נבחרת ישראל
ליגת העל, כדורסל, כדורגל עולמי
מנהל: Shocking4U
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
Re: נבחרת ישראל
לקצרב ועבאדה אין באמת ערך לשחק ולחזור אחורה לצעירה
אבל לשחקני הצעירה ולהתאחדות יש עניין בלשחק בטורניר גדול וזה לא באמת משנה אם סלוט אחד או שניים נתפס, רוב הסגל עדיין מקבל את ההזדמנות שלו והלחימה שלו
אבל לשחקני הצעירה ולהתאחדות יש עניין בלשחק בטורניר גדול וזה לא באמת משנה אם סלוט אחד או שניים נתפס, רוב הסגל עדיין מקבל את ההזדמנות שלו והלחימה שלו
- KevinDurant
- חבר בבורד
ברור.
קצת מצחיק לראות שחקן הרכב בבוגרת שיורד אח''כ לעזור לנוער
- Judokan
- סמל ירוק
משחק תחרותי על העפלה לטורניר גדול (ונזכיר שהם היו חלק מהמשחקים בטורניר המוקדמות עם הנבחרת הזו) או משחק ידידות חסר משמעות במלטה שתקוע לכולם כמו עצם בגרון.RakMaccabi31 כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 12:26 לקצרב ועבאדה אין באמת ערך לשחק ולחזור אחורה לצעירה
בחירה קלה בעיניי.
כולם מרוויחים מהאירוע הזה.
-
- גול ראשון בבוגרים
כמה מודאגים אנחנו אמורים להיות מזה שלא היה שחקן אחד שלנו בסגל אתמול ב u21?
-
- מכונת תארים
למי אכפת? אני שופט לפי תרומת המחלקה לקבוצה הבוגרת.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני גם לא מבין את כל הדברים האלה. סופרים לי כמה שחקנים של הצהבת מסתובבים בלאומית ובליגת העל, למי אכפת?
אז מכבי פ''ת מכרו 2 שחקנים בכסף גדול והיום הם בליגה הלאומית, איזה הישג.
ובוא נפרגן למכבי ת''א שיש לה מושאלים שמעטרים את הסגל של נס ציונה ובית''ר ירושלים.
-
- מכונת תארים
גם אין בארץ שום מחלקה שהיא מודל לחיקוי בשבילינו. מזמן היינו צריכים להיות ברמה אחרת של העבודה שם עם הכסף הקיים. אנשים דוגמת ניס או חוס, היו צריכים להיות מזמן אמונים על ניהול המחלקה הזו ולעבוד לאורך זמן ארוך ולסדר שם את ההיררכיה וכל הנושא המאמנים והשחקנים. אבל שוב לשחר אין שום יכולת לקדם תהליכים אמיתיים ובפרט כאלה שדורשים עבודה באנגלית.
- KevinDurant
- חבר בבורד
מסכים אתך לגמרי פה. המחלקה שלנו לא טובה אבל כל השאר לא מספיק טובות גם.lemmacantor כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 20:11 גם אין בארץ שום מחלקה שהיא מודל לחיקוי בשבילינו. מזמן היינו צריכים להיות ברמה אחרת של העבודה שם עם הכסף הקיים.
- Apoc
- יו״ר הבורד
הלוואי עלינו להיות לא מספיק טובים עם שחקנים כמו דניאל פרץ ואוסקר גלוך או ליאל עבדה ומנור סולומון.
איזה פיטריות אתה לוקח דוראנט?
איזה פיטריות אתה לוקח דוראנט?
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- Apoc
- יו״ר הבורד
פרץ וגלוך ועבדה וסולומון כולם רשאים לשחק בU23 ומבחינתי נחשבים צעירים, ולכן כולם נחשבים כשסופרים ומודדים כישרונות שיצאו מהנוער בתקופה האחרונה בכמות ובאיכות.KevinDurant כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 21:18סולומון יצא לפני הרבה זמן כבר
פרץ וגלוך זה שחקנים טריים, כבר 4-5 שנים לא יצא שם שחקן מהמחלקה שלהם
שורה תחתונה מכבי ת"א ומכבי פ"ת וגם הפועל ת"א עם כמה שזה מביך מחזיקות מחלקות נוער יותר מוצלחות ומניבות משל מכבי חיפה.
