ברק בכר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- מכונת תארים
Re: ברק בכר - נושא רשמי
לא יודע מה הוא מנסה לעשות עם ה - 3 בלמים. שיחזור למערך נורמלי לליגה. אם צריך רכש בשביל זה אז שיביאו רכש.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
- אלוף המדינה
שוב זיו אריה עשה לו בית ספר, משחק מביך ותודה לאלילת המזל, אוי ואבוי אם נעלה ככה בבלומפילד שבוע הבא. יובאנוביץ' זה לא טוגי
- Apoc
- יו״ר הבורד
זיו אריה הטמבל מקרקס את בכר כל משחק
כשיסכמו את הקריירה של בכר ידברו על המאמן הגדול בהיסטוריה של ישראל עם הכי הרבה תארים והצלחות וכו' ובסוף ירשמו בכוכבית שהוא גם הזונה של זיו אריה
כשיסכמו את הקריירה של בכר ידברו על המאמן הגדול בהיסטוריה של ישראל עם הכי הרבה תארים והצלחות וכו' ובסוף ירשמו בכוכבית שהוא גם הזונה של זיו אריה
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אגדה ירוקה
מכבי חיפה לא משחקת כדורגל כבר תקופה ארוכה מאוד אין קשר לזיו אריה.
בכר צריך לשאול את השחקנים מה עובר עליהם ולמה הם משחקים בכזאת שחצנות וחוסר חשק.
בכר צריך לשאול את השחקנים מה עובר עליהם ולמה הם משחקים בכזאת שחצנות וחוסר חשק.
-
- קפטן ירוק
השחקנים כמו המאמן.
עייפים.
עייפים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
״אנחנו לא יכולים להמשיך ביכולת הזאת זה ברור לנו״
- Apoc
- יו״ר הבורד
מתחיל להימאס לשמוע את בכר אומר משחק אחרי משחק כבר איזה חצי שנה שאנחנו לא משחקים טוב
אם יש לו בעיה עם איך שאנחנו נראים שיבוא לאמן את מכבי בעצמו
אם יש לו בעיה עם איך שאנחנו נראים שיבוא לאמן את מכבי בעצמו
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
כאילו מפסיקים לשחק אחרי 10 דקות טובות כל העונה והוא לא עושה עם זה כלום
-
- אגדה ירוקה
-
- תוקע יתד בהרכב
מה שהתקבל עוד בהבנה בחצי הראשון של העונה כבר לא יתקבל בחצי השני.
יש גבול כמה אפשר להגיד שהוא יודע שאנחנו ניראים רע.
הגיע הזמן שישפר כי בקרוב מאוד גם יגיעו איבוד הנקודות
יש גבול כמה אפשר להגיד שהוא יודע שאנחנו ניראים רע.
הגיע הזמן שישפר כי בקרוב מאוד גם יגיעו איבוד הנקודות
- hezildo
- מכונת תארים
זה לא המערך, גם במשחקים קודמים במערך הרגיל שיחקנו חרא.lemmacantor כתב: ↑15 ינואר 2023, 22:18 לא יודע מה הוא מנסה לעשות עם ה - 3 בלמים. שיחזור למערך נורמלי לליגה. אם צריך רכש בשביל זה אז שיביאו רכש.
הבעיה היא בעיקר מנטלית, אנחנו נותנים גול ומפסיקים לשחק.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Apoc
- יו״ר הבורד
האמת שברוב המשחקים האלה הפסקנו לשחק עוד לפני שנתנו גול, כמו נגד ב"ש ונתניה ועוד.hezildo כתב: ↑15 ינואר 2023, 22:49זה לא המערך, גם במשחקים קודמים במערך הרגיל שיחקנו חרא.lemmacantor כתב: ↑15 ינואר 2023, 22:18 לא יודע מה הוא מנסה לעשות עם ה - 3 בלמים. שיחזור למערך נורמלי לליגה. אם צריך רכש בשביל זה אז שיביאו רכש.
הבעיה היא בעיקר מנטלית, אנחנו נותנים גול ומפסיקים לשחק.
לפחות הפעם הייתה פתיחה נחמדה.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני גם חושב שצריך לחזור לקו 4. חזיזה בשמאל, אצילי בימין ודין בחוד. השלושה בלמים לא מחמיא לקבוצה כרגע.
כשמאמן אומר בראיון ״נטע הולך כי יענקל’ה נתן לו את ברכת הדרך אם זה היה תלוי בי הייתי מושך אותו ושומר עליו״ זה אומר הרבה
כשמאמן אומר בראיון ״נטע הולך כי יענקל’ה נתן לו את ברכת הדרך אם זה היה תלוי בי הייתי מושך אותו ושומר עליו״ זה אומר הרבה
-
- תוקע יתד בהרכב
הוא נראה בדיכאון
ואי אפשר להאשים אותו... עם בעלים כזה כולם פה היו בדיכאון.
