חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
אני כבר רשמתי פה שלא יביאו מגן שמאלי זר על הראש של סאן אלא מגן שפחות או יותר ברמה שלו כדי לנסות לייצר תחרות ביניהם.
-
- מחוזר באירופה
קו חשיבה מפגרShocking4U כתב: ↑05 יוני 2022, 22:06 אני כבר רשמתי פה שלא יביאו מגן שמאלי זר על הראש של סאן אלא מגן שפחות או יותר ברמה שלו כדי לנסות לייצר תחרות ביניהם.
-
- שחקן העונה
אם יביאו מגן שמאלי מה יעשו עם רז מאיר? ישלחו אותו להשאלה?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
סאן שחקן מאוד חזק במועדון יותר ממה שאנשים נוטים לחשוב. הייתי אומר שמבחינת מנהיגות וכוח בחדר הלבשה הוא אולי מספר 2 במועדון אחרי נטע. הסוכן שלו ג׳קי מאוד מקורב ליענקלה ודי ידוע שסאן זה סוג של בייבי של יענקל’ה וההנהלה כולל ההתעקשות מול בלבול בזמנו שישחק על פני רז מאיר כמגן שמאליDavid כתב: ↑05 יוני 2022, 22:11קו חשיבה מפגרShocking4U כתב: ↑05 יוני 2022, 22:06 אני כבר רשמתי פה שלא יביאו מגן שמאלי זר על הראש של סאן אלא מגן שפחות או יותר ברמה שלו כדי לנסות לייצר תחרות ביניהם.
- Apoc
- יו״ר הבורד
מה זה חזק במועדון מה הוא מלכת הכיתה
את הסגל בונים שיהיה הכי טוב מקצועית, מי שלא מקבל את זה ורוצה קביעות טעה בענף
את הסגל בונים שיהיה הכי טוב מקצועית, מי שלא מקבל את זה ורוצה קביעות טעה בענף
אופטימיות במכבי חיפה
-
- מחוזר באירופה
עם זה ככה להעיף אותו ואת יענקלה ביחד מזה חזק בחדר הלבשה אני רוצה חזקים על הדשאShocking4U כתב: ↑05 יוני 2022, 22:15סאן שחקן מאוד חזק במועדון יותר ממה שאנשים נוטים לחשוב. הייתי אומר שמבחינת מנהיגות וכוח בחדר הלבשה הוא אולי מספר 2 במועדון אחרי נטע. הסוכן שלו ג׳קי מאוד מקורב ליענקלה ודי ידוע שסאן זה סוג של בייבי של יענקל’ה וההנהלה כולל ההתעקשות מול בלבול בזמנו שישחק על פני רז מאיר כמגן שמאליDavid כתב: ↑05 יוני 2022, 22:11קו חשיבה מפגרShocking4U כתב: ↑05 יוני 2022, 22:06 אני כבר רשמתי פה שלא יביאו מגן שמאלי זר על הראש של סאן אלא מגן שפחות או יותר ברמה שלו כדי לנסות לייצר תחרות ביניהם.
-
- קפטן ירוק
הפוך, שרי כרגע הוא בעל הכוח ההשפעה הגדול ואני לא אפול מהכסא אם חבר שלו שמשחק באגף שמאל בנבחרת ינחת פה
נערך לאחרונה על ידי Nirgreen ב 05 יוני 2022, 22:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- מכונת תארים
בדיוק מה שחשבתי, להוציא כמובן את המידע הפנימי שכתבת ולא הכרתי קודם.Shocking4U כתב: ↑05 יוני 2022, 22:15סאן שחקן מאוד חזק במועדון יותר ממה שאנשים נוטים לחשוב. הייתי אומר שמבחינת מנהיגות וכוח בחדר הלבשה הוא אולי מספר 2 במועדון אחרי נטע. הסוכן שלו ג׳קי מאוד מקורב ליענקלה ודי ידוע שסאן זה סוג של בייבי של יענקל’ה וההנהלה כולל ההתעקשות מול בלבול בזמנו שישחק על פני רז מאיר כמגן שמאליDavid כתב: ↑05 יוני 2022, 22:11קו חשיבה מפגרShocking4U כתב: ↑05 יוני 2022, 22:06 אני כבר רשמתי פה שלא יביאו מגן שמאלי זר על הראש של סאן אלא מגן שפחות או יותר ברמה שלו כדי לנסות לייצר תחרות ביניהם.
