מחלקת הנוער הירוקה - עונת 2022-23
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- מחוזר באירופה
Re: מחלקת הנוער הירוקה - עונת 2022-23
אגב קאחביץ'
אפשר להעלות אותו לבוגרים בזמן שדניאל לא יכול לשחק?
אפשר להעלות אותו לבוגרים בזמן שדניאל לא יכול לשחק?
- Judokan
- סמל ירוק
קודם כל, שמי שאמר לקניאס דבר כזה הוא בן זונה דוחה שצריך להיחתך מהמועדון בהקדם. כמה חרא צריך להיות כדי להוציא דבר כזה על שחקן נוער במועדון שלך לתקשורת.
ואחרי זה עוד מתפלאים למה שוב דבר לא יכול לצמוח פה בנוער, כשעסקונה מגעילה כזו מסתובבת פה.
לגופו של עניין, אני לא הרגשתי מפיינגולד איזשהו הבדל מבחינת גישה לפני או אחרי קמפיין האלופות. וכנראה שגם מסאי דגו לא רואה משהו כזה כי פיינגולד ממשיך להיות הבאנקר שלו.
נתן משחק מצוין מול הפועל באר שבע רק אתמול.
גם לא ברור לי על מה בדיוק אמור לעלות לו השתן לראש מהאלופות. הוא לא נתן איזה קמפיין מדהים או משהו, ומול יובנטוס בבית גול השוויון בא מטעות שלו. זה כמו להגיד שלרז מאיר עלה השתן לראש בעקבות המשחק עם בנפיקה.
ואחרי זה עוד מתפלאים למה שוב דבר לא יכול לצמוח פה בנוער, כשעסקונה מגעילה כזו מסתובבת פה.
לגופו של עניין, אני לא הרגשתי מפיינגולד איזשהו הבדל מבחינת גישה לפני או אחרי קמפיין האלופות. וכנראה שגם מסאי דגו לא רואה משהו כזה כי פיינגולד ממשיך להיות הבאנקר שלו.
גם לא ברור לי על מה בדיוק אמור לעלות לו השתן לראש מהאלופות. הוא לא נתן איזה קמפיין מדהים או משהו, ומול יובנטוס בבית גול השוויון בא מטעות שלו. זה כמו להגיד שלרז מאיר עלה השתן לראש בעקבות המשחק עם בנפיקה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
דיברו על אליפות הנוער. אמר שמאז בצוות מדברים על זה שהוא מתנהג כמו כוכב ושלשחק בליגה לנוער זה לא תואם את מידותיו ושהוא צריך לרדת לקרקע. זה היה בהקשר של איזה אוהד הציע שפיינגולד ישחק במקום רז מאירJudokan כתב: ↑10 נובמבר 2022, 20:27 קודם כל, שמי שאמר לקניאס דבר כזה הוא בן זונה דוחה שצריך להיחתך מהמועדון בהקדם. כמה חרא צריך להיות כדי להוציא דבר כזה על שחקן נוער במועדון שלך לתקשורת.
- Judokan
- סמל ירוק
קניאס לא זה שמריץ כבר שנתיים שרז הוא המגן הימני הטוב ביקום או משהו כזה? זה יכול להסביר למה הוא מרגיש צורך "להשחיר" את פיינגולד.Shocking4U כתב: ↑11 נובמבר 2022, 01:00דיברו על אליפות הנוער. אמר שמאז בצוות מדברים על זה שהוא מתנהג כמו כוכב ושלשחק בליגה לנוער זה לא תואם את מידותיו ושהוא צריך לרדת לקרקע. זה היה בהקשר של איזה אוהד הציע שפיינגולד ישחק במקום רז מאירJudokan כתב: ↑10 נובמבר 2022, 20:27 קודם כל, שמי שאמר לקניאס דבר כזה הוא בן זונה דוחה שצריך להיחתך מהמועדון בהקדם. כמה חרא צריך להיות כדי להוציא דבר כזה על שחקן נוער במועדון שלך לתקשורת.
גם אם מדובר באליפות הנוער, מבחינת מה שאני רואה על המגרש, זה אפילו יותר חרטא. הדבר האחרון שאפשר להגיד על פיינגולד העונה זה שלא בכבוד שלו.
הוא משחק בכל משחק העונה (למעט אחד). דגו דרש ממנו לעשות הסבה לבלם בשיטת שלושה בלמים והוא עשה את זה בהצלחה.
לא ראיתי משחק אחד שהוא זרק בו, ותאמין לי שאני צפיתי במספיק משחקים העונה כדי לשפוט. פיינגולד אחד מהמשקיעים היותר גדולים על המגרש.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תעודת עניות למכבי חיפה שיהב גורפינקל יצא ממחלקת הנוער שלנו. שחקן חסר יסודות בסיסיים
-
- מכונת תארים
הרוב הגדול שיוצא מכל מחלקה המתוקנת ביותר שתהיה, זה שחקנים די חלשים. השאלה כמה שחקנים תורמים למועדון האם, בין אם מקצועית או כלכלית.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
רק שגורפינקל נחשב בזמנו לפוטנציאל גדול. בפועל עושה קריירה פחות מרשימה משל מקס גרצקיןlemmacantor כתב: ↑14 נובמבר 2022, 01:43 הרוב הגדול שיוצא מכל מחלקה המתוקנת ביותר שתהיה, זה שחקנים די חלשים. השאלה כמה שחקנים תורמים למועדון האם, בין אם מקצועית או כלכלית.
-
- מכונת תארים
פיינגולד כובש נגד איי פארו במוקדמות היורו עד גיל 19.
-
- הענק הירוק
רק עכשיו שם לב לזהShocking4U כתב: ↑11 נובמבר 2022, 01:00דיברו על אליפות הנוער. אמר שמאז בצוות מדברים על זה שהוא מתנהג כמו כוכב ושלשחק בליגה לנוער זה לא תואם את מידותיו ושהוא צריך לרדת לקרקע. זה היה בהקשר של איזה אוהד הציע שפיינגולד ישחק במקום רז מאירJudokan כתב: ↑10 נובמבר 2022, 20:27 קודם כל, שמי שאמר לקניאס דבר כזה הוא בן זונה דוחה שצריך להיחתך מהמועדון בהקדם. כמה חרא צריך להיות כדי להוציא דבר כזה על שחקן נוער במועדון שלך לתקשורת.
גם אם זה מה שהוא חושב - אז וואלה צודק.
היה מעולה באליפות אירופה, גם הגנתית וגם התקפית, והוא רואה את גלוך משחק בבוגרים, את למקין, קנצפולסקי ואחרים... אז למה הוא לא?
לא מספיק טוב מבחינתכם לשחק בבוגרים של מכבי חיפה כי יש לנו את הילד של מאיקון הידוע בשם רז מאיר? אז תשאילו אותו שיצבור נסיון בקבוצה נורמלית, ולא איזה עפולה.
תנו לילד לשחק כדורגל, גם אם עלה לו השתן. מעדיף שחקן שבטוח ביכולות שלו מאשר למלם כמו מאור לוי או אחרים.
לא רואה במה הוא יהיה פחות טוב מרז מאיר, באמת. אולי רק בכושר גופני, וגם זה משהו שהיה יכול להבנות לו עכשיו בתקופת הפגרה אם היו לוקחים אותו ברצינות כשחקן לבוגרת.
אין פלא שהורים לא רוצים לשלוח את הילדים שלהם לנוער פה, עם כל האהבה למועדון, אם היה לי ילד כשרוני הייתי שם אותו במכבי ת"א/הפועל ת"א/מכבי פ"ת. בטוח שלא במכבי חיפה, מקום שבו קומבינות עדיפות על כשרון, ושלא מלמדים אותך לשחק כדורגל אלא רק לנצח משחקים לא חשובים וזהו.
וגם אם הצלחת להגיע לקבוצת נוער בסופו של דבר, אז נותנים לך לשחק רק בגיל 20 בבוגרים ואז בתקשורת הישראלית קוראים לך "ילד" בגיל 23, כשיש שחקנים בני 17-18 שקיבלו זימון למונדיאל.
-
- מכונת תארים
זה בלי קשר לפיינגולד שעוד נראה מה שווה. וייסמן, חמד זה שחקנים שהצליחו למרות מכבי חיפה ולא בזכותה.
גלוך לא דוגמא. הוא היה צריך לשחק בבוגרים כבר מפתיחת העונה שעברה.
