בקדנציה הראשונה, שייתן לו להמשיך לעונה מלאה אם יגיע לפלייאוף העליוןlemmacantor כתב: ↑06 ינואר 2023, 16:16מה הבטיח לבלבול?Judokan כתב: ↑06 ינואר 2023, 14:27 לא קונה את זה. כששחר רוצה, הוא יודע יפה מאוד להפר את המילה שלו וההבטחות שלו. מרקו בלבול כדוגמה.
או אבו פאני בתחילת העונה כשהגיעה עליו הצעה ודרשו ממנו להישאר להמשך מוקדמות האלופות (למרות שבחתימת החוזה שנה שעברה הבטיחו לו שחרור אם תגיע הצעה טובה מאירופה).
בואו נגיד ככה - אין לי ספק שאם נטע לא היה בחצי השנה האחרונה לחוזה אלא שנה וחצי מסוף חוזה, שחר לא היה משחרר אותו עכשיו (בדיוק כמו שקורה עם חזיזה).
הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Judokan
- סמל ירוק
Re: הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי
-
- מכונת תארים
לא זכור לי. אם כך למה לא החתים לשנה וחצי?Judokan כתב: ↑06 ינואר 2023, 17:12בקדנציה הראשונה, שייתן לו להמשיך לעונה מלאה אם יגיע לפלייאוף העליוןlemmacantor כתב: ↑06 ינואר 2023, 16:16מה הבטיח לבלבול?Judokan כתב: ↑06 ינואר 2023, 14:27 לא קונה את זה. כששחר רוצה, הוא יודע יפה מאוד להפר את המילה שלו וההבטחות שלו. מרקו בלבול כדוגמה.
או אבו פאני בתחילת העונה כשהגיעה עליו הצעה ודרשו ממנו להישאר להמשך מוקדמות האלופות (למרות שבחתימת החוזה שנה שעברה הבטיחו לו שחרור אם תגיע הצעה טובה מאירופה).
בואו נגיד ככה - אין לי ספק שאם נטע לא היה בחצי השנה האחרונה לחוזה אלא שנה וחצי מסוף חוזה, שחר לא היה משחרר אותו עכשיו (בדיוק כמו שקורה עם חזיזה).
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Judokan
- סמל ירוק
זו הטענה שלך, לא שלי. אתה זה שבונה הרים וגבעות על ההבטחה. אני זה שלרגע לא מאמין להנפצה הזו.KevinDurant כתב: ↑06 ינואר 2023, 14:52אז למה מיטש המנהל המצוין שחרר את איביץ' באמצע העונה? ולמה היה שם מו''מ על הכסף? הרי למיטש בטוח חשוב ה750 אלף יורו הזה לא?Judokan כתב: ↑06 ינואר 2023, 14:07ברור שנטע רוצה לעזוב, אין פה שאלה בכלל. מה זה קשור?KevinDurant כתב: ↑06 ינואר 2023, 13:59
די נו בחייאת
אתה חושב שמשחררים את נטע ודוחפים אותו החוצה בשביל לעשות 500 אלף יורו?
אני אנסח את זה שוב, אתה חושב שיענקל'ה מעדיף למכור את נטע בינואר ב500 אלף יורו ולאבד אותו עכשיו מאשר להישאר אתו עד הקיץ?
על הקטע של המו''מ זה מן הסתם לעשות עוד כסף מהעסקה אם היא כבר מתרחשת ולנסות להרוויח את נטע לכמה שיותר משחקים.
בכר אמר בפה שלו שלנטע יש רצונות והוא רוצה לעזוב
אני אומר שששחר, כהרגלו, ניגש לסיטואציה ממקום של "איך אני מרוויח מזה כסף" ולא "איך אני דואג לתוצאה הכי טובה בשביל המועדון".
כל מנהל שפוי היה מודיע לנטע שאין שום אופציה לעזיבה עכשיו, ובמקרה הכי גרוע מפצה אותו כדי שהגלולה תעבור חלק יותר בפה. אבל שחר אפילו לא מדמיין אופציה כזו, כי יש לו את כיוון החשיבה הזה של לא לצאת פראייר ולא להפסיד שחקן בחינם.
