חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
David
- מחוזר באירופה
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
גורמים בחיפה אישרו כי שמו של פיירו אכן עלה, ושבמקביל נבדקים מועמדים נוספים בעמדת החלוץ. ההערכה בכרמל, היא שאפשר יהיה להביאו במחיר של בין מיליון - למיליון וחצי יורו בשל העובדה כי הוא בשנת חוזה.
- Smurk
- אגדה ירוקה
אף שחקן שמבקיע 15 שערים בליגה שנייה בצרפת לא יבוא לישראל בחוזה של חצי עונהרונן22 כתב: 08 יוני 2022, 11:55 לא נראה מרשים החלוץ. נראה שחקן שמביאים בינואר לחצי עונה עם אופציה, לא שחקן שרוכשים במיליון יורו
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
לפני העונה, כן. אחרי שהוא כבש 15 שערים זה לא רלוונטי. זה לא אלפונס.רונן22 כתב: 08 יוני 2022, 11:55 לא נראה מרשים החלוץ. נראה שחקן שמביאים בינואר לחצי עונה עם אופציה, לא שחקן שרוכשים במיליון יורו
איתך לגמריDaniel123 כתב: 08 יוני 2022, 11:04אני מעדיף שיביאו שחקנים עם רזומה מרשים יותר גם אם זה אומר לשים עליהם 2 מיליון יורו .
לפחות שעל חלוץ לא יתפשרו .
לא מחזיק מהליגה השניה בצרפת, מעדיף שיביאו חלוץ מוכח מהליגה הראשונה בסרביה/קרואטיה/טורקיה .
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
-
רונן22
- שחקן העונה
זה לא אלפונס אבל זה גם לא איזה שחקן מוכח. נתן כולה עונה אחת טובה, והוא בן 27. זה רכש שמביאים בינואר כשאין את מי להביא
שחקן מוכח יותר בליגה צרפתית שנייה שנותן שם כל עונה 15 שערים ומעלה זה לא שחקן שהיה נשאר שם
ואם היה נותן לפני זה 15 שערים בליגה הבלגית במקום 6 אז בכלל לא היה מה לדבר מלכתחילה כי הוא היה הולך לליגות הבכירות של אירופה
אם אתה רוצה להביא שחקנים יותר מוכחים אז אפשר רק מליגות חלשות, ברמת הישראלית ומטה. אני לא חושב שזה גישה נכונה.
להביא שחקן אחרי עונת פריצה כשהוא בעלייה זה מעולה.
ואם היה נותן לפני זה 15 שערים בליגה הבלגית במקום 6 אז בכלל לא היה מה לדבר מלכתחילה כי הוא היה הולך לליגות הבכירות של אירופה
אם אתה רוצה להביא שחקנים יותר מוכחים אז אפשר רק מליגות חלשות, ברמת הישראלית ומטה. אני לא חושב שזה גישה נכונה.
להביא שחקן אחרי עונת פריצה כשהוא בעלייה זה מעולה.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
- KevinDurant
- חבר בבורד
מסכים לגבי העונה אחת טובה (שזה גם סימן שאלה גדול מאוד בפני עצמו), אבל זה רכש שאם תביא בינואר אתה תשלם עליו סכום גדול מאוד וחוזה ארוך טווח, בדיוק כמו שמכבי ת''א עשו עם יובאנוביץ'.רונן22 כתב: 08 יוני 2022, 12:20 זה לא אלפונס אבל זה גם לא איזה שחקן מוכח. נתן כולה עונה אחת טובה, והוא בן 27. זה רכש שמביאים בינואר כשאין את מי להביא
שוב, לא אומר שזה שחקן שהייתי מתאבד עליו וזה הפרופיל המושלם, אבל זה לא אלפונס ולא פוקס
כולה ליגה צרפתית שנייה,
עשינו תמוות לקבוצה כמו שטרסבורג עם דוס סנטוס בהגנה.
ממה אתם בעצם מסתנוורים?
ממה אתם בעצם מסתנוורים?
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
דרך אגב גם יובאנוביץ הגיע אחרי חצי עונה פריצה שלפני זה היה כישלון בכל מקום שהיה.
אנשים פה לא ריאלים מצפים לחלוץ של 4 מיליון יורו.
אגב אני הייתי מחפש שחקן חופשי מליגה בכירה ולפתות אותו עם משכורת גבוהה מאוד נגיד 600-700 אלף יורו.
