חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- מכונת תארים
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
מאיר נתן את עונתו הטובה בקריירה והיה חסר בפליי אוף ובגמר.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
- תוקע יתד בהרכב
הא הטעית אותי.KevinDurant כתב: ↑03 יוני 2022, 19:24התכוונתי לג'אבר שלנו.יום-טוב שוקרון כתב: ↑03 יוני 2022, 19:10 דוראנט
גם מג'אבר לא ממש התלהבו פה.
למיטב זכרוני השם שלו עלה כמועמד בחלון של ינואר, הרוב התייחסו אליו בביטול גמור.
אני דווקא כן מחזיק ממנו, בטוח שהוא עולה על אליהו לפחות בשתי דרגות.
לגבי העניין שקראצב משחק בברוטאליות ועלול לספוג אדומים, האם חסרים במכבי חיפה שחקנים כאלה???
כמעט כל אחד אצלנו בהרכב, מספיק שקצת יגררו אותו לפרובוקציות, צפוי לאדום ישיר, או הרחקה בשתי צהובים...
לא מחזיק מכארם ג'אבר
ברור שלמחמוד ג'אבר יש פוטנציאל גדול
בגלל הפציעות הוא לא שיחק מספיק, בכדי שיהיה אפשר לקבוע שהוא הקשר האחורי הטוב בארץ, ואפילו בטופ שלוש.
-
- מחוזר באירופה
מגן בינוני אתה נראה לי מושפע מקניאס מגן חמוד לא וואו בוא נאמר לא הייתי בוכה עם היה עוזב אותנו הייתי סבבה עם זה מאודKevinDurant כתב: ↑03 יוני 2022, 22:05 רז בינוני הגנתית? פחות טוב מינון אליהו? איפה אתם חיים?
אגב, גם לפי מדדי האינסטט רז מאיר המגן הכי טוב בליגה.
בטון בהגנה, מחויב, אתלט, השתפר התקפית. אם הוא היה נשאר כשיר וממשיך בכושרו אני לא מביא מגן זר במקומו.
-
- מחוזר באירופה
מה התקציב העונה לרכש זה רק 3 מליון יורו הלך עלינו זה לא מספיק לקנות קלמנטינות עם אני בכר מניח תמפתחות והולך לבלגיה
- Apoc
- יו״ר הבורד
-
- מחוזר באירופה
-
- הענק הירוק
די עם האגדה הזאת שרז מאיר אנדרייטד ו-״סתם״ נטפלים אליו. אתה מדבר עליו כאילו מדובר בזמברוטה, הלכת רחוק מדי. עם כל הכבוד למחויבות של רז זה לא רציני לבנות עליו כמגן הבכיר לקבוצה שרוצה להיאבק על כל התארים ולרוץ באירופה. זה לא סתם קונצנזוסKevinDurant כתב: ↑03 יוני 2022, 22:05 רז בינוני הגנתית? פחות טוב מינון אליהו? איפה אתם חיים?
בטון בהגנה, מחויב, אתלט, השתפר התקפית. אם הוא היה נשאר כשיר וממשיך בכושרו אני לא מביא מגן זר במקומו.
- Liberman
- מנהל הבורד
רז לא יכול להיות פה מגן ראשון עם כל האהבה לכושר הגופני והמחוייבת
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- KevinDurant
- חבר בבורד
רז היה חלק מרכזי ומשמעותי בריצה הטובה שלנו והיה מעולה השנה עד שנפצע ולא סתם הייתה ירידה משמעותית אחריו.חזיזוש כתב: ↑03 יוני 2022, 23:01די עם האגדה הזאת שרז מאיר אנדרייטד ו-״סתם״ נטפלים אליו. אתה מדבר עליו כאילו מדובר בזמברוטה, הלכת רחוק מדי. עם כל הכבוד למחויבות של רז זה לא רציני לבנות עליו כמגן הבכיר לקבוצה שרוצה להיאבק על כל התארים ולרוץ באירופה. זה לא סתם קונצנזוסKevinDurant כתב: ↑03 יוני 2022, 22:05 רז בינוני הגנתית? פחות טוב מינון אליהו? איפה אתם חיים?
תרם מאוד גם התקפית והיה מצוין הגנתית.
המגן הכי טוב בליגה ושחקן ראוי מאוד
-
- תוקע יתד בהרכב
KevinDurant כתב: ↑04 יוני 2022, 00:19רז היה חלק מרכזי ומשמעותי בריצה הטובה שלנו והיה מעולה השנה עד שנפצע ולא סתם הייתה ירידה משמעותית אחריו.חזיזוש כתב: ↑03 יוני 2022, 23:01די עם האגדה הזאת שרז מאיר אנדרייטד ו-״סתם״ נטפלים אליו. אתה מדבר עליו כאילו מדובר בזמברוטה, הלכת רחוק מדי. עם כל הכבוד למחויבות של רז זה לא רציני לבנות עליו כמגן הבכיר לקבוצה שרוצה להיאבק על כל התארים ולרוץ באירופה. זה לא סתם קונצנזוסKevinDurant כתב: ↑03 יוני 2022, 22:05 רז בינוני הגנתית? פחות טוב מינון אליהו? איפה אתם חיים?
