שאני לא מבין איך בכל עונה מחדש הוא מצליח להישאר בסגל ועוד במהלך כל עונה להשתחל להרכב כאילו לא מדובר במגן ימני חלש מאוד, שלא יכול להיות בסגל של קבוצה לאליפות, ולמעשה אני בספק אם יש לו מקום בהרכב של איזושהי קבוצה בליגה.
אתמול זה היה קיצוני ומוגזם לכל הדעות, כל מי שישב ביציע ראה שהבחור מאבד כל כדור שהוא מקבל, תוקע התקפות ואחרי כל איבוד פשוט עומד במקום ומשדר שפת גוף של זלזול בכולם.
אז כן, החילוף אתמול היה מהמוצדקים שהיו אי פעם. והוא אחלה בחור זה נכון, אבל אין לו מקום במכבי חיפה כל עוד המטרה שלנו היא לזכות באליפות.
אתמול זה היה קיצוני ומוגזם לכל הדעות, כל מי שישב ביציע ראה שהבחור מאבד כל כדור שהוא מקבל, תוקע התקפות ואחרי כל איבוד פשוט עומד במקום ומשדר שפת גוף של זלזול בכולם.
אז כן, החילוף אתמול היה מהמוצדקים שהיו אי פעם. והוא אחלה בחור זה נכון, אבל אין לו מקום במכבי חיפה כל עוד המטרה שלנו היא לזכות באליפות.
- Liberman
- מנהל הבורד
כל מה שרשמת נכון ומה מצחיק?Rmc כתב: ↑09 פברואר 2023, 07:46 מה שאני לא מבין איך בכל עונה מחדש הוא מצליח להישאר בסגל ועוד במהלך כל עונה להשתחל להרכב כאילו לא מדובר במגן ימני חלש מאוד, שלא יכול להיות בסגל של קבוצה לאליפות, ולמעשה אני בספק אם יש לו מקום בהרכב של איזושהי קבוצה בליגה.
בקיץ הקודם היה לנו עליו אופציה שהוא סירב שיממשו כי רצה שדרוג בשכר וגם קיבל. הזייה.
לזרוק לכל הרוחות נחוי לאיזה סכנין או בני ריינה, אין לו מה לעשות במכבי חיפה, כדורגל זה משחק זר עבורו.
בנוגע ספציפית לאתמול- ההנחה היחידה שהוא מקבל זה שהוא לא מגן שמאלי.
פושעי דילן לדין
-
- תוקע יתד בהרכב
נכון שהוא אולי לא מתאים והכל והחילוף אתמול היה נכון, אבל יש לי הרגשה שקל ליפול עליו. יש כמה שחקנים שחירבנו אתמול ויכלו לצאת בדקה 25. אז בגלל שהוא כביכול "צעיר" או שקט או לא בכיר..
אני מניח שאם אצילי לא לוחץ את היד לבכר, הוא עדיין בסגל במשחק הבא.
אני מניח שאם אצילי לא לוחץ את היד לבכר, הוא עדיין בסגל במשחק הבא.
- Apoc
- יו״ר הבורד
קל ליפול עליו כי הוא גרוע ולא צריך להיות פה כבר כמה 4-5 שנים? קל ליפול על שחקן שחריג שהוא נמצא פה בכלל גם ביחס למכבי חיפה של לפני 10 שנים.
אופטימיות במכבי חיפה
- The real Tsepo
- שחקן העונה
עם כל זה שאני מאוד מעריך את רז, באמת מעריך ואוהב, זה שחקן שכל זכות קיומו במכבי חיפה זה לתת את הלב 90 דקות לא משנה מה קורה ולהיות עם עור של פיל כי מבחינת כדורגל ברור שהוא לא ברמה. ברגע שהוא מאבד את זה ונפגע (כנראה באופן טבעי כי הוא בן אדם) וזורק על המגרש הוא מאבד את הדבר היחיד שלשמו הוא נמצא בכלל עדיין במועדון. וזה ההבדל בינו לבין שחקנים אחרים שזרקו לא פחות.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
צודק 100 אחוזThe real Tsepo כתב: ↑09 פברואר 2023, 10:04 עם כל זה שאני מאוד מעריך את רז, באמת מעריך ואוהב, זה שחקן שכל זכות קיומו במכבי חיפה זה לתת את הלב 90 דקות לא משנה מה קורה ולהיות עם עור של פיל כי מבחינת כדורגל ברור שהוא לא ברמה. ברגע שהוא מאבד את זה ונפגע (כנראה באופן טבעי כי הוא בן אדם) וזורק על המגרש הוא מאבד את הדבר היחיד שלשמו הוא נמצא בכלל עדיין במועדון. וזה ההבדל בינו לבין שחקנים אחרים שזרקו לא פחות.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