חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: חלון הפיכת שולחנות של ינואר 2023 ע"ש יארוסלב קנטוש
בלי לרענן לא תהיה אליפות. השחקנים האלה שבעים וחסרי אנרגיות.
-
- אגדה ירוקה
האמת שאין שחקן שובר שיוויון שאפשר להביא.
קארצב וכנעאן לא השחקנים שיעשו כאן את ההבדל.
צריך פה זר עכשיו במקום פיירו אין ברירה.
-
- תוקע יתד בהרכב
את מי כבר אפשר להביא?
יש יותר מדי שחקנים שבעים שאיבדו עניין בעונה הזאת, לא רואה איך רכש יעזור.
יש יותר מדי שחקנים שבעים שאיבדו עניין בעונה הזאת, לא רואה איך רכש יעזור.
- Smurk
- אגדה ירוקה
מרוב ההתעסקות בנטע שכחנו עד הסגל הזה חייב חיזוק בלי קשר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- תוקע יתד בהרכב
במועדון שמתנהל נכון מודים בטעות עם פיירו ומנסים להביא זר לקישור במקומו... אבל כמובן שזה לא יקרה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- אגדה ירוקה
קארצב לא יתרום כלום, ושחקן שלא רוצה לשחק פה לא תקבל ממנו תפוקה.Shocking4U כתב: ↑15 ינואר 2023, 22:40כל אחד מהם יכול לתרום כאן כרגע. הקבוצה הזאת חייבת דם חדש ורענון
כאילו שלא הספיק לכם חן עזריאל ואלירן עטר שעשו טובה שהגיעו לפה למה אתם ממשיכים להזכיר את השם של העמלק הזה? גם שחקן בית שלהם וגם לא רוצה לשחק פה, רק חסר שירק עליכם ותגידו שזה גשם.
כנעאן עם יותר מידי עליות וירידות, אני לא עף עליו.
- Apoc
- יו״ר הבורד
גוני נאור זה ממש לא זה לצערי ואסור שיגיע לפה
הוא נראה לי מהשחקנים האלה הלמלמים הגרועים מנטלית שיכולים לקרוס פה בקלות
זה או קארצב או מוות
הוא נראה לי מהשחקנים האלה הלמלמים הגרועים מנטלית שיכולים לקרוס פה בקלות
זה או קארצב או מוות
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
אתה זוכר שב2011 לקחנו אליפות עם פיליאבסקי, וב2009 עם אנדרסון ווסט וקרופניק?KevinDurant כתב: ↑15 ינואר 2023, 15:53אתה זוכר ששנה שעברה לקחנו אליפות עם עלי ופאני כן?Judokan כתב: ↑15 ינואר 2023, 13:49ראו אותו מספיק. הוא שחקן טוב, ואפשר להוציא ממנו עוד הרבה. כולה בן 22 בואך 23.KevinDurant כתב: ↑15 ינואר 2023, 11:41
כל מי שאומר פה בפה מלא ובביטחון לשלם עליו 2.5 מיליון יורו פשוט לא ראה אותו.
הוא באמת סתם שחקן בינוני שתפס ריצה טובה שנתניה היו במומנטום טוב וכל שחקן שם נראה כוכב
מיקום טוב, יודע ללחוץ בצורה אגרסיבית וגבוהה, נייד מאוד ובכושר פיזי מצוין. אמנם לוקה בהשתחררות מלחץ, אבל יש לו יכולת מסירה טובה כדי לשחרר כדורים כשצריך.
אחרי מכירה של נטע, הוא הקשר האחורי הטוב ביותר שאפשר להביא. כמובן שעדיף פשוט להשאיר את נטע וזהו, אבל אם כבר הוחלט להיות ג'נטלמנים, קארצב המחליף הכי טוב שאפשר להביא במקומו.
השילוב של עלי ואבו פאני לא יכול לעבוד יחד בצורה אפקטיבית בקישור והם הוכיחו את זה כבר כמה וכמה פעמים לאורך העונה. קארצב יכול להיכנס מצוין ליד שניהם
אין לי בעיה שיביאו את קארצב, אבל יש פה שאלה של מחיר כמו כל דבר בחיים.