-
- קפטן ירוק
-
- שחקן העונה
בכתבה על סונדגרן בספורט 5 נטען שיש לו פתיל קצר. אם כך הוא ישתלב נהדר אצלנו, אין מה לדאוג
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 05 יוני 2022, 22:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- מחוזר באירופה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שרי חזק בחדר הלבשה אבל הוא הרבה יותר שקט. נטע גם שקט אבל מקבל המון כבוד מכל השחקנים וגם ההנהלה. סאן מאז ותמיד היה חלק מהקליקות החזקות במכבי חיפה עוד מהימים של הנסיעות מתל אביב עם שכטר, בניון ועטר.
אני לא אומר את זה אגב בהכרח כדבר רע ולא טענתי שהוא השפעה רעה בחדר הלבשה או משהו. פשוט שהוא שחקן משמעותי במועדון בחדר הלבשה וגם מבחינה מנהיגותית ולדעתי זה לא במקרה שכמעט כל שנה מגיע לפה מגן ימני זר אבל על סאן לא מנחיתים שחקנים. יביאו משהו בסגנון של טאלב בניסיון שהם ידחפו אחד את השני להיות יותר טובים.
ככל הנראה הזר השלישי שיגיע מעבר למגן ימני וחלוץ יהיה מאוד תלוי במי יעזוב את הקבוצה. אם מישהו כמו אבו פאני יעזוב אז יכול להיות שרודריגס ישאר ואם חזיזה יעזוב אז כנראה יביאו זר בעמדה הזאת.
-
- מכונת תארים
באופן קר ללא הסתכלות על דינמיקה בתוך הקבוצה, אתה צודק. בפועל, אתה רוצה חדר הלבשה מגובש וחלק מזה זה לתמוך בשחקנים הדומיננטיים שלך ולא לייצר דווקא אצלם תסכול גדול מדי. כמעט בכל קבוצה בעולם נצליח למצוא שחקני מפתח שבאופן יחסי הקבוצה ״שומרת״ עליהם למרות שהם חוליה חלשה.
כמו שעלי יצא מההרכב ברגע שאפשר היה להחזיר את נטע וכמו שהחזירו את שרי לאמצע כדי שלא יודח מההרכב לאחר החתמת אצילי, ככה המועדון נוהג גם בסאן, נותן לו הגנה מסוימת.
-
- קפטן ירוק
מחכה להביא לקוואס את המגש
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הסוכן של השוודי זה מישהו מסוכנות סקנדינבית שמייצגת בעיקר שחקנים שוודים. סתם ספקולציה שלי אבל אני מניח שהעסקה הזאת אם תסגר תהיה בשיתוף פעולה עם סוכן ישראלי שישתף איתו פעולה להנחית אותו כאן. שם שלא יפתיע אותי אם מעורב במהלך: בועז גורן שהביא לפה בעבר את ווילדסחוט ואשכנזי.
-
- קודם כל נאמנות
זה היה אולי נכון אם היה מדובר בשחקן בית, כי האינטרס זה לשפר אותו ולמכור אחר כך ביקר, או זה או פשוט להלחים להרכב בשביל למכור, לפחות בעבר זה היה ככה.Shocking4U כתב: ↑05 יוני 2022, 22:06 אני כבר רשמתי פה שלא יביאו מגן שמאלי זר על הראש של סאן אלא מגן שפחות או יותר ברמה שלו כדי לנסות לייצר תחרות ביניהם.
סאן מספיק זמן במועדון ויודעים שהוא לא ילך עכשיו להרפתקה בחו"ל כי גם הצעות נורמליות אין לו, לא בידיוק חושבים על להביא לו תחרות כמו לחזק את הקבוצה קודם. רודריגז כמגן שמאלי זה לא תחרות זה פשוט היה אילתור של די אתה צריך להתאפס על עצמך (סאן) ואין מה לעשות כרגע בגלל שאין מגן שמאלי אחר נורמלי.