-
- הענק הירוק
ברור שגלוך הוא יוצא דופן בכל השוואה שהוא ייכנס בה, אבל זה העניין שפיינגולד רואה איך במועדונים אחרים נותנים למי שהיה איתו בנבחרת לשחק (אגב, גם אילי מדמון, שעלה הרבה לפני זה כבר לבוגרים ושיחק בבני יהודה וכו') בזמן שאיתו עושים משחקי כוח.lemmacantor כתב: ↑20 נובמבר 2022, 02:56 זה בלי קשר לפיינגולד שעוד נראה מה שווה. וייסמן, חמד זה שחקנים שהצליחו למרות מכבי חיפה ולא בזכותה.
בכר החליט לשרוף את אליהו לא משנה מה, אז למה לא לשים את פיינגולד מחליף בינתיים? לא יכל לשחק 10 דקות נגד ביתר או הפועל?
מעדיף שאולי ייכשל אבל לפחות יודע שיש לו רעב ופוטנציאל מאשר למלם שמודה למועדון שנתן לו את ההזדמנות לשחק בבוגרים בגיל 22 לראשונה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תבדיל בין גלוך שהיה טאלנט ברמה יוצאת דופן וגם הוא קיבל הזדמנות רק כי הקבוצה שלו הייתה במצב מקצועי לא משהו והמאמן רצה לשדר לבעלים שהוא לפחות מקדם צעירים, השחקני נוער של הפועל שמקבלים הרבה דקות כי הם נמצאים בקבוצה לא תחרותית וחסרת שאיפות שלא אכפת לה להקריב הישגיות כדי לקדם שחקנים שאחר כך ימכרו ועם כל זה מאז שדראפיץ מונה הוא מייבש כמעט לגמרי את כל השחקנים הצעירים של הפועל חוץ משביט מזל.Ganjot כתב: ↑20 נובמבר 2022, 01:05רק עכשיו שם לב לזהShocking4U כתב: ↑11 נובמבר 2022, 01:00דיברו על אליפות הנוער. אמר שמאז בצוות מדברים על זה שהוא מתנהג כמו כוכב ושלשחק בליגה לנוער זה לא תואם את מידותיו ושהוא צריך לרדת לקרקע. זה היה בהקשר של איזה אוהד הציע שפיינגולד ישחק במקום רז מאירJudokan כתב: ↑10 נובמבר 2022, 20:27 קודם כל, שמי שאמר לקניאס דבר כזה הוא בן זונה דוחה שצריך להיחתך מהמועדון בהקדם. כמה חרא צריך להיות כדי להוציא דבר כזה על שחקן נוער במועדון שלך לתקשורת.
היה מעולה באליפות אירופה, גם הגנתית וגם התקפית, והוא רואה את גלוך משחק בבוגרים, את למקין, קנצפולסקי ואחרים... אז למה הוא לא?
לא מספיק טוב מבחינתכם לשחק בבוגרים של מכבי חיפה כי יש לנו את הילד של מאיקון הידוע בשם רז מאיר? אז תשאילו אותו שיצבור נסיון בקבוצה נורמלית, ולא איזה עפולה.
תנו לילד לשחק כדורגל, גם אם עלה לו השתן. מעדיף שחקן שבטוח ביכולות שלו מאשר למלם כמו מאור לוי או אחרים.
לא רואה במה הוא יהיה פחות טוב מרז מאיר, באמת. אולי רק בכושר גופני, וגם זה משהו שהיה יכול להבנות לו עכשיו בתקופת הפגרה אם היו לוקחים אותו ברצינות כשחקן לבוגרת.
אין פלא שהורים לא רוצים לשלוח את הילדים שלהם לנוער פה, עם כל האהבה למועדון, אם היה לי ילד כשרוני הייתי שם אותו במכבי ת"א/הפועל ת"א/מכבי פ"ת. בטוח שלא במכבי חיפה, מקום שבו קומבינות עדיפות על כשרון, ושלא מלמדים אותך לשחק כדורגל אלא רק לנצח משחקים לא חשובים וזהו.
וגם אם הצלחת להגיע לקבוצת נוער בסופו של דבר, אז נותנים לך לשחק רק בגיל 20 בבוגרים ואז בתקשורת הישראלית קוראים לך "ילד" בגיל 23, כשיש שחקנים בני 17-18 שקיבלו זימון למונדיאל.
