Kozmo כתב: ↑12 ינואר 2023, 09:25דל"פ - זאת לא מכירת חיסול ולא אשמת יענקל'ה. זה המחיר של הצלחה באירופה והשתתפות בצ'מפיונס. עיוור מי שלא ראה את זה מגיע עוד בשלב המוקדמות במשחקים מול אולימפיאקוס והכוכב, עוד לפני הצ'מפיונס. זה תהליך בלתי נמנע של מועדון במדינה זניחה באירופה.
האש צריכה להיות מוכוונת לזה שלא ידעו לחדש חוזים בזמן (ועדיין לא מחדשים) בשביל ששחקנים לא יעזבו בחינם/ יכנסו לשנת חוזה וימכרו בזול. ולזה שלא בונים סגל מספיק רחב בשביל להכניס עוד שחקנים שיוכלו להכנס למשבצת של אלו שיעזבו ולשמור על אותה רמה של הקבוצה.
אני היחידי נראה לי שהתפלל שהקבוצה לא תעלה לאלופות כי היה לי ברור שהתהליך שאתה מדבר עליו יקרה, רוב האוהדים בשוק מזה כי הם לא ראו את מה שקרה בפעם הקודמת. מבחינתי לעלות לליגת אלופות זה גזר דין מוות למועדון לעשור הקרוב כי במועדון הזה מתנהלים חרא כבר הרבה שנים, עוד מלפני העשור שלא לקחו בו כלום. מי שאחראים להצלחות בשנתיים האחרונות זה רק אלברמן בכר ומרקו שהצליחו לעשות יש מאין, לא שחר ולא אף אחד שמנהל איתו.
כל העניין של האלופות גרם לסחבת במשאי ומתן על חידוש חוזים, ועכשיו שאתה רוצה לשבת עם השחקנים שצריכים לחדש חוזה, אתה לא יכול כי גם אם תנסה יש להם הצעות גדולות בהרבה. גם כשאתה מסכם עם שחקן, הוא לא חותם כי הוא מבין שיש לו הזדמנות להביא הצעה טובה יותר, לשחק בליגת אלופות גורם לשחקנים הישראלים בעיקר להרגיש שהם שווים יותר. ויענקלה כן אשם, כי הוא כן יכול לפחות לרצות חלק מהשחקנים האלה ולא לגרום לעזיבה המונית בקיץ. זה מה שהוא עושה בעצם, זה שידור חוזר של 2011.
להביא עוד שחקנים לספסל ולהתכונן למצב שצריך מחליפים?
זה משהו שלא קיים במכבי חיפה כבר יותר מעשור מכל מני סיבות, ולא רק באשמת שחר והמועדון.