Smile כתב: ↑17 דצמבר 2022, 20:53
מה קרה לנתניה העונה?
איך קבוצה שהיתה סוג של הפתעת העונה הקודמת הופכת להיות קבוצה מועמדת לירידת ליגה
רכש גרוע. התחילו בעונה שעברה עם פרופגנדה שהם המציאו את הכדורגל ויש להם את הנוסחא והתחילו להאמין בזה. בסוף נתניה כמו כל קבוצה מחוץ לשלושת העשירות. מישהו יקח מקום 4 ויהיה להיט תורן. לא היה שום דבר מיוחד בהישג שלהם אשתקד. הם מכרו את זה אחרת. אל תשכח שגם לאירופה הם הגיעו בקושי. רק בגלל לוזריות של הפועל ת"א.
הביאו נצחונות יפים על כל הגדולות (כולל אותנו).
לא הייתי אומר שלא היה בהם שום דבר מיוחד בעונה שעברה.
רכש גרוע זו כנראה הסיבה, למרות שלא עזב אותם אף שחקן מפתח. אז גם ברכש לא יודע עד כמה זו הסיבה.
Smile כתב: ↑17 דצמבר 2022, 20:53
מה קרה לנתניה העונה?
איך קבוצה שהיתה סוג של הפתעת העונה הקודמת הופכת להיות קבוצה מועמדת לירידת ליגה
רכש גרוע. התחילו בעונה שעברה עם פרופגנדה שהם המציאו את הכדורגל ויש להם את הנוסחא והתחילו להאמין בזה. בסוף נתניה כמו כל קבוצה מחוץ לשלושת העשירות. מישהו יקח מקום 4 ויהיה להיט תורן. לא היה שום דבר מיוחד בהישג שלהם אשתקד. הם מכרו את זה אחרת. אל תשכח שגם לאירופה הם הגיעו בקושי. רק בגלל לוזריות של הפועל ת"א.
הביאו נצחונות יפים על כל הגדולות (כולל אותנו).
לא הייתי אומר שלא היה בהם שום דבר מיוחד בעונה שעברה.
רכש גרוע זו כנראה הסיבה, למרות שלא עזב אותם אף שחקן מפתח. אז גם ברכש לא יודע עד כמה זו הסיבה.
אז מה . בעונת 2002/03 הם ניצחו גם מועמדות לאליפות ועונה אחר כך הם בכלל ירדו ליגה. שוב שיחקו כדורגל חיובי ודי מהנה. לא משהו מיוחד יחסית לקבוצה ממעמד כזה.
Shocking4U כתב: ↑17 דצמבר 2022, 21:47
חמודי כנעאן זה הדבר האמיתי. השתחרר עכשיו מ2 שחקנים ונתן פריצה מהחצי עם מסירת מפתח ענקית שכמעט הובילה לשער של אשדוד. הוא חייב להגיע לכאן
חמודי כנעאן זה הדבר האמיתי. השתחרר עכשיו מ2 שחקנים ונתן פריצה מהחצי עם מסירת מפתח ענקית שכמעט הובילה לשער של אשדוד. הוא חייב להגיע לכאן
Jerry כתב: ↑17 דצמבר 2022, 21:25
ניקולסקו שחקן גדול, תענוג לראות אותו
Apoc כתב: ↑17 דצמבר 2022, 21:21
גיל כהן של אשדוד מתפתח להיות שחקן מעניין מאוד (ויקר מאוד, כנראה)
ילד גבר ואחלה שחקן, מזכיר את גולדברג במשמעת, משחק בכל עמדה ועושה את העבודה, מסכים איתך לגמרי הייתי מביא אותו אתמול אם רוצים לעשות סדר בהיררכית הבלמים ולוותר על גרשון וארד, לא חושב שהוא יקר כי הוא בחיים לא יצא לאירופה עם הגובה שלו והוא לא איזה שחקן נוצץ
מרגיש לי שכל שחקן שנרצה מאשדוד יעלה לפחות מיליון יורו
אם רק היה לנו מאיפה להביא את הכסף
תשמע באמת שאני מאמין בטירוף בשחקן הזה. יש בו הכל: מהירות, כוח מתפרץ, ראיית משחק, טכניקה במסירה וגם בעיטה. רק הפציעות זה הבעיה והעונה הוא בינתיים נשאר כשיר.
אם רק היה לנו מאיפה להביא את הכסף
תשמע באמת שאני מאמין בטירוף בשחקן הזה. יש בו הכל: מהירות, כוח מתפרץ, ראיית משחק, טכניקה במסירה וגם בעיטה. רק הפציעות זה הבעיה והעונה הוא בינתיים נשאר כשיר.
הייתה לו פציעה כבר העונה לא?
בכל מקרה גם אני אשמח שיבוא, פשוט קשה לראות את זה קורה.
יש לו יכולות אבל די להיות בררניים בתיאור שלו.
במחצית הראשונה הוביל 2 מתפרצות על שטח פנוי ונתן מסירות של נגר וחרב את הנתקפה.
הייתה לו פציעה כבר העונה לא?
בכל מקרה גם אני אשמח שיבוא, פשוט קשה לראות את זה קורה.
הוא היה פצוע בקדם עונה, חזר נראה לי מחזור שלישי ומאז משחק ברצף כל משחק.
הבלם/מגן החדש של הסרדינים ניצח את באיירן ועוד בעונת הזכיה שלהם באלופות וניצח את אתלטיק בילבאו גם כן באלופות וכבש נגדה את שערו היחיד במפעלים אירופיים.
יחד עם זאת יוצאי באטה בוריסוב בדרך כלל נכשלים מחוץ לקבוצה הזו.
lemmacantor כתב: ↑22 דצמבר 2022, 15:26
הבלם/מגן החדש של הסרדינים ניצח את באיירן ועוד בעונת הזכיה שלהם באלופות וניצח את אתלטיק בילבאו גם כן באלופות וכבש נגדה את שערו היחיד במפעלים אירופיים.
יחד עם זאת יוצאי באטה בוריסוב בדרך כלל נכשלים מחוץ לקבוצה הזו.
איגור פיליפינקו נכשל קשות ועוד כישראלי בצהבת ובאשדוד