-
- הענק הירוק
אין לי מה להבדיל, במכבי חיפה לא יודעים לקדם שחקנים כשרוניים.Shocking4U כתב: ↑20 נובמבר 2022, 11:04תבדיל בין גלוך שהיה טאלנט ברמה יוצאת דופן וגם הוא קיבל הזדמנות רק כי הקבוצה שלו הייתה במצב מקצועי לא משהו והמאמן רצה לשדר לבעלים שהוא לפחות מקדם צעירים, השחקני נוער של הפועל שמקבלים הרבה דקות כי הם נמצאים בקבוצה לא תחרותית וחסרת שאיפות שלא אכפת לה להקריב הישגיות כדי לקדם שחקנים שאחר כך ימכרו ועם כל זה מאז שדראפיץ מונה הוא מייבש כמעט לגמרי את כל השחקנים הצעירים של הפועל חוץ משביט מזל.Ganjot כתב: ↑20 נובמבר 2022, 01:05רק עכשיו שם לב לזהShocking4U כתב: ↑11 נובמבר 2022, 01:00
דיברו על אליפות הנוער. אמר שמאז בצוות מדברים על זה שהוא מתנהג כמו כוכב ושלשחק בליגה לנוער זה לא תואם את מידותיו ושהוא צריך לרדת לקרקע. זה היה בהקשר של איזה אוהד הציע שפיינגולד ישחק במקום רז מאיר
עזוב את המצב הנוכחי (שגם בו עם הסגל הקצר, יש מספיק מקום לשתף שחקני נוער ל15-20 דקות לפחות), במכבי חיפה גם לפני בכר, לא ידעו לשלב מספיק שחקני נוער.
אבו פאני יצא להשאלות למרות שהיה לנו את הקישור הכי מביך בארץ, עוואד שהיה כשרון יוצא דופן בזמנו, נתנו לו צ'אנס, שם גול בגביע נגד ביתר אם אני זוכר נכון, ואז פתאום שוב שיחק במשחקי נוער. עוואד אגב יותר מנפילה שקשורה לאופי שלו, זה נפילה שקשורה למכבי חיפה שלא יודעת לקחת שחקן ולפתח אותו פיזית לרמות המתאימות.
ויש עוד דוגמאות מן הסתם, כל שחקן שגדל פה מקבל הזדמנות ראשונה אולי בגיל 20 ואז מתחיל להשלח בהשאלות לקבוצות פח בד"כ.
מי שמראה יכולות יותר טובות מהשאר, תנו לו צ'אנס.
למה מוקוקו יכול לשחק בדורטמונד בגיל 15, ואצלנו אי אפשר לתת צ'אנס מהספסל לפחות בגיל 18-19?
הפועל מקריבה את ההישגיות שלה בזה שהיא מוכרת את השחקני נוער האלה, לא בזה שהיא מעלה אותם לבוגרים. אם הם היו שומרים על השחקנים שהם מכרו בשנים האחרונות + זרים איכותיים, הם היו רצים פה חזק בליגה.
בשורה התחתונה, אנחנו לא מייצרים שחקני נוער - לא לבוגרת, ולא כאלה שלפחות יהיה אפשר להשתמש בהם בטריידים בתוך הליגה.
ואגב, ההבדל הוא שפה מושקעים כספים גדולים מאוד בנוער ואין שום תוצר ממנו. לא מבקש שכל שנה יעלה כוכב, אבל אם לא הוצאנו כוכב מהנוער כל כך הרבה שנים + לא מעלים לפחות שחקנים שיתרמו לבוגרים, אז יש פה בעיה עמוקה.
-
- מכונת תארים
כי זה תמיד עבד לפי גחמות של שחר. צריך תארים בנוער בשביל ערבי גאלה ואז כשלא מצליחים צריך לכסות את התחת ובשביל תעמולה להראות שמקדמים נוער, אז היו כל מיני קמפיינים בתקשורת. זה לא עובד ככה. זה באמת תהליך ארוך שנים בכל המחלקות כדי שיהיה פס ייצור. מכבי חיפה לא פס ייצור גם אחרי 30 שנה של בעלות שחר וכסף מטורף שנשפך.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הנוער שלנו חלש מאוד. מספיק לראות איך מכרו שחקנים כמו זנטי, גורפינקל, יונתן לוי, וולבלום ושי בן דוד כטאלנטים.Ganjot כתב: ↑20 נובמבר 2022, 11:31אין לי מה להבדיל, במכבי חיפה לא יודעים לקדם שחקנים כשרוניים.Shocking4U כתב: ↑20 נובמבר 2022, 11:04תבדיל בין גלוך שהיה טאלנט ברמה יוצאת דופן וגם הוא קיבל הזדמנות רק כי הקבוצה שלו הייתה במצב מקצועי לא משהו והמאמן רצה לשדר לבעלים שהוא לפחות מקדם צעירים, השחקני נוער של הפועל שמקבלים הרבה דקות כי הם נמצאים בקבוצה לא תחרותית וחסרת שאיפות שלא אכפת לה להקריב הישגיות כדי לקדם שחקנים שאחר כך ימכרו ועם כל זה מאז שדראפיץ מונה הוא מייבש כמעט לגמרי את כל השחקנים הצעירים של הפועל חוץ משביט מזל.Ganjot כתב: ↑20 נובמבר 2022, 01:05
רק עכשיו שם לב לזה
עזוב את המצב הנוכחי (שגם בו עם הסגל הקצר, יש מספיק מקום לשתף שחקני נוער ל15-20 דקות לפחות), במכבי חיפה גם לפני בכר, לא ידעו לשלב מספיק שחקני נוער.