-
- קודם כל נאמנות
כן השחקן שהחרים אימון כדי לעבור לבית"ר בתקופת בלבול הוא שחקן חזק במועדון, ליענקלה כבר מזמן לא אכפת מהשחקנים ברמה שאכפת לו מהם יותר מהאגו שלו, לראייה מה שקורה עם רוקאביצה...ההתנהלות של רוקאביצה עונה שעברה היא הסיבה להתנהלות מולו כרגע, מורחים אותו בידיוק כמו שהוא עשה לנו שנה שעברה, ככה זה נראה, ועם יענקלה זה מאוד הגיוני כי האגו שלו זה במקום הראשון.Shocking4U כתב: ↑05 יוני 2022, 22:15סאן שחקן מאוד חזק במועדון יותר ממה שאנשים נוטים לחשוב. הייתי אומר שמבחינת מנהיגות וכוח בחדר הלבשה הוא אולי מספר 2 במועדון אחרי נטע. הסוכן שלו ג׳קי מאוד מקורב ליענקלה ודי ידוע שסאן זה סוג של בייבי של יענקל’ה וההנהלה כולל ההתעקשות מול בלבול בזמנו שישחק על פני רז מאיר כמגן שמאליDavid כתב: ↑05 יוני 2022, 22:11קו חשיבה מפגרShocking4U כתב: ↑05 יוני 2022, 22:06 אני כבר רשמתי פה שלא יביאו מגן שמאלי זר על הראש של סאן אלא מגן שפחות או יותר ברמה שלו כדי לנסות לייצר תחרות ביניהם.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אתה מודע לזה שגם בברצלונה, ריאל מדריד, פסז וכל הקבוצות בעולם, במיוחד יונייטד אגב, יש פערים כספיים?יום-טוב שוקרון כתב: ↑05 יוני 2022, 20:14אני מדבר על המודל.Kaka כתב: ↑05 יוני 2022, 20:04לא מעדיף את יענקלה. אבל גם גולדהאר זה שבנאדם שהשקיע מיליונים פה ולא עשה משהו שקודמיו לא עשו.יום-טוב שוקרון כתב: ↑05 יוני 2022, 20:01
אתה עושה יותר מדי הכללות.
מבחינתי בעלים כמו גולדהאר זה מודל לחיקוי.
אתה מעדיף את יענקלה?
תפאד'ל...
ב 7 השנים האחרונות הם זכו ב 2 אליפויות למרות שהיה להם כל שנה תקציב הכי גבוה שהגיע לאזור ה-100 מיליון. גם הם כמו כל מועדון פה בארץ נפל עם שחקנים ששפכו עליהם המון כסף וגם אצלהם הניהול בשנתיים האחרונות לא טוב.
אני רוצה שלמכבי חיפה יהיה בעלים שיעמיד לרשות המועדון תקציב עצום.
בלי "הפערים הכספיים" האלה שכבר הפכו סלוגן של שחר.
בעלים שבשבילו לרכוש שחקן ב4 מיליון אירו, זה כמו שבשבילנו לקנות קרטיב.
לא משנה לי כרגע אם זה יהיה אוליגרך כמו רומן אברמוביץ או קבוצת שייחים סטייל סיטי...
שגם במכבי ת''א יש פערים כספיים? וגם בב''ש?
לא שאני מצדיק, אבל גם גולדהאר הפסיק לשפוך פה בשנים האחרונות דמי העברה וסכומים מטורפים כי הוא הבין שאין טעם
לא מבין מה הזלזול בשחקן הרכב כמה שנים בטופ ליגה יוונית שמשחק בקבוצה ברמה של מכבי חיפה ואפילו גבוה מזה?
אלי דסה חתם במכבי ת''א ואני לא יודע? זה כמו שתשווה את שרי למנור סולומון כאילו זה רלוונטי.
אלי דסה זה שם לא רלוונטי ואני לא הייתי שם לו 700-800 אלף יורו בחוזה ל4 שנים בשביל להנחית אותו פה.
שוב אני אגיד את זה, אם לא ינחת פה מגן שמאלי זר זה בושה וחרפה.
בכר העדיף רוב העונה לשים את רודריגז מגן שמאלי ולא להשתמש בסאן ויפתחו אתו פה עוד עונה? די עם החרא הזה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- Smurk
- אגדה ירוקה
למה זה אמור לעניין אותנו איזה סוכן מביא אותו?Shocking4U כתב: ↑05 יוני 2022, 22:38 הסוכן של השוודי זה מישהו מסוכנות סקנדינבית שמייצגת בעיקר שחקנים שוודים. סתם ספקולציה שלי אבל אני מניח שהעסקה הזאת אם תסגר תהיה בשיתוף פעולה עם סוכן ישראלי שישתף איתו פעולה להנחית אותו כאן. שם שלא יפתיע אותי אם מעורב במהלך: בועז גורן שהביא לפה בעבר את ווילדסחוט ואשכנזי.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יש הרבה אנשים שמתעניינים במאחורי הקלעים של הכדורגל ושמעניין אותם אם איזה סוכנים עובד המועדון. האם שחקנים הגיעו בסקאוטינג אקטיבי או שסוכן הציע אותם.Smurk כתב: ↑05 יוני 2022, 23:04למה זה אמור לעניין אותנו איזה סוכן מביא אותו?Shocking4U כתב: ↑05 יוני 2022, 22:38 הסוכן של השוודי זה מישהו מסוכנות סקנדינבית שמייצגת בעיקר שחקנים שוודים. סתם ספקולציה שלי אבל אני מניח שהעסקה הזאת אם תסגר תהיה בשיתוף פעולה עם סוכן ישראלי שישתף איתו פעולה להנחית אותו כאן. שם שלא יפתיע אותי אם מעורב במהלך: בועז גורן שהביא לפה בעבר את ווילדסחוט ואשכנזי.
לגבי השוודי אני מניח שלגביו גם יהיו בדיקות רפואיות מאוד מקיפות בגלל הקריש דם בריאה שהיה לו. הוא טוען שהוא מזריק לעצמו דברים ולוקח כדורים לדילול דם כדי לעזור עם זה. צריך לבדוק את זה וגם לבדוק שאין שם שום חומר אסור שפתאום יצוץ באיזה בדיקת סמים
-
- מכונת תארים
- Apoc
- יו״ר הבורד
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
הייתי מעדיף את האפס שמשחק עם דור פרץ בונציה אבל זה שחקן טוב מדי שינחת פה.
מאוד מאוד מקווה שיביאו מגן שמאלי זר, אכזבה גדולה מאוד אם לא.
-
- מכונת תארים
השערה מעניינת...
בקיצור, כנראה שיסגרו את עמדת החלוץ לפני שיחליטו מה עושים עם הזר האחרון - משאירים את חוסה, מביאים מגן שמאלי, מביאים בלם או שומרים את המקום לעמדה שתיפגע מעזיבה אפשרית.
למעשה, כדי שההחלטה תתקבל מהר צריך שמשהו ״חיצוני״ יקרה, כמו אזרוח של עלי או שחרור של אלחמיד מב״ש לדוגמא.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
התיאור של המגן השוודי לפי האינסטט:
Right wing back with an offensive attitude who likes to move forward ball on feet. Often involved in the first passes, but not reliable. Not so secure when has to defend the flank and he is not so quick in reading cuts and diagonal moves.
קצת סטטיסטיקה:
העונה הנוכחית: 3 טעויות שהובילו לשער, 7 כרטיסים צהובים, 59 אחוז הצלחה בתאקלים
בעונה שעברה: 8 טעויות שהובילו לשער, 5 כרטיסים צהובים, 68 אחוז הצלחה בתאקלים
שיחק 88 אחוז מהעונה כמגן ימני, 9 אחוז כמגן שמאלי ו3 אחוז כקשר ימין.
לשם השוואה לפלאניץ בעונה האחרונה לפי האינסטט היו 13 טעויות שהובילו לשער, לאלפונס 4 ולארד 5.
Right wing back with an offensive attitude who likes to move forward ball on feet. Often involved in the first passes, but not reliable. Not so secure when has to defend the flank and he is not so quick in reading cuts and diagonal moves.
קצת סטטיסטיקה:
העונה הנוכחית: 3 טעויות שהובילו לשער, 7 כרטיסים צהובים, 59 אחוז הצלחה בתאקלים
בעונה שעברה: 8 טעויות שהובילו לשער, 5 כרטיסים צהובים, 68 אחוז הצלחה בתאקלים
לשם השוואה לפלאניץ בעונה האחרונה לפי האינסטט היו 13 טעויות שהובילו לשער, לאלפונס 4 ולארד 5.
- Liberman
- מנהל הבורד
[/quote]
תפור למכבי חיפה, אצלנו מחפשים שחקנים לפי יכולת לדחוף אותם לכל מיני עמדות.
