משחקי רבע גמר
פורום ייעודי לכל הנוגע למונדיאל 2026
מנהל: Shocking4U
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 95 פעמים
- קיבל תודה: 208 פעמים
Re: משחקי רבע גמר
אנגליה זה היפוך של קרואטיה. זו לוזריות מאוד בנאלית. משחק טיפוסי לראות הבדל בין קריירה של ז'ירו לקיין. במה זכה ז'ירו ובמה קיין, למרות שהשני חלוץ יותר איכותי ומגוון.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
lemmacantor
- סמל ירוק
אותו שטאנץ. חיפוש אחרי סגידה אישית ושיאים אישיים בלבד, על חשבון הקולקטיב. זה צפוי.hezildo כתב: 10 דצמבר 2022, 23:40 תראו מי תומך ברונאלדו
https://worldcup.sport5.co.il/articles. ... cID=422381
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 400 פעמים
- קיבל תודה: 253 פעמים
אתמול בדיוק חשבתי על קיין.lemmacantor כתב: 10 דצמבר 2022, 23:03 אנגליה זה היפוך של קרואטיה. זו לוזריות מאוד בנאלית. משחק טיפוסי לראות הבדל בין קריירה של ז'ירו לקיין. במה זכה ז'ירו ובמה קיין, למרות שהשני חלוץ יותר איכותי ומגוון.
אם אני אוהד טוטנהאם אני בונה לו פסל כבר עכשיו וכל כך מעריך את זה שהוא נשאר ומנסה להוביל את הקבוצה, אבל בשבילו זה כל כך בזבוז להישאר במכבי פ''ת האנגלית
-
lemmacantor
- סמל ירוק
כנראה שבסוף גם לו נוח לשחק בקבוצה בלי ציפיות. אף אחד לא הכריח אותו לסנדל את עצמו לטוטנהאם בחוזה הנוכחי. ווקר רצה להתקדם והתקדם.KevinDurant כתב: 11 דצמבר 2022, 09:51אתמול בדיוק חשבתי על קיין.lemmacantor כתב: 10 דצמבר 2022, 23:03 אנגליה זה היפוך של קרואטיה. זו לוזריות מאוד בנאלית. משחק טיפוסי לראות הבדל בין קריירה של ז'ירו לקיין. במה זכה ז'ירו ובמה קיין, למרות שהשני חלוץ יותר איכותי ומגוון.
אם אני אוהד טוטנהאם אני בונה לו פסל כבר עכשיו וכל כך מעריך את זה שהוא נשאר ומנסה להוביל את הקבוצה, אבל בשבילו זה כל כך בזבוז להישאר במכבי פ''ת האנגלית
- KevinDurant
- חבר בבורד
זה לא עניין של "לסנדל" את עצמך לדעתי.lemmacantor כתב: 11 דצמבר 2022, 10:19כנראה שבסוף גם לו נוח לשחק בקבוצה בלי ציפיות. אף אחד לא הכריח אותו לסנדל את עצמו לטוטנהאם בחוזה הנוכחי. ווקר רצה להתקדם והתקדם.KevinDurant כתב: 11 דצמבר 2022, 09:51אתמול בדיוק חשבתי על קיין.lemmacantor כתב: 10 דצמבר 2022, 23:03 אנגליה זה היפוך של קרואטיה. זו לוזריות מאוד בנאלית. משחק טיפוסי לראות הבדל בין קריירה של ז'ירו לקיין. במה זכה ז'ירו ובמה קיין, למרות שהשני חלוץ יותר איכותי ומגוון.
זה כמו שתהיה לנטע הצעה לעבור לאירופה והוא יגיד שהוא נשאר במכבי חיפה כל הקריירה כי זה הבית שלו (בטח ובטח גם שמדברים על לעבור לקבוצה אחרת בתוך הליגה, לא ריאל או באיירן נניח).
אני לא חושב שזה נובע מלשחק בלי ציפיות או משהו בסגנון אלא יותר מזה שהוא באמת אוהב את טוטנהאם, אל תשכח גם שהוא שחקן בית של המועדון
-
lemmacantor
- סמל ירוק
ברור שזה העניין. הוא חתם על חוזה ל -6 שנים ומשחק תחת יו"ר הכי קשה בכדורגל כמו דניאל לוי. חתמת כזה חוזה סינדלת את עצמך. הוא ידע מה הוא עושה.
מודריץ' בזמנו גם נתקע בטוטנהאם ואחרי בעיות רבות הצליח להשתחרר. אם לא היה משחק תחת לוי, הוא היה מגיע לקבוצת טופ יותר מוקדם ולא היו מדברים עליו כעל מישהו שפרץ מאוחר יחסית ברמות הכי גבוהות.
מודריץ' בזמנו גם נתקע בטוטנהאם ואחרי בעיות רבות הצליח להשתחרר. אם לא היה משחק תחת לוי, הוא היה מגיע לקבוצת טופ יותר מוקדם ולא היו מדברים עליו כעל מישהו שפרץ מאוחר יחסית ברמות הכי גבוהות.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הוא לא רוצה לעזוב, החוזה לא מסנדל אותו.lemmacantor כתב: 11 דצמבר 2022, 11:02 ברור שזה העניין. הוא חתם על חוזה ל -6 שנים ומשחק תחת יו"ר הכי קשה בכדורגל כמו דניאל לוי. חתמת כזה חוזה סינדלת את עצמך. הוא ידע מה הוא עושה.
אם הוא היה רוצה לעזוב הוא היה עוזב. הוא נאמן לקבוצה שלו ושחקן בית אמיתי, כמו בNBA של פעם. אני לא חושב שזה עניין של "לא רוצה לשחק בקבוצה גדולה עם ציפיות"
-
lemmacantor
- סמל ירוק
אז אתה מחזק את מה שאני טוען. זה נוח לקיין עצמו. אתה שובר שיאים ומלך במועדון שלך ואין צורך להתעלות ולגלות אופי. אין צורך להתחרות על תארים משמעותיים.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
במהלך הקריריה שלו טוטנהאם הפכה לקבוצת טופ פור והגיעה לגמר אלופות. להגיד שהוא משחק בקבוצה בלי צפיות? אבל הוא כן מנסה לקחת איתה תארים ולא להשאר במקום
-
lemmacantor
- סמל ירוק
קודם מינו את פוץ' והוא נתן את הצ'אנס האמיתי לקיין. טוטנהאם זה לא רק קיין. אין לו שום רגע אייקוני בקריירה. שום שער שמביא לקבוצה שלו הישג משמעותי. תואר.
הטענה העיקרית אבל למה הוא עדיין שם ולא למה לא לקח תואר עם טוטנהאם. גם מודריץ' לא לקח תואר עם טוטנהאם.
הטענה העיקרית אבל למה הוא עדיין שם ולא למה לא לקח תואר עם טוטנהאם. גם מודריץ' לא לקח תואר עם טוטנהאם.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני מסכים.lemmacantor כתב: 11 דצמבר 2022, 23:30 קודם מינו את פוץ' והוא נתן את הצ'אנס האמיתי לקיין. טוטנהאם זה לא רק קיין. אין לו שום רגע אייקוני בקריירה. שום שער שמביא לקבוצה שלו הישג משמעותי. תואר.
אבל אני לא חושב שזה נובע ממקום של "מפחד מציפיות" אלא יותר ממקום של רוצה להוביל את טוטנהאם המועדון שהוא גדל בו לתואר