להתעשת (דיבורים ומחשבות אחרי ההפסד בבלומפילד)

סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Re: להתעשת (דיבורים ומחשבות אחרי ההפסד בבלומפילד)

שליחה על ידי Shocking4U »

פעם אורי אורבך כתב מאמר על הטובים לתקשורת. בכר היום כתב מאמר חדש: הטובים והזולים למכבי חיפה
onn
שחקן החודש

שליחה על ידי onn »

נושא טוב
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

האש מופנית פה להנהלה על היעדר רכש ובצדק, אבל לדעתי אנחנו עושים הנחה לשחקנים ולבכר. אי אפשר לקחת אליפות בינואר עם גישה של "יהיה בסדר".
בגלל זה הניצחון שלהם היה מכתוב כי אי אפשר שהכל יילך חלק בגישה הזאת. גם הסגל הנוכחי, שכמובן חייב חיזוק צריך וחייב כל משחק לדעת לספק את ה20 דקות של בליץ וטירוף.
אני חושב שגם בהיעדר עומק יש לנו איכות היסטורית כמעט בכל הרכב שאנחנו משחקים, ולא מצליחים להביא את זה השנה בליגה. וזה נטו על בכר והשחקנים
מקווה ומאמין שהכאפה הזו תעיר אותם
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

The real Tsepo כתב: 24 ינואר 2023, 09:19 האש מופנית פה להנהלה על היעדר רכש ובצדק, אבל לדעתי אנחנו עושים הנחה לשחקנים ולבכר. אי אפשר לקחת אליפות בינואר עם גישה של "יהיה בסדר".
בגלל זה הניצחון שלהם היה מכתוב כי אי אפשר שהכל יילך חלק בגישה הזאת. גם הסגל הנוכחי, שכמובן חייב חיזוק צריך וחייב כל משחק לדעת לספק את ה20 דקות של בליץ וטירוף.
אני חושב שגם בהיעדר עומק יש לנו איכות היסטורית כמעט בכל הרכב שאנחנו משחקים, ולא מצליחים להביא את זה השנה בליגה. וזה נטו על בכר והשחקנים
מקווה ומאמין שהכאפה הזו תעיר אותם
זה נכון. אבל יש תחושה של שובע אצל השחקנים. כשזה חלק ניכר הבעיה קשה לצפות ממאמן שיפתור אותה לבד. צריכים להגיע לכאן שחקנים משמעותיים ורעבים שירעננו את הסגל. חוץ מזה - צריך להילחם כל הזמן על הישראלים הכי טובים בשוק מתוך הסתכלות קדימה. עם זרים לבד קשה להצליח.
Kozmo
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי Kozmo »

יופי של נושא אפוק.
הגזמת לדעתי עם הנס, לא קרה פה שום נס, באוברול אנחנו עם קבוצה טובה יותר ממכבי ת"א חד משמעית, אומר זאת גם ואפילו ביום כזה. אבל כן, יש פחות עומק ולכן כל פציעה או חוסר נהפכת למשמעותית.

ההפסד מאוד מזכיר את ה4-1 להפועל ת"א בבלומפילד בעונת הקיזוז השנייה וגם את ה3-0 לנתניה בפלייאוף עונה שעברה, מהמשחקים שפשוט באנו להתבטל ולא לנסות לשחק אפילו בכאילו. הנסיבות והסיטואציות מסביב בשני המקרים היו שונים כמובן, אבל המשותף הוא שהרצפה שלנו מאוד נמוכה וכשאנחנו ביום רע אז אנחנו פשוט מתבטלים ומושפלים ללא קרב, יכלנו לראות את זה גם נגד הפועל ים בטדי העונה אגב.

