מה הבדל בין ג'אבר לזערורה לפני שקיבלו צ'אנס?Jerry כתב: 31 ינואר 2023, 19:50 זה בכר, הוא מאמן ענק אבל בקטע של הצעירים הוא שמרן בדיוק כמו רוני לוי, הוא תמיד יעדיף להביא עוד שחקן ועוד שחקן במקום לקדם צעירים מהבית, זה מה יש
באסם זערורה - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
Re: באסם זערורה - נושא רשמי
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Judokan
- סמל ירוק
ג'אבר פתח במשחק הרביעי שלנו באותה עונה (גביע הטוטו מול הפועל). זערורה הוחזר בשביל לנגב לשרי את הזיעה בסוף האימוןlemmacantor כתב: 31 ינואר 2023, 20:13מה הבדל בין ג'אבר לזערורה לפני שקיבלו צ'אנס?Jerry כתב: 31 ינואר 2023, 19:50 זה בכר, הוא מאמן ענק אבל בקטע של הצעירים הוא שמרן בדיוק כמו רוני לוי, הוא תמיד יעדיף להביא עוד שחקן ועוד שחקן במקום לקדם צעירים מהבית, זה מה יש
-
Jerry
- אלוף המדינה
למה החזירו את פאני עם בלבול? אולי מהלחץ ואז הבינו שהם לא צריכים, למה לא מודים בטעות זאת השאלה היותר חשובה, אם עכשיו הוא לא מקבל דקות אז בפלייאוף בכלל הוא יעשה חמוצים. חבל חבל חבל
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
זערורה משחק על המשבצת של ג׳אבר. בהתחשב בכשירות של ג׳אבר לא מן הנמנע שזערורה עוד יקבל דקות העונה
-
SaTla
- אלוף המדינה
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
הכל בדיעבד. קל להגיד פארסה אחרי שהחתימו את נאור + סבע + ג'אבר חוזר לרוטציה. מספיק שאחד מהשמות שציינתי פה לא היה מגיע וזה הופך מפארסה למהלך נכון. מעדיף את הסיטואציה הזו מאשר להגיע למצב של לא זה ולא זה
פארסה מביכה ולא נעימה, אבל עדיף שיחזור לשם מאשר שיישב ביציעים של סמי עופר לחצי העונה הקרובה.
הוא עדיין יהיה שחקן משמעותי לעפולה וסביר שבקיץ כבר ימצא לו קבוצה בליגת העל. מקווה שיתווך לו היטב מה קרה שהגיעו למצב הזה ועד כמה מאמינים בו לעתיד בכל זאת.
הוא עדיין יהיה שחקן משמעותי לעפולה וסביר שבקיץ כבר ימצא לו קבוצה בליגת העל. מקווה שיתווך לו היטב מה קרה שהגיעו למצב הזה ועד כמה מאמינים בו לעתיד בכל זאת.
זאת פארסה כי מהרגע שהוא הגיע לא ספרו אותוonn כתב: 01 פברואר 2023, 10:00 הכל בדיעבד. קל להגיד פארסה אחרי שהחתימו את נאור + סבע + ג'אבר חוזר לרוטציה. מספיק שאחד מהשמות שציינתי פה לא היה מגיע וזה הופך מפארסה למהלך נכון. מעדיף את הסיטואציה הזו מאשר להגיע למצב של לא זה ולא זה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אין טעם להשאיר אותו פה, החלטה לא נעימה אבל שיחזור לעפולה
גם לגבי כיוף שינסו למצוא לו קבוצה, אין טעם שיהיה פה שוער רביעי
גם לגבי כיוף שינסו למצוא לו קבוצה, אין טעם שיהיה פה שוער רביעי
בוואן טוענים את מה שטענתי אתמול, שבעייתי להחזיר אותו לעפולה כי הם כבר הביאו תחלופה
אופטימיות במכבי חיפה
-
David
- מחוזר באירופה
זה עדיין עדיף לו, מאשר להישאר פה כאחרון ברוטציה. לא אידיאלי, אבל הוא יסחוב עד הקיץ ואז, סביר להניח, ימשיך להשאלה בליגת העל.Apoc כתב: 01 פברואר 2023, 11:31 בוואן טוענים את מה שטענתי אתמול, שבעייתי להחזיר אותו לעפולה כי הם כבר הביאו תחלופה
לא אותה עמדה. אמנם בנוער שיחק 6, אבל בעפולה הוא הלך קדימה ותפקד כ-8 בואכה 10 ואפילו באגפים. סגנון המשחק האינטנסיבי שדומה יותר לזה של ג'אבר, לתחושתי, זה גם מה שגרם למועדון להאמין שהוא יכול לתרום כבר עכשיו.
הביאו שחקנים פחות טובים ממנו, לא רואה סיבה למה שהם לא ירצו אותו בחזרהApoc כתב: 01 פברואר 2023, 11:31 בוואן טוענים את מה שטענתי אתמול, שבעייתי להחזיר אותו לעפולה כי הם כבר הביאו תחלופה
-
David
- מחוזר באירופה
עדיין מרגיש שהוא יכול לתרום ממה שגוני נאור יתרום לנוברק.י כתב: 01 פברואר 2023, 12:59זה עדיין עדיף לו, מאשר להישאר פה כאחרון ברוטציה. לא אידיאלי, אבל הוא יסחוב עד הקיץ ואז, סביר להניח, ימשיך להשאלה בליגת העל.Apoc כתב: 01 פברואר 2023, 11:31 בוואן טוענים את מה שטענתי אתמול, שבעייתי להחזיר אותו לעפולה כי הם כבר הביאו תחלופה
לא אותה עמדה. אמנם בנוער שיחק 6, אבל בעפולה הוא הלך קדימה ותפקד כ-8 בואכה 10 ואפילו באגפים. סגנון המשחק האינטנסיבי שדומה יותר לזה של ג'אבר, לתחושתי, זה גם מה שגרם למועדון להאמין שהוא יכול לתרום כבר עכשיו.
לא פוסל, אבל הם לא עומדים אחד מול השני. צריך לתהות מי יתרום יותר בחצי העונה הקרובה - הוא או שג׳אבר שחוזר אחרי חודשים רבים בחוץ.David כתב: 01 פברואר 2023, 13:51עדיין מרגיש שהוא יכול לתרום ממה שגוני נאור יתרום לנוברק.י כתב: 01 פברואר 2023, 12:59זה עדיין עדיף לו, מאשר להישאר פה כאחרון ברוטציה. לא אידיאלי, אבל הוא יסחוב עד הקיץ ואז, סביר להניח, ימשיך להשאלה בליגת העל.Apoc כתב: 01 פברואר 2023, 11:31 בוואן טוענים את מה שטענתי אתמול, שבעייתי להחזיר אותו לעפולה כי הם כבר הביאו תחלופה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Judokan
- סמל ירוק
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
-
SaTla
- אלוף המדינה
מובן גם
באו אמרו לו אתה חוזר למכבי חיפה ואחרי שבוע אתה לא מספיק טוב תחזור לעפולה, זה כואב בעיקר
מקווה להתבדות, אבל לדעתי, הוא עוד בוסרי. כתבתי לאורך העונה בנושא מושאלים שאני לא רואה מי יכול להשתלב פה ושאני מאמין שבקיץ השחקנים הבוגרים של עפולה (כיוף, לאופר, זערורה וחגג) צריכים לעשות עוד עונת השאלה בליגת העל. אני באמת חושב שההייפ שיש סביבו בקרב הקהל עוד מהקיץ הוא מוגזם.
יחד עם זאת, אני לגמרי מאמין בו וחושב שהוא צריך להיות פה בעתיד ולהפוך לשחקן מוביל.
יחד עם זאת, אני לגמרי מאמין בו וחושב שהוא צריך להיות פה בעתיד ולהפוך לשחקן מוביל.
- Judokan
- סמל ירוק
אני חולק על דעתך מבחינת מוכנות. אני חושב שזערורה בוסרי, אבל לא מג'אבר שחזר לפה בוסרי. בסוף סט היכולות של זערורה יכול לבוא פה בצורה מצוינת לידי ביטוי, כי הוא קשר 50-50 שיכול לתת את הערך המוסף כשאנחנו רוצים לפרוץ הגנות צפופות. תנועה לעומק, דריבל ומסירה טובה - אין לנו כרגע קשר אמצע שעושה את זה חוץ מאבו פאני.ברק.י כתב: 02 פברואר 2023, 11:29 מקווה להתבדות, אבל לדעתי, הוא עוד בוסרי. כתבתי לאורך העונה בנושא מושאלים שאני לא רואה מי יכול להשתלב פה ושאני מאמין שבקיץ השחקנים הבוגרים של עפולה (כיוף, לאופר, זערורה וחגג) צריכים לעשות עוד עונת השאלה בליגת העל. אני באמת חושב שההייפ שיש סביבו בקרב הקהל עוד מהקיץ הוא מוגזם.
אין ספק שהוא עדיף על כלום. עדיין מאמין שהאתגר יהיה גדול עליו כיום. יחד עם זאת, חשוב להגיד - בחצי העונה האחרונה הוא השתפר משמעותית. הייתי שמח אם היה נשאר בעפולה ומשתלב בקיץ הדרגתית.Judokan כתב: 03 פברואר 2023, 00:36אני חולק על דעתך מבחינת מוכנות. אני חושב שזערורה בוסרי, אבל לא מג'אבר שחזר לפה בוסרי. בסוף סט היכולות של זערורה יכול לבוא פה בצורה מצוינת לידי ביטוי, כי הוא קשר 50-50 שיכול לתת את הערך המוסף כשאנחנו רוצים לפרוץ הגנות צפופות. תנועה לעומק, דריבל ומסירה טובה - אין לנו כרגע קשר אמצע שעושה את זה חוץ מאבו פאני.ברק.י כתב: 02 פברואר 2023, 11:29 מקווה להתבדות, אבל לדעתי, הוא עוד בוסרי. כתבתי לאורך העונה בנושא מושאלים שאני לא רואה מי יכול להשתלב פה ושאני מאמין שבקיץ השחקנים הבוגרים של עפולה (כיוף, לאופר, זערורה וחגג) צריכים לעשות עוד עונת השאלה בליגת העל. אני באמת חושב שההייפ שיש סביבו בקרב הקהל עוד מהקיץ הוא מוגזם.