אלכס, מה עושים?
אני בטוח שאפשר למשוך לפה מליארדרים/אוליגרכים שירצו לרכוש את המועדון עם כל הקהל והאיצטדיון.
זה פוטנציאל אדיר.
מנהל: Shocking4U
אלכס, מה עושים?
מאז ומתמיד זה אלכס צדק
אתה אופטימי עם ה 5 שנים.Green991 כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:06 האוהדים צריכים להתעורר עכשיו ולא בעוד חמש שנים כשנהיה למטה בגללו ובגלל הבן שלו, הבעיה שהם מסנוורים משתי עונות של הפלסטרים בכר ואלברמן, אבל מה לעשות גם לפלסטר הכי טוב בסוף נגמר הדבק. בסוף החרא צף, ואתמול אחרי שנתיים של קצת הפסקה, החרא צף שוב רק הרבה יותר מסריח מפעמים קודמות.
הפך אותנו לשטיח של מכבי תא. זה כבר לא כי הם מתנהלים יותר טוב, זה פשוט הלך הרוח במועדון כבר. מגיעה מכבי תא? פותחים לה רגליים. הם הבוס, לא הוא.
ביתר ירושלים בצרות? נוותר לה על סכומי כסף ונביא שחקנים שלא שווים אגורה מהסגל שלהם במקום.
אוהדי מכבי תא מטומטמים. הם צריכים להתפלל שהוא ישאר במכבי חיפה. כל דקה שלו פה היא אסון למועדון, ושתי האליפויות האחרונות לא ישנו את זה.
Ganjot כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:12אתה אופטימי עם ה 5 שנים.Green991 כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:06 האוהדים צריכים להתעורר עכשיו ולא בעוד חמש שנים כשנהיה למטה בגללו ובגלל הבן שלו, הבעיה שהם מסנוורים משתי עונות של הפלסטרים בכר ואלברמן, אבל מה לעשות גם לפלסטר הכי טוב בסוף נגמר הדבק. בסוף החרא צף, ואתמול אחרי שנתיים של קצת הפסקה, החרא צף שוב רק הרבה יותר מסריח מפעמים קודמות.
הפך אותנו לשטיח של מכבי תא. זה כבר לא כי הם מתנהלים יותר טוב, זה פשוט הלך הרוח במועדון כבר. מגיעה מכבי תא? פותחים לה רגליים. הם הבוס, לא הוא.
ביתר ירושלים בצרות? נוותר לה על סכומי כסף ונביא שחקנים שלא שווים אגורה מהסגל שלהם במקום.
אוהדי מכבי תא מטומטמים. הם צריכים להתפלל שהוא ישאר במכבי חיפה. כל דקה שלו פה היא אסון למועדון, ושתי האליפויות האחרונות לא ישנו את זה.
יותר כמו שנה וחצי. בכר עוזב בקיץ, עונה הבאה אתה מקום 3-4.
אנחנו מיעוט, מי שפה מבין את זה, אבל בקרב הקהל הרחב אנחנו מיעוט כפויי טובה ולא אוהדים אמיתיים
אתה צודק בגדול לגבי שחר, אבל אל תגזים עם "שטיח של מכבי תא". רק העונה ניצחנו אותם בסמי כשהם באו והתבטלו מולנו מרוב פחד.Green991 כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:06 האוהדים צריכים להתעורר עכשיו ולא בעוד חמש שנים כשנהיה למטה בגללו ובגלל הבן שלו, הבעיה שהם מסנוורים משתי עונות של הפלסטרים בכר ואלברמן, אבל מה לעשות גם לפלסטר הכי טוב בסוף נגמר הדבק. בסוף החרא צף, ואתמול אחרי שנתיים של קצת הפסקה, החרא צף שוב רק הרבה יותר מסריח מפעמים קודמות.
אז כנראה שהרוב צריך לראות את הקבוצה קורסת למקומות חדשים בשביל להבין שהבעיה היא רק בו.Ganjot כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:12אתה אופטימי עם ה 5 שנים.Green991 כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:06 האוהדים צריכים להתעורר עכשיו ולא בעוד חמש שנים כשנהיה למטה בגללו ובגלל הבן שלו, הבעיה שהם מסנוורים משתי עונות של הפלסטרים בכר ואלברמן, אבל מה לעשות גם לפלסטר הכי טוב בסוף נגמר הדבק. בסוף החרא צף, ואתמול אחרי שנתיים של קצת הפסקה, החרא צף שוב רק הרבה יותר מסריח מפעמים קודמות.
אנחנו מיעוט, מי שפה מבין את זה, אבל בקרב הקהל הרחב אנחנו מיעוט כפויי טובה ולא אוהדים אמיתיים
כל משחק שניצחנו אותם בשתי העונות האחרונות (בסך הכל שני משחקים) היה אחרי מאמץ אדיר. הם באים ושמים לך שלישיה באהלן אהלן כשהם ממש צריכים. מפנים להם את הדרך.hezildo כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:24אתה צודק בגדול לגבי שחר, אבל אל תגזים עם "שטיח של מכבי תא". רק העונה ניצחנו אותם בסמי כשהם באו והתבטלו מולנו מרוב פחד.Green991 כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:06 האוהדים צריכים להתעורר עכשיו ולא בעוד חמש שנים כשנהיה למטה בגללו ובגלל הבן שלו, הבעיה שהם מסנוורים משתי עונות של הפלסטרים בכר ואלברמן, אבל מה לעשות גם לפלסטר הכי טוב בסוף נגמר הדבק. בסוף החרא צף, ואתמול אחרי שנתיים של קצת הפסקה, החרא צף שוב רק הרבה יותר מסריח מפעמים קודמות.
בעונה שעברה עשינו עליהם מהפך אדיר ב- 3:2. זה לא שטיח.
אם הקהל לא עשה כלום שכל הליגה חירבנה עלינו שנים, אז אני הרמתי ידיים. נהנה מהעונות האלה וזהו.
חח די נו, לא צריך לשקר לעצמנו כדי להרגיש טוב.hezildo כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:24אתה צודק בגדול לגבי שחר, אבל אל תגזים עם "שטיח של מכבי תא". רק העונה ניצחנו אותם בסמי כשהם באו והתבטלו מולנו מרוב פחד.Green991 כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:06 האוהדים צריכים להתעורר עכשיו ולא בעוד חמש שנים כשנהיה למטה בגללו ובגלל הבן שלו, הבעיה שהם מסנוורים משתי עונות של הפלסטרים בכר ואלברמן, אבל מה לעשות גם לפלסטר הכי טוב בסוף נגמר הדבק. בסוף החרא צף, ואתמול אחרי שנתיים של קצת הפסקה, החרא צף שוב רק הרבה יותר מסריח מפעמים קודמות.
בולשיט. כשהם היו צריכים לנצח אותנו במשחקי עונה במאני טיים, זה לא קרה. להזכיר לך את התיקו 2-2 בבלומפילד שחזרנו מ- 2:0 ואת התיקו 1-1 עםGreen991 כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:28כל משחק שניצחנו אותם בשתי העונות האחרונות (בסך הכל שני משחקים) היה אחרי מאמץ אדיר. הם באים ושמים לך שלישיה באהלן אהלן כשהם ממש צריכים. מפנים להם את הדרך.hezildo כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:24אתה צודק בגדול לגבי שחר, אבל אל תגזים עם "שטיח של מכבי תא". רק העונה ניצחנו אותם בסמי כשהם באו והתבטלו מולנו מרוב פחד.Green991 כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:06 האוהדים צריכים להתעורר עכשיו ולא בעוד חמש שנים כשנהיה למטה בגללו ובגלל הבן שלו, הבעיה שהם מסנוורים משתי עונות של הפלסטרים בכר ואלברמן, אבל מה לעשות גם לפלסטר הכי טוב בסוף נגמר הדבק. בסוף החרא צף, ואתמול אחרי שנתיים של קצת הפסקה, החרא צף שוב רק הרבה יותר מסריח מפעמים קודמות.
