חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

נעול
David
מחוזר באירופה

Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי

שליחה על ידי David »

היה לנו בעבר שחקן שוודי בסגל?
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

Shocking4U כתב: 05 יוני 2022, 17:07 אם נפתח פה עונה עם ינקו ומשפתי כשוערים זה מצריך ועדת חקירה
זה לא יקרה.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

David כתב: 05 יוני 2022, 17:09 היה לנו בעבר שחקן שוודי בסגל?
יש לנו הרבה שבדים כבר עכשיו ;)
ברצינות לא זוכר שהיו
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

רונן22 כתב: 05 יוני 2022, 17:06 חבל שגם בעונה הבאה יהיה לתל אביב וכנראה גם לבאר שבע יתרון גדול עלינו במשחק הגובה.
וייזינגר התייחס לנושא משחק הגובה והפיזיות אצל קבסה (אולי אני טועה כי עלו הרבה ראיונות בתקופה האחרונה).
בגדול, זה מחיר שהקבוצה מוכנה לשלם לטובת כדורגל אטרקטיבי, יצירתי וטכני יותר. נתן את ב"ש כדוגמא לקבוצה שנבנתה בצורה טובה, אבל לכדורגל אחר.
David
מחוזר באירופה

שליחה על ידי David »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jerry כתב: 05 יוני 2022, 17:15
יש לנו הרבה שבדים כבר עכשיו ;)
ברצינות לא זוכר שהיו
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

היה קשר שוודי בזמנו שהיה מועמד בעונת גביע עם רוני לוי. מרכוס רודן מאלפסבורג שבדיוק אז התחיל לשחק בנבחרת שוודיה ואחר כך עבר לקרוטונה ופרוזינונה
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

רונן22 כתב: 05 יוני 2022, 16:51 כלומר הוא (ינקו) מאשר שהוא מועמד אלינו. יגיע או לא יגיע, זה מביך שהוא אופציה עבורנו

ירון לבן, פלאניץ' גבוה בהרבה מדניאל סונדגרן, ועדיין הוא לוקה מאוד במשחק הראש. זה לא קשור בהכרח לגובה. היחיד אצלנו כרגע עם משחק ראש נורמלי זה מנחם
גם לבירם כיאל היה סעיף כזה בסכנין, למיטב זכרוני.
יכול להיות שזה בא בעקבות שיח ישיר עם המועדון ויכול להיות שהוא קורא את מה שאנחנו קוראים בתקשורת וזוכר שבעונה שעברה רצו אותו לספסל, אז הוא הכניס את הסעיף.

עד שהסיפור עם ג'וש לא ייסגר, אנחנו נאלץ להיות בחרדה (או אם אתם פסימיים, באבל מוקדם).
הרי ברור לכולם שלא מכוונים לשוער זר וזה אומר בהכרח שבלי ג'וש אנחנו נעשה התפשרות גדולה בעמדה הזו.
ירוק לבן
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי ירוק לבן »

באירופה המהירות, הפיזיות והגובה מדברים חזק.
אנחנו לא מצטיינים באף אחד מהתחומים האלה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

בדיוק במקביל לכל השיחות שלנו על השוודי ב״ש ממשים את האופציה על לופס. שוב אומר שלדעתי השוודי אופציה טובה. אשמח אם יגיע לכאן
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

כורגל טכני ויצירתי זה אחלה. הרצפה שלנו בשנתיים האחרונות הייתה יותר מדי נמוכה בגלל ליקויים ההגנתיים בקישור ובהגנה. זה הספיק ל2 אליפויות מול יריבות בינוניות להחריד.
ציפיתי שיביאו בלם, מגן וחלוץ שישדרגו אותנו בגובה.

