KevinDurant כתב: ↑06 ינואר 2023, 13:59
Judokan כתב: ↑06 ינואר 2023, 13:35
ברור שזה עניין של לקבל עליו כסף.
אם זה היה נטו לכבד את הרצון של נטע, לא היו נאבקים על עוד 200 אלף יורו של פערים והעסקה כבר הייתה יוצאת לפועל.
אתם נופלים בססמאות של שחר ושל מקורבים שמנסים להציג את זה כמהלך רומנטי לטובת הקפטן ולא טמטום ניהולי.
די נו בחייאת
אתה חושב שמשחררים את נטע ודוחפים אותו החוצה בשביל לעשות 500 אלף יורו?
אני אנסח את זה שוב, אתה חושב שיענקל'ה מעדיף למכור את נטע בינואר ב500 אלף יורו ולאבד אותו עכשיו מאשר להישאר אתו עד הקיץ?
על הקטע של המו''מ זה מן הסתם לעשות עוד כסף מהעסקה אם היא כבר מתרחשת ולנסות להרוויח את נטע לכמה שיותר משחקים.
בכר אמר בפה שלו שלנטע יש רצונות והוא רוצה לעזוב
ברור שנטע רוצה לעזוב, אין פה שאלה בכלל. מה זה קשור?
אני אומר שששחר, כהרגלו, ניגש לסיטואציה ממקום של "איך אני מרוויח מזה כסף" ולא "איך אני דואג לתוצאה הכי טובה בשביל המועדון".
כל מנהל שפוי היה מודיע לנטע שאין שום אופציה לעזיבה עכשיו, ובמקרה הכי גרוע מפצה אותו כדי שהגלולה תעבור חלק יותר בפה. אבל שחר אפילו לא מדמיין אופציה כזו, כי יש לו את כיוון החשיבה הזה של לא לצאת פראייר ולא להפסיד שחקן בחינם.
אז כן, אני חושב שהוא לחלוטין מעדיף למכור עכשיו מלאבד בקיץ. העובדה שנטע דוחף למעבר היא תירוץ נוח.
הרי אם מה שאתה אומר נכון, והוא רק מגשים את הרצונות של נטע ואת ההבטחה אליו, הוא אמור להסכים למכור אותו בסופו של דבר גם ב-350 אלף יורו ולעזאזל הכסף, לא?
אלה בדיוק אותם מהלכים של פולחן אישיות כמו העזרה לבית"ר בקיץ (שבאופן מעניין באה לידי ביטוי רק במוכנות ג'נטלמנית לקחת בחינם שחקן שלדעת שחר יכול להימכר ביותר בעתיד).