מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Judokan
- סמל ירוק
Re: מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23
יופי, סוף סוף החלטה טובה בגזרת ההשאלות. קבוצה שרצה טוב והוא יוכל לתת לה ערך מוסף, אבל מצד שלי מאתגרת אותו מחוץ לסביבת החממה של עפולה
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
טבריה קבוצה תפורה עליו עם מאמן מעולה שמשחק התקפי ולוחץ (להבדיל אלפי הבדלות, אבל בדומה למכבי). מעדיף שיושאל לקבוצה כזו מאשר לחדרה וכו'
אם אני לא טועה הוא טברייני במקור אז זו עדיין חצי חממה למרות הכל
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
הוא גדל שם. עבר אלינו גיל 14/15 כזהonn כתב: 05 ינואר 2023, 08:41 טבריה קבוצה תפורה עליו עם מאמן מעולה שמשחק התקפי ולוחץ (להבדיל אלפי הבדלות, אבל בדומה למכבי). מעדיף שיושאל לקבוצה כזו מאשר לחדרה וכו'
מוחמד גדיר עזב לפני שבועיים בערך לנג'ידאת מליגה א'.
יפרח מוזכר כאופציה לנתניה כחלק מהטרייד על קארצב. לא בטוח מה אני חושב על הרעיון.
אוטאצ'י ורזון (חריגי גיל) יוצאים למבחנים בכפ"ס ובני יהודה. שמח שלא ממשיכים לעפולה (בטח באמצע העונה), אבל עוזבים את הנוער.
אוטאצ'י ורזון (חריגי גיל) יוצאים למבחנים בכפ"ס ובני יהודה. שמח שלא ממשיכים לעפולה (בטח באמצע העונה), אבל עוזבים את הנוער.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
איפה אתה רואה את כל זהברק.י כתב: 05 ינואר 2023, 10:59 מוחמד גדיר עזב לפני שבועיים בערך לנג'ידאת מליגה א'.
גדיר - אתר ההתאחדותKevinDurant כתב: 05 ינואר 2023, 11:49איפה אתה רואה את כל זהברק.י כתב: 05 ינואר 2023, 10:59 מוחמד גדיר עזב לפני שבועיים בערך לנג'ידאת מליגה א'.
יפרח - גולדשטיין ווייס
אוטאצ'י ורזון - אחת מהכתבות הבוקר, לא זוכר באיזה אתר
ראיתי קליפ ביצועים של זערורה. נכון שהדברים האלה לא בהכרח משקפים אבל הוא נראה אחלה שחקן. טכני, שתי רגליים. מישהו ראה אותו במשחקים שלמים ויודע להגיד אם הוא יכול להתאים פה?
-
itaybenji
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 103 פעמים
שלח את הקליפאליאור כתב: 05 ינואר 2023, 13:11 ראיתי קליפ ביצועים של זערורה. נכון שהדברים האלה לא בהכרח משקפים אבל הוא נראה אחלה שחקן. טכני, שתי רגליים. מישהו ראה אותו במשחקים שלמים ויודע להגיד אם הוא יכול להתאים פה?
יעקב נחנקנו
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
-
itaybenji
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 103 פעמים
תודה רבה
בהחלט נראה כמו שחקן מסוג שחקן
יעקב נחנקנו
-
albertito
- לא קרע זוג נעליים
הוא נראה עם טכניקה מצוינת וראית משחק! אבל הוא לא קשר אחורי, הוא יותר התקפי, מזכיר לי דברים של עידן טל ובוקולי צעיר... אחלה שחקן, אבל האם אפשר לעשות ממנו נטע 2.0?itaybenji כתב: 05 ינואר 2023, 15:07תודה רבה
בהחלט נראה כמו שחקן מסוג שחקן
-
SaTla
- אלוף המדינה
- Smurk
- אגדה ירוקה
אגב המאמן של עפולה די אמר שבאסם מצטרף. אמר שהוא שמח שיש שחקנים שמתקדמים לקבוצות גדולות
אחלה חגג, מחזיק ממנו מאוד.
העונה אין לו מספרים בליגה, אבל הוא השחקן הכי מסוכן של עפולה בהתקפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא לא קשר במקור?כובע קש כתב: 05 ינואר 2023, 23:24 אחלה חגג, מחזיק ממנו מאוד.
- Judokan
- סמל ירוק
קיצוני, כן. גם עכשיוShocking4U כתב: 05 ינואר 2023, 23:39הוא לא קשר במקור?כובע קש כתב: 05 ינואר 2023, 23:24 אחלה חגג, מחזיק ממנו מאוד.
- Judokan
- סמל ירוק
ראיתי אותו בלא מעט משחקים של עפולה השנה ובשנה שעברה.אליאור כתב: 05 ינואר 2023, 13:11 ראיתי קליפ ביצועים של זערורה. נכון שהדברים האלה לא בהכרח משקפים אבל הוא נראה אחלה שחקן. טכני, שתי רגליים. מישהו ראה אותו במשחקים שלמים ויודע להגיד אם הוא יכול להתאים פה?