אגב אני הייתי מחפש שחקן חופשי מליגה בכירה ולפתות אותו עם משכורת גבוהה מאוד נגיד 600-700 אלף יורו.
שטרסבורג הייתה קבוצה הרבה יותר טובה ממכבי חיפה, יש הפתעות בכדורגל, אבל זה לא מעיד על הפערי רמות.Liberman כתב: 08 יוני 2022, 12:26 כולה ליגה צרפתית שנייה,
ממה אתם בעצם מסתנוורים?
אנחנו רחוקים מאוד מהרמה של הליגה הצרפתית. בליגה השנייה בצרפת, ספרד, איטליה וכו' יש שחקנים שיכולים לטחון פה את הליגה.
נערך לאחרונה על ידי Apoc ב 08 יוני 2022, 12:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
זה לא פוקס ולא אלפונס, וסביר להניח שהוא גם יתרום מבחינה השפעה על המשחק שלנו יותר מדוד. עדיין זה לא חלוץ שהייתי מביא להוביל את ההתקפה שלנו
אני לא מסתפק בזרים שהם לא אלפונס או ובחלוץ שיותר טוב מדין דוד. צריך משהו יותר איכותי
אני לא מסתפק בזרים שהם לא אלפונס או ובחלוץ שיותר טוב מדין דוד. צריך משהו יותר איכותי
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 08 יוני 2022, 12:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
בטרנספר מרקט הוא שווה 1.80 מיליון יורו
משחק בנבחרת האיטי אבל תכלס אמריקאי וגדל במסצוסטס
משחק בנבחרת האיטי אבל תכלס אמריקאי וגדל במסצוסטס
נערך לאחרונה על ידי חזיזוש ב 08 יוני 2022, 12:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
צודק.Daniel123 כתב: 08 יוני 2022, 10:45 עוד הפעם ליגה שניה ?
טוב אני התייאשתי סופית באמת שאין לי ציפיות מהעונה הקרובה .
מועדון שמתעקש לשים לעצמו מקלות בגלגלים פעם אחר פעם .
שיהיה להם בהצלחה עם המאבק על הפלייאוף העליון .
מבחינתי ליגה שנייה באירופה זה רק ספרד.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני מסכים אתך באופן כללי.Hulk כתב: 08 יוני 2022, 12:26 דרך אגב גם יובאנוביץ הגיע אחרי חצי עונה פריצה שלפני זה היה כישלון בכל מקום שהיה.
גם אם תשים דמי העברה של סביבות ה2 מיליון יורו, אתה פועל בשוק מאוד מצומצם ובעיקר זורק הימורים לאוויר.
בדיוק בגלל זה הדמי העברה האלה לא מסנוורים אותי וזה שאומרים "חלוץ במיליון יורו וחצי" לא מרגש אותי כי ברור לי שזה פחות או יותר השמות.
לדוגמה במקרה של יובאנוביץ', הוא שיחק בליגה חלשה יותר בטוטאל, בקבוצה חלשה יותר.
אמנם כבש 21 שערים בקבוצה שלו (מינואר שהגיע עד ינואר שעזב השנה) אבל מעבר לזה הוא נכשל טוטאלית בקריירה ולא עשה כלום מעבר לזה, כולל בליגה השלישית בספרד.
בדמי העברה האלה, במשכורות שמשלמים פה ובפרופיל של הליגה, אתה תביא או שחקנים מליגה שנייה במדינות גדולות באירופה, או שחקני אמצע טבלה שפרצו בשנה-שנתיים החולפות בליגות כמו סרביה, קרואטיה ויוון.
בסרביה לדוגמה, למעט יובאנוביץ' שעזב בינואר עם 11 שערי ליגה, כל שאר הכובשים מעליו משחקים בפרטיזן או הכוכב, עם שווי של יותר מ2 מיליון יורו ולא ישוחררו לפה בחיים
בקרואטיה, השחקן היחיד שרלוונטי שכבש דו ספרתי זה איוון דליץ' (https://www.transfermarkt.com/ivan-deli ... ler/317023)
גם שחקן שפרץ העונה, משחק בקבוצת תחתית עם שווי של מכבי פ''ת בערך, וכבר השווי שלו הוא 1.5 מיליון יורו.
