על פניו בוודאי שהוא לא הרכש לו קיווינו
אבל אני לא ממהר לקבור אותו, הוא עדיין צעיר.
הפילו עליו בבית"ר תיק גדול מדי, חוגג גמר אותו עם התג מחיר ההזוי שהציב עליו
בכל אופן פוטנציאל קיים, נקווה שידעו להוציא ממנו משהו.
שיהיה בהצלחה
זה מצחיק שמאור לוי עדיין על תקן הצעיר שאוטוטו יפרוץ, למרות שזרגרי צעיר ממנו בשנה וחצי וכבר יש לו 56 הופעות בליגת העל מתוכם 44 בהרכב.
טוב שהוא עזב את בית״ר, מועדון רקוב.
צריך להיות מושאל השנה, נתניה אחלה אופציה עבורו, בטח אם קארצב יעזוב.
השנה זה כבר לא יקרה, אבל אני כן חושב שזה שחקן עם פוטנציאל שעובר תקופה פחות טובה ויכול להיות שחקן סגל לגיטימי במכבי.
מה הפוטנציאל שלו? הוא לא מהיר, נגר, בלי פס, בלי בעיטה ובתחילת הקריירה הראה יכולת תיקול טובה אבל מאז הפציעה הקשה שלו בגב הוא הפך למרגרינה. אם הוא לא גדל בבית"ר אז הוא הולך לשחק במבשרת ציון, קלטינס אותו סיפור ואנחנו רואים את הרמה שלו אצל הפועל תל אביב כרגע. בנתניה איפה הוא נכנס על חשבון קארצב או אינו? שניהם הרבה יותר טובים ממנו, הייתי משאיל אותו לעפולה עד סוף העונה בתקווה שיתרענן קצת ויהפוך לשחקן מוביל, חשוב אחרי השנתיים הקשות שהיו לו, אחרי זה אולי הוא יחזור יותר בשל מנטלית ויהיה אפשר להשאיל אותו לליגת העל, לא צריך למהר איתו כי הוא אחרי שנתיים רעות מקצועית ופיזית
Jerry כתב: 14 ינואר 2023, 00:48
מה הפוטנציאל שלו? הוא לא מהיר, נגר, בלי פס, בלי בעיטה ובתחילת הקריירה הראה יכולת תיקול טובה אבל מאז הפציעה הקשה שלו בגב הוא הפך למרגרינה. אם הוא לא גדל בבית"ר אז הוא הולך לשחק במבשרת ציון, קלטינס אותו סיפור ואנחנו רואים את הרמה שלו אצל הפועל תל אביב כרגע. בנתניה איפה הוא נכנס על חשבון קארצב או אינו? שניהם הרבה יותר טובים ממנו, הייתי משאיל אותו לעפולה עד סוף העונה בתקווה שיתרענן קצת ויהפוך לשחקן מוביל, חשוב אחרי השנתיים הקשות שהיו לו, אחרי זה אולי הוא יחזור יותר בשל מנטלית ויהיה אפשר להשאיל אותו לליגת העל, לא צריך למהר איתו כי הוא אחרי שנתיים רעות מקצועית ופיזית
אני מאמין שייתנו לו כמה אימונים עם הקבוצה בשבוע-שבועיים הקרובים וייראו מה אפשר לעשות אתו
היחיד שיכול לעשות ממנו שחקן זה בכר,אני כן זוכר שבתקופה הטובה שלו בביתר הוא ידע להשתחרר מלחץ ולמסור מהר קדימה. הוא לא עילוי אבל יש מצב שיפתיע,לא מצפה וככה גם לא אתאכזב. שיהיה בהצלחה
greenguy כתב: 14 ינואר 2023, 15:05
היחיד שיכול לעשות ממנו שחקן זה בכר,אני כן זוכר שבתקופה הטובה שלו בביתר הוא ידע להשתחרר מלחץ ולמסור מהר קדימה. הוא לא עילוי אבל יש מצב שיפתיע,לא מצפה וככה גם לא אתאכזב. שיהיה בהצלחה
greenguy כתב: 14 ינואר 2023, 15:05
הבעיה שהירידה ביכולת שלו לא הגיעה כתוצאה מחוסר יציבות סטייל עלי מוחמד או משהו כזה
היא הגיעה כתוצאה מפציעת גב קשה יחסית שעבר
הוא מגיע במצב שאין לנו מה להפסיד, במקרה הרע יהיה שחקן בינוני עם חוזה של גרושים שאפשר לדחוף בטרייד, במקרה הטוב יפרוץ ויממש את הפוטנציאל הגדול, ואז הרווחנו שחקן ישראלי צעיר ברמה גבוהה לשנים קדימה בכלום כסף.
אני מאמין בו וחושב שיש שם משהו שבכר והצוות יכולים לפתח, הוא מאוד רציני ככה שזה לא איזה שחקן בעייתי.
לפי כל הדיווחים וכל הכתבים שדי ברור שדיברו עם בכר הוא לא רצה אותו והוא לא מאמין בו מקצועית. פשוט הזוי שיענקלה מנחית על מאמן בסדר גודל של בכר שחקן כזה רק כי הוא אוהב את בית״ר.
Shocking4U כתב: 15 ינואר 2023, 12:02
לפי כל הדיווחים וכל הכתבים שדי ברור שדיברו עם בכר הוא לא רצה אותו והוא לא מאמין בו מקצועית. פשוט הזוי שיענקלה מנחית על מאמן בסדר גודל של בכר שחקן כזה רק כי הוא אוהב את בית״ר.
אין פה קשר לאהבה של בית"ר.
זה המקרה הרגיל של המנהל המקצועי העליון יעקב שחר - זרגרי הוא רכש קלאסי של שחר. שחקן כביכול מוכשר שאפשר לעקוץ בסכום שנראה לו כ"מציאה" ובמסגרת התקציב ואפשר (שוב כביכול) לעשות עליו רווח בעתיד.
זה נעטף בתירוצים של סיוע לבית"ר ו"אחרת לא נראה את הכסף", ששניהם חרטא
Shocking4U כתב: 24 ינואר 2023, 08:26
נרשם באתר ההתאחדות כשחקן של מכבי חיפה מה שכנראה אומר שלא יכול להיות מושאל לאף קבוצה אחרת העונה
מדהים שהחליטו לרשום אותו אחרי המשחק נגד מכבי תא ולא לפני.
אתמול לא היה לנו קשר מחליף מהספסל, בוקר אחרי כבר רושמים אותו.
זה אומר גם שלא יגיע רכש כנראה והשלימו עם זה שהוא יהיה בספסל.