מסתמן ששוב נהיה קבוצה של בליצ'ים. נקווה לפחות שלביא יחזור לעצמו ויאזן קצת את הקבוצה. ושיגיע חלוץ שמסוגל להשפיע מעבר לרחבת החמש, חשוב גם שהוא יהיה פחות מחמיצן מדוד
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 05 יוני 2022, 17:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

פרט טריוויה מעניין:

הקבוצה של השוודי (אריס) התחילה את העונה עם מינוס 6 נקודות כעונש על זה שהם זייפו חתימות על חוזה של שחקן.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

לא
היו שני סקנדינבים (איולפסון האיסלנדי ואזמי הנורבגי)
אופטימיות במכבי חיפה
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

ירוק לבן כתב: 05 יוני 2022, 17:22 באירופה המהירות, הפיזיות והגובה מדברים חזק.
באירופה טובים מבישראל בכל ההיבטים וזו תמיד שאלה על מה מוותרים ועל מה לא.
גם בצמרת האירופאית אפשר לראות הבדלים בין קבוצות שבוחרות בכדורגל יצירתי לבין קבוצות שבוחרות בפיזיות. אתה תמיד מרוויח משהו אחר ומוותר על משהו אחר.
העניין הוא שהפערים בין ישראל לאירופה כל כך גדולים שהסיכויים להצליח תלויים הרבה יותר ביריבות שלנו מאשר בנו, בין אם נבחר בכדורגל כזה או אחר.
אז מול פראג ופיינורד שיותר דומות לנו בסגנון היה לנו מה למכור כי הפיזיות לא הייתה פקטור כזה מהותי (לעומת אוניון), אבל ראינו שהפיזיות של מכבי ת"א לא תרמה לה ברגע שהגיעה למשחק מול קבוצה ברמה דומה לאלו שאנחנו התמודדנו מולן. זו שאלה מול איזו יריבה היא הייתה נראית יותר טוב, אם הייתה מקבלת את הבית שלנו. אני נוטה להמר שמול אוניון הם היו נראים פחות רע, אבל פראג ופיינורד היו משחילות אותם בקלילות.
ירוק לבן
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי ירוק לבן »

רונן22 כתב: 05 יוני 2022, 17:27 כורגל טכני ויצירתי זה אחלה. הרצפה שלנו בשנתיים האחרונות הייתה יותר מדי נמוכה בגלל ליקויים ההגנתיים בקישור ובהגנה. זה הספיק ל2 אליפויות מול יריבות בינוניות להחריד.

מסתמן ששוב נהיה קבוצה של בליצ'ים. נקווה לפחות שלביא יחזור לעצמו ויאזן קצת את הקבוצה. ושיגיע חלוץ שמסוגל להשפיע מעבר לרחבת החמש, חשוב גם שהוא יהיה פחות מחמיצן מדוד
גובה זה אספקט אחד של פיזיות, יש לנו בעיה גם באחרים (חוזק ומהירות). שני המגנים שהוחתמו אמורים לתרום בעוצמה, אבל זה לא מספיק.
ירוק לבן
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי ירוק לבן »