עוד משהו, בקבוצות של בכר באופן מסורתי התקופה הזו בשנה היא התקופה הפחות טובה שבה משחקים לא טוב ומאבדים נקודות. בדרך כלל הקבוצות (אנחנו וב"ש) ידענו להרים את היכולת והכושר במאני טיים.
לפני שתי עונות מכבי ת"א סגרו פער של 8-9 נק ועקפו אותנו בטבלה, גם עונה שעברה הם התקרבו אחרי שסגרו פער יחסית דומה וב"ש נצמדו אלינו גם כן אחרי שזה היה נראה כבר סגור בטרנר אחרי ה2-1 עליהם.
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

אחרי ינואר-פברואר אף אחד לא באמת נצמד אלינו בעונה שעברה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Kozmo כתב: 24 ינואר 2023, 10:43 יופי של נושא אפוק.
הגזמת לדעתי עם הנס, לא קרה פה שום נס, באוברול אנחנו עם קבוצה טובה יותר ממכבי ת"א חד משמעית, אומר זאת גם ואפילו ביום כזה. אבל כן, יש פחות עומק ולכן כל פציעה או חוסר נהפכת למשמעותית.

ההפסד מאוד מזכיר את ה4-1 להפועל ת"א בבלומפילד בעונת הקיזוז השנייה וגם את ה3-0 לנתניה בפלייאוף עונה שעברה, מהמשחקים שפשוט באנו להתבטל ולא לנסות לשחק אפילו בכאילו. הנסיבות והסיטואציות מסביב בשני המקרים היו שונים כמובן, אבל המשותף הוא שהרצפה שלנו מאוד נמוכה וכשאנחנו ביום רע אז אנחנו פשוט מתבטלים ומושפלים ללא קרב, יכלנו לראות את זה גם נגד הפועל ים בטדי העונה אגב.

עוד משהו, בקבוצות של בכר באופן מסורתי התקופה הזו בשנה היא התקופה הפחות טובה שבה משחקים לא טוב ומאבדים נקודות. בדרך כלל הקבוצות (אנחנו וב"ש) ידענו להרים את היכולת והכושר במאני טיים.
לפני שתי עונות מכבי ת"א סגרו פער של 8-9 נק ועקפו אותנו בטבלה, גם עונה שעברה הם התקרבו אחרי שסגרו פער יחסית דומה וב"ש נצמדו אלינו גם כן אחרי שזה היה נראה כבר סגור בטרנר אחרי ה2-1 עליהם.
אני תמיד אומר שלמכבי חיפה יש רצפה מאוד נמוכה. הצהבת גם כשהם גרועים לא תראה אותם מפסידים 3-0 ככה. לא תראה אותם פתאום מפסידים לריינה כשהם לא משחקים בכלל כדורגל או מובסים 3-0 על ידי הפועל ירושלים. זה דברים שקורים רק לנו.
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
שחקן העונה

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

לא לשכוח שהפצועים הולכים לחזור לפלייאוף אם (וקשה לי להאמין ש)הצוות המקצועי יעשה את עבודתו כמו שצריך
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

MH13 TILL I DIE כתב: 24 ינואר 2023, 10:56

לא לשכוח שהפצועים הולכים לחזור לפלייאוף אם (וקשה לי להאמין ש)הצוות המקצועי יעשה את עבודתו כמו שצריך
חזיזה כבר חזר והנה נפצע שוב. אז מציע לא לבנות על זה.
Green991
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Green991 »

אין מה להתעשת, הפער יסגר בסוף זה רק עניין של זמן.

הסגל הזה בבעיה, הוא קצר מדי בעיקר בקישור.
המאמן מתחנן לרכש, הבעלים לא רוצה להביא אלה אם כן זה בחינם או בזול (בעונת שיא של הכנסות!), יותר מדי פצועים בעמדות קריטיות עם צוות רפואי מזעזע וחסר מושג. זה בלתי אפשרי להתנהל ככה.