אם אפשר להביא אותו/כנעאן בעד 1.5 מיליון יורו פר שחקן, אני מביא גם את שניהם.
וגם שבשנה שעברה בחצי השני הציוות הזה נראה זוועה?
כי אם לא, המשחק היום בא ומזכיר לך שוב שהקישור של שניהם פשוט לא מצליח.
והעונה, בניגוד לשנה שעברה, אין לך את הפריבילגיה לאבד נקודות בגלל קישור חלש או לא מתואם מספיק. ולא כל שבוע משפתי ייראה כמו גורדון בנקס.
-
- מכונת תארים
כמה כבר ווסט שיחק שני משחקים? אחרי האסון בנתניה לדעתי לא קיבל אף דקה או אולי 10 דקות במשחק ליגה.
קרופניק ופיליאבסקי זה טוב לאלישע. צריך רכש שמתאים לכדורגל של בכר. לאו דווקא שמות מפוצצים. מי שידע להשתחרר מלחץ, ללחוץ ולחטוף. לעמוד בדרישות של בכר.
קרופניק ופיליאבסקי זה טוב לאלישע. צריך רכש שמתאים לכדורגל של בכר. לאו דווקא שמות מפוצצים. מי שידע להשתחרר מלחץ, ללחוץ ולחטוף. לעמוד בדרישות של בכר.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Judokan
- סמל ירוק
כבר היו לנו מספיק שחקנים שחלמו להיות פה ונראו כמו זבל. זה לא מדד לכלום.Daniel123 כתב: ↑15 ינואר 2023, 22:45קארצב לא יתרום כלום, ושחקן שלא רוצה לשחק פה לא תקבל ממנו תפוקה.Shocking4U כתב: ↑15 ינואר 2023, 22:40כל אחד מהם יכול לתרום כאן כרגע. הקבוצה הזאת חייבת דם חדש ורענון
כאילו שלא הספיק לכם חן עזריאל ואלירן עטר שעשו טובה שהגיעו לפה למה אתם ממשיכים להזכיר את השם של העמלק הזה? גם שחקן בית שלהם וגם לא רוצה לשחק פה, רק חסר שירק עליכם ותגידו שזה גשם.
הקטע הזה של "רוצה להיות פה" הוא חרטא קלאסית מבית היוצר של תירוצי שחר ללא להחתים שחקנים. אם שחקן לא רוצה לחתום פה, הוא לא יהיה פה. בסוף שחקנים באים לתת את מה שיש להם על המגרש, ומי ששחקן טוב יראה את זה.
גם שון גולדברג שחקן בית של העמלקים, תראה לי שחקן יותר מחויב ממנו.
-
- אגדה ירוקה
שון גולדברג רצה מאוד להגיע לפה ועבר כמה קבוצות עד שהגיע אלינו. הוא גם לא הגיע במעמד של קארצב להרכב אלא לסתום חור והפתיע את כולנו.Judokan כתב: ↑15 ינואר 2023, 22:59כבר היו לנו מספיק שחקנים שחלמו להיות פה ונראו כמו זבל. זה לא מדד לכלום.Daniel123 כתב: ↑15 ינואר 2023, 22:45קארצב לא יתרום כלום, ושחקן שלא רוצה לשחק פה לא תקבל ממנו תפוקה.Shocking4U כתב: ↑15 ינואר 2023, 22:40
כל אחד מהם יכול לתרום כאן כרגע. הקבוצה הזאת חייבת דם חדש ורענון
הקטע הזה של "רוצה להיות פה" הוא חרטא קלאסית מבית היוצר של תירוצי שחר ללא להחתים שחקנים. אם שחקן לא רוצה לחתום פה, הוא לא יהיה פה. בסוף שחקנים באים לתת את מה שיש להם על המגרש, ומי ששחקן טוב יראה את זה.
קארצב אמור להגיע להרכב על הבלטה של נטע.
הוא באמת לא רוצה לשחק פה ומעדיף להישאר בנתניה ובסיום העונה למצוא לו קבוצת שקר באירופה.