ברק.י כתב: 05 יוני 2022, 17:43
ירוק לבן כתב: 05 יוני 2022, 17:22 באירופה המהירות, הפיזיות והגובה מדברים חזק.
באירופה טובים מבישראל בכל ההיבטים וזו תמיד שאלה על מה מוותרים ועל מה לא.
גם בצמרת האירופאית אפשר לראות הבדלים בין קבוצות שבוחרות בכדורגל יצירתי לבין קבוצות שבוחרות בפיזיות. אתה תמיד מרוויח משהו אחר ומוותר על משהו אחר.
העניין הוא שהפערים בין ישראל לאירופה כל כך גדולים שהסיכויים להצליח תלויים הרבה יותר ביריבות שלנו מאשר בנו, בין אם נבחר בכדורגל כזה או אחר.
אז מול פראג ופיינורד שיותר דומות לנו בסגנון היה לנו מה למכור כי הפיזיות לא הייתה פקטור כזה מהותי (לעומת אוניון), אבל ראינו שהפיזיות של מכבי ת"א לא תרמה לה ברגע שהגיעה למשחק מול קבוצה ברמה דומה לאלו שאנחנו התמודדנו מולן. זו שאלה מול איזו יריבה היא הייתה נראית יותר טוב, אם הייתה מקבלת את הבית שלנו. אני נוטה להמר שמול אוניון הם היו נראים פחות רע, אבל פראג ופיינורד היו משחילות אותם בקלילות.
הייתי יותר רגוע אם היינו משלבים טכניקה ומהירות, אבל זה לא המצב. יש לנו בעיה בכל מאבק פיזי באשר הוא (כוח, מהירות וגובה). זה לא רק השנה, וזו גם הסיבה העיקרית לטעמי שהצהבת שולטים לגמרי במשחקים נגדנו כבר עשור.
נגד נתניה, שהיא גם קבוצה פיזית, התקשינו מאוד.
נגד קבוצות שאין להן מה לתת פיזית אנחנו יכולים לשחק כדורגל ברמה מאוד גבוהה, אבל אין כאלה באירופה.
nivke
הופעת בכורה בבוגרים

שליחה על ידי nivke »

ירוק לבן כתב: 05 יוני 2022, 17:46
רונן22 כתב: 05 יוני 2022, 17:27 כורגל טכני ויצירתי זה אחלה. הרצפה שלנו בשנתיים האחרונות הייתה יותר מדי נמוכה בגלל ליקויים ההגנתיים בקישור ובהגנה. זה הספיק ל2 אליפויות מול יריבות בינוניות להחריד.

גובה זה אספקט אחד של פיזיות, יש לנו בעיה גם באחרים (חוזק ומהירות). שני המגנים שהוחתמו אמורים לתרום בעוצמה, אבל זה לא מספיק.
כמה שערים קבחנו השנה בגלל בעיית הגובה? שואל כי נראה שכולם דואגים.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

יצא לי לדבר בקטנה עם כמה אוהדים של AIK הקבוצה שSundgren גדל בה ושיחק בה לפני שיצא ליוון והם מאוד מעריכים אותו. אומרים שהוא טוב התקפית ונדיר שיש לו משחק רע והוא נחשב שחקן מאוד מחוייב ומנהיג.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

Shocking4U כתב: 05 יוני 2022, 15:35 מבחינת אישיות אני שומע עליו מהמחקר שלי רק דברים טובים. שחקן מחוייב, אגרסיבי ומקצוען.

2 הדברים היחידים ששמעתי עליהם שהם יותר פיקנטיים

נקנס פעם אחת על ידי AIK כשבחר להשתתף בלידה של הבת שלו במקום לקחת חלק במשחק של הקבוצה

והיה לו לפני כמה שנים קריש דם בריאה שממש סיכן את החיים שלו בצורה רצינית
גם אני הייתי משתתף בלידת הבת שלי על פני משחק
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

בקיצר נראה שהביאו תואם פלניץ לצד ימין
גבוה, חזק

במכבי חיפה דרך אגב אישרו את הפרטים לגבי המגן השבדי.
פושעי דילן לדין
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

לפי אוהד של AIK המשחק ראש שלו לא רע אבל לא אחת מהנקודות חוזק שלו. מציינים לטובה את ההצטרפות שלו להתקפה, את האחד על אחד ההגנתי שלו ואני כל הזמן שומע הרבה את המילים מנהיגות מחוייבות וכו׳
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

דרך אגב 2

החתמנו את ינון אליהו ועכשיו מגן ימני זר

ככל שהדברים אכן יקרו, גומלת בליבי התחושה שרז מאיר לא יחזור לשחק.
פושעי דילן לדין
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

רז כנראה לא רלוונטי עד ינואר פברואר.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

אני לא חושב שהולכים להביא מגן שמאלי זר. לדעתי יביאו ישראלי כמו סייף או ברמה של אליהו כדי להתחרות עם סאן על העמדה אבל סאן עדיין מיועד להיות מגן ראשון.
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

Shocking4U כתב: 05 יוני 2022, 18:41 רז כנראה לא רלוונטי עד ינואר פברואר.
לפי מה שאני יודע, יש סיכוי שרז לא רלוונטי יותר נקודה.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

benrey כתב: 05 יוני 2022, 18:44
Shocking4U כתב: 05 יוני 2022, 18:41 רז כנראה לא רלוונטי עד ינואר פברואר.
לפי מה שאני יודע, יש סיכוי שרז לא רלוונטי יותר נקודה.
הייתה לי תחושה כזו, מה הלו״ז?

דרך אגב,
הבעיה היחידה לדעתי שבגללה לא יביאו מגן שמאלי היא הפחד ליפול עם זרים כי גם ימין וגם שמאל זה גדול עליהם.
פושעי דילן לדין
David
מחוזר באירופה

שליחה על ידי David »

Shocking4U כתב: 05 יוני 2022, 18:43 אני לא חושב שהולכים להביא מגן שמאלי זר. לדעתי יביאו ישראלי כמו סייף או ברמה של אליהו כדי להתחרות עם סאן על העמדה אבל סאן עדיין מיועד להיות מגן ראשון.
מקווה מאוד שאתה טועה וחושב שאתה טועה לא נראה לי שבכר עד כדי כך טיפש להמשיך עם סן מנחם כמגן ראשון
יום-טוב שוקרון
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי יום-טוב שוקרון »

חזיזוש כתב: 05 יוני 2022, 12:08
יום-טוב שוקרון כתב: 05 יוני 2022, 03:02
GKagelmacher כתב: 04 יוני 2022, 23:07

לדעתי המטרות ברורות מאוד. הבאת חלוץ 3 (ניקי חמד), הבאת חלוץ זר מגן ימני זר ומגן שמאלי זר במידה ורודרי ממשיך ועלי לא מאוזרח. כמובן שיש שמות כמו סייף ואלחמיד שעל הפרק אבל די ברור לאן המועדון שואף בגזרת הרכש. לגבי באר שבע מאוד מוזר השינה שלהם אולי זה בגלל הסימן שאלה של ברדה אז אם רוצים שאם יבוא מאמן אחר הוא יבנה תסגל. לגבי הגרמנים הם פשוט ממתינים לאיביץ זהבי דסה וכנ״ל לגבי הבאת זרים וכו הם רוצים שהמאמן שיגיע יחליט. אגב לדעתי מאוד מביך שהם ככה מחכים לאיביץ שלושה חודשים כאילו הוא המאמן היחידי שיש בעולם.

לגבי גדעון אקווה אפילו השם המופלץ הזה הופיע אצל הסלב לפני שנתיים.

פרסום ראשון: הקשר האחורי הגנאי בן ה-20, גדעון אקווה, יהיה תחת מעקב של צוות הסקאוט בכרמל השנה ועשוי להירכש כהשקעה עתידית. מספר קבוצות נוספות עוקבות אחריו בליגת העל, כך נודע ל-MHOD.

פותח עונה שנייה בכפר קאסם, שסיימה במקום ה-6 עונה שעברה בלאומית, בה גם כבש 3 שערים.

לדעתי דווקא המדיניות של מכבי ת"א היא הנכונה ביותר.
הם מתבייתים על המטרות שלהם בסבלנות, לא מזגזגים כל הזמן ימינה שמאלה.
הכול שאלה של כסף, ומהבחינה הזו לגולדהאר אין שום בעיה.
כל מי שהוא רוצה שיגיע לקרית שלום, בסופו של דבר יהיה שם.

מכבי חיפה לעומת זאת פועלת בפזיזות, קופצים ביאוש ממועמד אחד לשני, הכול כדי שיהיה סגל מלא לקראת מחנה האימונים.
בקיץ שעבר אחרי שנפסל המועמד הראשון למגן ימני (נייטו), עברו למועמד השני שגם הוא ירד, עד שהגיע לגרוע מכולם- סטריין, שכמובן הסכים לחתום, כי איזה מועדון רציני בארץ או באירופה היה לוקח אותו???
גם לגבי בן שהר פעלו בפזיזות מדי, לא בדקו את היכולות שלו, וכך נתקענו במשך עונה שלמה עם חלוץ גמור, שלא תרם בכלום, וכל הזמן נפצע.
הסגל הושלם במהירות וננעל על פלומבה.
גם לאחר ההעפלה לבתים לקונפרנס, לא טרחו לחזק אפילו בשחקן אחד, למרות שזה היה די מתבקש..
אין סיכוי שזה לא טרול
די נמאסתם כבר.
כאשר הפורום הקודם נפל ובזמן שאתה nivke ,קאקה ועוד כמה עפיפונים כאלה ישנתם על האף, אני ישבתי לילות שלמים יחד עם ליברמן ,אלכס וחזי, ושברנו את הראש איך מחזירים את הפורום לפעילות.
הצעתי כסך כדי לתמוך באתר על בסיס חודשי ואף רכשתי דומיין חדש.
(בסוף התברר שהייתה שם בעיה, לכן חשבוני זוכה)
לא רציתי לחשוף את הדברים, אבל התגובות האידיוטיות האלה לא השאירו לי ברירה.

אז אל תבואו עכשיו ותטיפו לי מוסר.
אם אני טרול , אז אתה תומך חיזבאללה, בסדר?
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

כל הכבוד על מה שעשית אבל התגובות שלך בנושא מכבי חיפה ממש מנותקות מהמציאות. אתה מדבר על מכבי ת״א כאילו זה המועדון הכי מושלם בארץ.
יום-טוב שוקרון
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי יום-טוב שוקרון »

Kaka כתב: 05 יוני 2022, 19:49 כל הכבוד על מה שעשית אבל התגובות שלך בנושא מכבי חיפה ממש מנותקות מהמציאות. אתה מדבר על מכבי ת״א כאילו זה המועדון הכי מושלם בארץ.
מכבי תא היא היריבה המסורתית שלנו, לכן מטבע הדברים מסתכלים עליה.
אפשר להתווכח איתי מקצועית בסבבה, כמו שדוארנט עושה למשל, אבל מספיק עם ההתקפות האישיות האלה.
זה באמת מוציא את כל החשק לכתוב פה.

אגב יש הרבה משתמשים (בלי לציין שמות) שמרבית ההודעות שלהם מתייחסים למכבי ת"א בדיוק כמוני, ולא ראיתי שאף אחד תוקף אותם ככה.
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

יום-טוב שוקרון כתב: 05 יוני 2022, 19:56
Kaka כתב: 05 יוני 2022, 19:49 כל הכבוד על מה שעשית אבל התגובות שלך בנושא מכבי חיפה ממש מנותקות מהמציאות. אתה מדבר על מכבי ת״א כאילו זה המועדון הכי מושלם בארץ.
מכבי תא היא היריבה המסורתית שלנו, לכן מטבע הדברים מסתכלים עליה.
אפשר להתווכח איתי מקצועית בסבבה, כמו שדוארנט עושה למשל, אבל מספיק עם ההתקפות האישיות האלה.
זה באמת מוציא את כל החשק לכתוב פה.

אגב יש הרבה משתמשים (בלי לציין שמות) שמרבית ההודעות שלהם מתייחסים למכבי ת"א בדיוק כמוני, ולא ראיתי שאף אחד תוקף אותם ככה.
כי אתה מדבר עליהם כאילו הם קבוצה מושלמת וזה מה שמפריע לי .
נעול