מי שרשמתי 6.5 ומטה במדד הריאליות באמת יהיה קשוח להביא לפה
כל השאר ריאלים לגמרי
ודיי עם האמירות המכלילות הלאה "לא מביא שחקן הגנה מהולנד, לא מביא שחקנים ממדינות שמתחילות באות א', לא מביא שחקנים מליגה צרפתית שנייה", אין בזה רציונליות
מנהל: Shocking4U
מאיפה הכרת? אתה צופה בליגה הצרפתית השנייה?
בליגה הטורקית יש מספר מבודד של שחקנים שאתה יכול ריאלית להביא לפה, אפשר לספור על שתי ידיים אולי.KevinDurant כתב: ↑03 יוני 2022, 16:15מאיפה הכרת? אתה צופה בליגה הצרפתית השנייה?
אני שואל ברצינות, אני עוקב אחרי הנושא פה ואני רואה המון שחקנים מהליגה הזו.
שוב, לדעתי השוק של הליגה הטורקית ושחקנים מקבוצות בלבל שלנו הוא יותר נכון לטעמי לפחות
איך אתה מעביר להם שמות? שולח לבורג/קישון?Undertheknife כתב: ↑03 יוני 2022, 19:38 https://www.transfermarkt.com/neto-borg ... ler/557939
נטו בורגס- מגן שמאלי ברזילאי מטורף שאני עוקב אחריו תקופה והעברתי את השם שלו למחלקת הסקאוטינג.
פיזי, טכני, מהיר מאוד והכי חשוב בשנת חוזה.
מאוד מקווה שיהיו רציניים בהקשר שלו.
בווצאפ מול בורג׳.Shocking4U כתב: ↑03 יוני 2022, 20:35איך אתה מעביר להם שמות? שולח לבורג/קישון?Undertheknife כתב: ↑03 יוני 2022, 19:38 https://www.transfermarkt.com/neto-borg ... ler/557939
נטו בורגס- מגן שמאלי ברזילאי מטורף שאני עוקב אחריו תקופה והעברתי את השם שלו למחלקת הסקאוטינג.
פיזי, טכני, מהיר מאוד והכי חשוב בשנת חוזה.
מאוד מקווה שיהיו רציניים בהקשר שלו.
לפי המנג׳ר אין לו איזה חוזה עתק. משהו בסביבות ה300 אלף יורו.Shocking4U כתב: ↑06 יוני 2022, 00:41 Raoul Petretta
מגן שמאלי איטלקי בן 25
שיחק כל הקריירה בבאזל וסיים חוזה ועכשיו שחקן חופשי
שיחק עם באזל בליגת האלופות
נחשב מגן יצירתי ומוכשר התקפית וסיים את העונה עם 3 שערים ובישול.
חזר השנה מפציעה ברצועות ולכן יש הזדמנות (וגם סיכון) להביא אותו כי הוא שחקן מעל הרמה של הליגה הישראלית
אם לא הפציעה העונה הייתי אומר שהוא לא ריאלי לפה כי הוא בכיף ברמה של ליגה איטלקית אמצע טבלה ומטה או טופ ליגה בלגית.GKagelmacher כתב: ↑06 יוני 2022, 01:54לפי המנג׳ר אין לו איזה חוזה עתק. משהו בסביבות ה300 אלף יורו.Shocking4U כתב: ↑06 יוני 2022, 00:41 Raoul Petretta
מגן שמאלי איטלקי בן 25
שיחק כל הקריירה בבאזל וסיים חוזה ועכשיו שחקן חופשי
שיחק עם באזל בליגת האלופות
נחשב מגן יצירתי ומוכשר התקפית וסיים את העונה עם 3 שערים ובישול.
חזר השנה מפציעה ברצועות ולכן יש הזדמנות (וגם סיכון) להביא אותו כי הוא שחקן מעל הרמה של הליגה הישראלית
זה שחקן ששווה לשים עליו את העיןApoc כתב: ↑03 יוני 2022, 10:25 נומה לבאנשי
מגן ימני שווצרי בן 28, לוגאנו
מסיים חוזה ביוני 22'
3 שערים ו7 בישולים בליגה השווצרית העונה
מדד הריאליות: 7
אשמח לדעת למה לדעתך מדובר בשחקן איכותי יותר מהשבדי.יום-טוב שוקרון כתב: ↑06 יוני 2022, 04:23זה שחקן ששווה לשים עליו את העיןApoc כתב: ↑03 יוני 2022, 10:25 נומה לבאנשי
מגן ימני שווצרי בן 28, לוגאנו
מסיים חוזה ביוני 22'
3 שערים ו7 בישולים בליגה השווצרית העונה
מדד הריאליות: 7
למרות שעם נתונים כאלה מרשימים, השם שלו בוודאי כבר מככב בפנקסי הסקאוטים של מועדונים הרבה יותר גדולים מחיפה...
הוא שיחק יותר כשחקן כנף בשלושה בלמים מאשר כמגן ימנייום-טוב שוקרון כתב: ↑06 יוני 2022, 13:04 רק רושם ראשוני, על פי המספרים שלו בעונה החולפת.
לא ראיתי את הרזומה המלא שלו לאורך הקריירה, ולא את היסטוריית הפציעות.
לא אינדיקציה לדעתי.Shocking4U כתב: ↑06 יוני 2022, 23:40 הוא עם אפס שערים העונה בסרביה. נראה לי הם למדו את הלקח ממקרה קלאוס
לשים את הכדור ברשת זה די אינדיקציה מבחינתי בשבילי. העונה האחרונה הטובה שלו הייתה ב2019 וזה היה בסין. שחקן שהקריירה שלו באופן מובהק נמצאת בירידה משמעותית. אם זה החלוץ שמייעדים לנו אז אבויUndertheknife כתב: ↑07 יוני 2022, 00:18לא אינדיקציה לדעתי.Shocking4U כתב: ↑06 יוני 2022, 23:40 הוא עם אפס שערים העונה בסרביה. נראה לי הם למדו את הלקח ממקרה קלאוס
אם מדייקים אז יש לו שער אחד בגביע אבל בטוטאל הוא שיחק 500 דק׳ בכל העונה.
כשיש לך ברוטציה חלוצים כמו שיש לך בכוכב האדום אז זה די מובן האמת.
אסור שיגיעו לפה שחקנים שלא שיחקו שנה שלמה כדורגל, אין מה לנסות להחיות פה את הקריירה.Undertheknife כתב: ↑07 יוני 2022, 00:18לא אינדיקציה לדעתי.Shocking4U כתב: ↑06 יוני 2022, 23:40 הוא עם אפס שערים העונה בסרביה. נראה לי הם למדו את הלקח ממקרה קלאוס
אם מדייקים אז יש לו שער אחד בגביע אבל בטוטאל הוא שיחק 500 דק׳ בכל העונה.
כשיש לך ברוטציה חלוצים כמו שיש לך בכוכב האדום אז זה די מובן האמת.