Shocking4U כתב: ↑20 יוני 2022, 20:20 יודע שזה לא דעה פופולרית כאן אבל בהנחה שהחוזה שלו על סכומים סבירים אני דווקא לגמרי סבבה עם ההחלמה הזאת. שחקן עם אופי מצויין, מקצוען שמבין את המעמד שלו ונכנס מתי שמבקשים ממנו ולא עושה פרצופים ולא מתדרך כתבים שהוא מאוכזב ממעמדו גם כשלא משחק ונראה שהוא מאוד מוערך מבחינת אישיות במועדון.
נכון, ממש לא קיבלנו ממנו מבחינה מקצועית את מה שציפינו כשהוא חתם פה בהתחלה וצריך לזכור שגם היה לו הרבה חוסר מזל עם פציעות בשנים הראשונות שלו כאן אבל הוא בסך הכל שחקן סגל לגיטימי לדעתי.
לא יפתיע אותי אם הוא יקבל תפקיד מקצועי אחרי הפרישה פה ואני חושב שהוא גם אולי אפילו ראוי לזה.
רמי גרשון - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
Re: רמי גרשון - נושא רשמי
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- מכונת תארים
-
- אלוף המדינה
אחי הוא קיבל חצי מיליון יורו בשביל התענוג הזה של לשבת בקצה הספסל, והוא יודע שאם הוא עוזב אותנו אז הקבוצה הבאה שלו זה בליגה לאומית או ליגה א', לגיטימי הוא לא ככדורגלן אולי כליצן חצר או מנטליסט. תכל'ס יושב עליו להיות מנטליסט כמו איתן עזריה הבלבלן ביצים הזהShocking4U כתב: ↑20 יוני 2022, 20:20 יודע שזה לא דעה פופולרית כאן אבל בהנחה שהחוזה שלו על סכומים סבירים אני דווקא לגמרי סבבה עם ההחתמה הזאת. שחקן עם אופי מצויין, מקצוען שמבין את המעמד שלו ונכנס מתי שמבקשים ממנו ולא עושה פרצופים ולא מתדרך כתבים שהוא מאוכזב ממעמדו גם כשלא משחק ונראה שהוא מאוד מוערך מבחינת אישיות במועדון.
נכון, ממש לא קיבלנו ממנו מבחינה מקצועית את מה שציפינו כשהוא חתם פה בהתחלה וצריך לזכור שגם היה לו הרבה חוסר מזל עם פציעות בשנים הראשונות שלו כאן אבל הוא בסך הכל שחקן סגל לגיטימי לדעתי.
לא יפתיע אותי אם הוא יקבל תפקיד מקצועי אחרי הפרישה פה ואני חושב שהוא גם אולי אפילו ראוי לזה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא כבר מזמן לא על 500 אלף יורו (לא שאני מאמין שהוא אי פעם היה באמת על המספר הזה) והוא גם ויתר על הרבה כסף כדי להיות במכבי חיפה. לא הרבה שחקנים היו מוותרים על סכומים מובטחים בחוזה כמו שהיו לו כדי להישאר במכבי חיפה.
והוא בקלות יכול לשחק ברוב הקבוצות דרג ב׳ בליגה כמו סכנין, הפועל תל אביב וכו׳.
והוא בקלות יכול לשחק ברוב הקבוצות דרג ב׳ בליגה כמו סכנין, הפועל תל אביב וכו׳.
