אתה צודק. אין לזה הצדקה, ואני לא מבין את האובססיה להתעסק כל היום ברכש כשיש בעיות גדולות יותר מסגל שחקנים.מייקל בן חמו כתב: ↑28 ינואר 2023, 18:15 באנה יצאנו תיקו עם ריינה בבית ואנשים מדברים לי על רכש אין לכם בושה בחיי
הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Apoc
- יו״ר הבורד
Re: הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי
אופטימיות במכבי חיפה
-
- משחק בשביל הסמל
וואלה שכל מי שמתבכיין על רכש (למה את מי מכבי ת"א הנחיתו בינואר?) שילכו לחנות של כלי כסף ויזמינו צלחת אליפות וזהו. יעלה פחות מרכש. תעשו מגבית ותקנו צלחת תעשו סיבוב בכרמל.Apoc כתב: ↑28 ינואר 2023, 18:17אתה צודק. אין לזה הצדקה, ואני לא מבין את האובססיה להתעסק כל היום ברכש כשיש בעיות גדולות יותר מסגל שחקנים.מייקל בן חמו כתב: ↑28 ינואר 2023, 18:15 באנה יצאנו תיקו עם ריינה בבית ואנשים מדברים לי על רכש אין לכם בושה בחיי
לא מסוגלים לנצח את ריינה בבית בוכים על רכש. איזה בושות. להביא רכש בשביל ריינה? זאת הסיבה שלא הגענו למצב?? קנו צלחת זה בדיוק אותו דבר כמו לקנות רכש בשביל לגבור על הקבוצות האלה
-
- קפטן ירוק
מביאים רכש כדי לקחת אליפות ולא רק בשביל לנצח את ריינה. הקבוצה צריכה ריענון רציני, יש שחקנים שבטוחים מדי במקום שלהם וכאלה שהם כבר שבעים ונמצאים בירידה משמעותית ביכולת.
-
- מכונת תארים
למה לזלזל בדעות של אחרים?!מייקל בן חמו כתב: ↑28 ינואר 2023, 18:24וואלה שכל מי שמתבכיין על רכש (למה את מי מכבי ת"א הנחיתו בינואר?) שילכו לחנות של כלי כסף ויזמינו צלחת אליפות וזהו. יעלה פחות מרכש. תעשו מגבית ותקנו צלחת תעשו סיבוב בכרמל.Apoc כתב: ↑28 ינואר 2023, 18:17אתה צודק. אין לזה הצדקה, ואני לא מבין את האובססיה להתעסק כל היום ברכש כשיש בעיות גדולות יותר מסגל שחקנים.מייקל בן חמו כתב: ↑28 ינואר 2023, 18:15 באנה יצאנו תיקו עם ריינה בבית ואנשים מדברים לי על רכש אין לכם בושה בחיי
לא מסוגלים לנצח את ריינה בבית בוכים על רכש. איזה בושות. להביא רכש בשביל ריינה? זאת הסיבה שלא הגענו למצב?? קנו צלחת זה בדיוק אותו דבר כמו לקנות רכש בשביל לגבור על הקבוצות האלה
אתה יכול לחשוב שהסגל נהדר ושלא צריך חיזוק, אבל תכבד את זה שיש דעות לגיטימיות אחרות (שאולי, רק אולי, יש בהן גם אמת).
ולעניין -
כן, יש פה בעיה שהיא מעבר לרכש. יחד עם זאת, אי הבאת רכש זה חלק מהבעיה.
כשהצוות המקצועי מתוסכל כי הוא לא מוצא פתרונות וכשהשחקנים נראים רע ולא בפוקוס, אחד הצעדים שצריך לעשות זה להשתמש בהכנסות הרבות שעשית כדי שיהיה לשאר הקבוצה קל יותר לתקן. מעבר לזה, לא להחליט להתחזק זה דבר אחד, שגם הוא שנוי במחלוקת. להיחלש בחלון העברות בעונה כזו קשה ובתקופה כזו מורכבת, זה לא פחות מרע.