זה שחקן שאני מאמין שריאלי למכבי חיפה, אבל כל השאר שם לא רלוונטי מבחינת מי שחווה עונה טובה (כבש דו ספרתי נניח)
אני יכול להבין את הטענה לגבי זה שאתה מחפש חלוץ אחר ומישהו איכותי יותר אבל אני לא יודע כמה זה רלוונטי ומי אפשר למצוא, תסתכל על התגובה שרשמתי למעלה לדוגמהרונן22 כתב: 08 יוני 2022, 12:28 זה לא פוקס ולא אלפונס, וסביר להניח שהוא גם יתרום מבחינה השפעה על המשחק שלנו יותר מדוד. עדיין זה לא חלוץ שהייתי מביא להוביל את ההתקפה שלנו
נערך לאחרונה על ידי KevinDurant ב 08 יוני 2022, 12:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
נו בסדר ושריף טירספול עשו את המוות לריאל מדריד ושחטאר דונייצק. זה אומר משהו?Liberman כתב: 08 יוני 2022, 12:26 כולה ליגה צרפתית שנייה,
ממה אתם בעצם מסתנוורים?
יענקל'ך!
זה לא עובד ככה - אתה מביא אחד בשכר של 600-700 אירו לשנה ויש לך שובל של שחקנים ברח' המסגר החל משרי וכלה באחרון בשרשרת המזון שדורשים לפתוח את החוזה.Hulk כתב: 08 יוני 2022, 12:26 דרך אגב גם יובאנוביץ הגיע אחרי חצי עונה פריצה שלפני זה היה כישלון בכל מקום שהיה.
זה ככה בכל ארגון - יש לך פירמידה ובכל שלב רמת השכר ידועה פחות או יותר, בלי סטיות גדולות מדי.
אם הקבוצה התקבעה על שכר של 350-400 לבכירים, אז שחקן בכיר יהיה באיזור הזה.
פריצה שם, תביא לפריצת שכר בכל המדרגות.
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
מקווה שיעשו ריפרש ויתחילו מההתחלה.
עדיף להביא 3 זרים ממש "על הבאזר", אבל תותחים, מאשר כל מיני אלפונס וסטריין כאלה
צריך להיות סבלניים, לא לעבוד תחת לחץ.
זה נראה כאילו הם רוצים הכול מהר מהר, כדי שיהיה סגל מוכן לקראת היציאה למחנה האימון.
זה נראה כאילו הם רוצים הכול מהר מהר, כדי שיהיה סגל מוכן לקראת היציאה למחנה האימון.
לא ראיתי שהצהבת שילמו לזהבי מיליון לעונה היו עוד שחקנים שקיבלו משכורת בסדר גודל הזה, הבאים אחריו הרוויחו עד 400 אלף לעונה, זה מועדון כדורגל לא הסתדרות, אין מועדון בעולם שאין בו כוכב שניים שמרוויחים מעל כולם.dyarok כתב: 08 יוני 2022, 12:42זה לא עובד ככה - אתה מביא אחד בשכר של 600-700 אירו לשנה ויש לך שובל של שחקנים ברח' המסגר החל משרי וכלה באחרון בשרשרת המזון שדורשים לפתוח את החוזה.Hulk כתב: 08 יוני 2022, 12:26 דרך אגב גם יובאנוביץ הגיע אחרי חצי עונה פריצה שלפני זה היה כישלון בכל מקום שהיה.
זה ככה בכל ארגון - יש לך פירמידה ובכל שלב רמת השכר ידועה פחות או יותר, בלי סטיות גדולות מדי.
אם רוצים לקפוץ מדרגה אז רק בשכר גבוה כי דמי ההעברה לא מבטיחים כלום.
יונתן כהן שולם עליו 2.2 לדעתך הוא שווה את זה? זה רק נותן פורפציה כמה הסכומים שנשמעים לנו מפוצצים לא באמת כאלה גדולים באירופה.
אני גם חושב שצריך לא למהר והטובים יותר ישארו בסוף החלון ועדיין, אם חלילה נודח באירופה בשלב מוקדם אחרי שלא הבאנו רכש אני מדמיין את הביקורות שבכר ואלברמן יספגו גם מהתקשורת וגם מהקהל כולל אני ומאמין שגם אתה.יום-טוב שוקרון כתב: 08 יוני 2022, 12:49 מקווה שיעשו ריפרש ויתחילו מההתחלה.
זהבי לא דוגמה שאתה רוצה לתת כי הוא לא הגיע וישר קיבל מיליון אירו נטו לעונה, הוא קיבל שכר כמו שכולם מקבלים, רק אחרי שהוא הוכיח שהוא מעל הרמה של הליגה הוא קיבל את הסכומים האלהHulk כתב: 08 יוני 2022, 12:50לא ראיתי שהצהבת שילמו לזהבי מיליון לעונה היו עוד שחקנים שקיבלו משכורת בסדר גודל הזה, הבאים אחריו הרוויחו עד 400 אלף לעונה, זה מועדון כדורגל לא הסתדרות, אין מועדון בעולם שאין בו כוכב שניים שמרוויחים מעל כולם.dyarok כתב: 08 יוני 2022, 12:42זה לא עובד ככה - אתה מביא אחד בשכר של 600-700 אירו לשנה ויש לך שובל של שחקנים ברח' המסגר החל משרי וכלה באחרון בשרשרת המזון שדורשים לפתוח את החוזה.Hulk כתב: 08 יוני 2022, 12:26 דרך אגב גם יובאנוביץ הגיע אחרי חצי עונה פריצה שלפני זה היה כישלון בכל מקום שהיה.
יונתן כהן שולם עליו 2.2 לדעתך הוא שווה את זה? זה רק נותן פורפציה כמה הסכומים שנשמעים לנו מפוצצים לא באמת כאלה גדולים באירופה.
ואגב גם אז עלה לשחקנים אחרים השתן ושחקנים כמו טיבי ובן חיים דרשו 500 אלף אירו נטו לעונה וגם קיבלו
dyarok צודק במה שהוא אומר, יש השפעה למתן שכר גבוה בהרבה לשחקן אחד בקבוצה, בטח כשיש לנו כוכבים כמו שרי שראויים להשתכר הכי גבוה בקבוצה
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אלברמן אמר שהוא יתפשר על מועמדים בשביל להשלים סגל עד המחנה.יום-טוב שוקרון כתב: 08 יוני 2022, 12:49 מקווה שיעשו ריפרש ויתחילו מההתחלה.
מי שחושב שזה שישלמו 2 מיליון יורו יגרום לזה שיבוא לפה איזה קאליבר מהליגה בלגית, סרבית וכל אלה טועה. זה כבר לא הסכומים
- KevinDurant
- חבר בבורד
אפשר לתת שכר סביבות ה500 אלף יורו נניח (לא הרבה יותר ממה שיש פה) ואם הוא מגיע בהעברה חופשית אפשר לתת מענק חתימה או לבסס שכר עם מענקים כדי לא לעשות בעיות.Apoc כתב: 08 יוני 2022, 12:53זהבי לא דוגמה שאתה רוצה לתת כי הוא לא הגיע וישר קיבל מיליון אירו נטו לעונה, הוא קיבל שכר כמו שכולם מקבלים, רק אחרי שהוא הוכיח שהוא מעל הרמה של הליגה הוא קיבל את הסכומים האלהHulk כתב: 08 יוני 2022, 12:50לא ראיתי שהצהבת שילמו לזהבי מיליון לעונה היו עוד שחקנים שקיבלו משכורת בסדר גודל הזה, הבאים אחריו הרוויחו עד 400 אלף לעונה, זה מועדון כדורגל לא הסתדרות, אין מועדון בעולם שאין בו כוכב שניים שמרוויחים מעל כולם.dyarok כתב: 08 יוני 2022, 12:42
זה לא עובד ככה - אתה מביא אחד בשכר של 600-700 אירו לשנה ויש לך שובל של שחקנים ברח' המסגר החל משרי וכלה באחרון בשרשרת המזון שדורשים לפתוח את החוזה.
ואגב גם אז עלה לשחקנים אחרים השתן ושחקנים כמו טיבי ובן חיים דרשו 500 אלף אירו נטו לעונה וגם קיבלו
dyarok צודק במה שהוא אומר, יש השפעה למתן שכר גבוה בהרבה לשחקן אחד בקבוצה, בטח כשיש לנו כוכבים כמו שרי שראויים להשתכר הכי גבוה בקבוצה
לא רק שזה לא הסכומים, קאליברים מליגה בלגית לא פוזלים לליגה ישראלית, אין בזה היגיוןKevinDurant כתב: 08 יוני 2022, 12:53אלברמן אמר שהוא יתפשר על מועמדים בשביל להשלים סגל עד המחנה.יום-טוב שוקרון כתב: 08 יוני 2022, 12:49 מקווה שיעשו ריפרש ויתחילו מההתחלה.
