ג'וש שסיכם לשנתיים ויחתום.
סייף ורוקאביצה חזק על הכוונת.
מנהל: Shocking4U
ג'וש שסיכם לשנתיים ויחתום.
הייתי משחרר את רודריגז, ובהנחה ומוחמד מקבל תושב ארעי מביא גם בלם זר וגם כמובן מגן שמאלי זר .Apoc כתב: 07 יוני 2022, 08:42 סיכום חדשות הבוקר;
ג'וש כהן יחתום היום לשנתיים
סייף ורוקאביצה בהמתנה להחלטה סופית
פלאניץ' צפוי להאריך חוזה עד 2025
רודריגז לא צפוי להישאר
התלבטות בין בלם זר למגן שמאלי זר
הסכמנו שאנחנו מתעלמים מההודעות של זה מזה.חזיזוש כתב: 07 יוני 2022, 01:17חלאס עם הרגשי נחיתות חביבי, די. הבנו שאתה מאוד רוצה שנהיה הם, די.יום-טוב שוקרון כתב: 07 יוני 2022, 00:39 רובנו כאן כבר למודי ניסיון ואכזבות.
פשוט לא מאמין שיענקלה יביא לפה חלוץ מעל הליגה, כזה כמו יובנוביץ למשל...
סלח לי זה לא אישי נגדך. קשה לי לראות אוהדים שעדיין מקטינים אותנו ליד מכבי תא בכל הזדמנות אפילו שזה כבר רחוק מהמציאות. אניוויי, צודק וסליחה.יום-טוב שוקרון כתב: 07 יוני 2022, 12:14הסכמנו שאנחנו מתעלמים מההודעות של זה מזה.חזיזוש כתב: 07 יוני 2022, 01:17חלאס עם הרגשי נחיתות חביבי, די. הבנו שאתה מאוד רוצה שנהיה הם, די.יום-טוב שוקרון כתב: 07 יוני 2022, 00:39 רובנו כאן כבר למודי ניסיון ואכזבות.
פשוט לא מאמין שיענקלה יביא לפה חלוץ מעל הליגה, כזה כמו יובנוביץ למשל...
שחרר כבר, מה נדבקת אליי כמו עלוקה???
את כל המליון וחצי?Nirgreen כתב: 06 יוני 2022, 21:29 הכוונה זה לרכז את כל שווי הרכש על החלוץ.
בגלל זה המגן הימני בא בהעברה חופשית
אני נוטה להאמין שהם רוצים להביא חלוץ אימנתי לאירופה ולליגה
יש כאן עוד כמה משתמשים שמתבטאים בצורה דומה אליי, ומשום מה אתה מעיר רק לי.חזיזוש כתב: 07 יוני 2022, 12:19סלח לי זה לא אישי נגדך. קשה לי לראות אוהדים שעדיין מקטינים אותנו ליד מכבי תא בכל הזדמנות אפילו שזה כבר רחוק מהמציאות. אניוויי, צודק וסליחה.יום-טוב שוקרון כתב: 07 יוני 2022, 12:14הסכמנו שאנחנו מתעלמים מההודעות של זה מזה.
שחרר כבר, מה נדבקת אליי כמו עלוקה???
חחחחחחחרונן22 כתב: 07 יוני 2022, 12:29 אה קלטתי מי זה חזיזוזש. עידו13
גם אם שבי זרעיה ישחק בהפועל תל אביב, הוא יגיד שהוא שחקן מצוין
תסמונות אורי אוזןרונן22 כתב: 07 יוני 2022, 12:34 יש לך קטע עם מחלקת הנוער שלהם, אתה אוהב לנפח כל שחקן שגדל בהפועל תל אביב. דוידה לא שווה אגורה, אליאס לא שחקן למכבי חיפה
תביא החתמה נירגריןNirgreen כתב: 07 יוני 2022, 12:44 פתאום כל העולם מעוניין בשחקנים שלנו.
זה מאוד שמעניין שאין התעניינות מהצד השני
אכן נתפסתי עליהם, אני אוהד כדורגל חובבן אז יש סיכוי סביר שאני טועהרונן22 כתב: 07 יוני 2022, 12:34 יש לך קטע עם מחלקת הנוער שלהם, אתה אוהב לנפח כל שחקן שגדל בהפועל תל אביב. דוידה לא שווה אגורה, אליאס לא שחקן למכבי חיפה
כן תיארתי לעצמי שאתה מושפע מחברים שלך. אליאס בן 23, מה זה עוד 4 שנים? הוא לא איזה שחקן צעיר עם פוטנציאל. שחקן אפור, בינוני וגם לא חכם בלשון המעטה.חזיזוש כתב: 07 יוני 2022, 12:47אכן נתפסתי עליהם, אני אוהד כדורגל חובבן אז יש סיכוי סביר שאני טועהרונן22 כתב: 07 יוני 2022, 12:34 יש לך קטע עם מחלקת הנוער שלהם, אתה אוהב לנפח כל שחקן שגדל בהפועל תל אביב. דוידה לא שווה אגורה, אליאס לא שחקן למכבי חיפה
אליאס שחקן ענק בעיני ולדעתי תוך גג 4 שנים השלושה שציינתי באנקר בהרכב של הנבחרת.
*לגבי עומר סניור לא ראיתי אותו משחק יותר מדי, אבל חבר שלי אימן אותו שנתיים בנערים וטוען שמדובר בפוטנציאל הכי גדול בארץ, בפער גם מגלוך. אבל את זה לוקח בעירבון מוגבל.
מושפע מחברים שלי רק בעניין עומר סניור. לגבי אליאס ודוידה אני פשוט באמת חושב שיש להם פוטנציאל ענק. בדגש על דוידהרונן22 כתב: 07 יוני 2022, 12:51כן תיארתי לעצמי שאתה מושפע מחברים שלך. אליאס בן 23, מה זה עוד 4 שנים? הוא לא איזה שחקן צעיר עם פוטנציאל. שחקן אפור, בינוני וגם לא חכם בלשון המעטה.חזיזוש כתב: 07 יוני 2022, 12:47אכן נתפסתי עליהם, אני אוהד כדורגל חובבן אז יש סיכוי סביר שאני טועהרונן22 כתב: 07 יוני 2022, 12:34 יש לך קטע עם מחלקת הנוער שלהם, אתה אוהב לנפח כל שחקן שגדל בהפועל תל אביב. דוידה לא שווה אגורה, אליאס לא שחקן למכבי חיפה
אליאס שחקן ענק בעיני ולדעתי תוך גג 4 שנים השלושה שציינתי באנקר בהרכב של הנבחרת.
*לגבי עומר סניור לא ראיתי אותו משחק יותר מדי, אבל חבר שלי אימן אותו שנתיים בנערים וטוען שמדובר בפוטנציאל הכי גדול בארץ, בפער גם מגלוך. אבל את זה לוקח בעירבון מוגבל.
אני מכיר את כל הצעירים של הפועל תל אביב, כולל את שחקני הנוער שלהם מהעונה האחרונה. היחיד שבאמת מוכשר זה ליידנר.
עם זה כמובן מסכיםShocking4U כתב: 07 יוני 2022, 13:01 כל השחקנים שאתם מדברים עליהם (אביב אברהם ואליאס) לא יותר טובים מג׳אבר שהוא שלך