זאת עובדה מוגמרת, עדיף שתתמודד איתה במקום להחליט שX לא נחשב כי הוא אוהב תותים וY לא נחשב כי השם שלו מתחיל באות ד', זה סתם מגוחך.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- גול ראשון בבוגרים
אכפת מאוד. אם היו לך שחקנים שתורמים לקבוצה הבוגרת, הם היו היום בנבחרת.
אגב, זה לא בהכרח עובד הפוך.
בזמן שלמכבי תל אביב יש שוער (עמדה נחוצה אצלנו), קשר התקפי (עמדה נחוצה אצלנו) וקשר אחורי שהגיע מהמחלקה שלהם שהרבה פה היו רוצים אצלנו, אז אמור להיות לנו אכפת.
-
- מכונת תארים
לא בהכרח. תום אלמדון משיאני הופעות בנבחרת הצעירה.
- benrey
- הענק הירוק
קרצב? איילון אלמוג?KevinDurant כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 21:18סולומון יצא לפני הרבה זמן כבר
וגם סתם שחקני ליגת העל ממוצעים, כמו גלזר האח, הופמייסטר, אגאדה, גררו, בר כהן. ועוד…
ואני לא אומר שהם כוכבים, ולא הייתי רוצה אצלנו אף אחד מהרשימה שציינתי כולל קארצב, אבל הם שחקני ליגת על.
רוב שחקני הנוער שלנו מ2018 וצפונה משחקים איפשהו בין ליגה לאומית לליגה ג׳.
חלקם כבר פרשו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תוסיף בר כהן, רויזמן, עידו שחר, חנציס, מזרחי (המגן) ונועם כהן. מי יצא אצלנו בשנים האחרונות שהפך לשחקן ליגת העל לגיטימי?benrey כתב: ↑29 ספטמבר 2022, 01:01קרצב? איילון אלמוג?KevinDurant כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 21:18סולומון יצא לפני הרבה זמן כבר
וגם סתם שחקני ליגת העל ממוצעים, כמו גלזר האח, הופמייסטר, אגאדה, גררו, בר כהן. ועוד…
ואני לא אומר שהם כוכבים, ולא הייתי רוצה אצלנו אף אחד מהרשימה שציינתי כולל קארצב, אבל הם שחקני ליגת על.
חלקם כבר פרשו.
-
- קודם כל נאמנות
שיתנו לסבוריט אזרחות
יכול מאוד לעזור לנבחרת
גם על חשבון שמכבי ת"א תוכל להביא עוד זר
כל עוד יצחקי המנג'ר שלהם אני לא דואג בקטע הזה
יכול מאוד לעזור לנבחרת
גם על חשבון שמכבי ת"א תוכל להביא עוד זר
כל עוד יצחקי המנג'ר שלהם אני לא דואג בקטע הזה
- KevinDurant
- חבר בבורד
על קארצב אני יענה, כנעאן?benrey כתב: ↑29 ספטמבר 2022, 01:01קרצב? איילון אלמוג?KevinDurant כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 21:18סולומון יצא לפני הרבה זמן כבר
חלקם כבר פרשו.
מי זה איילון אלמוג? חוץ מיח''צ מה הוא עשה בכדורגל?
למי אכפת מכל שחקני ליגת העל הממוצעים? זה הישג שגוזלן, ריאן, חבשי, עטאא ג'אבר וכל אלה שיחקו בנוער שלנו?
- benrey
- הענק הירוק
עדיף שיהיה לך בסגל כמה שחקני ליגת העל ממוצעים, מאשר שתצטרך לקנות בכסף שחקני ליגת העל ממוצעים כמו שהר, דהן, צ׳יבוטה, אבו אלשיך וגוני נאור, כדי שיעמיקו לך את הכסף.KevinDurant כתב: ↑29 ספטמבר 2022, 16:21על קארצב אני יענה, כנעאן?benrey כתב: ↑29 ספטמבר 2022, 01:01קרצב? איילון אלמוג?KevinDurant כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 21:18
סולומון יצא לפני הרבה זמן כבר
חלקם כבר פרשו.
