נטע (הקפטן) לביא - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- מכונת תארים
Re: נטע (הקפטן) לביא - נושא רשמי
שוב אי אפשר לשחק כל עונה עם אותו סגל. צריך לדעת להתחדש. הבעיה בעיתוי. עכשיו יש קאדר שרץ מצוין ולא כדאי לגעת. רק להרחיב את הרוטציה במקומות הדרושים.
בקיץ זה סיפור אחר.
בקיץ זה סיפור אחר.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Apoc
- יו״ר הבורד
אני השלמתי מזמן עם זה שלביא לא פה בקיץ, אבל נראה לי מוגזם שנאבד אותו בינואר, צריך להציע לו פיצוי כספי גדול אם יסכים להישאר.
שיתנו לו חוזה חדש עם מענק חתימה של איזה 500 אלף אירו וזה כבר יפצה קצת על הפער, בנוסף לסעיף יציאה נמוך כמו בחוזה של אצילי.
הישארות שלו לא שווה לנו אקסטרה 500 אלף אירו? הוצאנו על אורי דהן יותר מזה.
ואז בקיץ אם מישהו ירצה אותו המועדון לא יצטרך לעמוד בדרכו כי יש סעיף יציאה נמוך.
שיתנו לו חוזה חדש עם מענק חתימה של איזה 500 אלף אירו וזה כבר יפצה קצת על הפער, בנוסף לסעיף יציאה נמוך כמו בחוזה של אצילי.
אופטימיות במכבי חיפה
- The real Tsepo
- שחקן העונה
עם כל הבאסה, נטע הרוויח בכבוד את היציאה לאירופה/חוזה גבוה שלו איפה שזה לא יהיה, אני בסדר עם זה שהוא יסיים עם כרטיס ביד אחרי מה שהיה עם צסקא. עשה פה הכל, גביע, אליפויות, צ'מפיונס. הבחור לא צעיר וצריך לקחת הזדמנויות כאלה. מבחינת המועדון, אין שום סיבה לדבר בכלל על שחרור מיידי אלא אם הם משכיבים פה 4-5 מיליון יורו. שילך לשם בקיץ, על אלברמן לדאוג שלא יתפרק פה העסק
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שימציאו לו איזה מענק נאמנות של 200 אלף דולר כדי שיסיים פה את העונה לפחות. לאבד אותו בינואר זה מכה אחת יותר מדי, אני לא רואה דרך להתאושש מזה כי אין אף שחקן שאפשר להביא בעמדה הזאת.Apoc כתב: ↑24 דצמבר 2022, 23:34 אני השלמתי מזמן עם זה שלביא לא פה בקיץ, אבל נראה לי מוגזם שנאבד אותו בינואר, צריך להציע לו פיצוי כספי גדול אם יסכים להישאר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הרוויח אז שיצא בקיץ כשהוא שחקן חופשי. שלא יפרק לנו את העונה כשהוא יודע שאין אף שחקן אחר שיכנס למשבצת שלו ואין לנו מקום לזרים. אם הוא עוזב זה פשוט לדפוק את המועדון בקטע אחרThe real Tsepo כתב: ↑24 דצמבר 2022, 23:35 עם כל הבאסה, נטע הרוויח בכבוד את היציאה לאירופה/חוזה גבוה שלו איפה שזה לא יהיה, אני בסדר עם זה שהוא יסיים עם כרטיס ביד אחרי מה שהיה עם צסקא. עשה פה הכל, גביע, אליפויות, צ'מפיונס. הבחור לא צעיר וצריך לקחת הזדמנויות כאלה. מבחינת המועדון, אין שום סיבה לדבר בכלל על שחרור מיידי אלא אם הם משכיבים פה 4-5 מיליון יורו. שילך לשם בקיץ, על אלברמן לדאוג שלא יתפרק פה העסק
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אני מסכים, ובגלל זה זה לא צריך להיות בשיח בכלל רק אם הם משכיבים פה סכומים היסטורייםShocking4U כתב: ↑24 דצמבר 2022, 23:37הרוויח אז שיצא בקיץ כשהוא שחקן חופשי. שלא יפרק לנו את העונה כשהוא יודע שאין אף שחקן אחר שיכנס למשבצת שלו ואין לנו מקום לזרים. אם הוא עוזב זה פשוט לדפוק את המועדון בקטע אחרThe real Tsepo כתב: ↑24 דצמבר 2022, 23:35 עם כל הבאסה, נטע הרוויח בכבוד את היציאה לאירופה/חוזה גבוה שלו איפה שזה לא יהיה, אני בסדר עם זה שהוא יסיים עם כרטיס ביד אחרי מה שהיה עם צסקא. עשה פה הכל, גביע, אליפויות, צ'מפיונס. הבחור לא צעיר וצריך לקחת הזדמנויות כאלה. מבחינת המועדון, אין שום סיבה לדבר בכלל על שחרור מיידי אלא אם הם משכיבים פה 4-5 מיליון יורו. שילך לשם בקיץ, על אלברמן לדאוג שלא יתפרק פה העסק
- Shocking4U
- מנהל הבורד
האמת שאני כבר נשרפתי עם הסכומים ההיסטוריים האלה. חשבתי בקיץ שאם נגיע לליגת האלופות ישתמשו בכסף הזה כדי להביא שחקנים כמו כנעאן/קארצב ויבטיחו את העתיד של הקבוצה. במקום זה הסבירו לכל מי שמוכן לשמוע שאף אחד לא שווה את הכסף וצריך להישאר שפויים. גם אם ישלמו 2 מיליון יורו על נטע, אני לא רואה את הכסף הזה מושקע בחזרה עכשיו בחזרה ישר בקבוצה. אז אין לי עניין בלרפד את הכיסים של יענקל’ה ושות׳.The real Tsepo כתב: ↑24 דצמבר 2022, 23:41אני מסכים, ובגלל זה זה לא צריך להיות בשיח בכלל רק אם הם משכיבים פה סכומים היסטורייםShocking4U כתב: ↑24 דצמבר 2022, 23:37הרוויח אז שיצא בקיץ כשהוא שחקן חופשי. שלא יפרק לנו את העונה כשהוא יודע שאין אף שחקן אחר שיכנס למשבצת שלו ואין לנו מקום לזרים. אם הוא עוזב זה פשוט לדפוק את המועדון בקטע אחרThe real Tsepo כתב: ↑24 דצמבר 2022, 23:35 עם כל הבאסה, נטע הרוויח בכבוד את היציאה לאירופה/חוזה גבוה שלו איפה שזה לא יהיה, אני בסדר עם זה שהוא יסיים עם כרטיס ביד אחרי מה שהיה עם צסקא. עשה פה הכל, גביע, אליפויות, צ'מפיונס. הבחור לא צעיר וצריך לקחת הזדמנויות כאלה. מבחינת המועדון, אין שום סיבה לדבר בכלל על שחרור מיידי אלא אם הם משכיבים פה 4-5 מיליון יורו. שילך לשם בקיץ, על אלברמן לדאוג שלא יתפרק פה העסק
אין תג מחיר לאליפות.
-
- מכונת תארים
צריכים להשקיע, אבל קארצב? זה מה שחסר לך? הבן אדם נראה כמו זבל אחד גדול. לקרדה פוטנציאלית עצומה. אני חושב שחלק מהבעיה שלנו שהמחלקה שלנו לא טובה מספיק ובכלל כל שילוב שחקני הבית לא טוב מספיק. זה לא פס ייצור כפי שהיה כבר צריך להיות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
גם עלי מוחמד היה נראה זבל בבית״ר במיוחד בעונה האחרונה שלו שם. גם לשחקנים טובים קשה להתבלט בקבוצה מפורקת. אני לא חושב שקארצב קרוב לרמה של נטע אבל הוא השחקן הבולט היחיד בעמדה הזאת שאפשר להביא. אין ישראלים, אין מקום לזר. לכן נדפקנו ובגדול.lemmacantor כתב: ↑24 דצמבר 2022, 23:46 צריכים להשקיע, אבל קארצב? זה מה שחסר לך? הבן אדם נראה כמו זבל אחד גדול. לקרדה פוטנציאלית עצומה. אני חושב שחלק מהבעיה שלנו שהמחלקה שלנו לא טובה מספיק ובכלל כל שילוב שחקני הבית לא טוב מספיק. זה לא פס ייצור כפי שהיה כבר צריך להיות.
- Smurk
- אגדה ירוקה
עד כמה שזכור לי קארצב לא להוט להגיע אלינו
-
- מכונת תארים
ממש לא ככה.Shocking4U כתב: ↑24 דצמבר 2022, 23:50גם עלי מוחמד היה נראה זבל בבית״ר במיוחד בעונה האחרונה שלו שם. גם לשחקנים טובים קשה להתבלט בקבוצה מפורקת. אני לא חושב שקארצב קרוב לרמה של נטע אבל הוא השחקן הבולט היחיד בעמדה הזאת שאפשר להביא. אין ישראלים, אין מקום לזר. לכן נדפקנו ובגדול.lemmacantor כתב: ↑24 דצמבר 2022, 23:46 צריכים להשקיע, אבל קארצב? זה מה שחסר לך? הבן אדם נראה כמו זבל אחד גדול. לקרדה פוטנציאלית עצומה. אני חושב שחלק מהבעיה שלנו שהמחלקה שלנו לא טובה מספיק ובכלל כל שילוב שחקני הבית לא טוב מספיק. זה לא פס ייצור כפי שהיה כבר צריך להיות.
- hezildo
- מכונת תארים
בקבוצה הזאת אין רגע דל.
המועדון לא צריך לשחרר אותו עכשיו, אלא אם כן באמת מקבלים ים כסף ברמה היסטורית.
צריך לעשות כל מאמץ לשכנע אותו להשאר כולל סעיף יציאה מאוד נמוך כדי שיהיה לו יותר קל למצוא הצעות בקיץ.
אם הוא עוזב עכשיו זו מכה שתעלה באובדן אליפות, אין חוכמות פה.
המועדון לא צריך לשחרר אותו עכשיו, אלא אם כן באמת מקבלים ים כסף ברמה היסטורית.
צריך לעשות כל מאמץ לשכנע אותו להשאר כולל סעיף יציאה מאוד נמוך כדי שיהיה לו יותר קל למצוא הצעות בקיץ.
אם הוא עוזב עכשיו זו מכה שתעלה באובדן אליפות, אין חוכמות פה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
-
- מכונת תארים
לקחנו אליפות מעשית בלעדיו אשתקד, אבל זו בהחלט תהיה מכה לסיכויים, גם אם בודאות יגיע מחליף. אנחנו צריכים עוד שחקן שם בנוסף לקיים.
- Smurk
- אגדה ירוקה
הם מציעים גג חצי מיליון
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שנה שעברה היה לנו גם את רודריגס ויריבות פחות חזקות. השנה אם הוא עוזב אתה נשאר עם מוחמד, פאני, שרי ומאור לוי. זה קישור פתטיlemmacantor כתב: ↑25 דצמבר 2022, 00:03 לקחנו אליפות מעשית בלעדיו אשתקד, אבל זו בהחלט תהיה מכה לסיכויים, גם אם בודאות יגיע מחליף. אנחנו צריכים עוד שחקן שם בנוסף לקיים.
- hezildo
- מכונת תארים
נכון, גם היה את ג'אבר לפחות בחלק מהזמן.Shocking4U כתב: ↑25 דצמבר 2022, 00:11שנה שעברה היה לנו גם את רודריגס ויריבות פחות חזקות. השנה אם הוא עוזב אתה נשאר עם מוחמד, פאני, שרי ומאור לוי. זה קישור פתטיlemmacantor כתב: ↑25 דצמבר 2022, 00:03 לקחנו אליפות מעשית בלעדיו אשתקד, אבל זו בהחלט תהיה מכה לסיכויים, גם אם בודאות יגיע מחליף. אנחנו צריכים עוד שחקן שם בנוסף לקיים.
אין לנטע מחליף ישראלי ברמה שלו וגם ככה אנחנו צריכים עוד קשר בנוסף.
מכה קשה מאוד.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Smile
- מנהל הבורד
"לטענת גורמים במועדון הוגשה לו הצעה מהגבוהות שהוצעו אי פעם לשחקן במועדון כדי להמשיך"
כמה כבר הציעו לו? 700 אלף מקסימום ובטח אחרי בונוסים
בכל מקרה אם הפרסומים נכונים לגבי מליון יורו על נטע זה בדיחה.
מקווה לפחות שעם הכסף יביאו את כנעאן + טרייד מאור לוי, לא יכול שהאפס הזה נספר בקישור
מקווה לפחות שעם הכסף יביאו את כנעאן + טרייד מאור לוי, לא יכול שהאפס הזה נספר בקישור
-
- שחקן העונה
כן, אבל עם קצת רצון מאור לוי לא יהיה חלק מהרשימה, ומנגד כנעאן וקארצב בכיף יכולים להיות חלק ממנה.Shocking4U כתב: ↑25 דצמבר 2022, 00:11שנה שעברה היה לנו גם את רודריגס ויריבות פחות חזקות. השנה אם הוא עוזב אתה נשאר עם מוחמד, פאני, שרי ומאור לוי. זה קישור פתטיlemmacantor כתב: ↑25 דצמבר 2022, 00:03 לקחנו אליפות מעשית בלעדיו אשתקד, אבל זו בהחלט תהיה מכה לסיכויים, גם אם בודאות יגיע מחליף. אנחנו צריכים עוד שחקן שם בנוסף לקיים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם הם דרשו על קארצב את הסכומים המטורפים בקיץ, כמה אתה חושב הם ידרשו כשהם יודעים שנטע עוזב ואין לך אף תחליף? ואתה רואה את המועדון משלם פתאום 2 מיליון יורו על קשר? איןמצב.Ganjot כתב: ↑25 דצמבר 2022, 01:09כן, אבל עם קצת רצון מאור לוי לא יהיה חלק מהרשימה, ומנגד כנעאן וקארצב בכיף יכולים להיות חלק ממנה.Shocking4U כתב: ↑25 דצמבר 2022, 00:11שנה שעברה היה לנו גם את רודריגס ויריבות פחות חזקות. השנה אם הוא עוזב אתה נשאר עם מוחמד, פאני, שרי ומאור לוי. זה קישור פתטיlemmacantor כתב: ↑25 דצמבר 2022, 00:03 לקחנו אליפות מעשית בלעדיו אשתקד, אבל זו בהחלט תהיה מכה לסיכויים, גם אם בודאות יגיע מחליף. אנחנו צריכים עוד שחקן שם בנוסף לקיים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא חשבון רשמי אבל גם ביפן כבר התחילו לדבר על זה
- Apoc
- יו״ר הבורד
אם הם אומרים מהגבוהות ולא הכי גבוהה אז זה לא יותר מחצי מיליון יורוSmile כתב: ↑25 דצמבר 2022, 01:06 "לטענת גורמים במועדון הוגשה לו הצעה מהגבוהות שהוצעו אי פעם לשחקן במועדון כדי להמשיך"
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
רשום שהיא החתימה
בלי קשר מה השדרוג לעבור לפאקינג ליגה יפנית אם לא הכסף?
-
- קפטן ירוק
יתנו לו את אותו שכר שמקבלים אצילי, שרי ופיירו.
-
- מכונת תארים
אולי זה יוזר של זאקן.
-
- קפטן ירוק
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בוקר של אובדן אליפות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מצחיק אותי ה״עושים הכל כדי להשאיר אותו״
כאילו, הם יודעים שהם לא חייבים לשחרר אותו? יש לו חוזה עד סוף העונה.
-
- מכונת תארים
לא מבין מה נותן לך על כל פיפס להטיל פאניקה ופסימיות בפורום. או שאתה סתם מטריל וזה רק פוגע בפורום. לדעתי אתה חייב לשחרר מזה.
- Apoc
- יו״ר הבורד
המחשבה שגוני נאור יגיע לא על תקן קשר חמישי אלא על תקן המחליף של לביא בסגל מעלה בי קצת חלחלה
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
נכון אבל יש לו גם מילה מיענקלה שאם תגיע הצעה טובה יתנו לו ללכת.Shocking4U כתב: ↑25 דצמבר 2022, 10:00 מצחיק אותי ה״עושים הכל כדי להשאיר אותו״