ואי אפשר להאשים אותו... עם בעלים כזה כולם פה היו בדיכאון.
-
- תוקע יתד בהרכב
השלושה בלמים זה מה שמונע מקבוצות פה לתת יותר מגול למשחק מולנו.Shocking4U כתב: ↑15 ינואר 2023, 23:06 אני גם חושב שצריך לחזור לקו 4. חזיזה בשמאל, אצילי בימין ודין בחוד. השלושה בלמים לא מחמיא לקבוצה כרגע.
הקישור פשוט לא קיים ולא מצליח לזכות במאבקים, וזה לא מעכשיו זה כבר מאמצע העונה שעברה.
-
- אגדה ירוקה
הוא נראה אובד עצות,עוד לא ראיתי ככה את בכר מאז שהגיע לפה.Shocking4U כתב: ↑15 ינואר 2023, 23:06 אני גם חושב שצריך לחזור לקו 4. חזיזה בשמאל, אצילי בימין ודין בחוד. השלושה בלמים לא מחמיא לקבוצה כרגע.
-
- קודם כל נאמנות
יום ענק של משפתי, זה מה שמנע היום מירושלים לכבוש 4. לא השלושה בלמים.Green991 כתב: ↑15 ינואר 2023, 23:09השלושה בלמים זה מה שמונע מקבוצות פה לתת יותר מגול למשחק מולנו.Shocking4U כתב: ↑15 ינואר 2023, 23:06 אני גם חושב שצריך לחזור לקו 4. חזיזה בשמאל, אצילי בימין ודין בחוד. השלושה בלמים לא מחמיא לקבוצה כרגע.
הקישור פשוט לא קיים ולא מצליח לזכות במאבקים, וזה לא מעכשיו זה כבר מאמצע העונה שעברה.
-
- שחקן העונה
מאז הפגרה ניהול המשחק שלו מזעזע.
אני לא מצליח להבין את ההוצאה של אצילי ומוחמד כל פעם, אלא אם כן יש משהו שרואים תוך כדי משחק מבחינת סכנה לפציעות.
בלי אצילי אנחנו לא נותנים גול 10 משחקים כנראה. אותו אתה מוציא בדקות שסביר מאוד שישוו לך?
אני לא מצליח להבין את ההוצאה של אצילי ומוחמד כל פעם, אלא אם כן יש משהו שרואים תוך כדי משחק מבחינת סכנה לפציעות.
בלי אצילי אנחנו לא נותנים גול 10 משחקים כנראה. אותו אתה מוציא בדקות שסביר מאוד שישוו לך?
-
- תוקע יתד בהרכב
יש גבול לכמה הבלמים יכולים לעצור התקפות אחת אחרי השניה. תשים גם 5 בלמים, ברגע שהם מופקרים לגמרי ברור שהיריבה תצליח להיכנס ולבעוט לשער.gargy כתב: ↑15 ינואר 2023, 23:35יום ענק של משפתי, זה מה שמנע היום מירושלים לכבוש 4. לא השלושה בלמים.Green991 כתב: ↑15 ינואר 2023, 23:09השלושה בלמים זה מה שמונע מקבוצות פה לתת יותר מגול למשחק מולנו.Shocking4U כתב: ↑15 ינואר 2023, 23:06 אני גם חושב שצריך לחזור לקו 4. חזיזה בשמאל, אצילי בימין ודין בחוד. השלושה בלמים לא מחמיא לקבוצה כרגע.
בשאר המשחקים, סק למשל הציל אותנו כמה וכמה פעמים.
- Judokan
- סמל ירוק
שנתיים וחצי שבכר פה, והוא עדיין לא הצליח לפענח מה עושים מול קבוצה לוחצת.
זה לא קשור לזיו אריה בכלל, זו בעיה רחבה יותר שיש לבכר שהוא פשוט לא מצליח למצוא לה שום פתרון.
בכר אומר שהקבוצה עשתה "הכנה מצוינת". בפועל - שיטת המשחק הייתה הנעת כדור שבלונית בין הבלמים למשפתי עד להעפת כדור קדימה. 0 מעורבות של הקישור בבניית משחק.
זה רק ממשיך כמה הוא לא בקבוצות מול יריבות כאלה.
זה לא קשור לזיו אריה בכלל, זו בעיה רחבה יותר שיש לבכר שהוא פשוט לא מצליח למצוא לה שום פתרון.
בכר אומר שהקבוצה עשתה "הכנה מצוינת". בפועל - שיטת המשחק הייתה הנעת כדור שבלונית בין הבלמים למשפתי עד להעפת כדור קדימה. 0 מעורבות של הקישור בבניית משחק.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אין תרחיש שבו אחד מאצילי או שרי לא צריכים להיות על המגרש בכל רגע נתון אלא אם כן הם פצועים.
-
- שחקן העונה
אני לא חושב שהניהול משחק שלו גרוע, למשל אתמול פתחנו מצוין, ועד שהשופט החליט אם הוא אוהד מכבי תל אביב או שופט והוציא את השחקנים שלנו מריכוז, הכול עבד טוב.
אני כן חושב שיש איזה תחושה של השחקנים שיושב להם בראש, שאפשר להסתמך על הנייחים וקצת שוכחים לשחק את המשחק הרגיל.
אני כן חושב שיש איזה תחושה של השחקנים שיושב להם בראש, שאפשר להסתמך על הנייחים וקצת שוכחים לשחק את המשחק הרגיל.
- hezildo
- מכונת תארים
כנראה רצו להפחית מהעומס על אצילי ושרי,
אחרת אין סיבה לחילופים שלהם.
אחרת אין סיבה לחילופים שלהם.
-
- מכונת תארים
שרי זה בודאות חילוף מתוכנן של חלוקת עומס. תוכנן שישחק כ - 60 דקות.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Smile
- מנהל הבורד
בכר לא המציא את הכדורגל.Judokan כתב: ↑16 ינואר 2023, 01:35 שנתיים וחצי שבכר פה, והוא עדיין לא הצליח לפענח מה עושים מול קבוצה לוחצת.
מול לחץ יש 2 שיטות, או טכניקה ברמה גבוהה כדי להשתחרר מלחץ עם יכולת אישית או כדורים לאיש מטרה שזה בד"כ שחקן כמו פיירו עם משחק פיזי.
במחצית הראשונה זה עבד, שלטנו בערך ב70% מהזמן בכדור ולמעט הפנדל המומצא הפועל ירושלים לא הגיעו להזדמנות מול השער.
את מה שקרה במחצית השניה אני לא יודע להסביר ולפי איך שבכר נראה בסיום המשחק הוא גם לא יודע להסביר.
- Apoc
- יו״ר הבורד
היו להפועל ירושלים שני מצבים נהדרים בסיום המחצית הראשונהSmile כתב: ↑16 ינואר 2023, 10:27בכר לא המציא את הכדורגל.Judokan כתב: ↑16 ינואר 2023, 01:35 שנתיים וחצי שבכר פה, והוא עדיין לא הצליח לפענח מה עושים מול קבוצה לוחצת.
מול לחץ יש 2 שיטות, או טכניקה ברמה גבוהה כדי להשתחרר מלחץ עם יכולת אישית או כדורים לאיש מטרה שזה בד"כ שחקן כמו פיירו עם משחק פיזי.
במחצית הראשונה זה עבד, שלטנו בערך ב70% מהזמן בכדור ולמעט הפנדל המומצא הפועל ירושלים לא הגיעו להזדמנות מול השער.
את מה שקרה במחצית השניה אני לא יודע להסביר ולפי איך שבכר נראה בסיום המשחק הוא גם לא יודע להסביר.
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
יש המון שיטות לשחק נגד לחץ, אנחנו לא בכדורגל של שנות ה70. הראשונה שבהן היא השגת יתרון מספרי בהנעת הכדור כדי לשבור לחץ.Smile כתב: ↑16 ינואר 2023, 10:27בכר לא המציא את הכדורגל.Judokan כתב: ↑16 ינואר 2023, 01:35 שנתיים וחצי שבכר פה, והוא עדיין לא הצליח לפענח מה עושים מול קבוצה לוחצת.
בכר מתעקש במשחקים מול יריבות שלוחצות לא להוריד את הקישור לסייע להגנה, מתעקש לא לתגבר את הקישור.
הוא מעדיף להמשיך בהנעת כדור שבלונית בקרב הבלמים.
וואלה, הדרך הכי גרועה להתמודד עם לחץ זה החזרה לשוער ולהעיף קדימה, אבל ככה שיחקנו רוב המשחק. ולהוסיף חטא על פשע - בחרנו לשחק מהאגף של סאן, מאט משחק סדרתי, במקום מהצד של חזיזה שיכול להשיג יתרון ב1 על 1 ולשבור לחץ.
שים לב שהמצבים שלנו כמעט כולם לא הגיעו מהנעת כדור ובניית התקפה, אלא מחטיפות כדור כשהיריבה לא מסודרת. והגול הראשון סתם מצב נייח והברקה של חזיזה לפניו.
-
- אלוף המדינה
רק אלוהים יודע מה הקטע שלו במשחקים חשובים לעלות עם טקטיקה שלא מתאימה למשחקים.
כאילו הוא מחכה לספוג ואז לשנות הכל
כאילו הוא מחכה לספוג ואז לשנות הכל
-
- מכונת תארים
עלה לו הפפ כמו שנהוג לומר
- hezildo
- מכונת תארים
זה בגלל הפציעות. במשחק הראשון בסמי עלינו במערך הרגיל.