חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- מכונת תארים
Re: חלון הפיכת שולחנות של ינואר 2023 ע"ש יארוסלב קנטוש
קרא פה אתמול בפורום
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לדרמן בקושי משחק העונה. חזר מפציעה ומאז מקבל פירורי דקות. בלי קשר הוא גם לא מספיק טוב כרגע לפחות
- Smurk
- אגדה ירוקה
למיטב הבנתי הלדרמן שיחק לפני שנתיים בליגה א' ולא עבר מבחנים בבית"ר
-
- מכונת תארים
זה לא מדד. בפולין הוא שיחק טוב, כששיחק. חייקין שיחק פה בלאומית ועכשיו כולם רוצים אותו פה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אפשר להיות רגועים, זרגרי מגיע כדי לחזק את הסגל
- Smurk
- אגדה ירוקה
בדיחה. חשבתי זה בציניות מרוב שזה צעד כל כך עלוב.
-
- מכונת תארים
זרגרי זאת באמת בדיחה. אם הוא מגיע צריכים להשאיל אותו ולקוות שיצא ממנו משהו, בכושר הנוכחי הוא מתאים אולי לעפולה
- Apoc
- יו״ר הבורד
על חשבון מי בדיוק הוא אמור לקבל בעפולה דקות
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני בספק אם יש לו מקום אפילו בעפולה. מביאים שחקן שאין לו מקום מקצועית בביתר כדי לחזק את מכבי חיפה. לאן נוליך את הבושה
- Smurk
- אגדה ירוקה
בכתבה כתוב שהוא לא מעוניין לצאת בהשאלה במידה והוא מגיע
-
- מכונת תארים
-
- הענק הירוק
אתם סתם מחפשים לנהות בכוח, אם זרגרי יראה באימונים כמו שהוא נראה בביתר הוא לא יראה דקה, סיכוי טוב שישאילו אותו לקבוצה קטנה בליגה/לאומית.
לא אותו דבר אבל עדיין אני נותן לו טיפה של קרדיט שאולי הוא לא כלכך גרוע כמו שביתר זה חור שחור, בזכות ההבדל בין מוחמד אצלינו לבין היכולות שלו בביתר.
לא אותו דבר אבל עדיין אני נותן לו טיפה של קרדיט שאולי הוא לא כלכך גרוע כמו שביתר זה חור שחור, בזכות ההבדל בין מוחמד אצלינו לבין היכולות שלו בביתר.
- Smurk
- אגדה ירוקה
מוחמד גם ביכולת חלשה היה אחד השחקנים הכי טובים בבית"ר, זרגרי עוד שחקן בבית"ר. אין מה להשוות בכלל.
- Smurk
- אגדה ירוקה
אתה סתם מחפש את האופטימיות בכח. עסקת זרגרי זאת עסקה בדיחה במידה ויוצאת לפועל.Hulk כתב: ↑26 דצמבר 2022, 17:40 אתם סתם מחפשים לנהות בכוח, אם זרגרי יראה באימונים כמו שהוא נראה בביתר הוא לא יראה דקה, סיכוי טוב שישאילו אותו לקבוצה קטנה בליגה/לאומית.
-
- הענק הירוק
מוחמד היה נוראי בעונה השנייה שלו בביתר.
שוב מוחמד הראה עוד לפני בנתניה יכולת אדירה בגלל זה אלו מקרים שונים ועדיין יכול להיות ששינוי מקום פתאום ישנה אצלו את היכולות.
ואם מוחמד לא דוגמה טובה אז מה לגבי ההבדל בין שכטר במכבי חיפה לשכטר אחרי זה בביתר?
-
- הענק הירוק
אני אגיד שבניגוד לכולם פה, חושב שזרגרי יכול להיות שיחוק כחיזוק לסגל( לא כמחליף לנטע). מבחינתי אין לנו דאוןסייד בעסקה. מקסימום מעיפים להשאלות בסוף השנה.
-
- הענק הירוק
אני לא בונה על זרגרי הוא יכול רק להפתיע לטובה יש לי אפס ציפיות ממנו.Smurk כתב: ↑26 דצמבר 2022, 17:42אתה סתם מחפש את האופטימיות בכח. עסקת זרגרי זאת עסקה בדיחה במידה ויוצאת לפועל.Hulk כתב: ↑26 דצמבר 2022, 17:40 אתם סתם מחפשים לנהות בכוח, אם זרגרי יראה באימונים כמו שהוא נראה בביתר הוא לא יראה דקה, סיכוי טוב שישאילו אותו לקבוצה קטנה בליגה/לאומית.
למועדון היה שתי אפשרויות בקיץ להגיד ביי ביי לכסף שביתר חייבים או לקחת את השחקן היחיד שהיה נראה כמו נכס בביתר(בתחילת העונה הקודמת הוא היה נחשב תגלית ואם תג מחיר של 2 מיליון יורו).
מקסימום אפשר לדחוף אותו לסגל או ג’קי בטרייד ואני מאמין שישמחו לקבל אותו.
ואין לי שום ספק שזרגרי לא יהיה התחליף לנטע.
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
אז תחשוב שוב כי הכתבות של זרגרי מרשים באימונים ומשכיח את נטע מתקרבות.Hulk כתב: ↑26 דצמבר 2022, 17:48אני לא בונה על זרגרי הוא יכול רק להפתיע לטובה יש לי אפס ציפיות ממנו.Smurk כתב: ↑26 דצמבר 2022, 17:42אתה סתם מחפש את האופטימיות בכח. עסקת זרגרי זאת עסקה בדיחה במידה ויוצאת לפועל.Hulk כתב: ↑26 דצמבר 2022, 17:40 אתם סתם מחפשים לנהות בכוח, אם זרגרי יראה באימונים כמו שהוא נראה בביתר הוא לא יראה דקה, סיכוי טוב שישאילו אותו לקבוצה קטנה בליגה/לאומית.
למועדון היה שתי אפשרויות בקיץ להגיד ביי ביי לכסף שביתר חייבים או לקחת את השחקן היחיד שהיה נראה כמו נכס בביתר(בתחילת העונה הקודמת הוא היה נחשב תגלית ואם תג מחיר של 2 מיליון יורו).
מקסימום אפשר לדחוף אותו לסגל או ג’קי בטרייד ואני מאמין שישמחו לקבל אותו.
ואין לי שום ספק שזרגרי לא יהיה התחליף לנטע.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אתה באמת משווה בין עלי מוחמד שנתן 3 שנים אדירות בנתניה לבין זרגרי שנתן 3 משחקים טובים בביתר לפני שנתיים? הבן אדם לא נספר שם כשדגני מועדף על פניו בקישור. לא צריך להיות אופטימיים בכוח, שחקן שאין לו מקום מקצועית בבית״ר זה לא שחקן ששווה מקום במכבי חיפה גם כקונוס באימונים.
-
- מכונת תארים
דרישה מוזרה מצד זרגרי שלא לעבור אם יושאל. הוא כבר עכשיו לא מקבל דקות, אז להגיע לקבוצה שבה אתה תידחק עוד יותר לספסל? עסקה שבה יעבור אלינו ויושאל טובה לכל הצדדים: בית״ר תכסה את החוב; אנחנו נקבל שחקן להשבחה בעלות נמוכה משמעותית מהשווי שלו (נכון להיום); וזרגרי יקבל דקות משחק עם אפשרות להשתחב בעתיד במועדון שמאורגן ורץ טוב (נכון להיום).
בין אם יושאל ובין אם לא, זו עסקה שאפשר לעשות רק לצד רכישה של שני קשרים נוספים בפרופיל גבוה יותר. אסור לנו לרוץ בחצי העונה הקרובה עם עלי, פאני, נאור, זרגרי ופוסטר של ג׳אבר. זה שווה ערך להחלפת נטע בנאור.
בין אם יושאל ובין אם לא, זו עסקה שאפשר לעשות רק לצד רכישה של שני קשרים נוספים בפרופיל גבוה יותר. אסור לנו לרוץ בחצי העונה הקרובה עם עלי, פאני, נאור, זרגרי ופוסטר של ג׳אבר. זה שווה ערך להחלפת נטע בנאור.
-
- קפטן ירוק
זה בדיוק מה שהולך לקרות לדעתי. יגיעו גוני וזרגרי לקישור.ברק.י כתב: ↑26 דצמבר 2022, 18:26 דרישה מוזרה מצד זרגרי שלא לעבור אם יושאל. הוא כבר עכשיו לא מקבל דקות, אז להגיע לקבוצה שבה אתה תידחק עוד יותר לספסל? עסקה שבה יעבור אלינו ויושאל טובה לכל הצדדים: בית״ר תכסה את החוב; אנחנו נקבל שחקן להשבחה בעלות נמוכה משמעותית מהשווי שלו (נכון להיום); וזרגרי יקבל דקות משחק עם אפשרות להשתחב בעתיד במועדון שמאורגן ורץ טוב (נכון להיום).
-
- מכונת תארים
זה החשש שלי וזו תהיה החלטה בזויה מצד המועדון. צעד שמעביר מסר לצוות המקצועי ולשחקנים שמסתיים עידן ושזה זמן טוב לעזוב, כמו גם מסר לאוהדים שמכבי חיפה לא מתכוונת ללמוד לקח מהעבר ולא רוצה לרוץ להישגים לאורך זמן.Kaka כתב: ↑26 דצמבר 2022, 18:36זה בדיוק מה שהולך לקרות לדעתי. יגיעו גוני וזרגרי לקישור.ברק.י כתב: ↑26 דצמבר 2022, 18:26 דרישה מוזרה מצד זרגרי שלא לעבור אם יושאל. הוא כבר עכשיו לא מקבל דקות, אז להגיע לקבוצה שבה אתה תידחק עוד יותר לספסל? עסקה שבה יעבור אלינו ויושאל טובה לכל הצדדים: בית״ר תכסה את החוב; אנחנו נקבל שחקן להשבחה בעלות נמוכה משמעותית מהשווי שלו (נכון להיום); וזרגרי יקבל דקות משחק עם אפשרות להשתחב בעתיד במועדון שמאורגן ורץ טוב (נכון להיום).
באמת שמכל האופציות שעוברות לי בראש, כולל רכישת בר או החזרת זערורה, שילוב של זרגרי במקום סביר בוטציה נשמעת כמו האופציה הכי גרועה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שימירו את החוב באופציה נמוכה על ניקולסקו ושועה
-
- אלוף המדינה
אי אפשר להביא שחקן ברמה בינואר, עזוב את זה שאין ישראלים שאפשר להביא.ברק.י כתב: ↑26 דצמבר 2022, 18:51זה החשש שלי וזו תהיה החלטה בזויה מצד המועדון. צעד שמעביר מסר לצוות המקצועי ולשחקנים שמסתיים עידן ושזה זמן טוב לעזוב, כמו גם מסר לאוהדים שמכבי חיפה לא מתכוונת ללמוד לקח מהעבר ולא רוצה לרוץ להישגים לאורך זמן.Kaka כתב: ↑26 דצמבר 2022, 18:36זה בדיוק מה שהולך לקרות לדעתי. יגיעו גוני וזרגרי לקישור.ברק.י כתב: ↑26 דצמבר 2022, 18:26 דרישה מוזרה מצד זרגרי שלא לעבור אם יושאל. הוא כבר עכשיו לא מקבל דקות, אז להגיע לקבוצה שבה אתה תידחק עוד יותר לספסל? עסקה שבה יעבור אלינו ויושאל טובה לכל הצדדים: בית״ר תכסה את החוב; אנחנו נקבל שחקן להשבחה בעלות נמוכה משמעותית מהשווי שלו (נכון להיום); וזרגרי יקבל דקות משחק עם אפשרות להשתחב בעתיד במועדון שמאורגן ורץ טוב (נכון להיום).
באמת שמכל האופציות שעוברות לי בראש, כולל רכישת בר או החזרת זערורה, שילוב של זרגרי במקום סביר בוטציה נשמעת כמו האופציה הכי גרועה.
ההחתמה של קשר יהיה סטייל אלפונס, שחקן שלא באמת יועיל
- Smurk
- אגדה ירוקה
אוי ואבוי לנוKaka כתב: ↑26 דצמבר 2022, 18:36זה בדיוק מה שהולך לקרות לדעתי. יגיעו גוני וזרגרי לקישור.ברק.י כתב: ↑26 דצמבר 2022, 18:26 דרישה מוזרה מצד זרגרי שלא לעבור אם יושאל. הוא כבר עכשיו לא מקבל דקות, אז להגיע לקבוצה שבה אתה תידחק עוד יותר לספסל? עסקה שבה יעבור אלינו ויושאל טובה לכל הצדדים: בית״ר תכסה את החוב; אנחנו נקבל שחקן להשבחה בעלות נמוכה משמעותית מהשווי שלו (נכון להיום); וזרגרי יקבל דקות משחק עם אפשרות להשתחב בעתיד במועדון שמאורגן ורץ טוב (נכון להיום).
-
- מכונת תארים
שיביאו את הכסף, עכשיו כשיש להם בעלים.
אם זו לא אפשרות ואם זרגרי רוצה להיקבר על הספסל של בית״ר במקום לצאת להשאלה, שיביאו מהם שחקני נוער בולטים (אם יש כאלו).
ניקולסקו לא יהיה פה כל עוד הוא זר שמביא איכויות דומות לשל חלוצים ישראלים וכל עוד פיירו כאן. עדיף לשמור זרים לעמדות בעייתיות יותר או למקרים שהם מביאים ערך שהשחקן הישראלי בהכרח לא יכול לתת. לצורך העניין, אני חושב שזו מחשבה שעמדה סביב השאלת קאחביץ׳ לנוער, שיהיה פה חלוץ זר ״שונה״ ביום שאחרי פיירו.
-
- מכונת תארים
עזוב שחקן ברמה... תביא שחקן ששווה פה עלייה מהספסל. להכניס את זרגרי למצב שבו הוא הרביעי בקישור זה כמו להשאיר את מאור כמחליף לשרי, וזרגרי לא שחקן בית או איזה שחקן מבטיח שהקהל יהיה סבלני איתן (ובטח שלא בכר, שלהבנתי בכלל לא רצה אותו בקיץ).SaTla כתב: ↑26 דצמבר 2022, 18:53אי אפשר להביא שחקן ברמה בינואר, עזוב את זה שאין ישראלים שאפשר להביא.ברק.י כתב: ↑26 דצמבר 2022, 18:51זה החשש שלי וזו תהיה החלטה בזויה מצד המועדון. צעד שמעביר מסר לצוות המקצועי ולשחקנים שמסתיים עידן ושזה זמן טוב לעזוב, כמו גם מסר לאוהדים שמכבי חיפה לא מתכוונת ללמוד לקח מהעבר ולא רוצה לרוץ להישגים לאורך זמן.
ההחתמה של קשר יהיה סטייל אלפונס, שחקן שלא באמת יועיל
בעיני, ההבדל בין בר לזרגרי הוא גדול וגם הסיכוי של זערורה להשתלב בצורה ראויה ביחס לזרגרי הוא גדול. אני אפילו לא מדבר על קארצב/כנעאן ונאור, שזה מה שצריך לשאוף אליו אחרי שמאבדים את שחקן הקישור המוביל שלנו ואחרי חצי עונה שהמועדון ראה בו למה בעייתי לרוץ רק עם שלושה שחקני קישור.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא אמרתי שצריך לממש את האופציה. אמרתי שאני חושב שיש יותר ערך באופציה על ניקולסקו מאשר בשחקן חלש כמו אביאל זרגריברק.י כתב: ↑26 דצמבר 2022, 18:57שיביאו את הכסף, עכשיו כשיש להם בעלים.
אם זו לא אפשרות ואם זרגרי רוצה להיקבר על הספסל של בית״ר במקום לצאת להשאלה, שיביאו מהם שחקני נוער בולטים (אם יש כאלו).
ניקולסקו לא יהיה פה כל עוד הוא זר שמביא איכויות דומות לשל חלוצים ישראלים וכל עוד פיירו כאן. עדיף לשמור זרים לעמדות בעייתיות יותר או למקרים שהם מביאים ערך שהשחקן הישראלי בהכרח לא יכול לתת. לצורך העניין, אני חושב שזו מחשבה שעמדה סביב השאלת קאחביץ׳ לנוער, שיהיה פה חלוץ זר ״שונה״ ביום שאחרי פיירו.
-
- מכונת תארים
כן, כן, הבנתי. אני טוען שהוא גם ככה לא יהיה פה אז אופציה עליו היא מיותרת.Shocking4U כתב: ↑26 דצמבר 2022, 19:07לא אמרתי שצריך לממש את האופציה. אמרתי שאני חושב שיש יותר ערך באופציה על ניקולסקו מאשר בשחקן חלש כמו אביאל זרגריברק.י כתב: ↑26 דצמבר 2022, 18:57שיביאו את הכסף, עכשיו כשיש להם בעלים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מי שראה את זרגרי בשנה וחצי האחרונות וחושב שיש לו מקום לקבל אפילו לוקר בחדר הלבשה של מכבי חיפה כנראה אכל טריפ רע. הבן אדם לא מסוגל לעשות פעולות בסיסיות של כדורגל. עשו ממנו שחקן על 3 משחקים טובים סטייל קלטינס בזמנו ובפועל מדובר בשחקן מוגבל להחריד. עזבו גם את זה שהוא חסר ביטחון בקטע מטורף אז הפיתרון זה להביא אותו למועדון הכי לחוץ בארץ? ועוד הוא לכאורה בא בדרישות שלא ישאילו אותו? שילך לחפש.