אבו פאני יצא להשאלות למרות שהיה לנו את הקישור הכי מביך בארץ, עוואד שהיה כשרון יוצא דופן בזמנו, נתנו לו צ'אנס, שם גול בגביע נגד ביתר אם אני זוכר נכון, ואז פתאום שוב שיחק במשחקי נוער. עוואד אגב יותר מנפילה שקשורה לאופי שלו, זה נפילה שקשורה למכבי חיפה שלא יודעת לקחת שחקן ולפתח אותו פיזית לרמות המתאימות.
ויש עוד דוגמאות מן הסתם, כל שחקן שגדל פה מקבל הזדמנות ראשונה אולי בגיל 20 ואז מתחיל להשלח בהשאלות לקבוצות פח בד"כ.
מי שמראה יכולות יותר טובות מהשאר, תנו לו צ'אנס.
למה מוקוקו יכול לשחק בדורטמונד בגיל 15, ואצלנו אי אפשר לתת צ'אנס מהספסל לפחות בגיל 18-19?
הפועל מקריבה את ההישגיות שלה בזה שהיא מוכרת את השחקני נוער האלה, לא בזה שהיא מעלה אותם לבוגרים. אם הם היו שומרים על השחקנים שהם מכרו בשנים האחרונות + זרים איכותיים, הם היו רצים פה חזק בליגה.
בשורה התחתונה, אנחנו לא מייצרים שחקני נוער - לא לבוגרת, ולא כאלה שלפחות יהיה אפשר להשתמש בהם בטריידים בתוך הליגה.
ואגב, ההבדל הוא שפה מושקעים כספים גדולים מאוד בנוער ואין שום תוצר ממנו. לא מבקש שכל שנה יעלה כוכב, אבל אם לא הוצאנו כוכב מהנוער כל כך הרבה שנים + לא מעלים לפחות שחקנים שיתרמו לבוגרים, אז יש פה בעיה עמוקה.
- Judokan
- סמל ירוק
באופן כללי, אני מאוד מסכים עם הגישה של מכבי חיפה כלפי שחקני נוער - שדורשת מהם כל להוכיח את עצמם ורק אז לחזור ולקבל הזדמנות בקבוצה.
כל הרעיון הזה ששחקני נוער צריכים לקבל הזדמנות בסגל כי הם שחקני בית (מוכשרים ככל שיהיו) הוא מתכון לבינוניות וחוסר הצלחה בטווח הארוך, ויעבוד בעיקר לקבוצות שהישגיות היא משנית עבורן (אשדוד, לוזוניה, הפועל ת"א הנוכחית).
ראינו היטב לאן זה מוביל עם שחקנים כמו עוואד, זנטי, בן דוד, יונתן לוי, מאור לוי, ג'אבר עטאא, שובל גוזלן ואיסמעיל ריאן.
לא במקרה מכל הרשימה הזו רק 2 (גוזלן ועטאא) הם שחקנים ברמת ליגת על, וגם הם ברמה של קבוצות תחתית לכל היותר.
כשהן מנוהלות נכון ובחוכמה, השאלות מאפשרות לבחון בשלות מנטלית (לא פחות מפיזית) של שחקנים, ולסנן החוצה את ה"טאלנטים" שהתרגלו להצליח נטו על יכולת אישית ומעמד של כוכב.
שחקנים צעירים צריכים לדעת להרוויח את המקום שלהם במכבי, זו המוטיבציה הכי טובה שיש לדעת ששום דבר לא יינתן להם על מגש של כסף והם צריכים לעבוד בשביל כל הזדמנות.
המקרים ששחקן לא יצליח להמריא אחרי 2-3 עונות השאלה מסודרות לקבוצות, אבל בפועל יתבררו להיות שחקנים מצוינים, הן אפסיות.
ולכן המסלול הנכון בשביל פיינגולד הוא השאלה בינואר. באמת שאני לא רואה שום אתגר בשבילו בלהמשיך בנוער עוד חצי שנה. לחלוטין יש לו מקום לפתוח בעפולה באגף ימין שלהם
כל הרעיון הזה ששחקני נוער צריכים לקבל הזדמנות בסגל כי הם שחקני בית (מוכשרים ככל שיהיו) הוא מתכון לבינוניות וחוסר הצלחה בטווח הארוך, ויעבוד בעיקר לקבוצות שהישגיות היא משנית עבורן (אשדוד, לוזוניה, הפועל ת"א הנוכחית).
ראינו היטב לאן זה מוביל עם שחקנים כמו עוואד, זנטי, בן דוד, יונתן לוי, מאור לוי, ג'אבר עטאא, שובל גוזלן ואיסמעיל ריאן.
לא במקרה מכל הרשימה הזו רק 2 (גוזלן ועטאא) הם שחקנים ברמת ליגת על, וגם הם ברמה של קבוצות תחתית לכל היותר.
כשהן מנוהלות נכון ובחוכמה, השאלות מאפשרות לבחון בשלות מנטלית (לא פחות מפיזית) של שחקנים, ולסנן החוצה את ה"טאלנטים" שהתרגלו להצליח נטו על יכולת אישית ומעמד של כוכב.
שחקנים צעירים צריכים לדעת להרוויח את המקום שלהם במכבי, זו המוטיבציה הכי טובה שיש לדעת ששום דבר לא יינתן להם על מגש של כסף והם צריכים לעבוד בשביל כל הזדמנות.
המקרים ששחקן לא יצליח להמריא אחרי 2-3 עונות השאלה מסודרות לקבוצות, אבל בפועל יתבררו להיות שחקנים מצוינים, הן אפסיות.
ולכן המסלול הנכון בשביל פיינגולד הוא השאלה בינואר. באמת שאני לא רואה שום אתגר בשבילו בלהמשיך בנוער עוד חצי שנה. לחלוטין יש לו מקום לפתוח בעפולה באגף ימין שלהם
-
- מכונת תארים
זה מזכיר לי לימודי 5 יחידות מתמטיקה בארץ. הדרישות בשמיים, ואימא שלי היא מורה משנת 1976 והכירה היטב את המערכת חינוך בברה"מ, אמרה שאלה דרישות ברמת בתי ספר למתטיקה/פיזיקה שם.
אלא שרמת לימוד בארץ היא לא גבוהה מדי. לעיתים המורים עצמם לא יודעים לפתור את הבגרות. המורים הפרטיים חוגגים.
נאה דורש נאה מקיים. תנו את הכלים לחבר'ה האלה.
אלא שרמת לימוד בארץ היא לא גבוהה מדי. לעיתים המורים עצמם לא יודעים לפתור את הבגרות. המורים הפרטיים חוגגים.
-
- הענק הירוק
אף אחד מהשמות שרשמת, לא עלה בתקופת הצלחה של הקבוצה (חוץ ממאור לוי, שכנראה יש סיבות אחרות לזה שהוא עדיין במכבי חיפה).Judokan כתב: ↑20 נובמבר 2022, 22:34 באופן כללי, אני מאוד מסכים עם הגישה של מכבי חיפה כלפי שחקני נוער - שדורשת מהם כל להוכיח את עצמם ורק אז לחזור ולקבל הזדמנות בקבוצה.
יש הבדל גדול בין שחקן נוער שמנסים לשלב אותו כשהכל הולך חרא ומקווים שילד יציל את המולדת, לבין לשלב שחקן נוער כשהקבוצה בריאה ומצליחה + יש לו מאמנים טובים ללמוד מהם ושחקנים טובים ללמוד מהם.
לא יודעים לטפח אצלנו שחקנים ולבנות אותם. עוואד היה יכול להיות שחקן מעולה אם היו יודעים לפתח אותו כמו שצריך ולעשות לו את קפיצת המדרגה משחקן נוער לשחקן בוגרים מבחינת הפיזיות שלו.