אתמול זה לא היה רק סתם יום רע כמו שהיה במשחקים ההם מול קרית גת והפועל שקיבלנו בראש ובסוף כן הצלחנו לקחת אליפות, זה יום שבו לאף אחד במכבי חיפה לא היה אכפת מהמשחק, מהבעלים עד לשחקן. ושוב, כמה לא מפתיע, זה קורה מול מכבי תל אביב של זהבי, שלא יתן להם לפספס הפעם כמו בשתי העונות הקודמות, הוא יבוא ויקח את זה בכוח ביכולת הנוכחית שלו, הוא בדרך לעוד מלכות שערים קלה מול קבוצות ליגה לאומית כמו שאמרת. רק פציעה משום מקום תעצור אותו.

העונה הזאת הלכה לאיבוד ברגע שיעקב שחר קיים את המילה שנתן לקפטן שלו ושיחרר אותו באמצע העונה.

ושוב, הפער לא משנה. זה יסגר בסופו של דבר, בין אם עוד שבועיים שלושה או בתחילת הפלייאוף זה לא משנה. זה לא תלוי בנו בשום צורה ביכולת הנוכחית, אנחנו בעיצומו של משבר שלא היה פה מאז תקופת רוטן אם עדיין לא הבנתם, זה נהיה גרוע ממשחק למשחק, מול ריינה עולים עם קשר אחד בסגל ככה שזה יכול להפוך לכדור שלג בקלות.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

ייסגר רק אם אנחנו נפסיד נקודות לקבוצות ברמת הליגה לאומית כמו כל הקבוצות בליגה הזאת חוץ ממכבי ת"א, ב"ש ובית"ר.
אופטימיות במכבי חיפה
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

נשארו עוד 7 משחקי ליגה עד הפלייאוף.
אני כבר סימנתי את המשחק באשדוד שזה מבחינתי 1 באנקר והמשחק בסמי נגד בית"ר שאני מאמין שבית"ר יוציאו תיקו.
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

Apoc כתב: 24 ינואר 2023, 13:13 ייסגר רק אם אנחנו נפסיד נקודות לקבוצות ברמת הליגה לאומית כמו כל הקבוצות בליגה הזאת חוץ ממכבי ת"א, ב"ש ובית"ר.
אבל מול הקבוצות האלה יש עוד 7 משחקים= ים נקודות.
תוסיף דרבי ועוד משחק שניים בדרך ויש לך מאגר עצום של נקודות לאבד.
אי אפשר להגיד הכל טוב, האחרים יאבדו נקודות.

בקצב הזה נגיע לפלייאוף עם פער מזערי (אם בכלל) ואז כשנרצה- לא בטוח נוכל.
קשה לבנות על חזרה לכשירות מלאה של כל הפצועים והבור בקישור לא קשור למצבת הפצועים.
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

תחושתי היא שיותר הפסדנו מאשר הם ניצחו

זה יותר אנחנו לא הופענו ונתנו להם מתנה
ובכמה מקומות קראתי על מכירה (כדי לא לגמור תליגה בינואר).

הרי שוב לא עלינו מולם כדי לנצח, ובכר אפילו לא ניסה לשנות כדי לגרום לדברים להשתנות באותו משחק. אלא יותר שינוי של שחקן בשחקן. אי אפשר להתקדם ככה
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
שחקן העונה

RakMaccabi31 כתב: 24 ינואר 2023, 13:27 תחושתי היא שיותר הפסדנו מאשר הם ניצחו

זה יותר אנחנו לא הופענו ונתנו להם מתנה
ובכמה מקומות קראתי על מכירה (כדי לא לגמור תליגה בינואר).

