GKagelmacher כתב: ↑04 יוני 2022, 23:07לדעתי המטרות ברורות מאוד. הבאת חלוץ 3 (ניקי חמד), הבאת חלוץ זר מגן ימני זר ומגן שמאלי זר במידה ורודרי ממשיך ועלי לא מאוזרח. כמובן שיש שמות כמו סייף ואלחמיד שעל הפרק אבל די ברור לאן המועדון שואף בגזרת הרכש. לגבי באר שבע מאוד מוזר השינה שלהם אולי זה בגלל הסימן שאלה של ברדה אז אם רוצים שאם יבוא מאמן אחר הוא יבנה תסגל. לגבי הגרמנים הם פשוט ממתינים לאיביץ זהבי דסה וכנ״ל לגבי הבאת זרים וכו הם רוצים שהמאמן שיגיע יחליט. אגב לדעתי מאוד מביך שהם ככה מחכים לאיביץ שלושה חודשים כאילו הוא המאמן היחידי שיש בעולם.Jerry כתב: ↑04 יוני 2022, 23:01 לא צריך לעשות רכש מהר רק בשביל לרצות אוהדים, עונה שעברה סגרו את הסגל מהר מדי ולא יצא מזה טוב, הכל שטויות יש בערך 8-9 שחקנים שיכולים בכיף לפתוח בשלבים המוקדמים באירופה בלי לעשות נזק. צריך לחכות ולראות את האופציות של השוק הישראלי ולא למהר כי בקלות אפשר ליפול להייפ ולשלם מיליונים לבלופים של סגל וג'קי.
מה שכן לא הכי ברור לי מה התוכנית לקיץ ונראה שגם לצוות אין עדיין מטרות וזאת תהיה בעיה אמיתית אם זה המצב. נתנחם בזה שגם בגרמניה ובאר שבע ישנים, הייתי בטוח שהם יפגיזו בהחתמות כי שתיהן במצב רע ממש. דרך אגב שמעתי מחבר טוב בעפולה ששחר ויזינגר הציע לבכר את עובדיה דרוויש וגדעון אקווה מהליגה הלאומית, אני לא מכיר את שניהם מספיק, אקווה זר
לגבי גדעון אקווה אפילו השם המופלץ הזה הופיע אצל הסלב לפני שנתיים.
פרסום ראשון: הקשר האחורי הגנאי בן ה-20, גדעון אקווה, יהיה תחת מעקב של צוות הסקאוט בכרמל השנה ועשוי להירכש כהשקעה עתידית. מספר קבוצות נוספות עוקבות אחריו בליגת העל, כך נודע ל-MHOD.
פותח עונה שנייה בכפר קאסם, שסיימה במקום ה-6 עונה שעברה בלאומית, בה גם כבש 3 שערים.
לדעתי דווקא המדיניות של מכבי ת"א היא הנכונה ביותר.
הם מתבייתים על המטרות שלהם בסבלנות, לא מזגזגים כל הזמן ימינה שמאלה.
הכול שאלה של כסף, ומהבחינה הזו לגולדהאר אין שום בעיה.
כל מי שהוא רוצה שיגיע לקרית שלום, בסופו של דבר יהיה שם.
מכבי חיפה לעומת זאת פועלת בפזיזות, קופצים ביאוש ממועמד אחד לשני, הכול כדי שיהיה סגל מלא לקראת מחנה האימונים.
בקיץ שעבר אחרי שנפסל המועמד הראשון למגן ימני (נייטו), עברו למועמד השני שגם הוא ירד, עד שהגיע לגרוע מכולם- סטריין, שכמובן הסכים לחתום, כי איזה מועדון רציני בארץ או באירופה היה לוקח אותו???
גם לגבי בן שהר פעלו בפזיזות מדי, לא בדקו את היכולות שלו, וכך נתקענו במשך עונה שלמה עם חלוץ גמור, שלא תרם בכלום, וכל הזמן נפצע.
הסגל הושלם במהירות וננעל על פלומבה.
גם לאחר ההעפלה לבתים לקונפרנס, לא טרחו לחזק אפילו בשחקן אחד, למרות שזה היה די מתבקש..