מי שחושב שזה שישלמו 2 מיליון יורו יגרום לזה שיבוא לפה איזה קאליבר מהליגה בלגית, סרבית וכל אלה טועה. זה כבר לא הסכומים
זה כאילו שחקן בישראל יתן עונה גדולה והגדולות של הליגה ירדפו אחריו ואז יגיד איזה כיף אני יכול עכשיו להרוויח חוזה בסלובקיה
אופטימיות במכבי חיפה
דרך אגב לא מבין איך לא מחפשים שחקנים מהליגות ברוסיה-אוקראינה יש הזדמנות להביא לכאן שחקנים שבחיים לא יהיו מגיעים לפה אילולא המלחמה שם.
- KevinDurant
- חבר בבורד
ברור לי.Apoc כתב: 08 יוני 2022, 12:55לא רק שזה לא הסכומים, קאליברים מליגה בלגית לא פוזלים לליגה ישראלית, אין בזה היגיוןKevinDurant כתב: 08 יוני 2022, 12:53אלברמן אמר שהוא יתפשר על מועמדים בשביל להשלים סגל עד המחנה.יום-טוב שוקרון כתב: 08 יוני 2022, 12:49 מקווה שיעשו ריפרש ויתחילו מההתחלה.
זה כאילו שחקן בישראל יתן עונה גדולה והגדולות של הליגה ירדפו אחריו ואז יגיד איזה כיף אני יכול עכשיו להרוויח חוזה בסלובקיה
נתתי קודם לכן תגובה ארוכה מאוד על כל הנושא הזה.
הסתכלתי ממש עכשיו על שחקנים שכבשו דו ספרתי ומעלה בליגה כמו יוונית, בלגית, קרואטית, סרבית ופולנית ויש בערך 4-5 אופציות בסה''כ (ועוד הגזמתי) שבכלל רלוונטיות לפה מבחינת שווי וגיל וזה עוד לפני שבכלל עברתי שנה-שנתיים וכו' אחורה לראות מה הם עשו.
בגלל זה בכלל לא מלהיב אותי שמדברים על חלוץ ב2 מיליון יורו או דברים כאלה כי זה מצמצם אופציות לחלוטין ומוביל "להתפשרות" על שחקן שעשה עונה טובה אחת בקריירה ולהמר עליו ולקוות שזה לא סטיית תקן.
בסכומים של 500-600 אלף יורו שכר נניח אתה יכול להביא אינספור שחקנים מאינספור ליגות ואופציות.
זה לא רק השכר שאתה משלם, אלא מי שאתה מביא.dyarok כתב: 08 יוני 2022, 12:42זה לא עובד ככה - אתה מביא אחד בשכר של 600-700 אירו לשנה ויש לך שובל של שחקנים ברח' המסגר החל משרי וכלה באחרון בשרשרת המזון שדורשים לפתוח את החוזה.Hulk כתב: 08 יוני 2022, 12:26 דרך אגב גם יובאנוביץ הגיע אחרי חצי עונה פריצה שלפני זה היה כישלון בכל מקום שהיה.
אם זהבי יחזור לצהבת בשכר של מיליון יורו בעונה - זה לא אומר שיובנוביץ' יבקש יותר כי ברור לכולם שאלה שחקנים לא באותו הקליבר.
אם נביא לכאן שחקן בקליבר גדול יותר מאשר שרי\פלאניץ' - אפשר יהיה לשלם לו יותר בלי שהשאר ידרשו שדרוג. לדוגמא - josip drmic שהוזכר כאן.
ובלי קשר, מסכים עם הגישה שבמקרים של זרים - עדיף להביא זר חופשי עם שכר של 600 אלף, מאשר להביא שחקן במיליון יורו דמי העברה ושכר של 300 אלף.
בסוף אבל ברור לכם שאף אחד פה לא באמת יודע פסיק על החלוץ הזה וסביר להניח שעקבו אחריו מספיק אנשים שקצת יותר מבינים מאיתנו מה אנחנו צריכים.
לא צריך להיות ככ נחרצים
לא צריך להיות ככ נחרצים