ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי
למה שחזיזה לא יקבל הצעה מקבוצה סבבה בטורקיה? זה יהיה בשכר כמעט כפול ממכבי חיפה. גם קחו בחשבון ששחקן כמו חזיזה די השיג פה את כל מה שהוא יכול להשיג. בסוף כל שחקן רוצה לחוות דברים חדשים.
-
- אלוף המדינה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
היה לי מחלוקת עם חברים מירוקים על זה שהוא צריך ללכת לזלצבורג. לדעתי זה מהלך אדיר שלו. ליגה אוסטרית בזלצבורג זה במה מדהימה שממנה אפשר להתקדם למועדונים הכי גדולים בעולם. זה לא אוסטריה וינה.
-
- אלוף המדינה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הסיפור על כנעאן זה תדרוך של יצחקי. עלה במקביל בכל אתרי הספורט.
- Judokan
- סמל ירוק
לי זה דווקא נשמע הרבה יותר סביר שזה תדרוך של ג'קי בן זקן. מה נותן לצהבת לשדר נואשות על השחקן?Shocking4U כתב: ↑21 ינואר 2023, 22:03 הסיפור על כנעאן זה תדרוך של יצחקי. עלה במקביל בכל אתרי הספורט.
שים לב שהכתבות גם מדברות על סכומים סופר גבוהים
- Judokan
- סמל ירוק
איך יכולה בכלל להיות מחלוקת? מה טיעון הנגד?Shocking4U כתב: ↑21 ינואר 2023, 22:00 היה לי מחלוקת עם חברים מירוקים על זה שהוא צריך ללכת לזלצבורג. לדעתי זה מהלך אדיר שלו. ליגה אוסטרית בזלצבורג זה במה מדהימה שממנה אפשר להתקדם למועדונים הכי גדולים בעולם. זה לא אוסטריה וינה.
זו קבוצה שלא תחשוש לתת לשחקן בן 18 במה וכבר עשתה את זה שנים. אין לה תחרות בליגה אז יש סבלנות. היא תחנה ראשונה למלא סקאוטים. והיא קבוצה סופר התקפית בליגה בלי הגנות שזה גן עדן לגלוך
-
- שחקן העונה
עם איך שהליגה נראית השנה, יש סיכוי לא רע שהקבוצה שתסיים במקום ה6 בליגה הסדירה ותלך לפלייאוף העליון, תסיים עם פחות נקודות מהקבוצה שתרד ליגה בסוף העונה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שהוא צריך ללכת ישר לליגה בכירה והליגה האוסטרית חלשה. זלצבורג זה מועדון שכל הסקאוטים מסתכלים עליו ויש להם טראק רקורד מוכח בלפתח כישרונות צעירים ולמכור אותם. גם אפשר לעשות משם בקלות את המעבר ללייפציג שזו קבוצת צמרת בבונדסליגה. מעבר נהדר עבורו. לדעתי זה וקבוצה סטייל אייאקס זה האופציות הכי טובות עבורוJudokan כתב: ↑21 ינואר 2023, 22:06איך יכולה בכלל להיות מחלוקת? מה טיעון הנגד?Shocking4U כתב: ↑21 ינואר 2023, 22:00 היה לי מחלוקת עם חברים מירוקים על זה שהוא צריך ללכת לזלצבורג. לדעתי זה מהלך אדיר שלו. ליגה אוסטרית בזלצבורג זה במה מדהימה שממנה אפשר להתקדם למועדונים הכי גדולים בעולם. זה לא אוסטריה וינה.
זו קבוצה שלא תחשוש לתת לשחקן בן 18 במה וכבר עשתה את זה שנים. אין לה תחרות בליגה אז יש סבלנות. היא תחנה ראשונה למלא סקאוטים. והיא קבוצה סופר התקפית בליגה בלי הגנות שזה גן עדן לגלוך
- Shocking4U
- מנהל הבורד
על טוכמן עוד הייתי מסכים איתך כי הוא מסקר גם את אשדוד ומקורב לגקי אבל רז אמיר זה כתב צהוב פר אקסלנס ולא מדווח שטיקים של ג׳קי בן זקן.Judokan כתב: ↑21 ינואר 2023, 22:05לי זה דווקא נשמע הרבה יותר סביר שזה תדרוך של ג'קי בן זקן. מה נותן לצהבת לשדר נואשות על השחקן?Shocking4U כתב: ↑21 ינואר 2023, 22:03 הסיפור על כנעאן זה תדרוך של יצחקי. עלה במקביל בכל אתרי הספורט.