אז כן, אני חושב שהוא לחלוטין מעדיף למכור עכשיו מלאבד בקיץ. העובדה שנטע דוחף למעבר היא תירוץ נוח.
הרי אם מה שאתה אומר נכון, והוא רק מגשים את הרצונות של נטע ואת ההבטחה אליו, הוא אמור להסכים למכור אותו בסופו של דבר גם ב-350 אלף יורו ולעזאזל הכסף, לא?
אלה בדיוק אותם מהלכים של פולחן אישיות כמו העזרה לבית"ר בקיץ (שבאופן מעניין באה לידי ביטוי רק במוכנות ג'נטלמנית לקחת בחינם שחקן שלדעת שחר יכול להימכר ביותר בעתיד).
זה שהבטיחו לנטע שחרור לא אומר שלא יבקשו עליו כסף ולא ינסו לסחוט את היפנים כמה שאפשר. הרי מבחינתך, למה שלא ישחררו בחינם וזהו? אחרי הבטיחו לא?
הרי הבטיחו לנטע ללכת, ושחר חייב לכבד את המילה, אז פתאום לדרוש 600 אלף יורו? ואם היפנים לא ישלמו את הסכום ולא יעלו מ350, אז פתאום כן לגיטימי לדרוש מנטע להישאר למרות ההבטחה? איך ההיגיון הזה בדיוק?
- Judokan
- סמל ירוק
מה זאת אומרת? כי הוא הגיע כמאמן זמני וההנחה מראש הייתה שלא ימשיך.lemmacantor כתב: ↑06 ינואר 2023, 17:13לא זכור לי. אם כך למה לא החתים לשנה וחצי?
אם כבר תשאל למה בחוזה לא הייתה אופציה לעוד עונה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לפעמים אני לא מבין איך הוא מצליח בכלל בעסקים. איזה בן אדם שפוי סוגר עסקה, מודיע עלייה לתקשורת רק שוכח את העניין הקטן של להחתים את הצד השני בעסקה על החוזה?
- Judokan
- סמל ירוק
האמת? זה קורה תמיד בעסקים.Shocking4U כתב: ↑07 ינואר 2023, 11:28 לפעמים אני לא מבין איך הוא מצליח בכלל בעסקים. איזה בן אדם שפוי סוגר עסקה, מודיע עלייה לתקשורת רק שוכח את העניין הקטן של להחתים את הצד השני בעסקה על החוזה?
חברות מדווחות כל הזמן על עסקה שנסגרה לפני שהעסקה בכלל נחתמת ומפורמלת. מניחים שברגע שיש סיכום אף צד לא יברח מהעסקה עד החתימה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הבן אדם נמצא כל יום בכפר גלים. מאמין שהיה אפשר למצוא את הזמן בחודש ומשהו שעברו מאז הודעה על סיכום כדי לשבת ולחתום על חוזה. זה שזה לא נחתם עד עכשיו נובע מסיבה כלשהי ולא מ״עניינים טכניים״ כמו שבמועדון מיהרו לתרץJudokan כתב: ↑07 ינואר 2023, 11:46האמת? זה קורה תמיד בעסקים.Shocking4U כתב: ↑07 ינואר 2023, 11:28 לפעמים אני לא מבין איך הוא מצליח בכלל בעסקים. איזה בן אדם שפוי סוגר עסקה, מודיע עלייה לתקשורת רק שוכח את העניין הקטן של להחתים את הצד השני בעסקה על החוזה?
חברות מדווחות כל הזמן על עסקה שנסגרה לפני שהעסקה בכלל נחתמת ומפורמלת. מניחים שברגע שיש סיכום אף צד לא יברח מהעסקה עד החתימה.
- Judokan
- סמל ירוק
המציאות לא מתכתבת עם הקונספירציה הזו.Shocking4U כתב: ↑07 ינואר 2023, 11:48הבן אדם נמצא כל יום בכפר גלים. מאמין שהיה אפשר למצוא את הזמן בחודש ומשהו שעברו מאז הודעה על סיכום כדי לשבת ולחתום על חוזה. זה שזה לא נחתם עד עכשיו נובע מסיבה כלשהי ולא מ״עניינים טכניים״ כמו שבמועדון מיהרו לתרץJudokan כתב: ↑07 ינואר 2023, 11:46האמת? זה קורה תמיד בעסקים.Shocking4U כתב: ↑07 ינואר 2023, 11:28 לפעמים אני לא מבין איך הוא מצליח בכלל בעסקים. איזה בן אדם שפוי סוגר עסקה, מודיע עלייה לתקשורת רק שוכח את העניין הקטן של להחתים את הצד השני בעסקה על החוזה?
