Liberman כתב: ↑16 ינואר 2023, 02:46
אני רוצה ברשותכם קצת להרוס ולסטות מהנושא כי היה פה משהו פומבי שאני די מעורב בו רגשית משני הצדדים- דוד ואלכס.
האחד שותף לבניית הפלטפורמה הנהדרת הזו שנירתם לכל משימה (כולל כלכלית ואחראי בלעדי לעיצוב הלוגו ועוד שלל דברים שאתם לא מעלים בדעתכם) ומצד שני משתמש יקר לליבי שאנחנו מכירים מימי הפורום של קבסה ועברנו דרך ארוכה של 5 שנים בירוקים. חברים של ממש (הרחקתי אותו למרות הכל לשבועיים בפורום ירוקים בגלל התבטאות קיצונית).
כמובן שאני גם מעריך את הידע והתרומה כולל יצירת תוכן.
בעבר היו לא מעט ביקורות על כך שאלכס ממשיך להגיב ולא נחסם (כולל הבעלים הקודם של הדומיין - תומר-קופיף ירוק).
אם נקח כולנו רגע נשימה ונסתכל סביב ונראה מה הולך אצלנו ברחובות אולי נכנס לפרופורציה נכונה - ילדים נדקרים, רציחות, הסתה, אלימות, שסע, שמאל וימין, יוקר מחייה.. בקיצור- רק מחפשים על מה לריב ואיפה לפרוק עצבים ותסכול.
בכל הפרויקטים שאני מעורב בהם שמתי לעצמי מטרה ברורה-התנהוגויות מהסוג הזה לא יהיו אצלי כי אחרת אני חוטא למטרה שמלכתחילה הגעתי עבורה (כולל ״לכולה״ פורום מכבי חיפה).
אני לא רוצה להתייפייף ולהגיד שאני תלית מזהב. היו לי יציאות בעבר שלא הייתי שלם איתן וידעתי לבקר את עצמי ולעשות חשבון נפש ועד היום אני מוצא את עצמי מתאפק.
ולכן,
צריך לזכור שקודם כל אנחנו בעונות גדולות תחת בכר עם אליפויות וליגת אלופות ורגעים מטורפים, אבל יחד עם זאת הכדורגל שמוצג הוא באמת חרא, ניהול רכש מסתמן בעייתי מאוד בינואר הנוכחי והולכים לאבד שחקן מפתח. פסימיות ברורה.
אפשר לדון על דברים בצורה נינוחה וכיפית כי בסופו של יום אנשים מתנתקים ממה שהם עושים ובוחרים להכנס לקרוא כאן מתוך בחירה, להתעדכן על הקבוצה, לשמוח בניצחונות ולבכות בהפסדים, לבקר כשצריך ולתת מילה טובה גם.
בשורה התחתונה המטרה היא לעשות טוב, שיהיה פה נעים, כיף וטוב וברגע שהערכים האלה נפגעים אני מפספס את המטרה שלשמה אני כאן.
ברגע שאני חש פספוס ופגיעה בערכים האלה אני מתחיל להתערער בצורך בי ובערך המוסף שחשוב לי להביא.
אז רגע לפני שאני חש תחושת פספוס, אני קורא באמת לכל המשתמשים לנהוג בכבוד אחד כלפי השני, תרימו תראש ותראו כמה חרא יש מסביב. תתרכזו בטוב ובלעשות טוב. תשאירו את החרא לאחרים בחוץ כי כולנו פה בעלי אינטרס משותף.
שיהיה לילה ירוק לכולם, נצחון 11 ברצף!