- Judokan
- סמל ירוק
הכתבות של טוכמן ותומר לוי על המועמדות של כנעאן כמחליף לגלוך הן 200% מצד אשדוד. כל ניסוח בכתבה רומז לזה.Shocking4U כתב: ↑21 ינואר 2023, 22:09על טוכמן עוד הייתי מסכים איתך כי הוא מסקר גם את אשדוד ומקורב לגקי אבל רז אמיר זה כתב צהוב פר אקסלנס ולא מדווח שטיקים של ג׳קי בן זקן.Judokan כתב: ↑21 ינואר 2023, 22:05לי זה דווקא נשמע הרבה יותר סביר שזה תדרוך של ג'קי בן זקן. מה נותן לצהבת לשדר נואשות על השחקן?Shocking4U כתב: ↑21 ינואר 2023, 22:03 הסיפור על כנעאן זה תדרוך של יצחקי. עלה במקביל בכל אתרי הספורט.
בone זה באמת שורה וחצי בתוך הכתבה בשיא הניטרליות - אני מניח שזה כי רז אמיר לא רצה להישאר מאחור בדיווח הזה.
אין לצהבת שום דבר להרוויח מכתבות כמו אלה בספורט5 ובוואלה. מעגנים אותם שם לסכומים ודרישות אסטרונומיות
- Judokan
- סמל ירוק
אגב, @Shocking4U - גם במקרה של גלוך תטען שההנהלה של הצהבת חסרת מושג כי השאירו לו סעיף שחרור בחוזה (במקרה הזה שתקף גם בינואר), כמו שטענת על אלברמן לגבי פלאניץ'?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מה גם שלהבנתי הסעיף שם די שונה. הוא לא מבוסס רק על סכום אלא גם על קבוצות מאוד מסויימות שהוא יכול לעזוב אליהן באמצע עונה.
בחוזה החדש נכלל סעיף שחרור של לא פחות מ-7 מיליון יורו, אותו ביקשה מכבי תל אביב, אך לצד סעיף הזה ישנה רשימה של 25 קבוצות באירופה, חלקן מהטופ העולמי וחלקן מהשורה הראשונה, אבל כאלה שידועות בטיפוח והשבחה של שחקנים צעירים. לכל הקבוצות האלה מכבי תל אביב תתחייב שהיא לא תעמוד בדרכו של גלוך אם ההצעות תהיינה נמוכות מסעיף השחרור
בחוזה החדש נכלל סעיף שחרור של לא פחות מ-7 מיליון יורו, אותו ביקשה מכבי תל אביב, אך לצד סעיף הזה ישנה רשימה של 25 קבוצות באירופה, חלקן מהטופ העולמי וחלקן מהשורה הראשונה, אבל כאלה שידועות בטיפוח והשבחה של שחקנים צעירים. לכל הקבוצות האלה מכבי תל אביב תתחייב שהיא לא תעמוד בדרכו של גלוך אם ההצעות תהיינה נמוכות מסעיף השחרור
- Judokan
- סמל ירוק
ואולי תגיב לגופו של עניין? פלאניץ' שחקן הגנה בן 29, שקיבל סעיף שחרור שלחלוטין גבוה יותר מהשווי ה"אובייקטיבי" שלו.Shocking4U כתב: ↑21 ינואר 2023, 22:37אם היו משאירים לפלאניץ סעיף של 7 מיליון יורו הייתי מסיע אותו בעצמי לשדה.
לא חושב שמישהו יכול להתלונן על הסכום שקיבלנו עליו, בייחוד כשהמחליף שלו דילן, שלא נופל ממנו ברמה לרגע, עלה שני-שליש מזה וב-4 שנים צעיר ממנו.
גלוך שחקן התקפה בן 18, שכנראה יהיה שווה הרבה יותר מהסכום הזה בתוך שנתיים-שלוש.
ורשימת 25 קבוצות זה נחמד, אבל שוב מחטיא את הנקודה: הרי אתה לא מבקר את אלברמן על זה שהסעיף היה פתוח. אתה מבקר אותו על זה שבכלל נשאר סעיף שחרור בחוזה של פלאניץ'.
ולשם אני מכוון: בעולם הכדורגל, בטח כשאתה קבוצת דרג ג'-ד' מקצועית וכלכלית (כמונו וכמו הצהבת), אתה חייב להתפשר ולתת לשחקנים איכותיים שרוצים לשמור אופציה להתקדם סעיפי שחרור גם כנגד רצונך, אחרת הם לא יהיו אצלך. קבוצה מקצוענית צריכה לדעת להתמודד עם זה ועם תחלופה של שחקנים, בעיקר באמצעות סקאוטינג איכותי (כמו שהיה לנו לעזיבה של פלאניץ' שתסתיים ברווח נאה בלי נפילה ברמה) ובאמצעות נכונות להשקיע את המשאבים שיתקבלו (כמו שהצהבת יעשו עם כנעאן ואנחנו לצערי לא עשינו).
-
- תוקע יתד בהרכב
אם הצהבת יתחילו להכניס כסף ממכירות באופן קבוע כל שנתיים-שלוש ופחות להישען על הגביר שלהם אז אנחנו בהחלט צריכים לשים לב לזה.Judokan כתב: ↑21 ינואר 2023, 23:02ואולי תגיב לגופו של עניין? פלאניץ' שחקן הגנה בן 29, שקיבל סעיף שחרור שלחלוטין גבוה יותר מהשווי ה"אובייקטיבי" שלו.Shocking4U כתב: ↑21 ינואר 2023, 22:37אם היו משאירים לפלאניץ סעיף של 7 מיליון יורו הייתי מסיע אותו בעצמי לשדה.
לא חושב שמישהו יכול להתלונן על הסכום שקיבלנו עליו, בייחוד כשהמחליף שלו דילן, שלא נופל ממנו ברמה לרגע, עלה שני-שליש מזה וב-4 שנים צעיר ממנו.
ורשימת 25 קבוצות זה נחמד, אבל שוב מחטיא את הנקודה: הרי אתה לא מבקר את אלברמן על זה שהסעיף היה פתוח. אתה מבקר אותו על זה שבכלל נשאר סעיף שחרור בחוזה של פלאניץ'.
ולשם אני מכוון: בעולם הכדורגל, בטח כשאתה קבוצת דרג ג'-ד' מקצועית וכלכלית (כמונו וכמו הצהבת), אתה חייב להתפשר ולתת לשחקנים איכותיים שרוצים לשמור אופציה להתקדם סעיפי שחרור גם כנגד רצונך, אחרת הם לא יהיו אצלך. קבוצה מקצוענית צריכה לדעת להתמודד עם זה ועם תחלופה של שחקנים, בעיקר באמצעות סקאוטינג איכותי (כמו שהיה לנו לעזיבה של פלאניץ' שתסתיים ברווח נאה בלי נפילה ברמה) ובאמצעות נכונות להשקיע את המשאבים שיתקבלו (כמו שהצהבת יעשו עם כנעאן ואנחנו לצערי לא עשינו).
כי אם לא נשפר את מחלקת הנוער שלנו אז אנחנו נהיה כמו ב"ש שמאוד תלויים במה שהם הצליחו ללקט מהליגה לצד תמהיל זרים טוב(לדוגמא חזיזה בזמנו היה כמו הסלטים האלו שמחלקים במסעדות עממיות לפני שמזמינים משהו לעסקת אשכנזי והתברר כהפתעה מאוד נעימה) ואני מאוד מודאג מזה.
למשל בקיץ אם הם יצליחו לבצע מו"מ סביר על השוער,הסרבי הילד קקה שלהם אז הם יכולים להכניס כסף כמו המענקים מקמפיין האלופות שלנו(17 מיליון אם אני זוכר נכון עקב הניצחון על יובנטוס שהכניס לנו קצת פחות מ3 מיליון אירו).
ולגבי התלונה על סעיף השחרור של פלאניץ',צריך לזכור שהיום לא רק משלמים על יכולת השחקן בהווה אלא גם על הפוטנציאל שלו בעתיד הקרוב(בגילאי 17-21) ורק מגיל 26 ומאוחר יותר משלמים על היכולת המיידית(בתפר בין לבין אופי הרכישה משתנה תלוי שחקן).
-
- תוקע יתד בהרכב
מחלקת הנוער שלנו במצב גרוע מאוד.ירוקי כתב: ↑22 ינואר 2023, 00:55אם הצהבת יתחילו להכניס כסף ממכירות באופן קבוע כל שנתיים-שלוש ופחות להישען על הגביר שלהם אז אנחנו בהחלט צריכים לשים לב לזה.Judokan כתב: ↑21 ינואר 2023, 23:02ואולי תגיב לגופו של עניין? פלאניץ' שחקן הגנה בן 29, שקיבל סעיף שחרור שלחלוטין גבוה יותר מהשווי ה"אובייקטיבי" שלו.Shocking4U כתב: ↑21 ינואר 2023, 22:37
אם היו משאירים לפלאניץ סעיף של 7 מיליון יורו הייתי מסיע אותו בעצמי לשדה.
