מסכים שהעסקה היא זרגרי היא ווין-ווין. אני חושב שטוב שעשו אותה, גם אם הסיכויים שנוציא ממנה משהו הוא קטן מאד. אני רק חושב שהוא צריך לצאת בהשאלה ולא להילקח בחשבון כשחקן לגיטימי לרוטציה בחצי העונה הקרובה (ובטח ובטח שלרכישה שלו לא אמור להיות פקטור על הצורך שלנו בקשר נוסף לרוטציה שמלווה אותנו עוד מהקיץ).The real Tsepo כתב: ↑26 ינואר 2023, 20:32לגבי ג'וש אני מסכים, היה אפשר להחתים איזה שוער גנרי לחצי שנה. זרגרי כעסקה כוללת זה בעיניי ווין ווין סיטואיישן כי זה הייתה עסקה של החזר חוב (שכנראה לא היינו רואים ממנו כסף) ולא החתמה אקטיבית ויש לזה משקל כשבוחנים עסקה. מבחינתי זה שועה על מוחמד+זרגריברק.י כתב: ↑26 ינואר 2023, 20:21זה לאו דווקא ההשקעה הכלכלית, כמו התחטשה שההשקעה לא תואמת את הצרכים של המועדון.The real Tsepo כתב: ↑26 ינואר 2023, 19:56 התחושה היא שההנהלה קמצנית ולא מוכנה להשקיע במקומות שצריך, אני חלק מהתחושה הזאת ובעצבים האלה. אבל אם שניה פורטים את האופציות בחלון הזה:
קארצב ב 2-2.5 מיליון- לא הייתי מביא
כנעאן ב3 מיליון (לפי הפירסומים)- לא מביא
סבע במשכורת של בכירי המשתכרים וגם זה אם יתחשק לו להיות פה- אולי, נוטה ללא
חוץ מזה מי יש? מה האופציות? איזה מהלכים הייתם עושים? כולם צועקים פה מחליף לשרי ועוד קשר.. איזה יש בשוק שהם לא בינוניים? באמת שאין הרבה ואולי צריך גם לצנן לביקורת בהתאם..
הביקורת היחידה האמיתית שיש לי זה השחרור של נטע (וגם זה אולי נתון לדיון) והעובדה שחייב אבל חייב כבר להחתים את החומר הקיים לחוזים ארוכי טווח
ג׳וש סובל מפציעה כרונית ובכל עונה מחדש שוקל לעזוב חזרה לארה״ב. גם אם משפתי מספיק טוב להיות השוער הראשון, אנחנו צריכים פה שוער מחליף בשל יותר מכיוף (שכרגע מאבד זמן משחק חשוב להתפתחות שלו.
זרגרי הגיע בניגוד לרצון הצוות המקצועי ובמקום לצאת להשאלה, כדי שאולי ייצא משהו מהעסקה הזו, הוא יהיה זה שיקבל את פירורי הדקות העונה כאחרון ברוטציה. אם הוא כן יקבל דקות, סביר להניח שזה יבוא על חשבון זערורה שהחזרת מהשאלה. יכול להיות שהיה נכון יותר להביא את ארד בר שמסיים חוזה בקיץ ולהשאיל את אחד הצעירים לפ״ת, כדי שימשיכו לצבור דקות. בלי קשר לעזיבה של נטע היה צריך להגיע לפה קשר שיעזור עם הרוטציה, אבל בחרו להסתמך על שחקנים צעירים ועל החזרה של ג׳אבר. זה הימור גדול מאד.
לאורך כל העונה אנחנו מדברים על זה שהנעת הכדור שלנו בהתקפה תלויה בשחקנים בודדים וכשהם בחוץ, אנחנו תקועים. חזיזה חוזר-לא חוזר, קורנו פצוע עדיין, סוף כמובן שלא רלוונטי ולשרי ואצילי אין מחליפים. כרגע, כשאצילי ושרי בחוץ, כל ההתקפות שלנו תלויות בדוד, צ׳יבוטה ופאני. היכולת שלהם לשחרר פקקים בהתקפה ולייצר מצבים לאחרים היא מוגבלת. היא אפשר לחשוב על שחקן שיהיה מוכן לבוא לעונה וחצי, כדי שלפחות יהיה פה זוג רגליים נוסף וכנראה שהמתנה לקיץ לא הייתה משנה את העמדה הזו בשוק הישראלי מבחינה מהותית.
בגלל כל זה, אנחנו נרוץ עם חוליית קישור איכותית פחות מבחצי הראשון של העונה, אבל אם יותר שחקנים שיקבלו מעט דקות ואולי גם יתמרמרו, אנחנו נרוץ עם השוער השני שלנו ונתפלל שלא ייפצע ואנחנו נמשיך לתהות מה אפשר לעשות בהתקפה כששרי או אצילי יורדים לספסל והקבןצה מתקשה להניע כדור.
שזו עסקה מדהימה גם אם זרגרי לא יהיה כלום (מה שלצערי נראה שיקרה).
לגבי כל הדברים האחרים שציינת אני מסכים איתך על הצורך, אבל מי השחקנים האלה? מי המחליף לשרי? מי העוד קשר הזה שאנחנו כל כך צריכים? אני אשמח לשמוע שמות והצעות שהן לא שחקנים בינוניים או עסקאות מנותקות בגלל בעלים הזויים אני באמת אשמח לשמוע לא בציניות. אני איתך בעצבים ובתחושה שאנחנו בעונת צ'מפיונס אז בואו נתחזק ושיםסיקו להיות כאלה קמצנים. אבל אני שואל את עצמי מה אני הייתי עושה במקומם? חוץ מלהתאבד על נטע ולהגיד לו שההסכם הג'נטלמני פחות חשוב מהמטרות של המועדון.. לא יודע מה הייתי עושה
לגבי מחליף לשרי, ואני אומר את זה כשאני אמביוולנטי בעצמי לגבי האופציות שיש, אני חושב שהיה טוב אם היה מגיע לפה בחוזה קצר טווח שחקן כמו אלטמן או בדש. אלו אולי לא שחקנים שהייתי רוצה שיקבלו הרבה קרדיט או ירוצו פה לאורך זמן, אבל הם כנראה עדיפים על כלום (או על מאור לוי) לחצי העונה הקרובה (ואולי מעבר לכך, כי השוק הישראלי לא צפוי להשתנות משמעותית בעתיד הקרובה). מעבר לזה, גם אם לא יעמדו ברמה, יהיה קל להיפטר מהם בקיץ או בינואר הבא.