נניח והוא כן יגיע בסוף, זה שחקן עם אופי מסריח שבהזדמנות הראשונה ירוץ לשחר שישחרר אותו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם הקפטן שלך שהוא שחקן בית רץ לשחר לשחרר אותו בינואר אז איך אפשר לבוא בתלונות לכל שחקן אחרDaniel123 כתב: ↑15 ינואר 2023, 23:11שון גולדברג רצה מאוד להגיע לפה ועבר כמה קבוצות עד שהגיע אלינו. הוא גם לא הגיע במעמד של קארצב להרכב אלא לסתום חור והפתיע את כולנו.Judokan כתב: ↑15 ינואר 2023, 22:59כבר היו לנו מספיק שחקנים שחלמו להיות פה ונראו כמו זבל. זה לא מדד לכלום.Daniel123 כתב: ↑15 ינואר 2023, 22:45
קארצב לא יתרום כלום, ושחקן שלא רוצה לשחק פה לא תקבל ממנו תפוקה.
הוא באמת לא רוצה לשחק פה ומעדיף להישאר בנתניה ובסיום העונה למצוא לו קבוצת שקר באירופה.
נניח והוא כן יגיע בסוף, זה שחקן עם אופי מסריח שבהזדמנות הראשונה ירוץ לשחר שישחרר אותו.
-
- אגדה ירוקה
נו, אז מה ההיגיון בלהביא עוד שחקן כזה על כל חסרונותיו?Shocking4U כתב: ↑15 ינואר 2023, 23:14אם הקפטן שלך שהוא שחקן בית רץ לשחר לשחרר אותו בינואר אז איך אפשר לבוא בתלונות לכל שחקן אחרDaniel123 כתב: ↑15 ינואר 2023, 23:11שון גולדברג רצה מאוד להגיע לפה ועבר כמה קבוצות עד שהגיע אלינו. הוא גם לא הגיע במעמד של קארצב להרכב אלא לסתום חור והפתיע את כולנו.Judokan כתב: ↑15 ינואר 2023, 22:59
כבר היו לנו מספיק שחקנים שחלמו להיות פה ונראו כמו זבל. זה לא מדד לכלום.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני אומר שזה נכון לגבי כל שחקן. ברגע שהקפטן ושחקן בית עושה את זה אז כל שחקן זר או ישראלי שתביא זה יהיה נכון לגביו.Daniel123 כתב: ↑15 ינואר 2023, 23:17נו, אז מה ההיגיון בלהביא עוד שחקן כזה על כל חסרונותיו?Shocking4U כתב: ↑15 ינואר 2023, 23:14אם הקפטן שלך שהוא שחקן בית רץ לשחר לשחרר אותו בינואר אז איך אפשר לבוא בתלונות לכל שחקן אחרDaniel123 כתב: ↑15 ינואר 2023, 23:11
שון גולדברג רצה מאוד להגיע לפה ועבר כמה קבוצות עד שהגיע אלינו. הוא גם לא הגיע במעמד של קארצב להרכב אלא לסתום חור והפתיע את כולנו.
-
- אלוף המדינה
לגמרי, כזה חלבי ורך, לא החזקתי ממנו בקיץ ובטח לא עכשיו. לגבי קארצב אתם צריכים לעשות תיאום ציפיות לגביו. הוא מזכיר את בור פרץ. שחקן של כוח עם רגליים עקומות, לא לצפות ממנו ליותר מתאקלים ופיזיות אדירה בקישור האחורי. אנחנו צריכים שחקן כזה אבל כרגע הוא לא 50% מנטע אפילו
-
- אגדה ירוקה
אין טעם להביא לפה שחקן שמלכתחילה לא רוצה להיות פה.Shocking4U כתב: ↑15 ינואר 2023, 23:18אני אומר שזה נכון לגבי כל שחקן. ברגע שהקפטן ושחקן בית עושה את זה אז כל שחקן זר או ישראלי שתביא זה יהיה נכון לגביו.Daniel123 כתב: ↑15 ינואר 2023, 23:17נו, אז מה ההיגיון בלהביא עוד שחקן כזה על כל חסרונותיו?Shocking4U כתב: ↑15 ינואר 2023, 23:14
אם הקפטן שלך שהוא שחקן בית רץ לשחר לשחרר אותו בינואר אז איך אפשר לבוא בתלונות לכל שחקן אחר
האנרגיות סביבו לא יהיו טובות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בינתיים לא שומעים בכלל שום דבר בכיוון של רכש. לא נשמע ששום דבר קרוב
-
- תוקע יתד בהרכב
גם כנראה שלא יהיה.
