Judokan כתב: ↑12 ינואר 2023, 20:49
KevinDurant כתב: ↑12 ינואר 2023, 17:46
אני נשאר עם זרגרי ולא משלם 2.5 מיליון יורו על קארצב.
בובל בינוני שנופח בתקשורת, לא יודע מה ראיתם ממנו, לא סתם האוהדים של נתניה מקללים אותו כל משחק והם נראים כמו שהם נראים.
וזו בדיוק הגישה של שחר שתביא אותנו בעוד שנתיים-שלוש חזרה לתהומות הנשייה של עשר השנים הגרועות.
במקום רכש מוביל, להביא את הרכש הבינוני עד גרוע שנכנס במסגרות תקציבי ההעברה השרירותיות לחלוטין של שחר.
אבל רגע, אביאל זרגרי שווה 1.8 מיליון ש"ח? שחקן ספסל מחוץ לסגל של בית"ר? על זה כן אפשר להוציא את הכסף?
האוהדים של נתניה יכולים לקלל את מי שבא להם, מעניינים את התחת. קארצב שחקן מצוין שיפרח פה. בגיל 22 נהיה באנקר כקשר אחורי בנבחרת, חצי עונה גרועה שבה כל הקבוצה שלו מפורקת לא משנה את זה.
מזלנו שעלי מוחמד התקזז בזמנו על החוב של שועה. אחרת גם עליו היית מסביר שהוא לא שווה 1.4 מיליון יורו ושהוא בובל בינוני שאוהדי בית"ר קיללו ושהם נראים כמו שהם נראים
קארצב שברמה של הקשר החמישי שלנו בסגל זה הרכש המוביל. גם דור אלו וזריהן ואוחנה וקלטינס היו רכש מוביל מאוד לב''ש
קארצב שחקן שנתן חצי עונה טובה בקבוצה שרצה טוב שרז שלמה נראה שם כמו מלדיני וכארם ג'אבר כמו קאפו
עם ה4 הופעות שלו בנבחרת זה הבאנקר הגדול שלה.
נטע, פאני, מוחמד וג'אבר שחקנים יותר טובים ממנו ולהביא שחקן ב2.5 מיליון יורו שיהיה פחות טוב מארבעתם זה לא פחות מהזוי.
על שחקן כמו גלוך הייתי משלם גם 4 מיליון יורו.
אגב, לדעתי גם כנעאן שחקן יותר מוכשר ועם פוטנציאל גבוה משל קארצב וגם הוא לא שווה את ה3-4 מיליון יורו שג'קי דורש.
אם סגל לא יממש את קארצב וג'קי לא יממש את כנעאן אם יישארו עם הזין ביד בדיוק כמו שזרגרי שהיה עליו 1.5 מיליון יורו על השולחן נמכר בסוף בחינם ואילון אלמוג שהיה עליו הצעה בזמנו מבית''ר היו לא שווה כלום וכמו כל הטאלנטים הגדולים שלא מימשו את עצמם
dyarok כתב: ↑12 ינואר 2023, 21:00
דוראנט אתה מפספס את העיקר בזה שאתה מתעסק באיזה סכום העסקה שווה או לא שווה.
אנחנו עם קישור מדולל כשהשחקן הטוב ביותר עוזב.
ועכשיו אתה במאבק צמוד בצמרת וצריך להחליט מה עושים כדי לשמור על התואר ולבנות את העונות הבאות.
כל עוד יש מגבלת זרים- ויש עדיין- המצב הוא שמספר הישראליים ששווים משהו הוא זעום והמחיר שלהם בשמיים.
זה השוק ובקיץ הוא לא יהיה שונה מהותית- לא יצמח פה קשר אחורי בכמה חודשים ואם יש איזה קשר יהודי בעולם אז מן הסתם כבר היה כולה השם שלו.
אז עכשיו זה משחק של קח (ואפשר עם קצת טרייד ויצירתיות לסגור כסקה) או תשאר עם הבובל ביד ותקווה שג'אבר יחזור לשחק כדורגל מתישהו (אפילו שהוא לא בתפקיד של נטע).
אני מבין יפה מאוד את הדרישות ואת הרצונות וזה עדיין לא אומר שצריך לשלם על קארצב 2.5 מיליון יורו כי זה מה שסגל החליט
אמרתי כבר כמה פעמים, אם אפשר להביא לעסקה בסכום שהוא לדעתי גם ככה גבוה ומעבר של 1.2-1.3 מיליון יורו בתוספת של איזה מאור לוי, ארד, בן שהר כאלה אני בעד.
2.5 מיליון יורו אף אחד לא ישלם, לא יענקלה, לא מיטש ולא אלונה. להוציא את יענקלה פה כהזוי כי הוא לא מוכן לשלם על קארצב 2.5 מיליון יורו ששבוע לפני באים אליו עם הצעה של חצי מיליון יורו על חזיזה זה בדיחה.
אני יוצא פה כאיזה אוהד גדול של יענקלה אבל זה ממש לא המצב