כי אם לא נשפר את מחלקת הנוער שלנו אז אנחנו נהיה כמו ב"ש שמאוד תלויים במה שהם הצליחו ללקט מהליגה לצד תמהיל זרים טוב(לדוגמא חזיזה בזמנו היה כמו הסלטים האלו שמחלקים במסעדות עממיות לפני שמזמינים משהו לעסקת אשכנזי והתברר כהפתעה מאוד נעימה) ואני מאוד מודאג מזה.
למשל בקיץ אם הם יצליחו לבצע מו"מ סביר על השוער,הסרבי הילד קקה שלהם אז הם יכולים להכניס כסף כמו המענקים מקמפיין האלופות שלנו(17 מיליון אם אני זוכר נכון עקב הניצחון על יובנטוס שהכניס לנו קצת פחות מ3 מיליון אירו).
ולגבי התלונה על סעיף השחרור של פלאניץ',צריך לזכור שהיום לא רק משלמים על יכולת השחקן בהווה אלא גם על הפוטנציאל שלו בעתיד הקרוב(בגילאי 17-21) ורק מגיל 26 ומאוחר יותר משלמים על היכולת המיידית(בתפר בין לבין אופי הרכישה משתנה תלוי שחקן).
פעם זה היה הגב הכי גדול של המועדון... בקושי מוציאים שחקנים. מה גם שמאז רפאלוב לא הוציאו שחקן התקפה אחד שאתה קונה בשבילו כרטיס. הכל אפור ועתיד שחור.
- Judokan
- סמל ירוק
דווקא מחלקת הנוער הולכת בכיוון הרבה יותר חיובי בשנה וחצי האחרונות. גם אי אפשר להגיד שהיא לא הוציאה כלום כשאבו פאני שחקן הרכב חשוב, ג'אבר שחקן חשוב בעונה שעברה ויאללה שיחזור כבר, ועכשיו גם זערורה הצטרף.
והם לא יהיה האחרונים בשנים הקרובות, בקטע טוב דווקא - כי ההשקעה בנוער מנותבת לפיתוח שחקנים ולא לתארים חסרי משמעות
והם לא יהיה האחרונים בשנים הקרובות, בקטע טוב דווקא - כי ההשקעה בנוער מנותבת לפיתוח שחקנים ולא לתארים חסרי משמעות
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לפי כתבות הבוקר הם יציעו עד 2.5 מיליון יורו על כנעאן פלוס שחקנים.
-
- קפטן ירוק
פראיירים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לפי הכתבים שלהם הוא גם מתעקש לפתוח ולשחק נגדנו.
-
- קפטן ירוק
ערך בכורה בבוגרים נגדנו ויערוך משחק פרידה נגדנו. יפה לו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Apoc
- יו״ר הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שועה תוך שבועיים שם יושב ביציע אחרי ששבר טלויזיות בקריית שלום.
-
- אלוף המדינה
קיצר זה נראה שגוני נאור יבוא, קארצב יקבר בנתניה וחמודי ילך למכבי תל אביב (ערבי שישחק שם??)
-
- תוקע יתד בהרכב
שועה לא יכול לשחק במועדון כדורגל אמיתי, זה שבביתר הוא "התעורר" זה כי אבוקסיס כנראה היחידי שיודע להתמודד איתו. זה המאמן היחידי שהוא הצליח ומצליח תחתיו.
גם מכבי תא חוו אותו על בשרם, לא רואה אותם מחזירים אותו. ילכו על כנעאן בכל הכוח.
גם מכבי תא חוו אותו על בשרם, לא רואה אותם מחזירים אותו. ילכו על כנעאן בכל הכוח.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כנעאן המחליף הישראלי הכי טוב לגלוך. לדעתי כנעאן גם יותר טוב מגויאגון. אם היה לי את קניקובסקי, גויאגון ודן ביטון לא יודע אם הייתי רץ להחתים את כנעאן בסכומים כאלה אבל הוא בהחלט החתמה ראויה לכל אחת מאנחנו, צהבת או ב״ש.
- Apoc
- יו״ר הבורד
גיאגון היה wonderkid במנג'ר, זה רמה אחרת של פוטנציאל מכנעאן בן ה23 שעדיין תקוע באשדוד
אם הם לא יתנו לו את הצ'אנס הם יצטערו על זה
אם הם לא יתנו לו את הצ'אנס הם יצטערו על זה
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
יותר דחוף להם להביא שני שחקני כנף וחלוץ מחליף מאשר ללכת על כנעאן. יצחקי סתום מדי כדי להבין את זה.