אותו דבר בדיוק קרה עם שרי וגולדברג. עברו שבועיים-שלושה לפחות מהמועד שסיכמו על החתימה למועד שבו זה קרה בפועל.
יש את כל פן הטקסיות סביב הדברים האלה עד שמארגנים אותם (נגיד כל הקטע עם שלומי שבת)
- Shocking4U
- מנהל הבורד
זה לא נכון. עם גולדברג ושרי לא יצאה שום הודעה רשמית עד שהם חתמו. רק קראת כותרות שהם קרובים לסיכום או סיכמו בתקשורת. פה מדובר על הודעות רשמיות של המועדון כולל סרטון עם עומר אומר שהוא נשאר עד 2026. גם תזמנו את זה אז מאוד ספיציפית על היום שבו הוא פרש מהנבחרת בכוונה כדי להראות שתומכים בו. אצל שרי וגולדברג ברגע שיצאה הודעה זה שהם כבר חתמו.Judokan כתב: ↑07 ינואר 2023, 11:51המציאות לא מתכתבת עם הקונספירציה הזו.Shocking4U כתב: ↑07 ינואר 2023, 11:48הבן אדם נמצא כל יום בכפר גלים. מאמין שהיה אפשר למצוא את הזמן בחודש ומשהו שעברו מאז הודעה על סיכום כדי לשבת ולחתום על חוזה. זה שזה לא נחתם עד עכשיו נובע מסיבה כלשהי ולא מ״עניינים טכניים״ כמו שבמועדון מיהרו לתרץ
אותו דבר בדיוק קרה עם שרי וגולדברג. עברו שבועיים-שלושה לפחות מהמועד שסיכמו על החתימה למועד שבו זה קרה בפועל.
יש את כל פן הטקסיות סביב הדברים האלה עד שמארגנים אותם (נגיד כל הקטע עם שלומי שבת)
- Liberman
- מנהל הבורד
אני אתייחס רק לחלק הראשון שרשמת-Shocking4U כתב: ↑07 ינואר 2023, 11:28 לפעמים אני לא מבין איך הוא מצליח בכלל בעסקים. איזה בן אדם שפוי סוגר עסקה, מודיע עלייה לתקשורת רק שוכח את העניין הקטן של להחתים את הצד השני בעסקה על החוזה?
הוא ממש לא מצליח בעסקים. הוא התחתן עם גברת קז שמשפחתה בעלת קבוצת מאיר.
לפני כן עשה עסקים וסגר אותם.
גם נכון להיום המותגים שלו - הונדה וולבו יגואר לא בועטים כמו שאמורים לבעוט. הוא מחזיק מותגים ברמה ועובדתית השוק שלהם זבל.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- מכונת תארים
שוב בשורה התחתונה כל בר דעת מבין בזכות מי ההצלחה ובזכות מי היה הכישלון. אני גם לא רואה את שחר יותר מדי בכותרות, כמו בתקופה השחורה.
לכן תמיד טענתי שהוא מרגיש יותר טוב כשנכשלים. אז הפוקוס עליו כמושיע. זה נראטיב שהוא בנה שנים.
לכן תמיד טענתי שהוא מרגיש יותר טוב כשנכשלים. אז הפוקוס עליו כמושיע. זה נראטיב שהוא בנה שנים.
-
- אגדה ירוקה
מה ההבדל בהתנהלות בעונה הזאת לבין ההתנהלות בפעם הקודמת שהפעלנו לצ'מפיונס ?
זה שיא השיאים באמת.
זה ממש לומר לקהל: " תודה על ההכנסות אבל אני לא שם עליכם ".
צריך לעשות רעש.
שום פעם במקום למנף את ההצלחה מהצ'מפיונס אנחנו מתרסקים בגלל ההתנהלות והקמצנות של הלוזר הזה.
כמה שזה מחרפן.
זה שיא השיאים באמת.
צריך לעשות רעש.