-
- שחקן העונה
עוד ג'סטה לדודו. בושה וחרפה. מועדון לא מקצועי
-
- אלוף המדינה
הפכת אותו לאיזה סמל. אחרי הקורונה הוא קיצץ ב50% ל250 אלף יורו, נפרגן לך ונגיד שהוא הוריד ל200, באיזו קבוצה הוא היה מקבל רבע מזה? והוא יכול לשחק בביצים של סכנין והפועל ת"א. יש להם בלמים יותר טובים ממנו, ואלו שלא יותר טובים אז לפחות צעירים ומקומיים. זה מחבל בדמות שחקן שפרש מכדורגל איפשהו בשנת 2017 כשגם לפני זה הוא כנראה לא היה עילוי בלשון המעטה, לא ראיתי אותו אז לא יודע להגיד. בשנים האחרונות הוא נתפס חזק על נישת הגבר בחדר הלבשה כי הוא יודע שאין לו מה למכור בכדורגל, איש חכם בסך הכל אבל שוב אין לו קשר למקצוע. עונה שעברה מזכיר לך את מופע האימים שלו בקזחסטן. אם אני אראה את האפס הזה עוד פעם על הדשא במשחק כזה חשוב זה יהיה ביזיון ענק על הראש של אלברמן ובכר, נקווה שלא נגיע לזה. וכמו שאמרתי לראות אותו בהשקה של הספר של דודו דהן מצולם עם ברק בכר העלה לי את רפלקס ההקאה, לא אוהב דברים כאלה, מקווה שזאת ההחתמה האחרונה של שחקן של דודו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא היה בעונה שעברה משמעותית יותר טוב מעפרי ארדJerry כתב: ↑20 יוני 2022, 20:52 הפכת אותו לאיזה סמל. אחרי הקורונה הוא קיצץ ב50% ל250 אלף יורו, נפרגן לך ונגיד שהוא הוריד ל200, באיזו קבוצה הוא היה מקבל רבע מזה? והוא יכול לשחק בביצים של סכנין והפועל ת"א. יש להם בלמים יותר טובים ממנו, ואלו שלא יותר טובים אז לפחות צעירים ומקומיים. זה מחבל בדמות שחקן שפרש מכדורגל איפשהו בשנת 2017 כשגם לפני זה הוא כנראה לא היה עילוי בלשון המעטה, לא ראיתי אותו אז לא יודע להגיד. בשנים האחרונות הוא נתפס חזק על נישת הגבר בחדר הלבשה כי הוא יודע שאין לו מה למכור בכדורגל, איש חכם בסך הכל אבל שוב אין לו קשר למקצוע. עונה שעברה מזכיר לך את מופע האימים שלו בקזחסטן. אם אני אראה את האפס הזה עוד פעם על הדשא במשחק כזה חשוב זה יהיה ביזיון ענק על הראש של אלברמן ובכר, נקווה שלא נגיע לזה. וכמו שאמרתי לראות אותו בהשקה של הספר של דודו דהן מצולם עם ברק בכר העלה לי את רפלקס ההקאה, לא אוהב דברים כאלה, מקווה שזאת ההחתמה האחרונה של שחקן של דודו
-
- שחקן העונה
הוא לא שווה הרכב בשום קבוצה מ2 הליגות הבכירות בארץ. לדעתי גם בליגה א' הוא יהיה בדיחה. הוא יודע את זה, ולכן הוא ''מסתפק'' ב120 דקות בעונה במכבי חיפה
מועדון החברים של דודו. בושה
מועדון החברים של דודו. בושה
-
- מכונת תארים
חושב שאתה מגזים לגבי רמתו. הוא בלם שיכול להצליח בקבוצות המתגוננות של ליגת העל. יחד עם זאת, ברור שמבחינה מקצועית הוא רחוק מאד מהרמה שצריכה להיות בקבוצה.
אני לגמרי מבין את הרצון שישאר במערכת ויעבור לתפקיד מקצועי, אבל אפשר להתחיל עם זה כבר עכשיו. לא צריך להמשיך איתו על המגרש.
אני לגמרי מבין את הרצון שישאר במערכת ויעבור לתפקיד מקצועי, אבל אפשר להתחיל עם זה כבר עכשיו. לא צריך להמשיך איתו על המגרש.
-
- מכונת תארים
מאכזב מאוד שהוא ממשיך
- Liberman
- מנהל הבורד
שחקן גרוע
עם זאת לא מכיר שחקנים ברמה שיסכימו להיות בלם רביעי בלי לעשות דאווינים.
שיתעסקו ברכש אמיתי, גרשון לא מעניין
עם זאת לא מכיר שחקנים ברמה שיסכימו להיות בלם רביעי בלי לעשות דאווינים.
שיתעסקו ברכש אמיתי, גרשון לא מעניין
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- DelPiero
- הענק הירוק
באיזה תפקיד מקצועי בדיוק הוא אמור להשאר ?
