גוני נאור - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
Re: גוני נאור - נושא רשמי
לא מבואס ולא מתלהב. עסקה סבבה לגמרי.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Judokan
- סמל ירוק
- Judokan
- סמל ירוק
ממה שראיתי זה הסגנון שחקן שאנחנו צריכים.
בהתחשב במה שיש בשוק זה הכי טוב שיש להציע
בהתחשב במה שיש בשוק זה הכי טוב שיש להציע
- Judokan
- סמל ירוק
מסכים. אני חושב שאוהדים מתאכזבים ממנה בעיקר כי הוא יכול היה להצטרף גם מבלי שנטע יעזוב ולהיות הקשר האחורי השני-שלישי, אבל הסיטואציה עם נטע ממצבת את נאור במקום גבוה ברוטציה שעדיין לא מתאים לו לדעת רבים. נקווה שיצליח לעמוד ברמה כקשר האחורי השני בקבוצה כבר עכשיו. אחרת, עלול להיות לו קשה להרים את עצמו ולהילחם על מקומו.
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
בוא נגיד שאם יצפו מההתחלה שהוא יהיה נטע זה יעשה לו עוול, במיוחד עם חוסר הסבלנות של הקהל הישראלי הטיפוסי.
יש לו עכשיו סדרת משחקים נוחה להשתלב ואמורים לשלב אותו לאט לאט, החל מהעונה הבאה הוא כבר יהפוך לבורג יותר משמעותי למה קשה לי להאמין את עלי מוחמד נשאר אלא אם כן זה יבוא מיוזמתו שהוא רוצה להישאר בארץ. לגבי אבו פאני לא אתפלא אם הוא ישאר עם האופי המפגר שלו, סקאוטים אומנם מסתכלים על מספרים אבל עיוורים הם לא.
יש לו עכשיו סדרת משחקים נוחה להשתלב ואמורים לשלב אותו לאט לאט, החל מהעונה הבאה הוא כבר יהפוך לבורג יותר משמעותי למה קשה לי להאמין את עלי מוחמד נשאר אלא אם כן זה יבוא מיוזמתו שהוא רוצה להישאר בארץ. לגבי אבו פאני לא אתפלא אם הוא ישאר עם האופי המפגר שלו, סקאוטים אומנם מסתכלים על מספרים אבל עיוורים הם לא.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
מרשים האמת, לא מתבייש לחפש את להתחכם על היריב שלו ברגע שמקבל כדור עם הטעיה או צעד ראשון חכם
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
מזכיר מאוד את נטע במשחק שלו, גם בהטעיות גוף וגם "ברכות" ההגנתיתRakMaccabi31 כתב: 26 ינואר 2023, 12:11מרשים האמת, לא מתבייש לחפש את להתחכם על היריב שלו ברגע שמקבל כדור עם הטעיה או צעד ראשון חכם
לך תראה קלטת של ציבוטה ושל פיירו ואז תגיד לי מה דעתך על קלטות כאלה של יוטיוב. אני אישית הפסקתי להאמין לזה.RakMaccabi31 כתב: 26 ינואר 2023, 12:11מרשים האמת, לא מתבייש לחפש את להתחכם על היריב שלו ברגע שמקבל כדור עם הטעיה או צעד ראשון חכם
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
הסרטונים האלה מראים רק קטעים טובים ויוצאי דופן, אז בערבון מוגבלNadav כתב: 26 ינואר 2023, 13:01לך תראה קלטת של ציבוטה ושל פיירו ואז תגיד לי מה דעתך על קלטות כאלה של יוטיוב. אני אישית הפסקתי להאמין לזה.RakMaccabi31 כתב: 26 ינואר 2023, 12:11מרשים האמת, לא מתבייש לחפש את להתחכם על היריב שלו ברגע שמקבל כדור עם הטעיה או צעד ראשון חכם
אבל יכול להגיד לך מהסרטון של פיירו לא התלהבתי.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
אני מאוד תופס ממנו. גם כיף היה לשמוע אותו במסיבת עיתונאים, בוגר יודע לדבר ולא מקיא קלישאות.