שום פעם במקום למנף את ההצלחה מהצ'מפיונס אנחנו מתרסקים בגלל ההתנהלות והקמצנות של הלוזר הזה.
כמה שזה מחרפן.
-
- אלוף המדינה
אבל הביאו את ילד הפלא שלא סיים משחק מלא בבית"ר העוצמתית העונה מאז גביע הטוטוDaniel123 כתב: ↑12 ינואר 2023, 15:38 מה ההבדל בהתנהלות בעונה הזאת לבין ההתנהלות בפעם הקודמת שהפעלנו לצ'מפיונס ?
זה שיא השיאים באמת.
צריך לעשות רעש.
כמה שזה מחרפן.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
איפה הכסף
- KevinDurant
- חבר בבורד
אחלה יענקלה
די עם הפאניקה.
אני לא מאמין שאלברמן ובכר מסוגלים להגיד בקול "אני חושב שקארצב/כנעאן שווים 2.5 מיליון יורו"
שהיה מהלכים שאפשר לעשות בגזרת זרים סגרו אותם או ביוני או דקה אחרי שצריך. בשוק הישראלי אין מה לעשות ואין עם מי לעבוד
די עם הפאניקה.
אני לא מאמין שאלברמן ובכר מסוגלים להגיד בקול "אני חושב שקארצב/כנעאן שווים 2.5 מיליון יורו"
שהיה מהלכים שאפשר לעשות בגזרת זרים סגרו אותם או ביוני או דקה אחרי שצריך. בשוק הישראלי אין מה לעשות ואין עם מי לעבוד
- Judokan
- סמל ירוק
דוראנט, ענקלה מודה לך על תרומתך והמילים החמות.
אלברמן ובכר לא צריכים להגיד מי שווה 2.5 מיליון יורו. הם צריכים לבוא ולהגיד "השחקן הכי טוב שאפשר להביא לקבוצה במקום הקשר האחורי המוביל שאתה משחרר עכשיו כמו אהבל בנזיד עדשים הוא קארצב, אז כדי לשמר איזשהו סיכוי שניקח אליפות כדאי שתחתים אותו".
אבל לא נורא, מבחינת שחר הוא עשה השקעה מטורפת על זרגרי, ובהצלחה לנו כשנראה אותו פותח בקרוב במשחק ליגה.
שזו התוצאה המידית של המהלכים שאתה כל כך מחמיא להם.
אין פה פאניקה, המציאות היא שאתה נשאר בלי קישור אחורי בתירוץ של שפיות כלכלית.
אלברמן ובכר לא צריכים להגיד מי שווה 2.5 מיליון יורו. הם צריכים לבוא ולהגיד "השחקן הכי טוב שאפשר להביא לקבוצה במקום הקשר האחורי המוביל שאתה משחרר עכשיו כמו אהבל בנזיד עדשים הוא קארצב, אז כדי לשמר איזשהו סיכוי שניקח אליפות כדאי שתחתים אותו".
אבל לא נורא, מבחינת שחר הוא עשה השקעה מטורפת על זרגרי, ובהצלחה לנו כשנראה אותו פותח בקרוב במשחק ליגה.
שזו התוצאה המידית של המהלכים שאתה כל כך מחמיא להם.
אין פה פאניקה, המציאות היא שאתה נשאר בלי קישור אחורי בתירוץ של שפיות כלכלית.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני נשאר עם זרגרי ולא משלם 2.5 מיליון יורו על קארצב.
בובל בינוני שנופח בתקשורת, לא יודע מה ראיתם ממנו, לא סתם האוהדים של נתניה מקללים אותו כל משחק והם נראים כמו שהם נראים.
בובל בינוני שנופח בתקשורת, לא יודע מה ראיתם ממנו, לא סתם האוהדים של נתניה מקללים אותו כל משחק והם נראים כמו שהם נראים.
-
- הענק הירוק
אנחנו נהיה פה, הרבה אחרייך יענקלה. לך תבדוק את הרכש המיידי שהגרמנים עשו פעם אחרונה שהעפילו לצמפיונס ראיקוביץ
ב3 מיליון יורו פלוס 3 מיליון יורו לביתר על דסה פלוס ריקן.
ב3 מיליון יורו פלוס 3 מיליון יורו לביתר על דסה פלוס ריקן.