ומה זה אומר על המועדון ששחקן נשאר בקבוצה בגלל שהוא גבר בחדר הלבשה
זה שכונה ישראלית קלאסית בעיניי
ומה זה אומר על המועדון ששחקן נשאר בקבוצה בגלל שהוא גבר בחדר הלבשה
זה שכונה ישראלית קלאסית בעיניי
-
- משחק בשביל הסמל
איזה דאווינים יעשה בן אדם שמביאים לו מאות אלפי יורו בתמורה לכלום?
-
- מכונת תארים
1. לא ידוע, אבל אלברמן דיבר על זה שהמטרה של המועדון היא לייצר אנשי מקצוע אין האוס, שיוכלו להתפתח מקצועית ולהתקדם היררכית בתוך המועדון.
2. אין לי דברים טובים להגיד על ההחלטה להאריך לו חוזה ואין סיבה להשאיר בקבוצה שחקן מתחת לרמה רק בגלל ״האופי״ או ״הניסיון״ שהוא מביא איתו. מצד שני, זה קיים גם במועדונים אחרים, לפחות בארץ. ייני, ריקן ובן חיים נשארו בצהוב למרות שעל המגרש הם כמעט תמיד פוגעים ביכולת של קבוצתם. בב״ש שכטר בעיקר ״נכס לחדר הלבשה״.
- Liberman
- מנהל הבורד
לפי מה שהבנתי יועץ תזונה או משהו בסגנון, זו ההתמחות שלו או משהו
פושעי דילן לדין
-
- משחק בשביל הסמל
מכל השחקנים שרשמת אף אחד לא פוגע בקבוצה שלו מקצועית כמו גרשון, אפילו טבח שתורם הכי מעט לא מתקרב להיות מחבל כמו גרשון. כנראה שכחת כי הוא שיחק מעט איזה פיגועים הוא עשה לנו בהגנהברק.י כתב: ↑21 יוני 2022, 22:031. לא ידוע, אבל אלברמן דיבר על זה שהמטרה של המועדון היא לייצר אנשי מקצוע אין האוס, שיוכלו להתפתח מקצועית ולהתקדם היררכית בתוך המועדון.
2. אין לי דברים טובים להגיד על ההחלטה להאריך לו חוזה ואין סיבה להשאיר בקבוצה שחקן מתחת לרמה רק בגלל ״האופי״ או ״הניסיון״ שהוא מביא איתו. מצד שני, זה קיים גם במועדונים אחרים, לפחות בארץ. ייני, ריקן ובן חיים נשארו בצהוב למרות שעל המגרש הם כמעט תמיד פוגעים ביכולת של קבוצתם. בב״ש שכטר בעיקר ״נכס לחדר הלבשה״.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
נכנס טוב היום. חוץ מהנעת כדור הוא כרגע נראה יותר טוב מעפרי
-
- גול ראשון בבוגרים
שיחק רגוע ולא היה לחוץ, היה כיף לראות
-
- מכונת תארים
היה טוב, באופן מפתיע
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- Smurk
- אגדה ירוקה
נסיך אמיתי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בלי צחוק הוא נראה טוב במשחקים
-
- מכונת תארים
אמת. אמנם זה רק גביע הטוטו אבל הוא היה מצויין אתמול
- Apoc
- יו״ר הבורד
- Judokan
- סמל ירוק
הולך לפתוח בליגה בקצב הזה
- Apoc
- יו״ר הבורד
נראה לי זאת העונה שהוא קיבל הכי הרבה דקות משחק מאז שחזר לארץ
אופטימיות במכבי חיפה
-
- מכונת תארים
זאת גם העונה הכי טובה שלו מאז שהוא חזר
- Smurk
- אגדה ירוקה
וואלה הוא נכנס אש. שימשיך כך
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יש מצב שהוא יותר מהיר מניר ביטון?
- Judokan
- סמל ירוק
מתרשם כל פעם מחדש מהדקות שהוא נותן העונה. נכנס עם ביטחון, שיתק את חמד, אחלה עבודה.
וואלה שיישאר גם לעונה הבאה כבלם האחרון ברוטציה ביכולת הזו.
וואלה שיישאר גם לעונה הבאה כבלם האחרון ברוטציה ביכולת הזו.