אבל הוא צודק בכל דבר שאמר על יענקלה. במקום למנף הצלחה הוא כל פעם שאפשר לעשות ״ מט״ ולבסס את עצמנו קדימה הוא מתעקש להירדם.
הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- מכונת תארים
Re: הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי
היה כבר בכמה אימונים אצל בכר. זה לא משנה את העובדה שהוא מת לתשומת לב ואת זה הוא יקבל רק ברגעי שפל. אף אחד לא מדבר עליו בעונות אחרונות.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני ממש לא מתומכיו של יענקל'ה והכל אבל אני מרגיש שהעליהום במקרה הזה לא הגיוני.
נכון, ברור שכולנו רוצים וצריכים למנף את האלופות אבל בכנות אין לאן למנף.
אנחנו עם 6 זרים שכרגע לא הייתי מוותר על אף אחד מהם והאופציות בשוק הם קארצב, כנעאן וסבע.
מהראשון אני אישית לא מחזיק יותר מדי ולדעתי גם הצוות המקצועי לא עף עליו, השני לא ריאלי והשלישי עם הצעות טובות יותר מחו''ל והמועדון הראה נכונות להיכנס אתו למשא ומתן במידה וירצה.
קשה לי להאשים את יענקל'ה ולבוא בביקורת על זה שלא מציעים 3 מיליון יורו על כנעאן או 2 צפונה על קארצב בהתחשב בנסיבות.
המחיר של כנעאן לא הגיוני ולא תואם את השוק ועובדתית גם מכבי ת''א העשירה נרתעת ממנו וכנראה לא תבצע שם עסקה.
מקארצב אני אישית לא מחזיק ולדעתי אין תמימות דעים עליו בצוות המקצועי וגם ככה המחיר שלו גבוה מאוד והוא אמר בעצמו שהוא רוצה רק לצאת לאירופה ולצאת מהליגה פה (למרות שלדעתי אם כל הצוות היה נעול עליו לגמרי לדעתי כן היו מצליחים להגיע שם לעסקה).
מעבר אליהם, השם היחיד שהיה רלוונטי היה נאור שאותו כן הביאו.
אנחנו עם 6 זרים שכרגע לא הייתי מוותר על אף אחד מהם והאופציות בשוק הם קארצב, כנעאן וסבע.
מהראשון אני אישית לא מחזיק יותר מדי ולדעתי גם הצוות המקצועי לא עף עליו, השני לא ריאלי והשלישי עם הצעות טובות יותר מחו''ל והמועדון הראה נכונות להיכנס אתו למשא ומתן במידה וירצה.
קשה לי להאשים את יענקל'ה ולבוא בביקורת על זה שלא מציעים 3 מיליון יורו על כנעאן או 2 צפונה על קארצב בהתחשב בנסיבות.
המחיר של כנעאן לא הגיוני ולא תואם את השוק ועובדתית גם מכבי ת''א העשירה נרתעת ממנו וכנראה לא תבצע שם עסקה.
מקארצב אני אישית לא מחזיק ולדעתי אין תמימות דעים עליו בצוות המקצועי וגם ככה המחיר שלו גבוה מאוד והוא אמר בעצמו שהוא רוצה רק לצאת לאירופה ולצאת מהליגה פה (למרות שלדעתי אם כל הצוות היה נעול עליו לגמרי לדעתי כן היו מצליחים להגיע שם לעסקה).