-
- מכונת תארים
כבר לא בטוח שנהיה הרבה אחריו. הוא יגיע לגיל 200.
-
- לא קרע זוג נעליים
בול. במועדון תחרותי נותנים למאמן את הכלים הכי טובים. זה אומר קארצב במקום נטע וכנעאן כמחליף לשרי. לא בקיץ, לא בעתיד, עכשיו. שמים 4 מיליון יורו ואורזים לבכר בסרט.
שחר הוא לא בעלים תחרותי, הוא הרוויח 150 מיליון ש"ח והאצטדיון מלא 30k כל משחק, יש הזדמנות לשבור את עמלק שהשקיעו מעל ומעבר. בכר עשה את המקסימום, מוביל את הליגה אחרי צ'מפיונס ואינספור פציעות, ושחר נותן לו ברקס. כשבכר יעזוב, והוא יעזוב כבר בקיץ הקרוב, כולם יבינו שזה הכל הוא ושחר רק מזיק. רק לחשוב מה בעלים תחרותי היה עושה ממכבי. עצוב.
-
- מכונת תארים
רגע יש מישהו שמבין אחרת עכשיו? כדי להוכיח אחרת צריך שהמועדון ישאר על הגלגל אחרי בכר.
שחר הביא רכש ליגה א' בעונת אלופות קודמת. שחר בזבז מגרש חדש 5 שנים. השפל הכי גדול תחתיו היה במגרש חדש. למעשה נחלשנו במעבר למגרש חדש. אצל בעלים תחרותי זה לא היה קורה.
שחר הביא רכש ליגה א' בעונת אלופות קודמת. שחר בזבז מגרש חדש 5 שנים. השפל הכי גדול תחתיו היה במגרש חדש. למעשה נחלשנו במעבר למגרש חדש. אצל בעלים תחרותי זה לא היה קורה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
איזה 3 מיליון יורו שמו לבית''ר על דסה ועל ריקן (התכוונת לאזולאי אולי)
שמו על שניהם ביחד שהיו מצוינים 1.2 מיליון יורו ועוד 600 אלף יורו בבונוסים (300 על כל שחקן של אליפויות ושלבי בתים)
פה דורשים על קארצב יותר ממה שדרשו על שניהם יחד ושניהם היו יותר מרשימים ממנו בזמנו.
-
- הענק הירוק
איך שלא תהפוך את זה דוראנט הם מינפו את העפלה לתקוע יתד כמובילים בכדורגל הישראלי. פה כל בר דעת מבין שפאני, נטע ודולב לפחות לא יפתחו את שנה הבאה. אז למה לא להביא לפה את קארצב? אני ואתה יכולים להתווכח אם הוא ראוי אלינו או לא. מעשית ברק מתעקש עליו ולא מקבל. תבנה את העתיד שלך כעת, תבנה בסיס לעתיד. זה שנטע עוזב עכשיו לא צריך להפתיע איש.KevinDurant כתב: ↑12 ינואר 2023, 18:50איזה 3 מיליון יורו שמו לבית''ר על דסה ועל ריקן (התכוונת לאזולאי אולי)
שמו על שניהם ביחד שהיו מצוינים 1.2 מיליון יורו ועוד 600 אלף יורו בבונוסים (300 על כל שחקן של אליפויות ושלבי בתים)
פה דורשים על קארצב יותר ממה שדרשו על שניהם יחד ושניהם היו יותר מרשימים ממנו בזמנו.
-
- הענק הירוק
להביא את קארצב ב2.5 זה בדיוק כמו שבש הביאו בזמנו את הסלביינק וסבע, אני גם בטוח שאותם משתמשים פה בפורום שבעד קארצב היום חשבו גם אז שהמהלך הזה של אלונה היה מעולה.
עיוור מי שלא רואה שקארצב זה שידור חוזר של העסקה הזאת.
עיוור מי שלא רואה שקארצב זה שידור חוזר של העסקה הזאת.
