greenguy כתב: ↑05 ינואר 2023, 10:41
נטע 3 רמות מעל קראצב שגם הוכיח כמה פעמים שהוא פשוט לא חכם.
בכדורגל של בכר מעבר לכישרון צריך חכמת משחק. בור רציני העזיבה של נטע. בוא נראה מה אלברמן יעשה,חשבתי ככה גם כשפלאניץ עזב והוא הביא את דילן(למרות שהם זרים אז יש יותר איכות)ֶ נראה מה הוא ישלוף מהכובע הפעם.
והכל בגלל שחר שכרגיל לא מוכן לשלם. איזה אבסורד
נטע 3 רמות מעל כל קשר בליגה, כולל פאני ומוחמד.
אין פה עניין של לא מוכן לשלם, בטח ובטח שעוד הולכים להוציא עכשיו כנראה למעלה ממיליון יורו על קארצב.
אי אפשר לתת לנטע חוזה פי 2 מעל כל הקבוצה רגע אחרי שהארכת חוזה לשרי ולאצילי בפי 2 פחות כסף
קארצב זה כמו בור פרץ, שחקן שיש לו בעיקר פיזיות, אין לו רבע מחוכמת המשחק של נטע ומהיכולת להשתחרר בלחץ, אל תצפו ממנו לדברים כאלו, הוא יוסיף אתלטיות וכוח זה כן אבל בכל מקרה אסור לשחרר את זערורה בשבילו
הבעיה עם קארצב לא מקצועית. הוא שחקן טוב וצעיר שסביר להניח, יעשה אצלנו קפיצה ברמה. הבעיה איתו היא מנטלית. זה גורם לו להיות אגרסיבי מדי בתוך המגרש ובעייתי בהתנהלות מול מועדונים מחוץ למגרש (גם מול מכבי ת״א וגם מול נתניה התנהל רע).
אם נטע לא היה עוזב, אפשר היה לוותר עליו בקלות. היו מביאים את נאור/אל ים עם מחשבה לעתיד. השחרור של נטע תוקע את המועדון ודי כופה על שחר להשקיע כסף או להתכונן לירידה ברמה שעלולה להביא עוד עזיבות.
חח אתם גדולים, שהר וארד, כל הקבוצות בליגה יודעות על הכסף של הצ'מפיונס ומנסות לסחוט לנו את הצורה, ג'קי שם תג מחיר של 3 מיליון יורו על כנעאן, כמו שאמרתי נתניה בעיקר מעוניינים בזערורה מהקבוצה שלנו ואולי גם השאלה עם אופציה של מוזי/הבן של, הם הולכים לצמצם הוצאות כי הם הפסידו הרבה כסף בקיץ האחרון ומחפשים בעיקר שחקנים צעירים
בן דור טוען שהם ישפרו אותה בקרוב. דולב לא מזמח הדגיש שהוא ירצה לעזוב ליעד שבאמת ישדרג אותו, בפן המקצועי פרטיזן לא שדרוג. העניין מה השכר שהם יציעו לו, עד כמה שזכור לי בכוכב ובפרטיזן משלמים יפה.
האחים קצב מנסים לפרק לנו את הקבוצה. לא מקרי שעל הקליינטים שלהם אתם שומעים את כל ההצעות האלה. בן דור למשל הוא שופר שלהם ומדברר אותם מלא מלא. למה אפשר לצפות ממי שעובד בסוכנות עם אבי זהבי
Jerry כתב: ↑05 ינואר 2023, 15:50
חח אתם גדולים, שהר וארד, כל הקבוצות בליגה יודעות על הכסף של הצ'מפיונס ומנסות לסחוט לנו את הצורה, ג'קי שם תג מחיר של 3 מיליון יורו על כנעאן, כמו שאמרתי נתניה בעיקר מעוניינים בזערורה מהקבוצה שלנו ואולי גם השאלה עם אופציה של מוזי/הבן של, הם הולכים לצמצם הוצאות כי הם הפסידו הרבה כסף בקיץ האחרון ומחפשים בעיקר שחקנים צעירים
ארד יותר טוב מ2 הבלמים שלהם. משהר אני לא מחזיק אבל הם רוצים אותו.
סגל יכול לעשות שמיניות באוויר, הוא לא יקבל מיענקל'ה יותר מ1-1.2 מיליון יורו
KevinDurant כתב: ↑05 ינואר 2023, 15:54
זה לא מעניין כמה כסף הם יציעו. זה לא יעד לשחרר אליו שחקן.
אם אין לו שם מיליון יורו צפונה בחוזה זה לא מעניין.
אתה לא משחרר אותו נקודה. לשחרר את נטע וחזיזה בינואר זה לפרק את הקבוצה. גם אם הם מציעים 4 מיליון יורו אני לא משחרר. יש גבול לכל תעלול ואני מקווה שגם שחר ולהקתו מבינים שהקהל לא יעבור על דבר כזה בשקט.
Shocking4U כתב: ↑05 ינואר 2023, 15:52
האחים קצב מנסים לפרק לנו את הקבוצה. לא מקרי שעל הקליינטים שלהם אתם שומעים את כל ההצעות האלה. בן דור למשל הוא שופר שלהם ומדברר אותם מלא מלא. למה אפשר לצפות ממי שעובד בסוכנות עם אבי זהבי
ומהכיוון השני, אל ים, נאור וארד בר שלהם. מעניין את מי תכננו לדחוף לנו במקום חזיזה.