[/quote]
תפור למכבי חיפה, אצלנו מחפשים שחקנים לפי יכולת לדחוף אותם לכל מיני עמדות.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- מכונת תארים
הוא יעשה את ה 9% והצב יעבור לימין.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
- תוקע יתד בהרכב
זה בדיוק ההיפך ממה שאנחנו צריכים.יום-טוב שוקרון כתב: ↑05 יוני 2022, 20:14אני מדבר על המודל.Kaka כתב: ↑05 יוני 2022, 20:04לא מעדיף את יענקלה. אבל גם גולדהאר זה שבנאדם שהשקיע מיליונים פה ולא עשה משהו שקודמיו לא עשו.יום-טוב שוקרון כתב: ↑05 יוני 2022, 20:01
אתה עושה יותר מדי הכללות.
מבחינתי בעלים כמו גולדהאר זה מודל לחיקוי.
אתה מעדיף את יענקלה?
תפאד'ל...
ב 7 השנים האחרונות הם זכו ב 2 אליפויות למרות שהיה להם כל שנה תקציב הכי גבוה שהגיע לאזור ה-100 מיליון. גם הם כמו כל מועדון פה בארץ נפל עם שחקנים ששפכו עליהם המון כסף וגם אצלהם הניהול בשנתיים האחרונות לא טוב.
אני רוצה שלמכבי חיפה יהיה בעלים שיעמיד לרשות המועדון תקציב עצום.
בלי "הפערים הכספיים" האלה שכבר הפכו סלוגן של שחר.
בעלים שבשבילו לרכוש שחקן ב4 מיליון אירו, זה כמו שבשבילנו לקנות קרטיב.
לא משנה לי כרגע אם זה יהיה אוליגרך כמו רומן אברמוביץ או קבוצת שייחים סטייל סיטי...
המועדון צריך להיגמל מהתמכרות לבעלים שמזרים כסף למועדון ולהתקדם למודל שבו אנחנו מצליחים לממן את עצמינו ולא תלויים בחשק של בעלים כזה או אחר.
גולדהאר הוא החריג. הנפוץ הוא אלונה, כבירי ושרצקי - שיום אחד יש להם חשק ויום לא. אני כבר לא מדבר על אנשים כמו חוגג.
המשימה העיקרית של יענקלה צריכה להיות לייצב את המועדון כלכלית.
עם קבוצה תחרותית שמגיעה לשלב בתים אירופי וכמויות הקהל שיש לנו - זה בהחלט אפשרי.
-
- תוקע יתד בהרכב
KevinDurant כתב: ↑05 יוני 2022, 22:59יום-טוב שוקרון כתב: ↑05 יוני 2022, 20:14שום זלזול, מצטער אם ככה היה אפשר לפרש את דבריי.Kaka כתב: ↑05 יוני 2022, 20:04
לא מבין מה הזלזול בשחקן הרכב כמה שנים בטופ ליגה יוונית שמשחק בקבוצה ברמה של מכבי חיפה ואפילו גבוה מזה?
אלי דסה חתם במכבי ת''א ואני לא יודע? זה כמו שתשווה את שרי למנור סולומון כאילו זה רלוונטי.
אלי דסה זה שם לא רלוונטי ואני לא הייתי שם לו 700-800 אלף יורו בחוזה ל4 שנים בשביל להנחית אותו פה.
שוב אני אגיד את זה, אם לא ינחת פה מגן שמאלי זר זה בושה וחרפה.
בכר העדיף רוב העונה לשים את רודריגז מגן שמאלי ולא להשתמש בסאן ויפתחו אתו פה עוד עונה? די עם החרא הזה
לא סוד שאני הרי רציתי מאוד שאלי דסה יאייש במכבי חיפה את עמדת המגן הימני.
ללא ספק המגן ישראלי הבכיר ביותר, וגם מפנה מקום לצרף זר במקום אחר.
אחרי שנודע שכנראה הולכים להחתים את השבדי, אני רוצה לקוות שהוא יהיה לפחות ברמה של דסה, שזה כבר שדרוג לעומת כל מי שהיה כאן בשנים האחרונות.
אם הוא יהיה עוד יותר טוב, מתקרב לרמות של מסיללה נניח, אז בכלל נפלא...