אם הקהל יהיה סבלני ולא יהיה בלתי נסבל כמו שהוא יודע ויחשוב שהוא צריך להחליף את נטע במיידי, אנחנו נרוויח ממנו
אם הקהל יהיה סבלני ולא יהיה בלתי נסבל כמו שהוא יודע ויחשוב שהוא צריך להחליף את נטע במיידי, אנחנו נרוויח ממנו
בסרטון של גוני כן רואים איזה פעולה שחוזרת על עצמה של השתחררות יפה מלחץ. השאלה אם תחת הלחץ של האוהדים הוא יצליח לבצע את זה בביטחון כמו בהפועל ים? אף אחד לא מבטיח.RakMaccabi31 כתב: 26 ינואר 2023, 13:13הסרטונים האלה מראים רק קטעים טובים ויוצאי דופן, אז בערבון מוגבלNadav כתב: 26 ינואר 2023, 13:01לך תראה קלטת של ציבוטה ושל פיירו ואז תגיד לי מה דעתך על קלטות כאלה של יוטיוב. אני אישית הפסקתי להאמין לזה.RakMaccabi31 כתב: 26 ינואר 2023, 12:11
מרשים האמת, לא מתבייש לחפש את להתחכם על היריב שלו ברגע שמקבל כדור עם הטעיה או צעד ראשון חכם
פעם אחת הוא יעשה את זה ויאבד כדור לגול של היריבה, תגרור לזה שהפעם הבאה שהוא ינסה את זה תהייה עוד הרבה זמן.
לכן יפה שהוא יודע אבל בוא נראה שנותנים לו לצבור ביטחון קודם ושהוא מנגד יודע להתמודד עם הלחץ.
האמת די מדהים כמה הסרטון של פיירו תואם למציאותRakMaccabi31 כתב: 26 ינואר 2023, 13:13הסרטונים האלה מראים רק קטעים טובים ויוצאי דופן, אז בערבון מוגבלNadav כתב: 26 ינואר 2023, 13:01לך תראה קלטת של ציבוטה ושל פיירו ואז תגיד לי מה דעתך על קלטות כאלה של יוטיוב. אני אישית הפסקתי להאמין לזה.RakMaccabi31 כתב: 26 ינואר 2023, 12:11
ממש לא, יש לו שמה בעיטות שפעם אחת הוא לא שחרר פה.חזיזוש כתב: 26 ינואר 2023, 15:15האמת די מדהים כמה הסרטון של פיירו תואם למציאותRakMaccabi31 כתב: 26 ינואר 2023, 13:13הסרטונים האלה מראים רק קטעים טובים ויוצאי דופן, אז בערבון מוגבלNadav כתב: 26 ינואר 2023, 13:01
לך תראה קלטת של ציבוטה ושל פיירו ואז תגיד לי מה דעתך על קלטות כאלה של יוטיוב. אני אישית הפסקתי להאמין לזה.
- Judokan
- סמל ירוק
בכורה סבירה סה"כ. כמה חילוצים יפים, ובעיקר אהבתי שהוא מגיע אל הבלמים כדי להתחיל התקפות - מה שנטע ומוחמד התעקשו אף פעם לא לעשות.
אבל הקטע הלמלמי הזה שהוא במצבים פנויים 25 מטר מהשער והוא לא חושב בכלל על השער זה מתסכל. ומתסכל בריבוע כשמוחמד עושה אותו דבר אחד לאחד.
בכל מקרה, לא מצליח להבין למה הוא הוחלף במחצית ומוחמד נשאר. הוציא לנו את הרוח מהמפרשים החילוף הזה.
אבל הקטע הלמלמי הזה שהוא במצבים פנויים 25 מטר מהשער והוא לא חושב בכלל על השער זה מתסכל. ומתסכל בריבוע כשמוחמד עושה אותו דבר אחד לאחד.
בכל מקרה, לא מצליח להבין למה הוא הוחלף במחצית ומוחמד נשאר. הוציא לנו את הרוח מהמפרשים החילוף הזה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
לא יודע הרגיש לי מאוד סתמי. לא קידם את הכדור בכלל, לא דחף כדורים לעומק ולא ניסה לאיים על השער. הוא ועלי מוחמד זה שילוב רע מאוד כי זה 2 שחקנים שלא עושים פעולות התקפיות כמעט בכלל
מניח שגם זה שהוא לא בעט לשער וגם זה שהוא ירד הרבה אחורה נובע מחוסר תיאום עם הקבוצה והוא עשה מה שהוא רגיל לעשות מהפועל ירושלים.Judokan כתב: 28 ינואר 2023, 18:43 בכורה סבירה סה"כ. כמה חילוצים יפים, ובעיקר אהבתי שהוא מגיע אל הבלמים כדי להתחיל התקפות - מה שנטע ומוחמד התעקשו אף פעם לא לעשות.