גם אם ניקח אליפות, אני לא רואה סיבה שבכר והצוות שלו ירצו להמשיך פה, כשהם לא מקבלים תקציב שמותאם לגדילה של המועדון. להצלחה שלהם אין אפשרות למינוף ומבחינתם, ההגעה לליגת האלופות היא בומרנג, שאם הם לא יברחו ממנו כשהוא הולך לחזור אליהם, הם יפגעו. אם הם ישכילו לעשות ויעזבו כי יש תקרת זכוכית ברורה במועדון, אני גם לא רואה סיבה שהשחקנים שלהם יאמינו שאפשר להמשיך ולצמוח וגם הם ינסו לעזוב.
-
- מכונת תארים
כן אבל מה הפואנטה אחרי משחק כמו היום לצעוק רכש. זה לא אמור להיות תלוי בתוצאה. גם אחרי ניצחון של יובה היה ידוע מה צריך ובכלל כל קבוצה אמורה לדעת להתחדש.
שלא ימשיכו. אני רק אשמח עבור בכר. שוב מאמן, בעלים, מנהל מקצועי צריכים להיות שותפים ולא אויבים. אם הם אויבים מן הסתם לא צריך להמשיך.
שלא ימשיכו. אני רק אשמח עבור בכר. שוב מאמן, בעלים, מנהל מקצועי צריכים להיות שותפים ולא אויבים. אם הם אויבים מן הסתם לא צריך להמשיך.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מספיק עם כל הזלזול בקבוצות בליגה. זה אותה הגישה שגרמה לאנשים להגיד שלא משנה עם מי נעלה צריך לנצח את ריינה. השחקנים פה שבעים אחרי פיק מטורף של 2 אליפויות ועלייה לצ׳מפיונס וגם כמות מטורפת של משחקים. אנשים פה עשו כבר כמות משחקים של עונה שלמה ואנחנו רק בינואר. יש פה שחקנים כמו שרי ואצילי כשגם שהם גרועים יודעים שזה לא משנה כי המעמד שלהם באנקר ואין אף שחקן שיכול לפתוח בהרכב במקומם אז הם מרגישים בנוח להמשיך להסריח את המגרש. בגלל זה צריך להוסיף דם חדש ועוד תחרות ועוד כלים כדי לרענן את הקבוצה. העדר רכש זה חלק משמעותי מהסיבה שהקבוצה נראית ככה. לא רק אבל זה חלק מזה.מייקל בן חמו כתב: ↑28 ינואר 2023, 18:24וואלה שכל מי שמתבכיין על רכש (למה את מי מכבי ת"א הנחיתו בינואר?) שילכו לחנות של כלי כסף ויזמינו צלחת אליפות וזהו. יעלה פחות מרכש. תעשו מגבית ותקנו צלחת תעשו סיבוב בכרמל.Apoc כתב: ↑28 ינואר 2023, 18:17אתה צודק. אין לזה הצדקה, ואני לא מבין את האובססיה להתעסק כל היום ברכש כשיש בעיות גדולות יותר מסגל שחקנים.מייקל בן חמו כתב: ↑28 ינואר 2023, 18:15 באנה יצאנו תיקו עם ריינה בבית ואנשים מדברים לי על רכש אין לכם בושה בחיי
-
- מכונת תארים
אני לא חושב שצעקות הרכש שעלו היום שונות מאלו שהיו אתמול, אחרי המשחק מול מכבי ת"א או בתחילת החלון.lemmacantor כתב: ↑28 ינואר 2023, 18:41 כן אבל מה הפואנטה אחרי משחק כמו היום לצעוק רכש. זה לא אמור להיות תלוי בתוצאה. גם אחרי ניצחון של יובה היה ידוע מה צריך ובכלל כל קבוצה אמורה לדעת להתחדש.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יואב כץ משקיע יותר בינואר מיענקלה. זאת האמת
-
- משחק בשביל הסמל
זה לא עניין של דעה או זלזול. קודם כל, לגבי רכש, ברור לכל שאין כמעט אפשרויות וזרים אי אפשר להביא בלי לשחרר. אף אחד פה לא יודע, אולי שחר רצה לשחרר את פיירו ובכר לא מעוניין? אף אחד לא יודע. מעבר לזה אין ממש אופציות.ברק.י כתב: ↑28 ינואר 2023, 18:38למה לזלזל בדעות של אחרים?!מייקל בן חמו כתב: ↑28 ינואר 2023, 18:24וואלה שכל מי שמתבכיין על רכש (למה את מי מכבי ת"א הנחיתו בינואר?) שילכו לחנות של כלי כסף ויזמינו צלחת אליפות וזהו. יעלה פחות מרכש. תעשו מגבית ותקנו צלחת תעשו סיבוב בכרמל.