נראה כאילו גם השחקנים וגם בכר מבינים שהעונה הזו בדרך לפח.
נראה כאילו גם השחקנים וגם בכר מבינים שהעונה הזו בדרך לפח.
-
- קודם כל נאמנות
אין ספק 11 נצחונות רצופים, מהעונות הגרועות שאני זוכר שלנו
יעקב נחנקנו
-
- תוקע יתד בהרכב
אתה מתבלבל מהרצף.
זו עונה חלשה מבחינת כדורגל, אנחנו לא משחקים.
אם בשבוע הבא איכשהו מוציאים תיקו או אפילו מנצחים אני אסתום את הפה, אבל עדיין, כמה אפשר להיראות חרא ולהוציא נקודות בשיניים? בסוף זה נגמר וגם השחקנים ובכר בעיקר מבינים את זה לפי הפרצופים בסוף המשחק מול ירושלים.
-
- מכונת תארים
תגיד את זה לכל מי שאכל מאיתנו 4 ו - 5. כולל באירופה.Green991 כתב: ↑16 ינואר 2023, 00:20
אתה מתבלבל מהרצף.
אם בשבוע הבא איכשהו מוציאים תיקו או אפילו מנצחים אני אסתום את הפה, אבל עדיין, כמה אפשר להיראות חרא ולהוציא נקודות בשיניים? בסוף זה נגמר וגם השחקנים ובכר בעיקר מבינים את זה לפי הפרצופים בסוף המשחק מול ירושלים.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
- אגדה ירוקה
נגד ת״א בסיבוב הקודם שיחקנו טוב, גרמנו להם להיראות כמו הפועל יהוד.Green991 כתב: ↑16 ינואר 2023, 00:20
אתה מתבלבל מהרצף.
גם ב״ש בחוץ לא היה רע.
אבל בגדול אתה צודק לא שיחקנו יותר מידי כדורגל בליגה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
משחקים טובים שלנו השנה בליגה לדעתי:
ניצחון על ב״ש בטרנר
ניצחון על הצהבת בסמי
ניצחון על הפועל תל אביב
מועמדים אבל לא נכנסים:
ניצחון על נתניה במחזור פתיחה (נתנו בליץ בסוף אבל רוב המשחק לא היינו טובים)
הניצחון על בית״ר (אותו בליץ בסוף ומחצית ראשונה מזעזעת)
התוצאות מדהימות, אי אפשר להתווכח עם זה. היכולת רחוקה מלהרשים.
ניצחון על ב״ש בטרנר
ניצחון על הצהבת בסמי
ניצחון על הפועל תל אביב
מועמדים אבל לא נכנסים:
ניצחון על נתניה במחזור פתיחה (נתנו בליץ בסוף אבל רוב המשחק לא היינו טובים)
הניצחון על בית״ר (אותו בליץ בסוף ומחצית ראשונה מזעזעת)
התוצאות מדהימות, אי אפשר להתווכח עם זה. היכולת רחוקה מלהרשים.
- Smile
- מנהל הבורד
מה שנקרא עם האוכל בא התיאבון.
אם בשנים הרעות שלנו הייתי אומר לכם קחו 11 נצחונות רצופים הייתם חותמים על 1-0 כל משחק.
תקופה פחות טובה שלנו (ביחס למה שהורגלנו בשנים האחרונות) אבל יחד עם זאת אנחנו מביאים נצחונות וזה מה שחשוב.
בליגה סופרים נקודות, לא יכולת.
נקווה שהיכולת תחזור להיות מהטופ שהורגלנו אליו.
אם בשנים הרעות שלנו הייתי אומר לכם קחו 11 נצחונות רצופים הייתם חותמים על 1-0 כל משחק.
