אני גם כמוך חושב שמדובר בספין.
אין לו שום סיבה לעבור לרוסיה למועדון שאין לו על מה להתחרות מלבד ליגה.
כנראה הוא רוצה מהקנדי עוד כמה מליונים.
ומה הוא עשה בכל הקריירה שלו? להזכירך הוא גם הלך לאמן בצ'מפיונשיפ.
הבן אדם לא מסוגל להעפיל לקונפרנסליג.
הקבוצה הרוסית שם זה מועדון יחסית גדול עם הרבה כסף שיכול לשלם לו גם הרבה כסף
ברוסיה כל רגע יכולים להכריז על מצב מלחמה. רוסיה בדרך למשבר כלכלי חריף מאוד. לא יודע מה מציעים לו אבל לא הייתי ממליץ לו להתקרב לשם דווקא עכשיו. אפילו שדה תעופה בקרסנודר סגור מתחילת המלחמה. הקבוצה נאלצת להשתמש באוטובוס כדי לנסוע לשדה תעופה הקרוב שזה כמה שעות טובות. הוא מרוויח בצהבת 800 אלף יורו לעונה. הוא יכול לקבל בהמשך הצעות טובות מאוד מיוון למשל.
בסדר כל הדברים האלה לא מעניינים, כל עוד הכסף נכנס לחשבון בנק והוא שם שנה-שנתיים ויכול לעשות 3-4 מיליון יורו הוא עשה את שלו.
שמעתי את כל הסיפורים על רוסיה ועובדה שגם דסה שם ומשחק והכל בסדר
Nirgreen כתב: ↑24 דצמבר 2022, 12:13
קיבל הצעה של 2 מיליון יורו לעונה לפי הכתב שלהם
זה כמעט פי 2.5 מהחוזה שלו אצל גרמניה
אני הייתי עוזב בלי לחשוב פעמיים, גם ככה גרמניה לא יגיעו לאירופה איתו.
זה לא שהוא יקבל איתם אקסטרה חשיפה או משהו כזה.
KevinDurant כתב: ↑23 דצמבר 2022, 19:29
ומה הוא עשה בכל הקריירה שלו? להזכירך הוא גם הלך לאמן בצ'מפיונשיפ.
הבן אדם לא מסוגל להעפיל לקונפרנסליג.
הקבוצה הרוסית שם זה מועדון יחסית גדול עם הרבה כסף שיכול לשלם לו גם הרבה כסף
ברוסיה כל רגע יכולים להכריז על מצב מלחמה. רוסיה בדרך למשבר כלכלי חריף מאוד. לא יודע מה מציעים לו אבל לא הייתי ממליץ לו להתקרב לשם דווקא עכשיו. אפילו שדה תעופה בקרסנודר סגור מתחילת המלחמה. הקבוצה נאלצת להשתמש באוטובוס כדי לנסוע לשדה תעופה הקרוב שזה כמה שעות טובות. הוא מרוויח בצהבת 800 אלף יורו לעונה. הוא יכול לקבל בהמשך הצעות טובות מאוד מיוון למשל.
בסדר כל הדברים האלה לא מעניינים, כל עוד הכסף נכנס לחשבון בנק והוא שם שנה-שנתיים ויכול לעשות 3-4 מיליון יורו הוא עשה את שלו.
שמעתי את כל הסיפורים על רוסיה ועובדה שגם דסה שם ומשחק והכל בסדר
Green991 כתב: ↑23 דצמבר 2022, 19:01
הוא רוצה שהקנדי ישחרר עוד כסף לרכש בינואר, הוא מלחיץ שמה את כל המערכת.
אין מצב שיעזוב באמצע עונה ועוד לרוסיה.
גולדהאר בכל מקרה היה משחרר כסף בינואר. הוא משחרר כסף בכל חלון כמעט, זה טיעון מוזר.
ברגע שזה פורסם בכל האתרים ואז עלה גם דיווח ברוסיה על כך שהוא כבר סיכם, זה נשמע דיי וודאי שהוא לא ממשיך. נראה מחר מה יגיד אחרי המשחק שלהם.
יכול להיות שהוא משחרר סכום קבוע ואיביץ' רוצה יותר ברמת הלפרק יריבות לתואר עם הכסף. הוא לא מאמין בסגל שלו, זה די ברור.
כי הם כבשו מולם שער אחרי כמה שניות אז הם לא יתבנקרו
גם אנחנו הגענו למצב טוב נגד חדרה בהתחלה ושרי פספס בקצת ואז ישבנו עליהם 74 דקות עד השער של פיירו
בכל מקרה לא מעניין אותי מה הם עושים נגד הקבוצות הקטנות של הליגה (שכולן מבחינתי ברמה של ליגה לאומית ורואים את זה במשחקי הגביע).
כל עוד אנחנו עושים את העבודה שלנו הכל בסדר.
אין לנו תירוץ של אירופה כמו שהיה עם הפועל ירושלים ובני ריינה.
Apoc כתב: ↑24 דצמבר 2022, 15:49
גם אנחנו הגענו למצב טוב נגד חדרה בהתחלה ושרי פספס בקצת ואז ישבנו עליהם 74 דקות עד השער של פיירו
בכל מקרה לא מעניין אותי מה הם עושים נגד הקבוצות הקטנות של הליגה (שכולן מבחינתי ברמה של ליגה לאומית ורואים את זה במשחקי הגביע).
זה לא רק המשחק הזה. זה כל המשחקים מולם. הם כבשו מולם שער אחד ב11 מפגשי ליגה האחרונים.
זה לא רק המשחק הזה. זה כל המשחקים מולם. הם כבשו מולם שער אחד ב11 מפגשי ליגה האחרונים.
לוקח חזרה את מה שאמרתי על חדרה, הם אשכרה אחרי 15 מחזורים ספגו את רוב השערים שלהם ב2 משחקים נגד מכבי ת"א. לא זוכר דבר כזה.
לוקח חזרה את מה שאמרתי על חדרה, הם אשכרה אחרי 15 מחזורים ספגו את רוב השערים שלהם ב2 משחקים נגד מכבי ת"א. לא זוכר דבר כזה.
אני אומר לך, מועדון מטונף.
ולגבי איביץ אני עדיין לא חושב שזה אמיתי. רוב הדיווחים על זה מבוססים על הכתבי חצר של הצהבת ומרגיש לי שיש פה איזה אינטרס לדחוף.
Shocking4U כתב: ↑24 דצמבר 2022, 15:53
אני אומר לך, מועדון מטונף.
ולגבי איביץ אני עדיין לא חושב שזה אמיתי. רוב הדיווחים על זה מבוססים על הכתבי חצר של הצהבת ומרגיש לי שיש פה איזה אינטרס לדחוף.
לא נכון. הדיווח הראשוני היה של גידי ליפקין שבכלל לא ידע שאיביץ' מחזיק בהצעה, ורק גילה שת"א מחפשת מאמן זר.
עכשיו כבר יש דיווחים ברוסיה שלא מסתמכים על התקשורת שלנו אז בכלל לא רלוונטי, אבל בכללי כשכל האתרים מיישרים קו זה בדר"כ משהו אותנטי.