מאוויס צ'יבוטה - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- שחקן העונה
Re: מאוויס צ'יבוטה - נושא רשמי
בכר צריך להוציא מדריך איך גומרים שחקנים. יכול להתחיל מצ'יבוטה, דוגמה קלאסית.
היה טוב כמה משחקים, גם סטטיסטית, היה טוב נגד ביתר בטדי, דין דוד מסריח את הדשא מהדקה הראשונה.. ומתי צ'יבוטה ייכנס? כמובן שזה יהיה בדקות שהוא לא יכול להשפיע על המשחק כבר יותר מדי ועם שחקנים שבורים על המגרש במקום להכנס בדקה 50-60 ולתת לו להשפיע.
היה טוב כמה משחקים, גם סטטיסטית, היה טוב נגד ביתר בטדי, דין דוד מסריח את הדשא מהדקה הראשונה.. ומתי צ'יבוטה ייכנס? כמובן שזה יהיה בדקות שהוא לא יכול להשפיע על המשחק כבר יותר מדי ועם שחקנים שבורים על המגרש במקום להכנס בדקה 50-60 ולתת לו להשפיע.
- Judokan
- סמל ירוק
רואה סיכוי יותר מסביר שבכר ייתן לו לפתוח מול הפועל תל אביב לאור ההופעה של יתר ההתקפה הערב
-
- תוקע יתד בהרכב
צ׳יבוטה היה טוב בטדי?Ganjot כתב: ↑10 נובמבר 2022, 00:36 בכר צריך להוציא מדריך איך גומרים שחקנים. יכול להתחיל מצ'יבוטה, דוגמה קלאסית.
- Judokan
- סמל ירוק
היה הכי טוב בטדי מכל שחקני ההתקפה במחצית הראשונה, בהחלט. בכר עשה את החילוף מהבית כשהחליף אותו במחצית ולא את דינדה שהיה מחפירRmc כתב: ↑10 נובמבר 2022, 09:05צ׳יבוטה היה טוב בטדי?Ganjot כתב: ↑10 נובמבר 2022, 00:36 בכר צריך להוציא מדריך איך גומרים שחקנים. יכול להתחיל מצ'יבוטה, דוגמה קלאסית.
-
- שחקן העונה
כן, הכי טוב במחצית הראשונה.Rmc כתב: ↑10 נובמבר 2022, 09:05צ׳יבוטה היה טוב בטדי?Ganjot כתב: ↑10 נובמבר 2022, 00:36 בכר צריך להוציא מדריך איך גומרים שחקנים. יכול להתחיל מצ'יבוטה, דוגמה קלאסית.
לא כל מה שניסה הצליח, אבל ניסה לעשות דברים טובים, עבר את המגן שלו הרבה פעמים וניסה להכניס כדורים לרחבה, מה שדין דוד בחיים לא יודע לעשות.
צ'יבוטה עשה בדיוק את אותן פעולות שחזיזה עושה, פשוט חלק הלכו וחלק לא, קורה, במיוחד בדשא כזה.
דין דוד לעומתו, גם בטדי וגם היום, פשוט לא מסוגל לעשות פעולה חיובית אחת.
-
- אגדה ירוקה
הוא לא צריך היות פה בעונה הבאה יחד עם עוד כמה שחקנים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מסכים איתך. אני לא מאמין יותר מדי בצ'יבוטה אבל אחרי שהוא הראה ניצוצות מול אשדוד ובית"ר למה לא להמשיך את המומנטום ולתת לו כשדין כל כך גרוע? אותו דבר לגבי ניקיטה.Ganjot כתב: ↑10 נובמבר 2022, 00:36 בכר צריך להוציא מדריך איך גומרים שחקנים. יכול להתחיל מצ'יבוטה, דוגמה קלאסית.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני גם לא חושב שיש לצ'יבוטה מה לתרום בכנף אבל אני בכנות לא רואה שחקן כנף ישראלי טוב ממנו או טוב ממנו משמעותית. הכל אותו זבלה
- Judokan
- סמל ירוק
יש לו מה לתרום בכנף, עם הגישה המשופרת שלו הוא לחלוטין צריך לקבל דקות הרבה יותר משמעותיות ברוטציה. יש לו אחד על אחד מעולה על שטח קטן, רק צריך לעבוד איתו על להמשיך לתעל את זה לפעולות תכליתיות יותר
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
משחק מצוין מאוד החלטי בדריבל שלו, עשה גם מהלך וויניסיוס
רואים עקומת שיפור
חבל שבכר מוציא אותו על אוטומט
רואים עקומת שיפור
- Liberman
- מנהל הבורד
לא יודע, עדיין לא מרשים אותי.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
כן אבל לצד זה המון פעולות מטופשות בשליש האחרון, עליו נאמר חסר גרוש ללירה.RakMaccabi31 כתב: ↑20 דצמבר 2022, 16:07 משחק מצוין מאוד החלטי בדריבל שלו, עשה גם מהלך וויניסיוס
רואים עקומת שיפור
- Judokan
- סמל ירוק
מסכים איתך בכל הנוגע למחצית הראשונה.RakMaccabi31 כתב: ↑20 דצמבר 2022, 16:07 משחק מצוין מאוד החלטי בדריבל שלו, עשה גם מהלך וויניסיוס
רואים עקומת שיפור
במחצית השנייה, חילוף מוצדק ביותר. פתח את המחצית גרוע והלך והתדרדר - שמירה מביכה על מלמד בקרן שמשפתי הציל, התחיל לעשות פעולות סולו סתמיות בזמן שקורנו מחכה פנוי שנה לכדור, ובגדול לא תרם כלום.
- Smurk
- אגדה ירוקה
זה לא זה, חבל על הזמן
-
- מכונת תארים
צריך לדחוף אותו לאשדוד בעסקת כנעאן. הוא לא שחקן.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא חושב שאי פעם ראיתי שחקן התקפה שכל כך משתדל לא לבעוט לשער
- Apoc
- יו״ר הבורד
הוא שחקן רוטציה לגיטימי, כל שחקן רוטציה לגיטימי שתזרקו להרכב ייראה פתאום פחות אטרקטיבי.
צריך שחזיזה ושרי יהיו כשירים ואז נראה את ההרכב האידיאלי שלנו בהתקפה.
צריך שחזיזה ושרי יהיו כשירים ואז נראה את ההרכב האידיאלי שלנו בהתקפה.
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
הוא לחלוטין התפתח לשחקן רוטציה ראוי. מחצית אחת פחות טובה אחרי תקופה טובה מאוד, שחקן שנותן לנו עוד אופציות וגם בישולים.
לא לגעת בו בשום אופן.
לא לגעת בו בשום אופן.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא הייתי משחרר כי כישראלי זה לא שיש הרבה שחקני כנף ישראלים ששווים משהו אבל בוא נגיד שביחס למחיר ששולם עליו וגם למספרים שהיו לו בלוגודורץ ובבני יהודה הוא אכזבה. אותי הכי מפתיע כמה שהוא לא מנסה בכלל לאיים לשער, הוא כמעט תמיד מחפש את הדריבל הנוסף או את המסירה במקום לנסות לבעוט.
-
- מכונת תארים
ברור שאין מה לגעת בו כרגע. הוא שחקן ההתקפה המחליף השני שלנו ויש שחקנים אחרים שצריכים להיות מוחלפים לפניו. בסוף העונה הבאה הוא מסיים חוזה ואז יצטכו לראות אם להאריך לו או לסיים את ההתקשרות. זה תלוי באילו שחקני התקפה יהיו לנו עד אז ומה יחליטו לעשות עם שאר השחקנים שיסיימו חוזה במקביל והם כרגע שחקני ספסל - ארד, סק, סאן, רז וג׳אבר.
- Liberman
- מנהל הבורד
לשחרר סתם ככה ברור שאין מה, הוא שחקן הכנף היחיד שיש לנו בספסל כאלטרנטיבה כלשהי.
לא יודע, כשחקן הוא לא מרשים אותי. יש לו דריבל מאוד מפוזר וגם שזה מצליח לו זה נראה מפוזר.
כרגע אני חושב שאין לו מקום בסגל במידה ויש תחליף ראוי.
לא יודע, כשחקן הוא לא מרשים אותי. יש לו דריבל מאוד מפוזר וגם שזה מצליח לו זה נראה מפוזר.
כרגע אני חושב שאין לו מקום בסגל במידה ויש תחליף ראוי.
פושעי דילן לדין
- Judokan
- סמל ירוק
לא מאוד משנה לי מה המחיר ששילמנו עליו. לא משה אני גוזר את הציפיות ממנו.Shocking4U כתב: ↑21 דצמבר 2022, 11:03לא הייתי משחרר כי כישראלי זה לא שיש הרבה שחקני כנף ישראלים ששווים משהו אבל בוא נגיד שביחס למחיר ששולם עליו וגם למספרים שהיו לו בלוגודורץ ובבני יהודה הוא אכזבה. אותי הכי מפתיע כמה שהוא לא מנסה בכלל לאיים לשער, הוא כמעט תמיד מחפש את הדריבל הנוסף או את המסירה במקום לנסות לבעוט.
היינו צריכים שחקן שייתן לנו עוד אופציות בהתקפה כשחקן ספסל. בתקופה האחרונה הוא נותן לנו את זה, והוא הולך ומשתפר בתרומה ההתקפית. בתחילת העונה הוא היה לא מחובר בעליל.
בהדרגה, עם סדנאות החינוך מבכר, הוא התחיל לפתח הרגלים טובים. עוד חצי שנה עם בכר ואני בטוח שגם התכלס ישתפר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מה שמעצבן אותי זה שהוא אפילו לא מנסה. זה לא שהוא בועט בלי סוף ולא בכיוון אלא שהוא כמעט ולא מאיים על השער. צריכים להציב לו מטרה לפני כל משחק אתה צריך לנסות לאיים לפחות פעמיים על השער במשחק.Judokan כתב: ↑21 דצמבר 2022, 21:21לא מאוד משנה לי מה המחיר ששילמנו עליו. לא משה אני גוזר את הציפיות ממנו.Shocking4U כתב: ↑21 דצמבר 2022, 11:03לא הייתי משחרר כי כישראלי זה לא שיש הרבה שחקני כנף ישראלים ששווים משהו אבל בוא נגיד שביחס למחיר ששולם עליו וגם למספרים שהיו לו בלוגודורץ ובבני יהודה הוא אכזבה. אותי הכי מפתיע כמה שהוא לא מנסה בכלל לאיים לשער, הוא כמעט תמיד מחפש את הדריבל הנוסף או את המסירה במקום לנסות לבעוט.
היינו צריכים שחקן שייתן לנו עוד אופציות בהתקפה כשחקן ספסל. בתקופה האחרונה הוא נותן לנו את זה, והוא הולך ומשתפר בתרומה ההתקפית. בתחילת העונה הוא היה לא מחובר בעליל.
בהדרגה, עם סדנאות החינוך מבכר, הוא התחיל לפתח הרגלים טובים. עוד חצי שנה עם בכר ואני בטוח שגם התכלס ישתפר.
-
- מכונת תארים
מאז הפגרה כן רואים אצלו שינוי בגישה ובתיאום עם שאר השחקנים. גם קבלת ההחלטות שלו קצת יותר טובה, אבל הוא צריך להשתפר בזה. זה לוקח זמן וגם על דולב אמרנו את זה בעבר והוא שיפר את זה מעונה לעונה.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
עוד כניסה טובה של מאוויס למשחק והוא ממשיך להראות שיש לו כדורגל טוב
מבחינתי כל עוד חזיזה לא כשיר לפתוח
מאוויס באנקר ודויד לשפיץ
מבחינתי כל עוד חזיזה לא כשיר לפתוח
מאוויס באנקר ודויד לשפיץ
- benrey
- הענק הירוק
- Shocking4U
- מנהל הבורד
משחק טוב שלו וגם סיומת טובה. מחצית שנייה התחיל לזייף בהגנה במיוחד כשעברנו לקו 4 אבל ממשיך להשתפר
- Smurk
- אגדה ירוקה
חחחחח איזה מתראיין חמוד הוא
- Judokan
- סמל ירוק
איזה הבדל לעומת תחילת העונה, שמשחקים עם מחליפים ועדיין הקבוצה נראית מצוין.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
תנו לי עוד מהחגיגה הממכרת הזאת
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