- Liberman
- מנהל הבורד
שיפסיק לבוא לאימוני בוקר אחרי הפסדים, עזוב רכש.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
זה היה שונה מאוד מהתבוסה לנתניה. היינו יכולים בקלות לחטוף 6 מהצהבת. זה היה אחד המשחקים הכי חד צדדים שראיתי בין קבוצות שמתמודדות על אליפות אי פעם. הם פשוט השתעשעו איתנו ועשו מאיתנו צחוק ואנחנו לא הצלחנו לחבר 3 מסירות ולעבור את החצי. זאת הייתה תצוגה פתטית של כדורגל. אם סק ודילן לא נותנים משחק הירואי זה היה נגמר בהשפלה שהייתה נכנסת לספרי ההיסטוריהRakMaccabi31 כתב: ↑27 ינואר 2023, 08:07אני מסכים עם המאקרו אבל נסחפתם לגמרייום-טוב שוקרון כתב: ↑27 ינואר 2023, 00:46 אמרתי כבר שאני מוכן לסבול עשור נורא נוסף, אם הייתי יודע שבסיומה המועדון יימכר לקבוצת שייחים סעודים, שיזרימו את הכסף הענק בדומה למנצ'סטר סיטי.
האוהדים הירוקים הנפלאים שיכולים לעשות סולד אאוט קבוע גם באיצטדיון של 50 אלף מקומות, בהחלט ראויים לכך.
אין אוהדים כאלה לשום קבוצה בארץ, גם באירופה יכולים לקנא בהם.
כל היתר לא מעניין.
הבלוף צף החוצה במשחק מול מכבי ת"א, שהראה את יחסי הכוחות האמיתיים בין הקבוצות.
ראיתי את זה מגיע, לנוכח מכת הפציעות ההזויה, הסגל הרדוד, ואוזלת הרגל של החלוצים.
ניקיטה שחקן גמור, ופיירו להוציא את קמפיין המוקדמות האירופי, הוא אחד הזרים הגרועים ביותר שנחתו כאן, בטח יחסית לעלויות שלו.
להתראות בעונה הבאה....
זה לא היה שונה יותר מהתבוסה לנתניה בעונה שעברהמחוץ לנושאוף צף החוצה במשחק מול מכבי ת"א, שהראה את יחסי הכוחות האמיתיים בין הקבוצות.
-
- מכונת תארים
בגדול אני מסכים, אבל אם שחר היה באמת תחרותי ורעב להצלחה אני בטוח שהצוות הניהולי והמקצועי היו מצליחים למצוא מתווים מספיק הוגנים בשביל להנחית שחקן או שניים מהרשימה שציינת.KevinDurant כתב: ↑27 ינואר 2023, 16:41 אני ממש לא מתומכיו של יענקל'ה והכל אבל אני מרגיש שהעליהום במקרה הזה לא הגיוני.
ועוד משהו, קח לדוגמא את גוני נאור שבסופו של דבר הגיע לכאן.
אם כבר בקיץ רצו אותו, למה לא הביאו אותו כבר אז? המחיר הוא אותו מחיר והבעיה בקישור הייתה גם בקיץ
- KevinDurant
- חבר בבורד
לגבי נאור אני מסכים לגמרי, היה צריך להיות פה עוד בקיץכובע קש כתב: ↑28 ינואר 2023, 10:20בגדול אני מסכים, אבל אם שחר היה באמת תחרותי ורעב להצלחה אני בטוח שהצוות הניהולי והמקצועי היו מצליחים למצוא מתווים מספיק הוגנים בשביל להנחית שחקן או שניים מהרשימה שציינת.KevinDurant כתב: ↑27 ינואר 2023, 16:41 אני ממש לא מתומכיו של יענקל'ה והכל אבל אני מרגיש שהעליהום במקרה הזה לא הגיוני.
ועוד משהו, קח לדוגמא את גוני נאור שבסופו של דבר הגיע לכאן.
אם כבר בקיץ רצו אותו, למה לא הביאו אותו כבר אז? המחיר הוא אותו מחיר והבעיה בקישור הייתה גם בקיץ
-
- אגדה ירוקה
צריך להחרים את כל משחקי הבית.
הגיע הזמן לעידן חדש במכבי חיפה.
רוצים בעלים חדש ותחרותי.
אם הקהל לא יעשה עכשיו מחאה גדולה מאוד אנחנו נראה אליפות אולי בעוד 15 שנה.
העונה לדעתי הוא שבר את השיא ולא צריך להסביר ולומר שוב למה.
להתעורר.
הגיע הזמן לעידן חדש במכבי חיפה.
רוצים בעלים חדש ותחרותי.
אם הקהל לא יעשה עכשיו מחאה גדולה מאוד אנחנו נראה אליפות אולי בעוד 15 שנה.
העונה לדעתי הוא שבר את השיא ולא צריך להסביר ולומר שוב למה.
להתעורר.
-
- הענק הירוק
כל הסוגדים לך שאין להם מושג, זוכרים לך את עברך. אתה ממשיך קדימה עם הפסד האליפות/ חוסר רלוונטיות. מקסימום תהיה בנוקיה בחמישי. מה אכפת לך.
-
- אלוף המדינה
אשמדאי ארור, גמרת אותנו. בדיוק כפי שרצית. לאן הלך הכסף של הצ'מפיונס??
-
- אלוף המדינה
-
- מכונת תארים
הוא קמצן מת, אבל ספציפית היום זה לא קשור לחלון העברות. עם כל הכבוד. זו בעיה קבוצתית שיורדים לרמה שלא מסוגלים להעביר פס או לבעוט. בסוף גם בעלים הטוב ביותר לא יביא לך מיד שכפולים של חזיזה, שרי ואצילי ושהם ישחקו בשיא היכולת במקום המקור.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הבעיה שהשחקנים האלה בכושר גרוע ובמקום לרדת לספסל הם צריכים לסיים 90 דקות כל משחק כי אין רכשlemmacantor כתב: ↑28 ינואר 2023, 17:17הוא קמצן מת, אבל ספציפית היום זה לא קשור לחלון העברות. עם כל הכבוד. זו בעיה קבוצתית שיורדים לרמה שלא מסוגלים להעביר פס או לבעוט. בסוף גם בעלים הטוב ביותר לא יביא לך מיד שכפולים של חזיזה, שרי ואצילי ושהם ישחקו בשיא היכולת במקום המקור.
-
- מכונת תארים
.Shocking4U כתב: ↑28 ינואר 2023, 17:18הבעיה שהשחקנים האלה בכושר גרוע ובמקום לרדת לספסל הם צריכים לסיים 90 דקות כל משחק כי אין רכשlemmacantor כתב: ↑28 ינואר 2023, 17:17הוא קמצן מת, אבל ספציפית היום זה לא קשור לחלון העברות. עם כל הכבוד. זו בעיה קבוצתית שיורדים לרמה שלא מסוגלים להעביר פס או לבעוט. בסוף גם בעלים הטוב ביותר לא יביא לך מיד שכפולים של חזיזה, שרי ואצילי ושהם ישחקו בשיא היכולת במקום המקור.
-
- מכונת תארים
לא מסכים. ציינתי בנושא של בכר. זה חולשה שלו. לדעתי אנחנו בכל הרכב העמוק ביותר שיכול להיות, עלולים להסתבך ביום נתון נגד כל יריבה ולהראות כל כך גרוע.Shocking4U כתב: ↑28 ינואר 2023, 17:18הבעיה שהשחקנים האלה בכושר גרוע ובמקום לרדת לספסל הם צריכים לסיים 90 דקות כל משחק כי אין רכשlemmacantor כתב: ↑28 ינואר 2023, 17:17הוא קמצן מת, אבל ספציפית היום זה לא קשור לחלון העברות. עם כל הכבוד. זו בעיה קבוצתית שיורדים לרמה שלא מסוגלים להעביר פס או לבעוט. בסוף גם בעלים הטוב ביותר לא יביא לך מיד שכפולים של חזיזה, שרי ואצילי ושהם ישחקו בשיא היכולת במקום המקור.
ברור שכדאי יותר עומק כדי לשפר את איכות המשחק ולשמור על הישגים לאורך זמן. אבל שוב לבוא אחרי משחק כמו היום לשחר, חסר משמעות. ובכלל רכש לא אמור להיות תלוי בתוצאה רגעית.