תרם מאוד גם התקפית והיה מצוין הגנתית.
המגן הכי טוב בליגה ושחקן ראוי מאוד
נתן עונה נהדרת עד הפציעה, עזר גם לאצילי בהתקפה, אבל אני כן חושב שהיה עדיף מגן זר נורמלי
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
מגן ישראלי הכי טוב בארץ. אם היה משחק בנתניה והיו קוראים לו דניאל כהן הייתם אומרים להביא ושהוא מגן ענק. אנדרייטד רז. לא מביא בחיים ג׳אבר/ז׳סנו על הראש שלו. אך ורק זר. אני בטוח שאם לא הפציעה הוא גם היה מוזמן לנבחרת בכושרו הנוכחי.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- הופעת בכורה בבוגרים
הרבה יותר טוב מכל ישראלי שיש בארץ... מאמין שיהיה יותר טוב גם מדסה. אבל לא הביאו את ינון אליהו על הראש שלו?GKagelmacher כתב: ↑04 יוני 2022, 05:35 מגן ישראלי הכי טוב בארץ. אם היה משחק בנתניה והיו קוראים לו דניאל כהן הייתם אומרים להביא ושהוא מגן ענק. אנדרייטד רז. לא מביא בחיים ג׳אבר/ז׳סנו על הראש שלו. אך ורק זר. אני בטוח שאם לא הפציעה הוא גם היה מוזמן לנבחרת בכושרו הנוכחי.
-
- קפטן ירוק
אליהו הגיע כי לא יודעים מתי רז מאיר יחזור. אתה לא יכול להתחיל עונה עם מגן אחד.
- Apoc
- יו״ר הבורד
מה גם שרז מאיר זה לא בדיוק שחקן שראוי להרכב של מכבי חיפה
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
חייב להבין את הטענה הזאת, למה היו אומרים שהוא ענק אם היו קוראים לו דניאל כהן?GKagelmacher כתב: ↑04 יוני 2022, 05:35 מגן ישראלי הכי טוב בארץ. אם היה משחק בנתניה והיו קוראים לו דניאל כהן הייתם אומרים להביא ושהוא מגן ענק. אנדרייטד רז. לא מביא בחיים ג׳אבר/ז׳סנו על הראש שלו. אך ורק זר. אני בטוח שאם לא הפציעה הוא גם היה מוזמן לנבחרת בכושרו הנוכחי.
למה שלמישהו יהיה משהו אישי עם רז מאיר ? למה שיפלו עליו סתם ככה? למה על מחמוד גאבר לא יורדים?
- Liberman
- מנהל הבורד
שיקראו לו סרחיו ראמוס מה זה משנה?
לא מתאים להרכב מכבי חיפה כמו כל מיני זסנו וג׳אבר שנזרקו פה לאוויר
לא מתאים להרכב מכבי חיפה כמו כל מיני זסנו וג׳אבר שנזרקו פה לאוויר
פושעי דילן לדין
-
- מחוזר באירופה
מה עם שחקני רכש אין אפילו כתבות על שמות של שחקנים לכאורה נראה שנאלץ להסתפק עם הסגל הנוכחי
-
- קפטן ירוק
כן החליטו בסוף לא להביא זרים ומספיק רק ינון אליהו.
- Liberman
- מנהל הבורד
פושעי דילן לדין
-
- מכונת תארים
מוקדם להתאבל. גם בעונה שעברה לא היה כמעט מידע על ההחתמות הצפויות, עד ממש רגע לפני שנסגרו (בדומה לאליהו).
מה שכן, אפשר להבין מהתקשורת מה הכיוון הכללי של החלון.
אגב - לא זוכר איפה קראתי כבר שגובלייץ' (https://www.transfermarkt.com/marko-gob ... ler/196961) ברשימות שלנו.
פרופיל די דומה לזה של איקוקו - שווי שוק דומה, ללא חוזה, אוריינטציה התקפית ויכולת לשחק במספר עמדות. מנגד, כמו עם איקוקו, אפשר לנסות לשאוף להביא לפה שחקן עם רזומה מרשים יותר.
מה שכן, אפשר להבין מהתקשורת מה הכיוון הכללי של החלון.
אגב - לא זוכר איפה קראתי כבר שגובלייץ' (https://www.transfermarkt.com/marko-gob ... ler/196961) ברשימות שלנו.
פרופיל די דומה לזה של איקוקו - שווי שוק דומה, ללא חוזה, אוריינטציה התקפית ויכולת לשחק במספר עמדות. מנגד, כמו עם איקוקו, אפשר לנסות לשאוף להביא לפה שחקן עם רזומה מרשים יותר.