בסה"כ, אפשר להגיד שהייתה לו בכורה טובה, אבל הוא ייבחן לאורך זמן.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא לא איים על השער גם בהפועל ירושלים. הוא לא שחקן שבועט לשער כמעט בכללברק.י כתב: 28 ינואר 2023, 18:53מניח שגם זה שהוא לא בעט לשער וגם זה שהוא ירד הרבה אחורה נובע מחוסר תיאום עם הקבוצה והוא עשה מה שהוא רגיל לעשות מהפועל ירושלים.Judokan כתב: 28 ינואר 2023, 18:43 בכורה סבירה סה"כ. כמה חילוצים יפים, ובעיקר אהבתי שהוא מגיע אל הבלמים כדי להתחיל התקפות - מה שנטע ומוחמד התעקשו אף פעם לא לעשות.
זו בדיוק הטענה שלי - זה מה שהוא למד ולא למד לעשות בהפועל ירושלים. אם ההוראה כאן תהיה שיבעט לשער, הוא יבעט לשער (טוב יותר או פחות).Shocking4U כתב: 28 ינואר 2023, 19:04הוא לא איים על השער גם בהפועל ירושלים. הוא לא שחקן שבועט לשער כמעט בכללברק.י כתב: 28 ינואר 2023, 18:53מניח שגם זה שהוא לא בעט לשער וגם זה שהוא ירד הרבה אחורה נובע מחוסר תיאום עם הקבוצה והוא עשה מה שהוא רגיל לעשות מהפועל ירושלים.Judokan כתב: 28 ינואר 2023, 18:43 בכורה סבירה סה"כ. כמה חילוצים יפים, ובעיקר אהבתי שהוא מגיע אל הבלמים כדי להתחיל התקפות - מה שנטע ומוחמד התעקשו אף פעם לא לעשות.
מרבית השחקנים שלנו, וביניהם נטע לביא ששיחק בעמדה של נאור, למדו לעשות בקבוצה דברים שהם לא עשו קודם לכן.
-
Jerry
- אלוף המדינה
לא ברמה כרגע בעולם מתוקן הייתי משאיל לירושלים עד סוף העונה ומביא זר לקישור במקום פיירו.
-
omribenjamin
- תוקע יתד בהרכב
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כמו שאמרנו הוא שחקן חמוד ולא מעבר. כשחקן רוטציה היה יכול לעשות את העבודה אבל כשחקן מוביל? אוי ואבוי
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
גוני לרוחב, הופעה קצת פחדנית
מקווה שיש עם מה לעבוד, ביחס לנטע הוא קל רגליים אבל
- Judokan
- סמל ירוק
RakMaccabi31 כתב: 28 ינואר 2023, 22:42 גוני לרוחב, הופעה קצת פחדנית
למרות שהוא כן בא בקטע של אחד שרוצה שיתנו לו את הכדור כדי להתחיל התקפות ולנווט את המשחק, שזו נקודה מאוד חיובית.
מעניין מה יקרה במשחק הבא כשאבו-פאני חוזר. אני בחשש גדול מכל צימודי הקישור שלנו.
- מוחמד-נאור ייתן עבודה טובה ולחץ במרכז השדה אבל היריבה יכולה לתת להם קילומטר של שטח והם לא ידעו מה לעשות איתו.
- נאור-אבו פאני לא יצליחו לחלץ כדורים
- עלי-אבו פאני משאירים חורים של קילומטר.
קצת התבלבלתם
הוא לא שחקן של מסירות עומק כמו נטע לביא
הוא שחקן של ניקוי מאחור ומסירות הצידה
חשבתי שאתם מבינים את זה אם עקבתם אחריו ורציתם אותו פה
בתור אחד שלא רצה אותו פה אני יודע להגיד שהוא צריך עוד הרבה זמן לפני שנוכל לשפוט אותו
בתור אחד שלא רצה אותו פה אני יודע להגיד שהוא צריך עוד הרבה זמן לפני שנוכל לשפוט אותו
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
אם אתה אומר את זה, אני יכול להגיד שלא עקבת אחריו במיוחד.Apoc כתב: 28 ינואר 2023, 23:08 קצת התבלבלתם
הוא שחקן שיודע לשחק יפה מאוד קדימה, כולל אגב בתנועות לעומק (ואתה יכול לראות את זה בסרטון שלו פה למעלה)
לא ברמה של נטע, אבל גם לא מהסוג של מוחמד שיודע לשחק רק הצידה.