אתה יכול לחשוב שהסגל נהדר ושלא צריך חיזוק, אבל תכבד את זה שיש דעות לגיטימיות אחרות (שאולי, רק אולי, יש בהן גם אמת).
ולעניין -
כן, יש פה בעיה שהיא מעבר לרכש. יחד עם זאת, אי הבאת רכש זה חלק מהבעיה.
כשהצוות המקצועי מתוסכל כי הוא לא מוצא פתרונות וכשהשחקנים נראים רע ולא בפוקוס, אחד הצעדים שצריך לעשות זה להשתמש בהכנסות הרבות שעשית כדי שיהיה לשאר הקבוצה קל יותר לתקן. מעבר לזה, לא להחליט להתחזק זה דבר אחד, שגם הוא שנוי במחלוקת. להיחלש בחלון העברות בעונה כזו קשה ובתקופה כזו מורכבת, זה לא פחות מרע.
גם אם ניקח אליפות, אני לא רואה סיבה שבכר והצוות שלו ירצו להמשיך פה, כשהם לא מקבלים תקציב שמותאם לגדילה של המועדון. להצלחה שלהם אין אפשרות למינוף ומבחינתם, ההגעה לליגת האלופות היא בומרנג, שאם הם לא יברחו ממנו כשהוא הולך לחזור אליהם, הם יפגעו. אם הם ישכילו לעשות ויעזבו כי יש תקרת זכוכית ברורה במועדון, אני גם לא רואה סיבה שהשחקנים שלהם יאמינו שאפשר להמשיך ולצמוח וגם הם ינסו לעזוב.
אבל באמת שכל זה לא משנה. אתה מוציא תיקו בבית נגד ריינה במשחק שאתה חייב ניצחון . זה מוכיח שהמצב לא קשור בכלל לרכש. זה לא משנה מי משחק. לשפוך עוד כסף כדי להתמודד עם ריינה וקרית שמונה? לכו לצחובוי וקנו צלחת. זה אותו דבר.
-
- משחק בשביל הסמל
איך שנראית מאז הפגרה והתיקו היום צריכים להראות לך שרכש זה לא הענין. אם צריך להביא שחקנים מבחוץ כדי "להעיר" את מי שפה, כולל כאלה שעכשיו האריכו חוזה, זה ביזיון. זה לא הפועל חדרה שמגלגלים קוביה על כמה זרים בשקל בקיץ ומנסים לתקן בינואר. היתה פה השקעה מתמשכת מהעונה שעברה, על פי הצוות המקצועי לא נפלו בשום זר. ישראלים שרוצים לשחק פה אין. ועם כל זה מול ריינה בבית, כשאתה חייב ניצחון זה חייב להספיק. חייב.ברק.י כתב: ↑28 ינואר 2023, 18:49אני לא חושב שצעקות הרכש שעלו היום שונות מאלו שהיו אתמול, אחרי המשחק מול מכבי ת"א או בתחילת החלון.lemmacantor כתב: ↑28 ינואר 2023, 18:41 כן אבל מה הפואנטה אחרי משחק כמו היום לצעוק רכש. זה לא אמור להיות תלוי בתוצאה. גם אחרי ניצחון של יובה היה ידוע מה צריך ובכלל כל קבוצה אמורה לדעת להתחדש.