- Apoc
- יו״ר הבורד
סבע היה אחד המהלכים הגדולים על מה אתה מדבר? מכרה אותו פי 2 תוך פחות מחצי עונה
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
- Apoc
- יו״ר הבורד
הוא היה סביר אבל מה זה משנה לא הבנתי, אז נגיד וישב על הספסל פחות מחצי עונה ונתן להם 2 מיליון יורו להוציא על שחקנים אחרים, זה מהלך גדול.Hulk כתב: ↑12 ינואר 2023, 19:23בחצי עונה שהוא שיחק היה בינוני במקרה הטוב והיה חלק גדול מהנפילה של בש.
הרי גם ככה הדעה הרווחת פה שזה לא מעניין כמה כסף נכנס למועדון כי זה לא מושקע חזרה, אז מה מעניין בכמה היא מכרה אותו.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
לדעתי היה שם בלוף העניין של הכסף אבל מקצועית הוא בקושי תרם לקבוצה.
אני בעד למנף ולחזק אבל צריך שיהיה מה למנף ולחזק.בירקי כתב: ↑12 ינואר 2023, 18:58איך שלא תהפוך את זה דוראנט הם מינפו את העפלה לתקוע יתד כמובילים בכדורגל הישראלי. פה כל בר דעת מבין שפאני, נטע ודולב לפחות לא יפתחו את שנה הבאה. אז למה לא להביא לפה את קארצב? אני ואתה יכולים להתווכח אם הוא ראוי אלינו או לא. מעשית ברק מתעקש עליו ולא מקבל. תבנה את העתיד שלך כעת, תבנה בסיס לעתיד. זה שנטע עוזב עכשיו לא צריך להפתיע איש.KevinDurant כתב: ↑12 ינואר 2023, 18:50איזה 3 מיליון יורו שמו לבית''ר על דסה ועל ריקן (התכוונת לאזולאי אולי)
להביא את קארצב וכנעאן זה למנף או לחזק? תלוי בסכום. אם זה ב1-1.2 מיליון יורו לשחקן, אני אתך.
אבל כשאתה רואה שדורשים על כל אחד מהם פי 2 ויותר, זה לא מהלך הגיוני.
דסה ואזולאי וכל הישראלים שמכבי ת''א הביאו היו שחקנים בכירים ואיכותיים, לא שחקנים שבאו לספסל לעבות את הסגל ופחות טובים משמעותית ממי שיש היום.
זה כמו שב''ש הלכה וזרקה כסף על זריהן ודור אלו ואוחנה וכל השמות האלה וראינו מה יצא מכל אלה בסוף.
החיזוק הישראלי הכי טוב שמכבי חיפה יכולה לעשות היום זה לשמר על מי שיש כי מי שבחוץ בהכרח פחות טוב לצערי.
ואגב הזרים של מכבי ת''א באותה עונה, אני לא חושב שהייתה קבוצה ישראלית עם ככ הרבה זרים איכותיים כמו שיש היום במכבי חיפה, אצלנו שמו כסף על פיירו עוד לפני שעלינו לאלופות ולא אחרי.
שוב, אני בעד רכש ובעד להביא, אבל בשביל עסקה צריך 2 צדדים ושאתה קורא שג'קי מדליף לתקשורת שבשביל כנעאן הוא רוצה את אצילי, דוד ושרי אתה מבין שאין עם מי לעבוד.
- Apoc
- יו״ר הבורד
KevinDurant כתב: ↑12 ינואר 2023, 19:45לדעתי היה שם בלוף העניין של הכסף אבל מקצועית הוא בקושי תרם לקבוצה.
בסדר אתה יכול להגיד גם שלדעתך הם קנו אותו מנתניה ב10 מיליון יורו ושהם שילמו לו שכר של 2 מיליארד, בסוף צריך להתייחס לעובדות.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אמרתי, מקצועית הוא לא עמד בציפיות והכסף לא מעניין אותי. כמו שברור שאם שחקן מהקבוצה יימכר ב10 מיליון יורו הכסף לא ייכנס חזרה לקבוצה בדמות רכשApoc כתב: ↑12 ינואר 2023, 19:50KevinDurant כתב: ↑12 ינואר 2023, 19:45לדעתי היה שם בלוף העניין של הכסף אבל מקצועית הוא בקושי תרם לקבוצה.
בסדר אתה יכול להגיד גם שלדעתך הם קנו אותו מנתניה ב10 מיליון יורו ושהם שילמו לו שכר של 2 מיליארד, בסוף צריך להתייחס לעובדות.