מסי ואמבפה לא באותו שלב בקריירה.
מסי חתם שם אחרי שהשיג כל תואר אפשרי בברצלונה - אליפויות, גביעים, ליגת אלופות וכו'
הוא גם לא בדיוק עזב את ברצלונה מרצון, המועדון נוהל בצורה חרא ואני לא חושב שהשאירו לו יותר מידי ברירות.
אמבפה סתם ילד קקה שהעדיף לספור כסף בפריז מאשר לעבור לריאל, ליגה יותר תחרותית וקבוצה שאשכרה יודעת לקחת תארים לעומת פריז.
אבל אולי העונה הוא יצליח לקחת ליגת אלופות עם פריז הלוזרים האלה
מסי לא היה נשאר בברצלונה כל כך הרבה שנים אם הוא לא היה המשתכר הבכיר בעולם. זה קצת צביעות לקשור את כל הקטע הזה בבחירה כלכלית.
הוא ישב להם על הצוואר שכל שנה יתנו לו עוד כסף כדי להישאר המשתכר הבכיר בעולם בפער וברגע שלא יכלו לשלם לו יותר הוא קם והלך לפריז.
לא בקיא מספיק בענייני החוזים של מסי אז לא יודע לענות לך על זה.
לגבי אמבפה, נראה לי גישה לוזרית.
יכל לספור ארגזים של כסף גם בסיטי בליגה הרבה יותר תחרותית ומאתגרת אבל בחר להישאר במקום בלי תחרות כשהמפעל היחיד שאשכרה יש להם על מה לשחק בו זה ליגת האלופות וגם בו הם עפים כל שנה בצורה משפילה. הגיעו פעם אחת בלבד לגמר (וגם אותו הפסידו), קבוצה עם כל כך הרבה כסף וכוכבים.
Shocking4U כתב: 18 דצמבר 2022, 17:38
דשאן מאמן בדיחה. הנבחרת הכי מוכשרת בפער עצום מכולם ובא לשחק את הכדורגל הכי פסיבי ולא יוזם שראיתי בחיים שלי. לך הביתה
Apoc כתב: 18 דצמבר 2022, 17:39
צרפת לא הגיעו לגמר הזה
לא מבין מה הם מנסים לעשות על המגרש. זה בסדר לשחק נסוג טקטית אבל הם אפילו לא עושים לחץ אפקטיבי על מובילי כדור.
הם ככה כבר 2 טורנירים ברצף. מסתמכים על הברקות אישיות וסומכים על זה שהם יוכלו להגביר קצב לכמה דקות ולנצח משחקים. שיטה דוחה לשחק בטח בהתחשב בכלים שיש להם.
Apoc כתב: 18 דצמבר 2022, 17:39
צרפת לא הגיעו לגמר הזה
לא מבין מה הם מנסים לעשות על המגרש. זה בסדר לשחק נסוג טקטית אבל הם אפילו לא עושים לחץ אפקטיבי על מובילי כדור.
הם ככה כבר 2 טורנירים ברצף. מסתמכים על הברקות אישיות וסומכים על זה שהם יוכלו להגביר קצב לכמה דקות ולנצח משחקים. שיטה דוחה לשחק בטח בהתחשב בכלים שיש להם.
לא זוכר מתי בשני הטורנירים האחרונים הם לא בעטו למסגרת מחצית שלמה