מאחר שזה לא הספיק, לברוח לרכש זאת עצלות מחשבתית שאני מאוד מקווה שבכר לא שותף לה. אם הוא צריך רכש כדי לגבור על הקבוצות האלה ולא להתבזות בבלומפילד- עדיף שיארוז היום. אין לו מה לחפש פה
- Smile
- מנהל הבורד
בשביל מה צריך יותר מ18 בסגל בכלל, אפשר לחסוך עלויות.מייקל בן חמו כתב: ↑28 ינואר 2023, 18:24וואלה שכל מי שמתבכיין על רכש (למה את מי מכבי ת"א הנחיתו בינואר?) שילכו לחנות של כלי כסף ויזמינו צלחת אליפות וזהו. יעלה פחות מרכש. תעשו מגבית ותקנו צלחת תעשו סיבוב בכרמל.Apoc כתב: ↑28 ינואר 2023, 18:17אתה צודק. אין לזה הצדקה, ואני לא מבין את האובססיה להתעסק כל היום ברכש כשיש בעיות גדולות יותר מסגל שחקנים.מייקל בן חמו כתב: ↑28 ינואר 2023, 18:15 באנה יצאנו תיקו עם ריינה בבית ואנשים מדברים לי על רכש אין לכם בושה בחיי
-
- משחק בשביל הסמל
אפרופו כל זה- מי שעקב אחרי הקהל של מכבי ת"א, כמה הם קיללו את יצחקי? כמה הם בכו על הסגל? כמה בכו שאין קיצונים ושהסגל לא מאוזן? בכו בלי הפסקה. לאיביץ זכרו חסד נעורים ויצחקי קיבל על הראש.
בא אחד קראנקה, עשה כמה שינויים והופ הם הקבוצה הטובה בארץ נכון לעכשיו. את מי מעניין שאין קיצונים? ואם גלוך היה נשאר אז בכלל לא היה מה לדבר.
פתאום הם לא זועקים לרכש. מה זה אומר?
בא אחד קראנקה, עשה כמה שינויים והופ הם הקבוצה הטובה בארץ נכון לעכשיו. את מי מעניין שאין קיצונים? ואם גלוך היה נשאר אז בכלל לא היה מה לדבר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא הביאו ישראלים איכותיים. הישראלי המשפיע האחרון שהגיע זה דין דוד. השלד הישראלי חייב רענון
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אל תשווה. הבכי שלהם היה מפגר כי איביץ התעקש כמו חמור לשחק 3 בלמים ולשרוף שחקנים מעולים שהיו לו בסגל כמו פארפה ולספסל את גלוך. יש להם סגל מטורף עם הכי הרבה איכות ועומק בליגה.מייקל בן חמו כתב: ↑28 ינואר 2023, 20:38 אפרופו כל זה- מי שעקב אחרי הקהל של מכבי ת"א, כמה הם קיללו את יצחקי? כמה הם בכו על הסגל? כמה בכו שאין קיצונים ושהסגל לא מאוזן? בכו בלי הפסקה. לאיביץ זכרו חסד נעורים ויצחקי קיבל על הראש.
ואגב הם עדיין בפורום שלהם מתבכיינים ודורשים רכש של זר בכנפיים.
-
- משחק בשביל הסמל
שמור את המחשבה הזו לקיץShocking4U כתב: ↑28 ינואר 2023, 20:49 לא הביאו ישראלים איכותיים. הישראלי המשפיע האחרון שהגיע זה דין דוד. השלד הישראלי חייב רענון
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בקיץ פתאום יהיו ישראלים שלא ידענו על קיומם? בקיץ כנעאן לא יעלה 3 מיליון? מה ישתנה?מייקל בן חמו כתב: ↑28 ינואר 2023, 20:57שמור את המחשבה הזו לקיץShocking4U כתב: ↑28 ינואר 2023, 20:49 לא הביאו ישראלים איכותיים. הישראלי המשפיע האחרון שהגיע זה דין דוד. השלד הישראלי חייב רענון
- hezildo
- מכונת תארים
בקיץ נהיה בלי אליפות ונרצה לקחת אותה שוב, אבל גם זה לא מבטיח ששחר יפתח את הארנק.Shocking4U כתב: ↑28 ינואר 2023, 21:10בקיץ פתאום יהיו ישראלים שלא ידענו על קיומם? בקיץ כנעאן לא יעלה 3 מיליון? מה ישתנה?מייקל בן חמו כתב: ↑28 ינואר 2023, 20:57שמור את המחשבה הזו לקיץShocking4U כתב: ↑28 ינואר 2023, 20:49 לא הביאו ישראלים איכותיים. הישראלי המשפיע האחרון שהגיע זה דין דוד. השלד הישראלי חייב רענון
מייקל בן חמו צודק במובן הזה שגם בלי רכש היינו צריכים לנצח את ריינה, אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שצריך רכש
כדי לזכות באליפות.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
גם אני מסכים עקרונית שהשחקנים האלה צריכים לנצח את ריינה בבית בכל מקרה אבל התיקו לא בא בחלל ריק אלא זה כבר תקופה שהקבוצה נראית שבעה וחסרת רעיונות. שחקני מפתח כמו אצילי, שרי וחזיזה לא בתקופה טובה ואין אף שחקן אחר שיכול לסחוב את הקבוצה ולתת מספרים מבחינה התקפית כשהם לא פוגעים. בדיוק בשביל דברים כאלה יש רכש.