למי אכפת מכל שחקני ליגת העל הממוצעים? זה הישג שגוזלן, ריאן, חבשי, עטאא ג'אבר וכל אלה שיחקו בנוער שלנו?
מעבר לזה שזה שחקנים שאתה יכול לעשות איתם טרייד ולקבל תמורה עבורם.
- KevinDurant
- חבר בבורד
איזה טריידים, זה שחקנים שאתה נתקע אתם כמו עצם בגרון וצריך לשלם כסף כדי להשאיל אותם.benrey כתב: ↑29 ספטמבר 2022, 20:09עדיף שיהיה לך בסגל כמה שחקני ליגת העל ממוצעים, מאשר שתצטרך לקנות בכסף שחקני ליגת העל ממוצעים כמו שהר, דהן, צ׳יבוטה, אבו אלשיך וגוני נאור, כדי שיעמיקו לך את הכסף.KevinDurant כתב: ↑29 ספטמבר 2022, 16:21על קארצב אני יענה, כנעאן?benrey כתב: ↑29 ספטמבר 2022, 01:01
קרצב? איילון אלמוג?
חלקם כבר פרשו.
אורי דהן על הנייר פרוספקט מעולה לכל הליגה ואתה כבר שנתיים מנסה להשאיל אותו ובקושי מצליח.
המצב בליגה פה אבסורדי לגמרי, הקבוצות הקטנות דורשות 3 מיליון יורו על כל שחקן שלהם אבל לא מוכנות לשלם לשחקנים שכר ואני לא מדבר בכלל על דמי העברה.
באותו קיץ שהפועל ת''א מוכרת שחקנים ב5 מיליון יורו הם לא מוכנים להשאיל ממך את בן שהר או אורי דהן כי הם רוצים שתשתתף אתם בשכר, זה שפוי?
- Apoc
- יו״ר הבורד
דהן לא שחקן בית שלנו.
צריך לשלם חלק מהמשכורת שלו כדי להשאיל אותו כי הוא מרוויח הרבה כסף.
אם היה שחקן בית במקומו שמרוויח גרושים (משכורת חייל) לא הייתה בעיה להשאיל אותו וכן גם להשתמש בו בטרייד סטייל זנטי ו-וולבלום.
אבל את דהן בכלל הביאו כי חשבו שהוא פרוספקט אדיר שיכול להתפתח לשחקן של מיליונים ולשחקן הרכב במכבי חיפה, אז אני לא מבין מה הוא קשור לדיון בכלל.
הפועל ת"א יכולה למכור ב5 מיליון יורו ואנחנו לא יכולים להביא את השחקנים שלהם. חבל. אם הייתה לנו מחלקת נוער ברמה שלהם היינו מגדלים כמה משלנו.
צריך לשלם חלק מהמשכורת שלו כדי להשאיל אותו כי הוא מרוויח הרבה כסף.
אם היה שחקן בית במקומו שמרוויח גרושים (משכורת חייל) לא הייתה בעיה להשאיל אותו וכן גם להשתמש בו בטרייד סטייל זנטי ו-וולבלום.
אבל את דהן בכלל הביאו כי חשבו שהוא פרוספקט אדיר שיכול להתפתח לשחקן של מיליונים ולשחקן הרכב במכבי חיפה, אז אני לא מבין מה הוא קשור לדיון בכלל.
הפועל ת"א יכולה למכור ב5 מיליון יורו ואנחנו לא יכולים להביא את השחקנים שלהם. חבל. אם הייתה לנו מחלקת נוער ברמה שלהם היינו מגדלים כמה משלנו.
אופטימיות במכבי חיפה
- benrey
- הענק הירוק
זה הכל הצע וביקוש.KevinDurant כתב: ↑29 ספטמבר 2022, 20:17איזה טריידים, זה שחקנים שאתה נתקע אתם כמו עצם בגרון וצריך לשלם כסף כדי להשאיל אותם.benrey כתב: ↑29 ספטמבר 2022, 20:09עדיף שיהיה לך בסגל כמה שחקני ליגת העל ממוצעים, מאשר שתצטרך לקנות בכסף שחקני ליגת העל ממוצעים כמו שהר, דהן, צ׳יבוטה, אבו אלשיך וגוני נאור, כדי שיעמיקו לך את הכסף.KevinDurant כתב: ↑29 ספטמבר 2022, 16:21
על קארצב אני יענה, כנעאן?