זערורה הוא בהחלט שחקן יותר התקפי (עמדות הקישור ההתקפי והקיצוני). הוא לא קשר אחורי ולא עושה הרבה הגנה, אם כבר זה הגיבוי בעמדה של שרי.
אני כבר כמה פעמים את דעתי שאני מאוד מתרשם ממנו ומהיכולות שלו (למרות נסיגה במהלך העונה). יש לו המון כישרון, דריבל איכותי ובעיטה לא רע. עדיין בוסרי וקבלת ההחלטות לוקה בחסר, מצד שני הוא מחויב, ממלא הוראות טקטיות ומחפש את השחקנים סביבו.
אני רק מקווה שזה לא אחד מהמקרים האלה שיחזירו אותו ולא ייתנו לו לשחק דקה.
- Judokan
- סמל ירוק
זה בסדר, כבר מהרגע שהושאל לנצרת לא הייתה ממש תחושה שמגדיר ייצא משהו. בדיוק כמו נבו שדו.ברק.י כתב: 05 ינואר 2023, 10:59 מוחמד גדיר עזב לפני שבועיים בערך לנג'ידאת מליגה א'.
אוטאצ'י ורוזן - טוב מאוד מבחינתי. עדיף להריץ בנוער את עומר דהן וינאי דיסטלפלד שהם בני 17 ומראים הרבה פוטנציאל במקום שני חברה שבדיוק חוגגים 20 ועדיין משחקים בנוער.
וזה גם מצוין שלא זורקים אותם כברירת מחדל לעפולה.
החלטות טובות סהכ בגזרת המושאלים עד כה בינואר. כולל יפרח לטבריה.
כן, גם אני מרוצה מהבחירות. חבל לי על גדיר שבעונה שעברה חלק דקות עם זערורה באופן כמעט שוויוני. יכול היה להשתלב בלאומית עד סוף העונה.Judokan כתב: 06 ינואר 2023, 00:13זה בסדר, כבר מהרגע שהושאל לנצרת לא הייתה ממש תחושה שמגדיר ייצא משהו. בדיוק כמו נבו שדו.ברק.י כתב: 05 ינואר 2023, 10:59 מוחמד גדיר עזב לפני שבועיים בערך לנג'ידאת מליגה א'.
אוטאצ'י ורוזן - טוב מאוד מבחינתי. עדיף להריץ בנוער את עומר דהן וינאי דיסטלפלד שהם בני 17 ומראים הרבה פוטנציאל במקום שני חברה שבדיוק חוגגים 20 ועדיין משחקים בנוער.
וזה גם מצוין שלא זורקים אותם כברירת מחדל לעפולה.
החלטות טובות סהכ בגזרת המושאלים עד כה בינואר. כולל יפרח לטבריה.
קיצוני. גם בנוער הוא שיחק בעמדה הזאת.Shocking4U כתב: 05 ינואר 2023, 23:39הוא לא קשר במקור?כובע קש כתב: 05 ינואר 2023, 23:24 אחלה חגג, מחזיק ממנו מאוד.
מזכיר קצת את חזיזה בסגנון משחק
מסכים.Judokan כתב: 06 ינואר 2023, 00:10ראיתי אותו בלא מעט משחקים של עפולה השנה ובשנה שעברה.אליאור כתב: 05 ינואר 2023, 13:11 ראיתי קליפ ביצועים של זערורה. נכון שהדברים האלה לא בהכרח משקפים אבל הוא נראה אחלה שחקן. טכני, שתי רגליים. מישהו ראה אותו במשחקים שלמים ויודע להגיד אם הוא יכול להתאים פה?
זערורה הוא בהחלט שחקן יותר התקפי (עמדות הקישור ההתקפי והקיצוני). הוא לא קשר אחורי ולא עושה הרבה הגנה, אם כבר זה הגיבוי בעמדה של שרי.
אני כבר כמה פעמים את דעתי שאני מאוד מתרשם ממנו ומהיכולות שלו (למרות נסיגה במהלך העונה). יש לו המון כישרון, דריבל איכותי ובעיטה לא רע. עדיין בוסרי וקבלת ההחלטות לוקה בחסר, מצד שני הוא מחויב, ממלא הוראות טקטיות ומחפש את השחקנים סביבו.
דווקא בנוער אם אני זוכר נכון זערורה שיחק יותר מאחורה ורק בעפולה הוא התחיל לשחק בעמדות יותר התקפיות
- Judokan
- סמל ירוק
בשולי הדברים, רק אציין שהחזרה של זערורה לסגל הקבוצה היא הצלחה ראשונה חשובה של מודל השת"פ עם עפולה, ואני מקווה שזה ישכנע את כל המעורבים להמשיך במודל הזה לשנים קדימה.