-
- משחק בשביל הסמל
כנען זה שחקן שהייתי שמח להביא, לא בשביל שיושיע אותנו העונה אלא בשביל ליצר המשכיות לעונה הבאה. מה לעשות שגקי לא רוצה למכור אותו בארץ? גם מכבי ת"א חמים עליו, אולי אפילו יותר, במקום גלוך וכסף לא חסר שם. כרגע לא שמענו שהוא בדרך לשםShocking4U כתב: ↑28 ינואר 2023, 21:10בקיץ פתאום יהיו ישראלים שלא ידענו על קיומם? בקיץ כנעאן לא יעלה 3 מיליון? מה ישתנה?מייקל בן חמו כתב: ↑28 ינואר 2023, 20:57שמור את המחשבה הזו לקיץShocking4U כתב: ↑28 ינואר 2023, 20:49 לא הביאו ישראלים איכותיים. הישראלי המשפיע האחרון שהגיע זה דין דוד. השלד הישראלי חייב רענון
-
- משחק בשביל הסמל
כולם לא בתקופה טובה מול קבוצות בסדר גודל של ריינה. זאת אותה קבוצה ששיחקה אחרת לגמרי מול יובה ופסז. ראינו את זה בעיניים. לא בשביל זה יש רכש. לא כשפגעת בכל הזרים. אם הקבוצה יכולה לשחק הרבה יותר טוב היא צריכה לשחק הרבה יותר טוב.Shocking4U כתב: ↑28 ינואר 2023, 21:19 גם אני מסכים עקרונית שהשחקנים האלה צריכים לנצח את ריינה בבית בכל מקרה אבל התיקו לא בא בחלל ריק אלא זה כבר תקופה שהקבוצה נראית שבעה וחסרת רעיונות. שחקני מפתח כמו אצילי, שרי וחזיזה לא בתקופה טובה ואין אף שחקן אחר שיכול לסחוב את הקבוצה ולתת מספרים מבחינה התקפית כשהם לא פוגעים. בדיוק בשביל דברים כאלה יש רכש.
מכבי ת"א משחקת עם שניים וחצי זרים
-
- משחק בשביל הסמל
אני מקווה שזה חירטוט לתקשורת אבל גם צרפתי וגם גולדברג דיברו אחרי המשחק על הרצף הנהדר שהיה עד למשחק בבלומפילד וכאילו הבעיה רק בשני משחקים האחרונים. בדכ אני לא מתייחס לראיונות כאלה אבל זה ששניהם דיברו ככה מעלה חשש שהם לא מבינים את גודל הבעיה.
- Judokan
- סמל ירוק
איזה, ממש הקבוצה הכי טובה בארץ. תראה איזה הופעת קסם.מייקל בן חמו כתב: ↑28 ינואר 2023, 20:38 אפרופו כל זה- מי שעקב אחרי הקהל של מכבי ת"א, כמה הם קיללו את יצחקי? כמה הם בכו על הסגל? כמה בכו שאין קיצונים ושהסגל לא מאוזן? בכו בלי הפסקה. לאיביץ זכרו חסד נעורים ויצחקי קיבל על הראש.
וברצינות, הם אותה קבוצה של איביץ' כרגע, שמולנו תפסה את בכר עם המכנסיים למטה בהכנה קטסטרופלית למשחק. 50% ממשחק ההתקפה שלהם היה גלוך.
- Judokan
- סמל ירוק
חחח רק שחר יפתח את הארנק. שחר זה הטיפוס שבקיץ ימכור ארבעה שחקנים ויספר לך שהוא עובד במודל אייאקס.hezildo כתב: ↑28 ינואר 2023, 21:16בקיץ נהיה בלי אליפות ונרצה לקחת אותה שוב, אבל גם זה לא מבטיח ששחר יפתח את הארנק.Shocking4U כתב: ↑28 ינואר 2023, 21:10בקיץ פתאום יהיו ישראלים שלא ידענו על קיומם? בקיץ כנעאן לא יעלה 3 מיליון? מה ישתנה?
מייקל בן חמו צודק במובן הזה שגם בלי רכש היינו צריכים לנצח את ריינה, אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שצריך רכש
כדי לזכות באליפות.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
הופ ולא השתנה כלום. אפקט החלפת מאמן סה"כמייקל בן חמו כתב: ↑28 ינואר 2023, 20:38 אפרופו כל זה- מי שעקב אחרי הקהל של מכבי ת"א, כמה הם קיללו את יצחקי? כמה הם בכו על הסגל? כמה בכו שאין קיצונים ושהסגל לא מאוזן? בכו בלי הפסקה. לאיביץ זכרו חסד נעורים ויצחקי קיבל על הראש.
החולי צהבת מנסים לייצר נראטיב שקרי כאילו הסגל שלהם קצר ואין להם אגפים כדי להוריד דווקא את הכשלון של מדיניות הרכש שלהם עם יצחקי
יש להם בעלים שמוכן להוציא כסף ולשבור תקרת שכר על כלום ושום דבר. אבל העגלקטיקוס בצהוב הזה לא צריך לעשות רושם על אף
אתה שובר תקרות שכר בשביל הנוער המטומטם שלהם שעשה סיבוב של בקושי עונה באיטליה חזר עם עודף משקל ויותר מחצי שנה לא הוריד
אפילו נטע לקח פחות זמן להוריד את הכרס מהפציעה. זה בדיחה
אותו הדבר התשלום לזהבי, כאילו היינו משלמים חצי מזה לרוקאביצה. זה שחקן גמור, אבל שיצא לו לתת ערן לוי נגדנו
- KevinDurant
- חבר בבורד
אנשים חייבים להוריד את מפלס הפאניקה, מילא אתמול ביום משחק אבל צריך להירגע.
גם מכבי ת''א עם גולדהאר העשיר והמגניב מכרה את גלוך עכשיו ב7 מיליון יורו ולא מביאה מחליף כי אין מי להביא.
גם שנה שעברה הפסדנו ואיבדנו נק' להפועל י-ם או לנוף הגליל או לשתיהן אני לא זוכר כבר
ב2 האליפויות האחרונות היה לנו פער של 8 והוא קוצץ סביבות ינואר, זה משהו קבוע שהקבוצה נופלת בשלב הזה של העונה.
בכר לא מאמין בשחקנים בינוניים והוא לא יוצא אתם למערכה, אם יש מישהו תותח, שיביאו, אם אין, שלא יביאו כי בכר לא ישתמש בו וימשיך לתת את הקרדיט למי שפה.
אני יכול להבין את התלונות שהיו פעם על יענקל'ה והכל אבל עכשיו זה באמת סתם התבכיינות ופאניקה בזמן שאין יותר מדי מה לעשות
גם מכבי ת''א עם גולדהאר העשיר והמגניב מכרה את גלוך עכשיו ב7 מיליון יורו ולא מביאה מחליף כי אין מי להביא.
גם שנה שעברה הפסדנו ואיבדנו נק' להפועל י-ם או לנוף הגליל או לשתיהן אני לא זוכר כבר
ב2 האליפויות האחרונות היה לנו פער של 8 והוא קוצץ סביבות ינואר, זה משהו קבוע שהקבוצה נופלת בשלב הזה של העונה.
בכר לא מאמין בשחקנים בינוניים והוא לא יוצא אתם למערכה, אם יש מישהו תותח, שיביאו, אם אין, שלא יביאו כי בכר לא ישתמש בו וימשיך לתת את הקרדיט למי שפה.
אני יכול להבין את התלונות שהיו פעם על יענקל'ה והכל אבל עכשיו זה באמת סתם התבכיינות ופאניקה בזמן שאין יותר מדי מה לעשות
- Apoc
- יו״ר הבורד
למכבי ת"א יש את גיאגון שהוא סופר-פוטנציאל בעמדת ה10 ומאחוריו יש את קניקובסקי, דן ביטון, וריקן שיכולים למלא את תפקיד ה10 כתחלופה.
צחקנו עליהם בקיץ שיש להם יותר מדי שחקנים על העמדה הזאת.
הם לא באמת צריכים להביא לו מחליף, רק לתת יותר דקות לגיאגון.
צחקנו עליהם בקיץ שיש להם יותר מדי שחקנים על העמדה הזאת.
הם לא באמת צריכים להביא לו מחליף, רק לתת יותר דקות לגיאגון.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני גם לא חושב שיש להם מה לעשות עם כנעאן בטח בכסף שג'קי דורש, אבל בכל זאת הדיווחים אומרים שהם רצו גם אותו וגם את סבע ועובדתית לא הצליחו להחתים את שניהם.
ואם כבר הם רוצים להביא שחקן, למה הם לא מביאים זר? להיות עונה שלמה עם 5 זרים זה הזיה מבחינתי, בטח שרואים מה הולך אצלנו.
ושוב בנוגע לכל התגובות על יענקלה, לא הייתי משלם על קארצב 2.5 מיליון יורו ולא הייתי משלם על כנעאן 3-4 מיליון יורו, ככה שאני לא מבין איזה עוד אופציות היו לנו.
אני מאמין שאם הייתה הזדמנות בשוק כמו צ'יבוטה בשנה שעברה או אצילי לפני שנתיים היו הולכים עליה עוד פעם.
-
- אלוף המדינה
איפה הכסף של הצ'מפיונס?
- DelPiero
- הענק הירוק
אני חושב שהוויכוחים מיותרים - כולם צודקים במידה מסוימת וזה מספר רב של דברים שגרמו למה שאנחנו רואים כבר תקופה.
זה לא רק היעדר רכש, השחיקה של השחקנים, האופי של שחר או החוסר חשק של בכר - זה הכל ביחד
אני לא חושב שיש פאניקה, אנשים עדיין קצת חרדתיים לאור ניסיון העבר וכל אחד רואה משהו שלא עובד.
בסופו של דבר, איך שלא תסתכלו על זה, מהבחינה הכספית השנה איבדנו את פלאניץ' מה שהכניס שני מליון יורו - במקומו הביאו שני מחליפים טובים אבל ב מ-ע-ט כסף. אחר כך נכנס מלא כסף מהאלופות וכל המתלווה לכך ולפני הפגרה של המונדיאל כולם פה העריכו שיהיו שינויים. עכשיו לביא נמכר עבור סכום כסף והביאו איזה ילדון מהפועל ירושלים בגרושים וכל הזמן יש דיבורים על זה שלא רוצים לשלם - אני חושב שזה מה שגרם לשלטים ביציע.
כולם מכירים את שחר וזוכרים את מי הביאו לקמפיין אלופות ההוא הלפני אחרון ומשם מגיע הכעס. כולם גם יודעים שאת האלופות השגנו הרבה בזכות הצוות המקצועי ופוש אדיר של השחקנים המובילים ולמרות ההנהלה ולא בזכותה.
אז אני יכול לבוא בטענות לשחקנים ולבכר על התקופה מאחרי המונדיאל, אבל בסופו של דבר, אם בכר ביקש רכש ואמרו לו אין כסף אני בטוח שהוא יהיה מתוסכל (לא מדבר על קארצב).
אין מצב בעולם ש "אין מה לעשות, אין ברירה". די נו
ועדיין, זה לא תירוץ לאיך שנראים בתקופה האחרונה.
בסופו של דבר במצב הנוכחי, משהו צריך לקרות כדי לשנות דברים. אם אתם אומרים לי שאין מה לעשות ובואו נקווה שדברים יקרו מעצמם אז אפשר לקפל כבר עכשיו.
כי בכר והשחקנים כבר חודשיים לא ממש מסתדרים במצב הנוכחי ולא מתעלים על עצמם.
זה לא רק היעדר רכש, השחיקה של השחקנים, האופי של שחר או החוסר חשק של בכר - זה הכל ביחד
אני לא חושב שיש פאניקה, אנשים עדיין קצת חרדתיים לאור ניסיון העבר וכל אחד רואה משהו שלא עובד.
בסופו של דבר, איך שלא תסתכלו על זה, מהבחינה הכספית השנה איבדנו את פלאניץ' מה שהכניס שני מליון יורו - במקומו הביאו שני מחליפים טובים אבל ב מ-ע-ט כסף. אחר כך נכנס מלא כסף מהאלופות וכל המתלווה לכך ולפני הפגרה של המונדיאל כולם פה העריכו שיהיו שינויים. עכשיו לביא נמכר עבור סכום כסף והביאו איזה ילדון מהפועל ירושלים בגרושים וכל הזמן יש דיבורים על זה שלא רוצים לשלם - אני חושב שזה מה שגרם לשלטים ביציע.
כולם מכירים את שחר וזוכרים את מי הביאו לקמפיין אלופות ההוא הלפני אחרון ומשם מגיע הכעס. כולם גם יודעים שאת האלופות השגנו הרבה בזכות הצוות המקצועי ופוש אדיר של השחקנים המובילים ולמרות ההנהלה ולא בזכותה.
אז אני יכול לבוא בטענות לשחקנים ולבכר על התקופה מאחרי המונדיאל, אבל בסופו של דבר, אם בכר ביקש רכש ואמרו לו אין כסף אני בטוח שהוא יהיה מתוסכל (לא מדבר על קארצב).
בסופו של דבר במצב הנוכחי, משהו צריך לקרות כדי לשנות דברים. אם אתם אומרים לי שאין מה לעשות ובואו נקווה שדברים יקרו מעצמם אז אפשר לקפל כבר עכשיו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
"במקומו הביאו שני מחליפים טובים אבל ב מ-ע-ט כסף."DelPiero כתב: ↑29 ינואר 2023, 12:45 אני חושב שהוויכוחים מיותרים - כולם צודקים במידה מסוימת וזה מספר רב של דברים שגרמו למה שאנחנו רואים כבר תקופה.
זה הטיעון שהכי מרגיז אותי, מה אכפת לי כמה שילמו על באטובינסיקה ועל סק? להפך, שישלמו כמה שפחות.
העסקה של פיירו יותר טובה לי כאוהד כי שילמו עליו 1.6 מיליון יורו מאשר על באטו שהגיע בהשאלה עם אופציה?
זה בדיוק מה שהרגיז אותי בקיץ שכאילו אמרו שמחפשים חלוץ לזרוק עליו סכום כאילו זה גרנטי להצלחה.
נכנס כסף מליגת האלופות, אחלה, יפה, הכנסה חד''פ של פעם ב10 שנים, שלא היו הכנסות מאירופה אז שם לא היה צריך להביא רכש כי אין הכנסות?
זה שנכנס כסף מליגת האלופות אומר שצריך לשלם לג'קי 4 מיליון יורו? או לסגל 2.5 מיליון יורו?
אני לא יודע כמה בכר כועס על יענקל'ה ולא מתוסכל מזה שבאמת אין מי להביא בשוק מבחינת שחקנים משמעותיים.
אני בטוח שגם בכר מבין שאי אפשר לשלם 2.5 מיליון יורו על קארצב ו4 מיליון יורו על כנעאן ואי אפשר להתחרות עם ההצעות של סבע מטורקיה (לא רק יענקל'ה הרשע והקמצן, גם גולדהאר וגם אלונה)
דווקא בשנתיים האחרונות יענקל'ה הראה שיש מי להביא הוא מביא והוא הלך ושם כסף על צ'יבוטה שהיה דיבור שמכבי ת''א רצו אותו וגם את דין דוד וגם את מוחמד.
לא אומר שצריך לתת לו מדליה על זה שהוא מוציא כסף אבל כשהיה עסקאות במחירים הגיוניים הוא עשה אותם.
קשה לי לבקר את הבעלים שהוא לא עושה עסקאות שלא עשו פה בכדורגל.