באופן כללי, כל השמות שרשמת - עצם זה שהם בכלל עלו לבוגרים, מראה על רמת הנוער העלובה שלנו. שחקנים בלי יסודות, בלי מהירות/פיזיות, בלי יכולת בעיטה מיוחדת, בלי הבנת משחק.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הבעיה של עוואד זה לא הפיזיות אלא הגישה והמקצוענות. לגבי כל שאר השחקנים זה לא שהם הלכו ופרחו במקומות אחרים. שחקן כמו שי בן דוד זה די ברור שלא היה בו כלום ושום דבר. זנטי זה עוד דוגמא לשחקן מוכשר עם אופי פח.
- Liberman
- מנהל הבורד
חחח אבא שלי בשעתו היה עושה שיעורים פרטיים במתמטיקה, הוא טוען שבישראל לא יודעים ללמד מתמטיקה ומסרבלים את כל הדרך כשיש דרכים קלות ופשוטות יותר. בבריה״מ מתמטיקה הייתה אלוהים.lemmacantor כתב: ↑20 נובמבר 2022, 22:43 זה מזכיר לי לימודי 5 יחידות מתמטיקה בארץ. הדרישות בשמיים, ואימא שלי היא מורה משנת 1976 והכירה היטב את המערכת חינוך בברה"מ, אמרה שאלה דרישות ברמת בתי ספר למתטיקה/פיזיקה שם.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- מכונת תארים
אימא שלי טסה לחו"ל פעמיים בשנה.
- Smurk
- אגדה ירוקה
חמזה שיבלי מקבוצת הנוער חתם במכבי חיפה על חוזה ל-4 שנים ויצטרף למחנה האימונים של האלופה בסלוניקי. שחקן?
-
- תוקע יתד בהרכב
לפי מה שפורסם, שיבלי, לייש, בן שימול (שלושתם - שנתון 2004) וירין לוי (2005) ייצאו למחנה ביוון.
בולט בהיעדרו (לדעתי) - חלאיילי. את פיינגולד קל יותר להסביר, כי כבר יש לנו את מאיר, ינון ודניאל.
שיבלי ולייש אמורים להיות מהפוטנציאליים הגדולים של השנתון הזה.
בולט בהיעדרו (לדעתי) - חלאיילי. את פיינגולד קל יותר להסביר, כי כבר יש לנו את מאיר, ינון ודניאל.
שיבלי ולייש אמורים להיות מהפוטנציאליים הגדולים של השנתון הזה.
-
- מכונת תארים
גם אתם התחלתם עם שנתונים?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
איך בן שימול הזה? מהתמונות שלו במחנה הוא נראה בן 13. חייב להתחזק ולהוסיף מסת שריר בדחיפות
בכלל לא ברור מה הקטע שכמעט כל מי שיוצא מהמחלקת נוער כזה רזה וכחוש.
בכלל לא ברור מה הקטע שכמעט כל מי שיוצא מהמחלקת נוער כזה רזה וכחוש.
-
- מכונת תארים
אין זמן לפתח שחקנים. צריך לקחת תארים.
-
- מכונת תארים
-
- תוקע יתד בהרכב
מנצחים בחוץ את האלופה אשדוד 3-1. בן שימול, עומר דהן ולייש.
שיבלי פצוע? יצא עם הקבוצה למחנה ביוון, אבל מאז לא היה בסגל מול סכנין בטוטו (למרות שהיו 4 שחקני נוער על הספסל) + לא היה בסגל היום.
שיבלי פצוע? יצא עם הקבוצה למחנה ביוון, אבל מאז לא היה בסגל מול סכנין בטוטו (למרות שהיו 4 שחקני נוער על הספסל) + לא היה בסגל היום.
-
- מכונת תארים
בן שימול לא רק שקיבל את הקרדיט, יצא למחנה הבוגרים ועשה גם את הופעת הבכורה שלו, הוא גם מבקיע הרבה ביחס לשאר קבוצת הנוער ואתמול סיים עם שער ובישול. זה מאד מפתיע בהתחשב בשמות השחקנים שזוכים להכרה מהקהל. אני מניח שאם נשאל אוהדים, הרבה יותר יסתקרנו מגרייס, ליש, פיינגולד, חלאיילי, שיבלי ואלמישלי.