אורי דהן על הנייר פרוספקט מעולה לכל הליגה ואתה כבר שנתיים מנסה להשאיל אותו ובקושי מצליח.
המצב בליגה פה אבסורדי לגמרי, הקבוצות הקטנות דורשות 3 מיליון יורו על כל שחקן שלהם אבל לא מוכנות לשלם לשחקנים שכר ואני לא מדבר בכלל על דמי העברה.
באותו קיץ שהפועל ת''א מוכרת שחקנים ב5 מיליון יורו הם לא מוכנים להשאיל ממך את בן שהר או אורי דהן כי הם רוצים שתשתתף אתם בשכר, זה שפוי?
אם הממוצעים האלו היו שלך, אשדוד הייתה משלמת השאלה כמו גדולה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
וואלה אם יש דבר אחד שמגעיל אותי בחזן את בניון זה כמה הם מטנפים על שחקנים בתקשורת. נותנים בלי סוף רכש לפשכצקי וצנציפרים למיניהם. מה אתם מתדרכים עכשיו נגד אבו פאני? עלובי נפש
- Apoc
- יו״ר הבורד
חחח גם מדבר על זה שיש תביעה נגד סבע אז אי אפשר לזמן אותוShocking4U כתב: ↑13 נובמבר 2022, 12:35 וואלה אם יש דבר אחד שמגעיל אותי בחזן את בניון זה כמה הם מטנפים על שחקנים בתקשורת. נותנים בלי סוף רכש לפשכצקי וצנציפרים למיניהם. מה אתם מתדרכים עכשיו נגד אבו פאני? עלובי נפש
חזן זה מהילדים האלה שמספרים בגן שאבא מחטט באף ומנגב על הספה
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
פשוט מראה כמה הכל רקוב פה בהתאחדות ועוד הכניסו את בניון לקלחת הזאת. לפחות אצל האוסטרים הכתבים ירדו לקרקע, עכשיו פשכצקי, בן דור וצנציפר מנהלים את ההצגה.Apoc כתב: ↑13 נובמבר 2022, 12:38חחח גם מדבר על זה שיש תביעה נגד סבע אז אי אפשר לזמן אותוShocking4U כתב: ↑13 נובמבר 2022, 12:35 וואלה אם יש דבר אחד שמגעיל אותי בחזן את בניון זה כמה הם מטנפים על שחקנים בתקשורת. נותנים בלי סוף רכש לפשכצקי וצנציפרים למיניהם. מה אתם מתדרכים עכשיו נגד אבו פאני? עלובי נפש
חזן זה מהילדים האלה שמספרים בגן שאבא מחטט באף ומנגב על הספה
-
- מכונת תארים
- Judokan
- סמל ירוק
לא צריך שיביימו שום דבר. יש לנו כולה שני שחקנים בנבחרת בסופו של דבר. יש עכשיו חודש פנוי, יהיה מספיק סמן לתת לנטע ולשון מנוחה אח"כ.
יש שחקנים שהרבה יותר חשוב לתת להם לשחק במחנה אימון לפני שהליגה חוזרת (ההעדרות של שון, למשל, תהיה אחלה הזדמנות להכניס לעניינים את סק)
יש שחקנים שהרבה יותר חשוב לתת להם לשחק במחנה אימון לפני שהליגה חוזרת (ההעדרות של שון, למשל, תהיה אחלה הזדמנות להכניס לעניינים את סק)
-
- קפטן ירוק
איך שון בנבחרת?
לא אמרו ששוחרר בגלל הפגיעה בגב?
רוצים לגמור אותו?
לא אמרו ששוחרר בגלל הפגיעה בגב?
רוצים לגמור אותו?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
פותחים עם שון ונטע. אין להם בושה.
- Apoc
- יו״ר הבורד
שון גולדברג, נטע לביא ודין דוד יפתחו בהרכב במשחק הידידות של נבחרת ישראל נגד נבחרת זמביה (20:30, ספורט 5).
אופטימיות במכבי חיפה
- hezildo
- מכונת תארים
משחק מיותר. למה אצלנו לא נלחמו שהם לא ישחקו או לפחות לזייף פציעה?
לא ברור.
לא ברור.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי