נטע (הקפטן) לביא - נושא רשמי

נעול
Daniel123
אגדה ירוקה

Re: נטע (הקפטן) לביא - נושא רשמי

שליחה על ידי Daniel123 »

Kaka כתב: 27 דצמבר 2022, 09:33
Daniel123 כתב: 27 דצמבר 2022, 09:17 באמת שאני עדיין מתקשה להאמין שהוא עוזב אותנו עכשיו לקבוצת תחתית ביפן בשביל להרוויח עוד 500 אלף ממה שהוא מרוויח עכשיו.
זה פשוט נשמע לי הזוי.
מדובר במטומטם.
עדיין לא מאוחר להתחרט כל עוד עדיין הוא לא חתם.
איזה 500? הרבה יותר.
מה הרבה יותר? בכל האתרים וגם ברדיו שמעתי שדובר על שכר של מיליון יורו לעונה לא יותר.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

הרוויח את זכותו להשתחרר גם עכשיו אחרי מה שהיה עם צ'סקא. ויחד עם זאת, מעבר שקצת מוריד לי מהפרסונה.
הקפיץ את הרמת משחק שלו 3 דרגות, נתן קמפיין אדיר בצ'מפיונס ואתה עם כרטיס ביד סוף עונה, לפחות תחכה לתחילת ינואר לראות מה האופציות באירופה
הוא בסיטואציה שבה הוא יכול לצאת מורווח בכל העולמות, גם להיפרד בטעם מתוק בסוף העונה כראוי לאגדת מועדון שהוא וגם להיות עם חוזה מובטח בינואר לקבוצה טובה יותר.
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

Daniel123 כתב: 27 דצמבר 2022, 09:35
Daniel123 כתב: 27 דצמבר 2022, 09:17 באמת שאני עדיין מתקשה להאמין שהוא עוזב אותנו עכשיו לקבוצת תחתית ביפן בשביל להרוויח עוד 500 אלף ממה שהוא מרוויח עכשיו.
זה פשוט נשמע לי הזוי.
מדובר במטומטם.
עדיין לא מאוחר להתחרט כל עוד עדיין הוא לא חתם.
איזה 500? הרבה יותר.
מה הרבה יותר? בכל האתרים וגם ברדיו שמעתי שדובר על שכר של מיליון יורו לעונה לא יותר.
נו ולמה אתה חושב שאצלנו הוא מקבל 500?
השכר שלו עומד על אזור 300 לעונה. גם אם ישוו את השכר שלו לאצילי ופיירו, זה עדיין הרבה יותר מחצי מיליון לעונה.
אגב, היפנים הציעו לו יותר ממיליון.
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

Kaka כתב: 27 דצמבר 2022, 10:14

איזה 500? הרבה יותר.
השכר שלו עומד על אזור 300 לעונה. גם אם ישוו את השכר שלו לאצילי ופיירו, זה עדיין הרבה יותר מחצי מיליון לעונה.
אמרו אתמול ברדיו שהצענו לו שכר של 500 וביפן הציעו לו שכר של מיליון יורו.
כולם יישרו קו לא יודע מאיפה אתה מביא שזה הרבה יותר, גם ברקוביץ אמר אתמול ביציע שהוא מעורה בפרטים ולא מדובר על שכר אסטרונומי שמצדיק לשחק שם עבורו.
אולי הציעו 1.1 זה עדיין לא מצדיק לעבור ולשחק שם.
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

The real Tsepo כתב: 27 דצמבר 2022, 09:40 הרוויח את זכותו להשתחרר גם עכשיו אחרי מה שהיה עם צ'סקא. ויחד עם זאת, מעבר שקצת מוריד לי מהפרסונה.
הקפיץ את הרמת משחק שלו 3 דרגות, נתן קמפיין אדיר בצ'מפיונס ואתה עם כרטיס ביד סוף עונה, לפחות תחכה לתחילת ינואר לראות מה האופציות באירופה
הוא בסיטואציה שבה הוא יכול לצאת מורווח בכל העולמות, גם להיפרד בטעם מתוק בסוף העונה כראוי לאגדת מועדון שהוא וגם להיות עם חוזה מובטח בינואר לקבוצה טובה יותר.
מניח שאחרי הפציעה שעבר הוא חושש לחכות שלא יפצע שוב חלילה ומחפש להכות בברזל כל עוד הוא חם.
מאכזב שהוא לא יישאר אבל בסוף הוא השיג כל מה שאפשר כאן ורוצה לעשות כסף וחוייה חדשה.
לא פוסל גם את זה שהוא יחזור בסוף העונה-עונה הבאה אם לא יתאקלם.
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

Daniel123 כתב: 27 דצמבר 2022, 10:18
Kaka כתב: 27 דצמבר 2022, 10:14

אמרו אתמול ברדיו שהצענו לו שכר של 500 וביפן הציעו לו שכר של מיליון יורו.
כולם יישרו קו לא יודע מאיפה אתה מביא שזה הרבה יותר, גם ברקוביץ אמר אתמול ביציע שהוא מעורה בפרטים ולא מדובר על שכר אסטרונומי שמצדיק לשחק שם עבורו.
אולי הציעו 1.1 זה עדיין לא מצדיק לעבור ולשחק שם.
הציעו לו להרוויח אותו שכר כמו שאר הבכירים שזה 420 אלף לעונה. אני יודע שהיפנים הציעו יותר ממיליון (אולי דובר על חוזה מקסימלי שזה כולל בתוכו בונוסים ומענקים).
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

Hulk כתב: 27 דצמבר 2022, 10:19
The real Tsepo כתב: 27 דצמבר 2022, 09:40 הרוויח את זכותו להשתחרר גם עכשיו אחרי מה שהיה עם צ'סקא. ויחד עם זאת, מעבר שקצת מוריד לי מהפרסונה.
מניח שאחרי הפציעה שעבר הוא חושש לחכות שלא יפצע שוב חלילה ומחפש להכות בברזל כל עוד הוא חם.
מאכזב שהוא לא יישאר אבל בסוף הוא השיג כל מה שאפשר כאן ורוצה לעשות כסף וחוייה חדשה.
לא פוסל גם את זה שהוא יחזור בסוף העונה-עונה הבאה אם לא יתאקלם.
הוא יכול להיות עוד שבוע עם חוזה חתום לשנה הבאה ואז כל עניין הסיכון מתבטל.
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

hezildo כתב: 27 דצמבר 2022, 00:42
Judokan כתב: 27 דצמבר 2022, 00:19
RakMaccabi31 כתב: 26 דצמבר 2022, 23:50

לא קיבל עשר דקות
הוא לא אהוב פה
לא מגיע לנו נטע
בטח, לא מגיע לנו שחקן שעוזב את הקבוצה בלי סנטימנטים באמצע העונה, בשיא הקריטי - ועוד לוחץ לעזוב מידית כשאין לנו מחליף ורגע לפני משחקים עם הגמלים והצהבת.
וזה עוד אחרי שבכר נתן לו בשנה שעברה את כל הקרדיט שבעולם לחזור לעניינים, גם על חשבון ההצלחה של הקבוצה.

ככה צריך להתנהג קפטן! איפה הוא ואיפה פלאניץ', שחקן זר, שנשאר עד לסוף המסע האירופי בסיטואציה דומה ונתן את הכל.
מסכים. פלאניץ' התנהל בצורה הרבה יותר מכובדת.
וואלה לא חושב שיש כאן בכלל מקום להשוואה

אמצע העונה לעומת שניים שלושה משחקים מעליה לליגת האלופות
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

lemmacantor כתב: 27 דצמבר 2022, 01:33 אומנם לא קפטן, אבל שחקן בית בולט כבר ברח פה ממאני טיים במאבק אליפות בשביל לשמור על עצמו לפני מעבר לחו"ל.
הקונצים של ניר גם כן היו ידועים לכולם. יש פה שחקני בית שהתנהגו כמו הכי שכירי חרב.
נטע קפטן אחושרמוטה. שומעים את זה במה שאומר בראיונות שלו. ורואים את זה גם במשחקים כמו נגד הכוכב בחוץ או בכל עונת בלבול

הוא בטח יותר קפטן משרי
תמונה
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

בן דור ממציא שיחה, אשכרה עם ציטוטים, כדי לפצות על האבק שהשאירו לו המתחרים בסוגייה של נטע
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

RakMaccabi31 כתב: 27 דצמבר 2022, 12:00
lemmacantor כתב: 27 דצמבר 2022, 01:33 אומנם לא קפטן, אבל שחקן בית בולט כבר ברח פה ממאני טיים במאבק אליפות בשביל לשמור על עצמו לפני מעבר לחו"ל.
הקונצים של ניר גם כן היו ידועים לכולם. יש פה שחקני בית שהתנהגו כמו הכי שכירי חרב.
נטע קפטן אחושרמוטה. שומעים את זה במה שאומר בראיונות שלו. ורואים את זה גם במשחקים כמו נגד הכוכב בחוץ או בכל עונת בלבול

הוא בטח יותר קפטן משרי
אל תצחיק אותי. נטע היה רגיל להתכופף מול הצהבת תמיד. שחקן ששידר תמיד רפיסות. שרי הוא המנהיג האמיתי של הקבוצה בשלוש שנים והשחקן שהביא שינוי מנטאלי עצום.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

The real Tsepo כתב: 27 דצמבר 2022, 12:09 בן דור ממציא שיחה, אשכרה עם ציטוטים, כדי לפצות על האבק שהשאירו לו המתחרים בסוגייה של נטע
חחחח הוא אשכרה כותב שם שנטע אמר לשחר שהחלום שלו זה לשחק ביפן.
אם זה נכון שיעלה על טיסה כבר מחר מה אני אגיד לכם.
נראה לי שנטע לביא לא 100%.
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

מקווה שלפחות יתן לנו תמשחק פרידה נגד ב"ש מול קהל ביתי 30 אלף צופים
lemmacantor כתב: 27 דצמבר 2022, 12:15
RakMaccabi31 כתב: 27 דצמבר 2022, 12:00

הוא בטח יותר קפטן משרי
אל תצחיק אותי. נטע היה רגיל להתכופף מול הצהבת תמיד. שחקן ששידר תמיד רפיסות. שרי הוא המנהיג האמיתי של הקבוצה בשלוש שנים והשחקן שהביא שינוי מנטאלי עצום.
שטויות, היה רק משחק אחד שנטע היה רע נגד הצהבת שנבע נטו בגלל ששלושה קשרים התנפלו עליו בכל פעם שקיבל כדור.
וזה יותר בלבול אשם שלא חיפש פתרונות לזה תוך כדי משחק
נערך לאחרונה על ידי RakMaccabi31 ב 27 דצמבר 2022, 12:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

התקופה היחידה שבאמת החזקתי מנטע שחקן זה שהוא חזר מהפציעה והתגבר עליה.
הוא הפך לשחקן שונה לחלוטין, אולי זו גם העובדה שהפך לאבא ועשתה אותו בוגר ואחראי יותר.
בפעם הראשונה בחיים שיכולתי להגיד עליו ״קפטן״ זה היה בפנדל של אצילי מול גלזר שהוא בא להתנפל עליו.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

דיון מתיש ומיותר על נושא לא רלוונטי לכדורגל מודרני בשום צורה. אז הוא לא כריזמטי ו"רע", ביג פאקינג דיל. מודל "הקפטן" הכריזמטי והחסר פחד פשוט לא רלוונטי לכדורגל היום, אלו תכונות שחשוב שיהיו בקבוצה אבל זה ממש לא משנה מאיזה שחקן הן באות. נתן את הלב למועדון והגיע איתו לגבהים שלא חלמנו והציג יכולת השנה שלא חשבנו שיגיע אליה. כל ההקנטות עכשיו זה מאה אחוז מתוך כאב על זה שהוא עוזב ועל הבחירה שלו שבעיניי היא תמוהה וקצת מאכזבת. אבל מה ששלו שלו ואי אפשר לקחת את זה
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

לא אוהב ששחקן לא יודע לנהל קריירה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
amitoima
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי amitoima »

עם כל הצער על נטע שבעונה אדירה.
היו לו בסה"כ 2 עונות אולי 2 וחצי עונות שהיה בהן מצוין.
עכשיו ובעונה אצל מרקו ואולי בעונה האליפות הראשונה של בכר.
צריכים להצליח גם בלעדיו , ושיהנה לו עם הסושי ביפן.
ווינר ענק הוא לא היה אף פעם.
ירוק זה אני
שחקן העונה

שליחה על ידי ירוק זה אני »

amitoima כתב: 27 דצמבר 2022, 14:28 עם כל הצער על נטע שבעונה אדירה.
היו לו בסה"כ 2 עונות אולי 2 וחצי עונות שהיה בהן מצוין.
עכשיו ובעונה אצל מרקו ואולי בעונה האליפות הראשונה של בכר.
צריכים להצליח גם בלעדיו , ושיהנה לו עם הסושי ביפן.
ווינר ענק הוא לא היה אף פעם.
אם היו אופציות בשוק, זה לגמרי לא היה נורא שהוא עוזב.
הוא אף פעם לא היה ווינר, ו100% dna של מכבי(למרות שהעונה הוא מצוין מקצועית).

השנה נוצרה בעיה גם של עומק באמצע שלא קיים אצלנו, וגם שוק דל מאוד וחוסר היצע משווע, שגורם לעזיבה שלו להיות משמעותית.
Rmc
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Rmc »

זה ששחקן עונד את סרט הקפטן לא הופך אותו לכזה. אנשים פה מתפלאים ״איך קפטן יכול לעשות דבר כזה״ כאילו אי פעם הוא גילה מנהיגות יוצאת דופן.

מאז שהוא חזר מפציעה ביקרתי אותו לא מעט באשכול הזה. בעונה הקודמת הוא פגע בנו לא מעט. הוא עשה התקדמות ענקית העונה והיה מבין המצטיינים עד לפגרה ולכן מקצועית העזיבה שלו תפגע בנו.

בכל אופן לפי דעתי בתור קפטן שרי מתאים יותר וגם התחושה היא שהוא גם מתפקד ככזה מאז שהגיע אלינו
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

אני גם בדעתך למרות ש…. לדעתי יכול לחכות לקיץ ולקבל הצעות יותר מפתות מליגה יפנית.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
SaTla
אלוף המדינה

שליחה על ידי SaTla »

המעבר הזה די גומר לו את הקריירה, הרי להתקדם מהליגה היפנית אני קצת בספק, הוא פשוט יחזור לארץ על תקן של כוכב ויקבל משכורת גבוהה עוד שנה/ שנתיים.
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

וואללה אם הוא בוחר את יפן על אתגר מקצועי שיבושם לו.
הוא היה חלבי ומלווה עד לפני הפציעה,השנה השתדרג משמעותית והעלייה לצ׳מפיונס והאליפויות כמובן שגם עליו. אבל כמו שאלכס אמר ניהול קריירה מוזר מאוד,אם זאת הבחירה אז המון בהצלחה תמיד יהיה לו מקום בלב חושב שהוא יהיה מאוד חסר
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

SaTla כתב: 27 דצמבר 2022, 17:07 המעבר הזה די גומר לו את הקריירה, הרי להתקדם מהליגה היפנית אני קצת בספק, הוא פשוט יחזור לארץ על תקן של כוכב ויקבל משכורת גבוהה עוד שנה/ שנתיים.
איזה קריירה מצפה לו אחי? אף קבוצה שפויה לא תיקח אותו בינואר על סמך כמה משחקים טובים בצ'מפיונס, בנבחרת הוא לא בולט וגם אצלנו היו הרבה עליות וירידות, המקסימום זה לצאת עם הכרטיס בקיץ ואז ללכת לקבוצה בינונית שתהמר עליו. זה בהחלטצורם שהקפטן עוזב באמצע העונה לקבוצה מעפנה ביפן בטח כשהוא מסודר כלכלית בחיים הפרטיים שלו אבל זה מה יש וצריך להתקדם, מצפה למחליף כבר אחרי ב"ש כשנפתח החלון, אין זמן לבזבז
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

SaTla כתב: 27 דצמבר 2022, 17:07 המעבר הזה די גומר לו את הקריירה, הרי להתקדם מהליגה היפנית אני קצת בספק, הוא פשוט יחזור לארץ על תקן של כוכב ויקבל משכורת גבוהה עוד שנה/ שנתיים.
אתה אומר שאם הוא לא עובר ליפן בחלון הקרוב אז אתה כן רואה אותו מתקדם לליגה בכירה באירופה?
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

greenguy כתב: 27 דצמבר 2022, 17:12 וואללה אם הוא בוחר את יפן על אתגר מקצועי שיבושם לו.
הוא היה חלבי ומלווה עד לפני הפציעה,השנה השתדרג משמעותית והעלייה לצ׳מפיונס והאליפויות כמובן שגם עליו. אבל כמו שאלכס אמר ניהול קריירה מוזר מאוד,אם זאת הבחירה אז המון בהצלחה תמיד יהיה לו מקום בלב חושב שהוא יהיה מאוד חסר
מהרגע שהוא עלה לבוגרים הוא היה מהשחקנים הטובים שלנו בכל עונה באופן תדיר. רק בעונה שעברה עם הפציעה הוא היה חלש.
הוא כן השתפר מעונה לעונה וזה נכון. (שוב, להוציא את התקופה של החזרה מהפציעה)
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

GKagelmacher כתב: 27 דצמבר 2022, 16:21
אני גם בדעתך למרות ש…. לדעתי יכול לחכות לקיץ ולקבל הצעות יותר מפתות מליגה יפנית.
הוא חצי שנה לסיום חוזה. מאמין שהוא יודע איזה הצעות היו אמורות להיות לו בקיץ הבא ושהוא כבר ראה איזה קבוצות מתעניינות. הבכירה שבהן להבנתי זו הכוכב האדום.
אופטימיות במכבי חיפה
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

Apoc כתב: 27 דצמבר 2022, 17:37
greenguy כתב: 27 דצמבר 2022, 17:12 וואללה אם הוא בוחר את יפן על אתגר מקצועי שיבושם לו.
מהרגע שהוא עלה לבוגרים הוא היה מהשחקנים הטובים שלנו בכל עונה באופן תדיר. רק בעונה שעברה עם הפציעה הוא היה חלש.
אני חושב שתמיד היו לא אכויות ותמיד ראו שהוא חכם במשחק אבל אתה כנראה שוכח כמה אמרנו עליו שהוא מצלם ומלווה שחקנים,זה לא מוריד מהשידרוג הענק שהוא עשה בשלוש שנים האחרונות ובעיקר בחמי שנה האחרונה שהוא ניהיה רמה מעל. לקח לו זמן להגיע לשם וזה טבעי
אין תחליף היום לחכמת משחק שלו והוא יחסר מאוד ואני אישית עצוב מאוד שהוא עוזב
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

greenguy כתב: 27 דצמבר 2022, 17:55
Apoc כתב: 27 דצמבר 2022, 17:37
אני חושב שתמיד היו לא אכויות ותמיד ראו שהוא חכם במשחק אבל אתה כנראה שוכח כמה אמרנו עליו שהוא מצלם ומלווה שחקנים,זה לא מוריד מהשידרוג הענק שהוא עשה בשלוש שנים האחרונות ובעיקר בחמי שנה האחרונה שהוא ניהיה רמה מעל. לקח לו זמן להגיע לשם וזה טבעי
אין תחליף היום לחכמת משחק שלו והוא יחסר מאוד ואני אישית עצוב מאוד שהוא עוזב
חחח אני ממש לא שוכח כמה אמרתם עליו דברים כאלה ואחרים, אני 7 שנים ברצף הודף את הביקורות התמוהות האלה בפורום הזה, הקודם, והקודם הקודם, שבעיניי מעולם לא היו ענייניות כי הן לוקחות תכונה אחת שהייתה פחות טובה אצלו והתעלמו מהמכלול. כמו שעושים עם משחק הרגל של פיירו וסק או כמו שעשו במשך שנים עם המעורבות במשחק השוטף של רוקאביצה או כמו שעושים עם הנבדלים של דין דוד וכו'.

הוא בהחלט השתפר משנה לשנה בצורה הדרגתית ויפה. התחיל עם יכולת חילוץ כדורים בחצי היריבה המשיך עם הסיבוב על המקום והוסיף מסירות מפתח ואז גם בעיטות טובות לשער ואז גם הצטרפות מקו שני ודריבל שפורץ ופותח קווי הגנה ושיפר את ראיית המשחק שלו ועוד ועוד.
אבל מי שראה אותו באובייקטיביות כבר בתחילת הקריירה שלו כשעלה במקום דרינצ'יץ' הפורש אצל רוני לוי ראה שהוא כמעט תמיד היה מהשחקנים הכי טובים אצלנו כולל 3-4 עונות בהן היה המצטיין בקבוצה מכל השחקנים.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

שיהיה גבר ויחכה לפתיחת החלון כדי שהמועדון יוכל להביא מחליף ולא יתקע אותנו עכשיו חצי חודש בלי שחקן.

עד שהמחליף שלו לא מגיע למכבי חיפה אסור לתת לו שחרור.
SaTla
אלוף המדינה

שליחה על ידי SaTla »

Jerry כתב: 27 דצמבר 2022, 17:31
איזה קריירה מצפה לו אחי? אף קבוצה שפויה לא תיקח אותו בינואר על סמך כמה משחקים טובים בצ'מפיונס, בנבחרת הוא לא בולט וגם אצלנו היו הרבה עליות וירידות, המקסימום זה לצאת עם הכרטיס בקיץ ואז ללכת לקבוצה בינונית שתהמר עליו. זה בהחלטצורם שהקפטן עוזב באמצע העונה לקבוצה מעפנה ביפן בטח כשהוא מסודר כלכלית בחיים הפרטיים שלו אבל זה מה יש וצריך להתקדם, מצפה למחליף כבר אחרי ב"ש כשנפתח החלון, אין זמן לבזבז
Apoc כתב: 27 דצמבר 2022, 17:35
אתה אומר שאם הוא לא עובר ליפן בחלון הקרוב אז אתה כן רואה אותו מתקדם לליגה בכירה באירופה?
נכון שהוא לא יתקדם לאיזה פריימירליג עכשיו או למשהו כזה, אבל עדיף לו לעבור לקבוצה שמשחקת בליגת האלופות באירופה מאשר קבוצה ביפן שאף אחד לא שמע עליה עד היום.
מאמין שעל קבוצות ביפן יש פחות סקאוטינג מאשר ליגת האלופות או ליגה אירופאית
נעול