גם אם היינו עם 60 מ- 60, יש צורך בחיזוק בעמדות מסוימות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
צרפתי לגבי האם צריך רכש
״יש פה בעלים שיש לו אג’נדה מסויימת לגבי צירוף שחקנים״
-
- אלוף המדינה
יש סרטון של זה? ראיתי בטוויטר ולא האמנתיShocking4U כתב: ↑28 ינואר 2023, 17:37 צרפתי לגבי האם צריך רכש
- Liberman
- מנהל הבורד
חחח אמיתי???Shocking4U כתב: ↑28 ינואר 2023, 17:37 צרפתי לגבי האם צריך רכש
פושעי דילן לדין
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא רק שזה אמיתי אני גם עכשיו מעלה לכם סרטון של זה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הציטוט המלא אפילו יותר גרוע. שואלים אותו אם צריך רכש והוא עונה שדעתו ודעת הצוות היא רק דעה אחת מבין רבים ושבסוף יש מועדון שלם שהוא מחליט ויש פה בעלים שיש לו אג’נדה מסויימת לגבי הבאת שחקנים
-
- אלוף המדינה
קיצר אנחנו על הזין שלו והספיק לו המיליונים שנכנסו לו ולא צריך להשקיע בזמן הקרובShocking4U כתב: ↑28 ינואר 2023, 17:49
הציטוט המלא אפילו יותר גרוע. שואלים אותו אם צריך רכש והוא עונה שדעתו ודעת הצוות היא רק דעה אחת מבין רבים ושבסוף יש מועדון שלם שהוא מחליט ויש פה בעלים שיש לו אג’נדה מסויימת לגבי הבאת שחקנים
- Liberman
- מנהל הבורד
פושעי דילן לדין
-
- מכונת תארים
הכל בסדר. אין את מי להביא והסגל מספיק טוב. החיזוק של ינואר זה הפצועים שיחזרו...
באמת שעדיף להיות מאמין לא הישגי במועדון כזה. במקום להגיע לליגת האלופות, עדיף להיות בקונפרנס בכל שנה. שחקנים לא ייצאו לחו"ל בקלות וההכנסות יתאמו את הרכש שיגיע.
באמת שעדיף להיות מאמין לא הישגי במועדון כזה. במקום להגיע לליגת האלופות, עדיף להיות בקונפרנס בכל שנה. שחקנים לא ייצאו לחו"ל בקלות וההכנסות יתאמו את הרכש שיגיע.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יותר חשוב לעזור לביתר מלעזור למכבי חיפה
-
- אגדה ירוקה
וואוו.Shocking4U כתב: ↑28 ינואר 2023, 17:37 צרפתי לגבי האם צריך רכש
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא האמנתי כששמעתי את זהDaniel123 כתב: ↑28 ינואר 2023, 17:56וואוו.Shocking4U כתב: ↑28 ינואר 2023, 17:37 צרפתי לגבי האם צריך רכש
- Apoc
- יו״ר הבורד
בסך הכל אמר שלא צריך לפנות אליו עם השאלות האלה כי הוא חלק ממערכת שמקבלת את ההחלטות האלה וגם לא החלק הקובע, וזה לא חידש שום דבר.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בכר אחרי מכבי תל אביב
״שחקנים זולים וטובים״
צרפתי אחרי ריינה:
״יש אג’נדה של בעלים לגבי רכש״
יש מסר יותר ברור מזה של הצוות המקצועי? או שהם צריכים להמשיך לעקוץ בתקשורת כדי שהאוהדים יבינו?
״שחקנים זולים וטובים״
צרפתי אחרי ריינה:
״יש אג’נדה של בעלים לגבי רכש״
יש מסר יותר ברור מזה של הצוות המקצועי? או שהם צריכים להמשיך לעקוץ בתקשורת כדי שהאוהדים יבינו?
-
- סמל ירוק
זה כבר משנה? עוד יומיים נגמר החלון ושום שחקן טוב לא יגיע לפה.
-
- משחק בשביל הסמל
באנה יצאנו תיקו עם ריינה בבית ואנשים מדברים לי על רכש אין לכם בושה בחיי