הרי שוב לא עלינו מולם כדי לנצח, ובכר אפילו לא ניסה לשנות כדי לגרום לדברים להשתנות באותו משחק. אלא יותר שינוי של שחקן בשחקן. אי אפשר להתקדם ככה
יענקל'ה לא רוצה לאבד אליפות עוד פעם, השנתיים האחרונות הספיקו לו
#רק_מכבי
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

לא יודע קשה לי להתעשת אחרי שאני מקבל 3 מהזונות האלה במשחק בו התבטלנו לחלוטין. אפשר להפסיד וזה בסדר אבל יש דרך והדרך שבה הפסדנו אתמול ממש לא מקובלת עליי.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
שחקן העונה

Liberman כתב: 24 ינואר 2023, 14:01 לא יודע קשה לי להתעשת אחרי שאני מקבל 3 מהזונות האלה במשחק בו התבטלנו לחלוטין. אפשר להפסיד וזה בסדר אבל יש דרך והדרך שבה הפסדנו אתמול ממש לא מקובלת עליי.
צריך לעשות את ההפרדה בין הביזיון של אתמול למצב חוץ ממנו. צריך לראות מה לוקחים מאתמול. מסכים שדבר כזה לא יכול לקרות אבל עדיין זה לא הקטסטרופה שמנסים לצייר בהתחשב במצב הכולל
#רק_מכבי
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

Liberman כתב: 24 ינואר 2023, 14:01 לא יודע קשה לי להתעשת אחרי שאני מקבל 3 מהזונות האלה במשחק בו התבטלנו לחלוטין. אפשר להפסיד וזה בסדר אבל יש דרך והדרך שבה הפסדנו אתמול ממש לא מקובלת עליי.
וואלה חשבתי על זה מהכיוון הזה. והדרך שהפסדנו מראה לי דווקא שעדיף להפסיד ככה ולחיות באשליה מסוימת. מאשר באמת להלחם ולהפסיד לקבוצה טובה יותר

שיחנקו עם הניצחון הזה בגרון, הוא לא מעיד על פערי הרמות

לא חושב שהיינו מפסידים אם בכר לא היה מהמר ככה בקלפים
תמונה
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

MH13 TILL I DIE כתב: 24 ינואר 2023, 14:06
צריך לעשות את ההפרדה בין הביזיון של אתמול למצב חוץ ממנו. צריך לראות מה לוקחים מאתמול. מסכים שדבר כזה לא יכול לקרות אבל עדיין זה לא הקטסטרופה שמנסים לצייר בהתחשב במצב הכולל
בשבילי זו קטסטרופה. נכון אנחנו מקום 1 עם הפרש נאה והייתי חותם עליו מראש עם עונה כזו בליגת אלופות, אבל אי אפשר לחרבן לי על הראש במשחק מולם. שוב, אין לי בעיה להפסיד, יש לי בעיה
עם גישה, חוסר חשק, רצון, נחישות.

בחיאת אחי אני עם 3 פריצות דיסק בגב ואני משחק כדורגל 3 פעמים בשבוע. בוא תראה שלא משנה מול איזו קבוצה אני משחק אני עולה לרצוח ולקחת ברכיים.
לא מקבל הפסד כמו אתמול.
תוסיף לתענוג הזה שכבר חודש נראים זין בתחת.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
שחקן העונה

Liberman כתב: 24 ינואר 2023, 14:09
MH13 TILL I DIE כתב: 24 ינואר 2023, 14:06
בשבילי זו קטסטרופה. נכון אנחנו מקום 1 עם הפרש נאה והייתי חותם עליו מראש עם עונה כזו בליגת אלופות, אבל אי אפשר לחרבן לי על הראש במשחק מולם. שוב, אין לי בעיה להפסיד, יש לי בעיה
עם גישה, חוסר חשק, רצון, נחישות.