אז כן, מכבי חיפה הנוכחית, גם כשהיא אלופה, היא שטיח של מכבי תא בעידן גולדהאר.
אלכס מקווה שאתה לא חושב שאני שתול שלהם למרות החילוקי דעות בינינוlemmacantor כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:36 גם אני חושד בו. הוא מעכיר פה בפורום את האווירה בכוונה. הוא טרול.
Shocking4U כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:37אלכס מקווה שאתה לא חושב שאני שתול שלהם למרות החילוקי דעות בינינוlemmacantor כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:36 גם אני חושד בו. הוא מעכיר פה בפורום את האווירה בכוונה. הוא טרול.
מזכיר לכם את הנושא הזה
אני אולי הרבה דברים אבל צהוב זה לא אחד מהם למזליhezildo כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:55Shocking4U כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:37אלכס מקווה שאתה לא חושב שאני שתול שלהם למרות החילוקי דעות בינינוlemmacantor כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:36 גם אני חושד בו. הוא מעכיר פה בפורום את האווירה בכוונה. הוא טרול.מזכיר לכם את הנושא הזה
https://www.mhforum.co.il/viewtopic.php?p=34613#p34613
ברור לך שזה בהומור, כן?Shocking4U כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:58אני אולי הרבה דברים אבל צהוב זה לא אחד מהם למזליhezildo כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:55Shocking4U כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:37
אלכס מקווה שאתה לא חושב שאני שתול שלהם למרות החילוקי דעות בינינומזכיר לכם את הנושא הזה
https://www.mhforum.co.il/viewtopic.php?p=34613#p34613
3 - 4 במקרה הטוב. פלייאוף עליון לא מגיע לנוGanjot כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:12אתה אופטימי עם ה 5 שנים.Green991 כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:06 האוהדים צריכים להתעורר עכשיו ולא בעוד חמש שנים כשנהיה למטה בגללו ובגלל הבן שלו, הבעיה שהם מסנוורים משתי עונות של הפלסטרים בכר ואלברמן, אבל מה לעשות גם לפלסטר הכי טוב בסוף נגמר הדבק. בסוף החרא צף, ואתמול אחרי שנתיים של קצת הפסקה, החרא צף שוב רק הרבה יותר מסריח מפעמים קודמות.
כנראה שהוא לא לומד מטעויות וצריך שעוד פעם נחזור לשנים רעות כדי שהוא שוב יתאפס. עוד פעם מביאים שחקנים חלשים כמו זרגרי כדי לעשות טובות לבית״ר, עוד פעם לא מתחרים על הישראלים הטובים ונשארים ״שפויים״ירוק זה אני כתב: ↑24 ינואר 2023, 09:42 שחר חייב להבין שאם הוא לא ישים את הסכומים עכשיו, הוא יצטרך לשים סכומים הרבה יותר גבהים בעתיד כדי שנחזור להיות מה שאנחנו עכשיו.
בכדורגל ההזדמנויות לא מגיעות בכל שנה, צריך לדעת לנצל את זה כשאפשר.
נשמה, הוא באיזשהו מקום צודק.hezildo כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:35בולשיט. כשהם היו צריכים לנצח אותנו במשחקי עונה במאני טיים, זה לא קרה. להזכיר לך את התיקו 2-2 בבלומפילד שחזרנו מ- 2:0 ואת התיקו 1-1 עם
הגול של שרי בחופשית דקה 90? שני משחקים שאם הם מנצחים האליפות שלהם. עאלק שמים לנו 3 כשהם צריכים.
יש מצב שאתה אוהד צהוב מסתנן @Liberman
ובגביע הבלחה חד פעמית בעונה הגרועה ביותר של המועדון מאז ימי הליגה הארציתDaniel123 כתב: ↑24 ינואר 2023, 12:17נשמה, הוא באיזשהו מקום צודק.hezildo כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:35בולשיט. כשהם היו צריכים לנצח אותנו במשחקי עונה במאני טיים, זה לא קרה. להזכיר לך את התיקו 2-2 בבלומפילד שחזרנו מ- 2:0 ואת התיקו 1-1 עם
הגול של שרי בחופשית דקה 90? שני משחקים שאם הם מנצחים האליפות שלהם. עאלק שמים לנו 3 כשהם צריכים.
ה 3:2 בעונה שעברה היה אחרי מאמץ אדיר, ה 2:0 העונה רק בדקות הסיום אחרי טעות של סאבוריט.
לא הצלחנו לנצח אותם בבלומפילד ואני מזכיר לך את השלישייה שהם שמו לנו במשחק האליפות בסמי שלי אישית יותר כאב מהמשחק אתמול וזו היתה וואחד השפלה.
אנחנו לא מצליחים לנצח אותם בכזאת עליונות כמו שהם עשו לנו אתמול.
זאת האמת.
הפעם האחרונה שהיינו כ"כ דומיננטיים נגדם והראנו עליונות מוחלטת בכל הפרמטרים זה לפני עידן מיץ', מאז שהגיע הכל התהפך.
אמת.MH13 TILL I DIE כתב: ↑24 ינואר 2023, 12:47ובגביע הבלחה חד פעמית בעונה הגרועה ביותר של המועדון מאז ימי הליגה הארציתDaniel123 כתב: ↑24 ינואר 2023, 12:17נשמה, הוא באיזשהו מקום צודק.hezildo כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:35
בולשיט. כשהם היו צריכים לנצח אותנו במשחקי עונה במאני טיים, זה לא קרה. להזכיר לך את התיקו 2-2 בבלומפילד שחזרנו מ- 2:0 ואת התיקו 1-1 עם
ה 3:2 בעונה שעברה היה אחרי מאמץ אדיר, ה 2:0 העונה רק בדקות הסיום אחרי טעות של סאבוריט.
לא הצלחנו לנצח אותם בבלומפילד ואני מזכיר לך את השלישייה שהם שמו לנו במשחק האליפות בסמי שלי אישית יותר כאב מהמשחק אתמול וזו היתה וואחד השפלה.
אנחנו לא מצליחים לנצח אותם בכזאת עליונות כמו שהם עשו לנו אתמול.
זאת האמת.
הפעם האחרונה שהיינו כ"כ דומיננטיים נגדם והראנו עליונות מוחלטת בכל הפרמטרים זה לפני עידן מיץ', מאז שהגיע הכל התהפך.
וגם זה בזכות "חוק הליגה והגביע"
אין לו באמת עקרונות. הוא מסוגל לפזר גם כספים בפאניקה, בעת כישלון או עבור פיני זהבי. ואז הוא יגיד נו תראו אני משקיע.
עקרון העסקנות קוראים לזהlemmacantor כתב: ↑24 ינואר 2023, 13:36אין לו באמת עקרונות. הוא מסוגל לפזר גם כספים בפאניקה, בעת כישלון או עבור פיני זהבי. ואז הוא יגיד נו תראו אני משקיע.
בארץ בוכים על עסקנות אבל סוגדים לשחר. אוקסימורון.SaTla כתב: ↑24 ינואר 2023, 13:36עקרון העסקנות קוראים לזהlemmacantor כתב: ↑24 ינואר 2023, 13:36אין לו באמת עקרונות. הוא מסוגל לפזר גם כספים בפאניקה, בעת כישלון או עבור פיני זהבי. ואז הוא יגיד נו תראו אני משקיע.