יש פה שחקן שבקלות היה יכול ללכת לאיבוד בלאומית בהשאלה לקבוצה שלא מתאימה לו או קבוצה שמספסלת אותו כי לא הולך לה, אבל במקום זה הוא קיבל הזדמנות להיות שחקן הרכב קבוע במשך שנה וחצי, שמתוכן חצי שנה כשחקן מפתח מוביל, כך שבגיל 20 כבר יש לו אחלה ניסיון (במקום להיות איזה חריג גיל או שחקן שעושה צעדים ראשונים בבוגרים).
ויש לו מאמן שיכול להתמקד בפיתוח שלו עבורנו במקום בלדאוג לתחת שלו.
לא יודע אם הוא באמת יקבל הזדמנות אמיתית פה, אבל עדיין מאוד משמח אותי באופן אישי לראות את המהלך הזה קורה.
ועוד יותר מחכה למה שיקרה בקיץ מבחינת חילופי דורות בעפולה - הלוואי שנראה את חג'ג', כיוף, לאופר ואלימלך עולים כיתה לליגת העל, ואת גרייס, ליש, פיינגולד, בן שימול, שיבלי וחלאילי לוקחים את המושכות בעפולה.
יש פה שחקן שבקלות היה יכול ללכת לאיבוד בלאומית בהשאלה לקבוצה שלא מתאימה לו או קבוצה שמספסלת אותו כי לא הולך לה, אבל במקום זה הוא קיבל הזדמנות להיות שחקן הרכב קבוע במשך שנה וחצי, שמתוכן חצי שנה כשחקן מפתח מוביל, כך שבגיל 20 כבר יש לו אחלה ניסיון (במקום להיות איזה חריג גיל או שחקן שעושה צעדים ראשונים בבוגרים).
ויש לו מאמן שיכול להתמקד בפיתוח שלו עבורנו במקום בלדאוג לתחת שלו.
לא יודע אם הוא באמת יקבל הזדמנות אמיתית פה, אבל עדיין מאוד משמח אותי באופן אישי לראות את המהלך הזה קורה.
ועוד יותר מחכה למה שיקרה בקיץ מבחינת חילופי דורות בעפולה - הלוואי שנראה את חג'ג', כיוף, לאופר ואלימלך עולים כיתה לליגת העל, ואת גרייס, ליש, פיינגולד, בן שימול, שיבלי וחלאילי לוקחים את המושכות בעפולה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בוא נראה מה יהיה עם באסם. זה קצת מזכיר לי שהחזירו את פאני מהשאלה בחדרה בחצי עונה הראשונה של מרקו והוא בקושי שיחק
- Judokan
- סמל ירוק
מסכים, אבל אני מאמין שבכר, בשונה מבלבול הגזור, לא היה מחזיר לסגל שחקן שאין לו כוונה לתת לו לשחק בכללShocking4U כתב: 06 ינואר 2023, 17:55 בוא נראה מה יהיה עם באסם. זה קצת מזכיר לי שהחזירו את פאני מהשאלה בחדרה בחצי עונה הראשונה של מרקו והוא בקושי שיחק
- Judokan
- סמל ירוק
משחק ההזדמנות האחרונה של נחמני בבית"ר מחר.
אמור לפתוח במקום ניקולסקו המוצהב.
עכשיו שבית"ר רצה יפה ואפילו משחקת די התקפי, באמת שאין לו שום תירוץ להיראות גרוע כמו שנראה שם בתחילת העונה.
אמור לפתוח במקום ניקולסקו המוצהב.
עכשיו שבית"ר רצה יפה ואפילו משחקת די התקפי, באמת שאין לו שום תירוץ להיראות גרוע כמו שנראה שם בתחילת העונה.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
מה הזדמנות אחרונה. אין לו מה לחפש שם. גם אם יבקיע שלושער, ניקולאסקו יחזור וישחק.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
אני בטוח שזה מה שיקרה, מחזירים אותו נטו מפאניקה ורק הוא ידפק מזה. לא רואה שנותנים לו קרדיט במשחקים שיש על מה לשחק. גג שהמשחקים יהיו גמורים הוא יקבל 20 דקות וחבל.Judokan כתב: 06 ינואר 2023, 00:10ראיתי אותו בלא מעט משחקים של עפולה השנה ובשנה שעברה.אליאור כתב: 05 ינואר 2023, 13:11 ראיתי קליפ ביצועים של זערורה. נכון שהדברים האלה לא בהכרח משקפים אבל הוא נראה אחלה שחקן. טכני, שתי רגליים. מישהו ראה אותו במשחקים שלמים ויודע להגיד אם הוא יכול להתאים פה?
- Judokan
- סמל ירוק
לא יודע, כשנזכרים שמאור לוי ישב על הספסל העונה בלא מעט משחקים בתור המחליף היחיד בקישור, למרות שבכר לא מאמין בו לשנייה ומעדיף להכניס בלמים ביתרון שני גולים, וואלה יש מצב שזערורה כן יוכל לקבל את הדקות האלה עם יראה מינימום של כישרון ויכולת (שאין למאור לוי)