תקופה פחות טובה שלנו (ביחס למה שהורגלנו בשנים האחרונות) אבל יחד עם זאת אנחנו מביאים נצחונות וזה מה שחשוב.
בליגה סופרים נקודות, לא יכולת.
נקווה שהיכולת תחזור להיות מהטופ שהורגלנו אליו.
-
- קודם כל נאמנות
היכולת לא מספקת מאז החזרה מהפגרה? נכון,
צריך חיזוק של כמה שחקנים רעננים? בוודאי,
אבל בחיאת אנשים, מה קורה איתכם? מה זאת אוירת הנכאים? מרגיש פה בפורום שאנחנו אחרי הפסד.
רק לרענן טיפה את הזכרון:
השוונו הערב שיא מועדון היסטורי.
מאז החזרה מהפגרה ניצחנו 7 מ-7 (5 בליגה, 2 בגביע. ויודעים מה? לקינוח עוד אחד בשוקו). שימו לב שבעונה שעברה הפסדנו נקודות לנתניה בחוץ ולהפועל ים בבית, הפסדנו להפועל ב"ש בסמי.
פתחנו פער זמני של 9 נקודות על מכבי ת"א ו10 על ב"ש (כן, אם לא יהיו הפתעות אנחנו נהיה ב6 ו-7 בסוף המחזור).
אנחנו בק טו בק ועל 89% הצלחה (מטורף, פסיכי אין דברים כאלו).
אנחנו בעונת צ'מפיונס עם קמפיין אירופי מרשים.
וכל זה כשאנחנו סובלים ממכת פציעות כבר כמה מחזורים.
השחקנים שבעים? אולי,
האוהדים או לפחות האוירה פה בפורום שבעה הרבה יותר.
אבל בחיאת אנשים, מה קורה איתכם? מה זאת אוירת הנכאים? מרגיש פה בפורום שאנחנו אחרי הפסד.
רק לרענן טיפה את הזכרון:
מאז החזרה מהפגרה ניצחנו 7 מ-7 (5 בליגה, 2 בגביע. ויודעים מה? לקינוח עוד אחד בשוקו). שימו לב שבעונה שעברה הפסדנו נקודות לנתניה בחוץ ולהפועל ים בבית, הפסדנו להפועל ב"ש בסמי.
פתחנו פער זמני של 9 נקודות על מכבי ת"א ו10 על ב"ש (כן, אם לא יהיו הפתעות אנחנו נהיה ב6 ו-7 בסוף המחזור).
השחקנים שבעים? אולי,
- Shocking4U
- מנהל הבורד
להיפך, אנחנו לא שבעים אלא רוצים מעבר לתוצאות לראות גם יכולת. הדאגה פה של אנשים נובעת מזה שמרגיש שהרבה מהתוצאות האחרונות הן תוצר של מזל ולקוות שכדורים לא יכנסו ושמתישהו זה יתיישר. לי קשה לקבל את זה שבכר כל שבוע אומר כן יכולת לא טובה ונצטרך להשתפר ואז משחק הבא נראים אותו דבר אם לא פחות טוב. בדיוק בשביל זה יש את החלון כדי להביא פתרונות ולהוסיף כלים לקבוצה.
-
- קפטן ירוק
אני מסכים עם כל מה שכתבת,אבל פשוט רואים שמשהו משובש במשחק ניצחנו הרבה בזכות מזל במשחקים האחרונים זה לא ישאר ככה. נקווה שעם דניאל וקורנו זה יראה טוב יותר.Kozmo כתב: ↑16 ינואר 2023, 00:59 היכולת לא מספקת מאז החזרה מהפגרה? נכון,
רק לרענן טיפה את הזכרון:
השחקנים שבעים? אולי,
אבל אין ספק שעם הקמפיין האירופאי המדהים שעשינו ההישג שציינת ענק עוד יותר. נקווה שנשמח בסיום העונה,בכר יודע לשבור כל סטטיסטיקה אפשרית. סומך עליו
-
- קפטן ירוק
גולדשטיין ממשיך למלא שורות