בחיאת אחי אני עם 3 פריצות דיסק בגב ואני משחק כדורגל 3 פעמים בשבוע. בוא תראה שלא משנה מול איזו קבוצה אני משחק אני עולה לרצוח ולקחת ברכיים.
לא מקבל הפסד כמו אתמול.
תוסיף לתענוג הזה שכבר חודש נראים זין בתחת.
בסופו של דבר אם ישכילו להתאושש מזה ולקחת דאבל או אפילו רק צלחת כולנו נשמח פה בקיץ וזה לא יהיה שום כוכבית ושום סולמית על אליפות אם וכאשר תהיה... מעדיף לקבל מהם 3 - 0 במצב כזה מאשר עוד 1 - 0 או 2 - 0 סתמי כשהם בדרך לאליפות ואנחנו בעיצומו של מאבק על המקום החמישי
#רק_מכבי
יענק'לך!
Green991
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Green991 »

Apoc כתב: 24 ינואר 2023, 13:13 ייסגר רק אם אנחנו נפסיד נקודות לקבוצות ברמת הליגה לאומית כמו כל הקבוצות בליגה הזאת חוץ ממכבי ת"א, ב"ש ובית"ר.
זה משהו שביכולת הנוכחית יכול לקרות.
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

מה הסיפור בדיוק שהכניסו את המתיחה של אוסקר לתקציר ונתנו ארבעים הילוכים חוזרים לזה
אני משחק כדורגל בשכונה כל שבוע קופץ לי השריר בסוף..
תמונה
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

מה הקטע של הדיבורים על מכירה, מה אתם רציניים ?
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

DelPiero כתב: 24 ינואר 2023, 18:20 מה הקטע של הדיבורים על מכירה, מה אתם רציניים ?
למה אתה מצפה ממי שהימר על 6-2 לנו לפני המשחק?
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

Judokan כתב: 24 ינואר 2023, 23:27
DelPiero כתב: 24 ינואר 2023, 18:20 מה הקטע של הדיבורים על מכירה, מה אתם רציניים ?
טרול גדול
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

זה כי לא עלינו כמו אינטר
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Shocking4U כתב: 24 ינואר 2023, 23:52
זה כי לא עלינו כמו אינטר
חכה לדוח של האנליסטים עם פליי ביי פליי של כל המהלכים המצוינים של שון אתמול ץ
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

אני כבר חודש אומר שבסוף התוצאות יתיישרו עם היכולת או היכולת עם התוצאות ונראה שהתוצאות התיישרו עם היכולת. מאז הפגרה מכבי חיפה לא משחקת כדורגל ולמען האמת אפשר להגיד ברוב המשחקים העונה בליגה היא לא משחקת כדורגל. אני יכול לספור על יד אחת את כמות המשחקים הטובים שלנו השנה בליגת העל. אנשים לא מבינים שלמרות שהיה פגרה העייפות והשובע אחרי פיק מטורף של ליגת אלופות ועונה שהתחילה כל כך מוקדם ועוד אחרי 2 אליפויות הם קשים מאוד.

לא ריעננו את הקבוצה הקיץ כמעט ב2 חוליות מרכזיות שזה הקישור וההתקפה. בהתקפה קיבלנו את פיירו ובקישור לא קיבלנו כלום. כל הרכש הלך לעמדות המגנים והבלמים ומשם באמת בא השדרוג כשהשחקנים האלה היו כשירים.

במקום ששחקנים כמו עלי מוחמד שאנחנו יודעים שהוא לא יציב ונוטה לירידות יקבל תחרות אז הוא עכשיו הופך להיות באנקר בהרכב. אבו פאני שכבר תקופה משחק בלי חשק חייב לשחק כל משחק כי אין אף שחקן אחר בעמדה שלו. אין תחרות או רוטציה לשרי שמרגיש ובצדק שהוא יכול לזרוק זין ולאבד אלף כדורים במשחק ועדיין לפתוח במשחק הבא כי אין מי שיחליף אותו. הקבוצה צריכה באופן בהול דם חדש ורעיונות ואופציות חדשות כדי להפסיק את הסטטוס קוו. בלי זה אני מתקשה לראות אותנו לוקחים עוד אליפות.
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

חי חי חה חה
בטוח שעוד נפרק אותם העונה
תמונה
שלח תגובה