מבחינת מחוייבות בכללי אין לי תלונות עליו. הוא לוחץ בטירוף כל משחק ועובד מאוד קשה הגנתית. מה שכן זה שאני לא זוכר עדיין מתי הוא הגיע לפלייאוף. כמעט כל שנה הוא חווה ירידה מטורפת ביכולת בזמן הפלייאוף מבחינת תפוקה התקפית
התקפית הוא יכול לשגע, הוא לא מסוגל לרוץ למהלך טוב בלי לנסות לעבור אפילו את עצמו זה נהיה כבר ברמת הבלתי נסבל.
הוא גם בקושי בועט לעומת פעם, הרבה החלטות לא חכמות במשחק ההתקפי שלו.
שנה הבאה נצטרך מלחמה על העמדה שלו אם נרצה להצליח ונראה שציבוטה זה לא הבן אדם שיגרום לו להתקדם.
amitoima כתב: 03 מאי 2022, 11:58
התקפית הוא יכול לשגע, הוא לא מסוגל לרוץ למהלך טוב בלי לנסות לעבור אפילו את עצמו זה נהיה כבר ברמת הבלתי נסבל.
הוא גם בקושי בועט לעומת פעם, הרבה החלטות לא חכמות במשחק ההתקפי שלו.
שנה הבאה נצטרך מלחמה על העמדה שלו אם נרצה להצליח ונראה שציבוטה זה לא הבן אדם שיגרום לו להתקדם.
לא בטוח שהוא פה שנה הבאה. הוא סוגר עונה שלישית במועדון והחוזה שלו עד 2024 והוא בן 26. אם הוא רוצה לצאת לאירופה אז עכשיו זה הזמן שלו
בירקי כתב: 07 מאי 2022, 23:38
מקצועית, כולפ נראים רע, אז בסדר. אבל חלאס עם הצהובים האלה. 12 צהובים שבטח 10 מהם על דיבורים ומחאות.
במשחק היום אני מצדיק אותו. הצהוב הראשון שהוא קיבל היה פשוט בושה. זה היה בקושי פאול שהוא בחיים לא צהוב פשוט פוקסמן שופט אפס שנכנע לצעקות של הקהל של ב״ש. אחרי זה הוא היה יכול לקבל צהוב שני ואני גם הייתי מתקשה להחזיק את עצמי עם איך שפוקסמן שפט את המשחק הזה
Shocking4U כתב: 11 מאי 2022, 19:06
אמר היום בראיון אצל קטן שהוא יעזוב רק להצעה ממועדון אירופאי ברמה יותר גבוהה ממכבי חיפה. מניח שזה אומר בלי קבוצות שקר בבלגיה וכו׳
הגיוני
הוא מרוויח 300k פה.. מה יתנו לו בבלגיה יותר?
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
אמר היום בראיון אצל קטן שהוא יעזוב רק להצעה ממועדון אירופאי ברמה יותר גבוהה ממכבי חיפה. מניח שזה אומר בלי קבוצות שקר בבלגיה וכו׳
הגיוני
הטריק זה לצאת בשכר דומה לבלגיה ואז לחזור אחרי שנה ולבקש שכר של 450 אלף
הגיוני
הטריק זה לצאת בשכר דומה לבלגיה ואז לחזור אחרי שנה ולבקש שכר של 450 אלף
חחח ענק
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים