חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
Re: חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים
הימור שלי: דוידה/אלטמן
שאפו אם קורה: סבע
שאפו אם קורה: סבע
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- קפטן ירוק
-
- קפטן ירוק
כנראה 2 שחקנים יגיעו.
- Liberman
- מנהל הבורד
אני עוקב אחריו, דווקא נראה לא רע. יש פוטנציאל.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Liberman
- מנהל הבורד
אולי טויודה ?
פושעי דילן לדין
-
- אלוף המדינה
אולי קאמבק של פלקושצ'נקו
-
- שחקן העונה
את כנעאן הם רצו כ"עוד שחקן" בסגל שלהם, הסגל שלהם מספיק עמוק גם בלעדיו. לך אין תחרות ושחקנים פה נראים עייפים ושמיצו את עצמם. אתה צריך דם חדש, הם לא.KevinDurant כתב: ↑29 ינואר 2023, 13:07 אף קבוצה בישראל לא תקנה שחקנים מתוך הליגה ב2.5 מיליון יורו צפונה בטווח הארוך כי זה לא כלכלי ולא הגיוני.
לשים 2.5 מיליון יורו על שחקן בתקופה לא טובה שלא רוצה לשחק בארץ ורק מחפש לעזוב לחו''ל ויש תהיות על ההתאמה שלו לקבוצה זה לא הגיוני וזה גם לא יקרה.
לגבי כנעאן, במחיר הגיוני הייתי דוחף לעסקה, אבל שג'קי מבקש עליו 3-4 מיליון יורו זה מחיר לא הגיוני וגם מכבי ת''א נרתעה ממנו, שחקן טוב, מחיר לא הגיוני.
אם זה המחיר של שחקנים מתוך הליגה צריך לבחור בפינצטה על מי משקיעים ועל מי מהמרים מתוך הליגה (כמו דוד, מוחמד), לחפש עסקאות משתלמות (כמו נאור, גולדברג, ג'וש וחזיזה), לנסות לפגוע בליגיונרים במחיר יותר הגיוני (כמו אצילי, צ'יבוטה ולנסות לפתח שחקנים מבפנים (כמו ג'אבר, פאני, נטע, רז)
בסופו של דבר הקבוצה צריכה לשמור על איזון, אי אפשר כל חלון להביא שחקנים במיליוני יורו (לא אומר שעשו את זה, אומר באופן כללי).
איזון כמובן לא מבחינה תקציבית אלא מבחינת זה שפעם צריך לשים סכום על שחקן מתוך הליגה, פעם להביא הברקה, פעם להביא ליגיונר מבחוץ, פעם לפתח שחקן ממחלקת הנוער, אי אפשר להתבסס על לקנות שחקנים בסכומים גבוהים מתוך הליגה מהסיבה הפשוטה שגם לא תמיד יהיה מי לקנות ושקונים בכוח (כמו ב''ש שקנתה כל מה שזז), אז מעמיסים בינוניים ומקריסים את הסגל.
מה יהיה בקיץ? אולי יעלו מישהו מהנוער, אולי יבריקו עם מישהו מהליגה, אולי יהיה ליגיונר שיחזור (שבדר''כ חוזרים במחירים יותר נמוכים ממה שדורשים בתוך הליגה).
איזה שחקן משמעותי מכבי ת''א הביאו בכסף גדול מתוך הליגה חוץ מקניקובסקי? גם הם הפסיקו עם הבלוף הזה של להביא שחקנים מתוך הליגה והם יותר מתבססים על שחקני נוער/ליגיונרים
הם הפסיקו עם הקטע של להביא מתוך הליגה, כי הם מגדלים שחקני נוער בכמויות, מה שאתה לא (עצם זה שרשמת את רז, אחד השחקנים הגרועים שיצא לי לראות בחיי, אומר הכל - הבן אדם עוד רגע פורש ומתייחסים אליו כאיזה פיתוח של שחקן בית).
לא צריך כל חלון להוציא מיליונים.. אבל בשני חלונות של עונה שהעפלת בה לליגת האלופות ואתה בהכנסות שיא - אז בטח שצריך להשקיע.
כשנגדל שחקני נוער כמו מכבי תא, אז אין בעיה לא לקנות מתוך הליגה, אני בעד.
אבל אתה לא יכול לא לקנות, לא לגדל, וגם לא לרצות להשקיע בזרים ולקוות שעם כולם "תפגע" כשמגיעים חינם/במחיר זול.
מכבי תא אגב, היו קונים כל מה שזז, עד שהנוער שלהם היה מספיק ברמה ויכלו להרשות לעצמם להפסיק עם זה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
עובדתית הפסיקו להביא שחקנים מתוך הליגה, בעיקר כי אין מי להביא ומי שיש יקר מדי.Ganjot כתב: ↑29 ינואר 2023, 17:41את כנעאן הם רצו כ"עוד שחקן" בסגל שלהם, הסגל שלהם מספיק עמוק גם בלעדיו. לך אין תחרות ושחקנים פה נראים עייפים ושמיצו את עצמם. אתה צריך דם חדש, הם לא.KevinDurant כתב: ↑29 ינואר 2023, 13:07 אף קבוצה בישראל לא תקנה שחקנים מתוך הליגה ב2.5 מיליון יורו צפונה בטווח הארוך כי זה לא כלכלי ולא הגיוני.
לשים 2.5 מיליון יורו על שחקן בתקופה לא טובה שלא רוצה לשחק בארץ ורק מחפש לעזוב לחו''ל ויש תהיות על ההתאמה שלו לקבוצה זה לא הגיוני וזה גם לא יקרה.
לגבי כנעאן, במחיר הגיוני הייתי דוחף לעסקה, אבל שג'קי מבקש עליו 3-4 מיליון יורו זה מחיר לא הגיוני וגם מכבי ת''א נרתעה ממנו, שחקן טוב, מחיר לא הגיוני.
אם זה המחיר של שחקנים מתוך הליגה צריך לבחור בפינצטה על מי משקיעים ועל מי מהמרים מתוך הליגה (כמו דוד, מוחמד), לחפש עסקאות משתלמות (כמו נאור, גולדברג, ג'וש וחזיזה), לנסות לפגוע בליגיונרים במחיר יותר הגיוני (כמו אצילי, צ'יבוטה ולנסות לפתח שחקנים מבפנים (כמו ג'אבר, פאני, נטע, רז)
בסופו של דבר הקבוצה צריכה לשמור על איזון, אי אפשר כל חלון להביא שחקנים במיליוני יורו (לא אומר שעשו את זה, אומר באופן כללי).
איזון כמובן לא מבחינה תקציבית אלא מבחינת זה שפעם צריך לשים סכום על שחקן מתוך הליגה, פעם להביא הברקה, פעם להביא ליגיונר מבחוץ, פעם לפתח שחקן ממחלקת הנוער, אי אפשר להתבסס על לקנות שחקנים בסכומים גבוהים מתוך הליגה מהסיבה הפשוטה שגם לא תמיד יהיה מי לקנות ושקונים בכוח (כמו ב''ש שקנתה כל מה שזז), אז מעמיסים בינוניים ומקריסים את הסגל.
מה יהיה בקיץ? אולי יעלו מישהו מהנוער, אולי יבריקו עם מישהו מהליגה, אולי יהיה ליגיונר שיחזור (שבדר''כ חוזרים במחירים יותר נמוכים ממה שדורשים בתוך הליגה).
איזה שחקן משמעותי מכבי ת''א הביאו בכסף גדול מתוך הליגה חוץ מקניקובסקי? גם הם הפסיקו עם הבלוף הזה של להביא שחקנים מתוך הליגה והם יותר מתבססים על שחקני נוער/ליגיונרים
הם הפסיקו עם הקטע של להביא מתוך הליגה, כי הם מגדלים שחקני נוער בכמויות, מה שאתה לא (עצם זה שרשמת את רז, אחד השחקנים הגרועים שיצא לי לראות בחיי, אומר הכל - הבן אדם עוד רגע פורש ומתייחסים אליו כאיזה פיתוח של שחקן בית).
לא צריך כל חלון להוציא מיליונים.. אבל בשני חלונות של עונה שהעפלת בה לליגת האלופות ואתה בהכנסות שיא - אז בטח שצריך להשקיע.
כשנגדל שחקני נוער כמו מכבי תא, אז אין בעיה לא לקנות מתוך הליגה, אני בעד.
אבל אתה לא יכול לא לקנות, לא לגדל, וגם לא לרצות להשקיע בזרים ולקוות שעם כולם "תפגע" כשמגיעים חינם/במחיר זול.
מכבי תא אגב, היו קונים כל מה שזז, עד שהנוער שלהם היה מספיק ברמה ויכלו להרשות לעצמם להפסיק עם זה.
את כנעאן הייתי שמח להביא וגם לשלם עליו סכום חסר תקדים (1.5 מיליון יורו ושחקנים, שיהפוך את זה לעסקה היקרה בתוך הליגה בהיסטוריה), אבל ג'קי רוצה פי 2
- Liberman
- מנהל הבורד
איך מתאים ליענקלה לעשות עכשיו ירדן שועה של ינואר בתקופת בלבול ולעדכן שכנעאן חתם. זה כל כך אבל לא יקרה.
פושעי דילן לדין
- The real Tsepo
- שחקן העונה
-
- הענק הירוק
גנדלמן זה נגר, שחקן כבד ואיטי אין לו מה לחפש פה.
-
- הענק הירוק
יונס מלדה יכול להיןת שיחוק על.
-
- קפטן ירוק
יש מצב דיא סבע חתך לטורקים
-
- הענק הירוק
-
- קפטן ירוק
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
היה נראה לי פוטנציאל בליגה אבל הלך לאיבוד בבלגיה.
-
- אלוף המדינה
אולי טוקלומטי שמועה אבל הוואטסאפ שלי מתפוצץ עכשיו
-
- הענק הירוק
-
- קפטן ירוק
- Apoc
- יו״ר הבורד
אולי הקריצה זה כי מכבי חיפה תקפה באיראן אתמול
למרות שבכושר הנוכחי של ההתקפה שלנו לא נראה לי שהיינו מגיעים למצב, בטח שלא פורצים את הבונקר כמו שמדווח
למרות שבכושר הנוכחי של ההתקפה שלנו לא נראה לי שהיינו מגיעים למצב, בטח שלא פורצים את הבונקר כמו שמדווח
אופטימיות במכבי חיפה
- Liberman
- מנהל הבורד
פושעי דילן לדין
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
וייס מפרסם על סבע
- Apoc
- יו״ר הבורד
אחלה שחקן אבל הלוזונים לא ימכרו אותו עכשיו לפני שהם יכולים לדרוש עליו 6 מיליון יורו
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
- Liberman
- מנהל הבורד
תביא לינק
פושעי דילן לדין
-
- אלוף המדינה
אם זה סבע אני פורש מתקופת המבחנים לשבוע רק בשביל להעביר כל היום בטוויטר לראות את המלטדאון של הגרמנים
-
- אלוף המדינה
גם גולדשטיין מצטרף לדיווח על סבע, לא ברור מה השתנה מהחודש הקרוב אבל יאללה הלוואי
- Spacey
- לא קרע זוג נעליים
כולם מתיישרים לכיוון סבע
- Apoc
- יו״ר הבורד
זה החלק הכי כיפי, לפני שהרכש קורס או משהו כזה, יש את השלב שאפשר לרקוד להם על הדם עם כל הפאניקה שלהם. זוכר איך הבאנו את אלברמן והם התחרפנו. (בדיעבד זה באמת עזר לנו בסוף לקחת אליפויות על הראש שלהם, רק לא כשחקן)
יאללה סבע
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
חחח כן במיוחד כשהשופר שלהם רז אמיר אמר שיצחקי בעיקר רדף אחרי סבע ולא הצליח להשיג אותו, להנחית אותו תוך 24 שעות בגלל תיקו עם ריינה יגרום להם לטרפת