-
- מחוזר באירופה
-
- מחוזר באירופה
עוד שבועיים מתחילים האימונים ובכר רוצה לראות כבר חלוץ זר ומגן ימני זר מאת דורון בן דור
-
- מחוזר באירופה
- KevinDurant
- חבר בבורד
כי אנשים רגילים למה שהיה עם רז מאיר לפני כמה שנים ומתעלמים מההתקדמות שהוא עשה בשנה האחרונה.חזיזוש כתב: ↑04 יוני 2022, 10:25חייב להבין את הטענה הזאת, למה היו אומרים שהוא ענק אם היו קוראים לו דניאל כהן?GKagelmacher כתב: ↑04 יוני 2022, 05:35 מגן ישראלי הכי טוב בארץ. אם היה משחק בנתניה והיו קוראים לו דניאל כהן הייתם אומרים להביא ושהוא מגן ענק. אנדרייטד רז. לא מביא בחיים ג׳אבר/ז׳סנו על הראש שלו. אך ורק זר. אני בטוח שאם לא הפציעה הוא גם היה מוזמן לנבחרת בכושרו הנוכחי.
למה שלמישהו יהיה משהו אישי עם רז מאיר ? למה שיפלו עליו סתם ככה? למה על מחמוד גאבר לא יורדים?
רז מאיר שחקן הרבה יותר טוב מג'אבר וזסנו
- Liberman
- מנהל הבורד
התמיכה הזו ברז מאיר הבינוני מטריפה לי תמוח, מצטער. דוראנט כפרה עליך למה אתה לא מפסיק לפמפם אותו?
פושעי דילן לדין
-
- מכונת תארים
רז עשה התקדמות גדולה בשנתיים תחת בכר, חד משמעית אני מעדיף אותו על ג'אבר/זסנו ושאר הישראלים בליגה
- Liberman
- מנהל הבורד
התקדמות שמהתקדמות
נראה לי שאתם צריכים להתקדם למגן ברמה
נראה לי שאתם צריכים להתקדם למגן ברמה
פושעי דילן לדין
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא מסכים אתך. זה בדיוק העניין. אם היה מגיע מגן זר ולא היו קוראים לו רז מאיר היית שופט אותו אחרת. מבחינתך זה עדיין רז מאיר שהיה מגן שמאלי אצל מרקו או לא יודע מה.
רז מאיר השנה היה חד משמעית (גם מבחינה סטטיסטית) המגן הכי טוב בליגה ועדיין אם תגיד לאנשים רז מאיר או ג'ראלדש הם יקחו את ג'ראלדש למרות שאוהדי מכבי ת''א לא מסוגלים לראות אותו.
רז בטון בהגנה (גם במשחקים באירופה) ועשה התקדמות התקפית.
אתה יודע מה מרתיח אותי? שאנשים כאילו כל כך לחוצים על להביא מגן ימני זר ועם צד שמאל אין להם בעיה, כאילו סאן מנחם זה רוברטו קרלוס.
אני מביא מגן שמאלי זר לפני שאני מביא מגן ימני זר והיום במצב הנוכחי אני מביא מגן ימני זר גם, אין ספק, אבל אני לא מסכים עם הטענה שרז מאיר בינוני.
לדעתי הוא המגן הכי טוב בליגה בשני הצדדים אחרי סאבוריט
- Apoc
- יו״ר הבורד
על איזו סטטיסטיקה אתה מדבר בדיוק?KevinDurant כתב: ↑04 יוני 2022, 14:43אני לא מסכים אתך. זה בדיוק העניין. אם היה מגיע מגן זר ולא היו קוראים לו רז מאיר היית שופט אותו אחרת. מבחינתך זה עדיין רז מאיר שהיה מגן שמאלי אצל מרקו או לא יודע מה.
רז מאיר השנה היה חד משמעית (גם מבחינה סטטיסטית) המגן הכי טוב בליגה ועדיין אם תגיד לאנשים רז מאיר או ג'ראלדש הם יקחו את ג'ראלדש למרות שאוהדי מכבי ת''א לא מסוגלים לראות אותו.
רז בטון בהגנה (גם במשחקים באירופה) ועשה התקדמות התקפית.
אתה יודע מה מרתיח אותי? שאנשים כאילו כל כך לחוצים על להביא מגן ימני זר ועם צד שמאל אין להם בעיה, כאילו סאן מנחם זה רוברטו קרלוס.
אני מביא מגן שמאלי זר לפני שאני מביא מגן ימני זר והיום במצב הנוכחי אני מביא מגן ימני זר גם, אין ספק, אבל אני לא מסכים עם הטענה שרז מאיר בינוני.
לדעתי הוא המגן הכי טוב בליגה בשני הצדדים אחרי סאבוריט
אופטימיות במכבי חיפה
- hezildo
- מכונת תארים
אנשים לחוצים על מגן ימני זר כי רז מאיר פצוע וייקח הרבה זמן עד שהוא יחזור, וגם אז לא בטוח שהוא יחזור לאותו כושר טובKevinDurant כתב: ↑04 יוני 2022, 14:43
שהוא היה בו לפני הפציעה.
וכמובן שאתה צודק גם לגבי צד שמאל, אבל יש לנו מגבלה על מספר זרים ויש עמדות יותר דחופות, אז אנחנו "תקועים" עם סאן.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי