סיכום חלון העברות ינואר 2023
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Apoc
- יו״ר הבורד
סיכום חלון העברות ינואר 2023
הגיעו: דיא סבע (סיבאספור), באסם זערורה (הוחזר מהשאלה מהפועל עפולה), שריף כיוף (הוחזר מהשאלה מהפועל עפולה), גוני נאור (הפועל ירושלים), אביאל זרגרי (בית"ר ירושלים)
עזבו: נטע לביא (גמבה אוסקה), מאור לוי (הושאל למכבי פ"ת)
עופרי ארד לא מצא קבוצה שהוא רוצה לעזוב אליה ונשאר
בן שהר לא התפשר על כסף ונשאר
ינון אליהו נשאר גם כן
הוחלט שבאסם לא יחזור לעפולה
גם את אביאל זרגרי הוחלט שלא להשאיל לקבוצה אחרת
עזבו: נטע לביא (גמבה אוסקה), מאור לוי (הושאל למכבי פ"ת)
עופרי ארד לא מצא קבוצה שהוא רוצה לעזוב אליה ונשאר
בן שהר לא התפשר על כסף ונשאר
ינון אליהו נשאר גם כן
הוחלט שבאסם לא יחזור לעפולה
גם את אביאל זרגרי הוחלט שלא להשאיל לקבוצה אחרת
אופטימיות במכבי חיפה
- Smile
- מנהל הבורד
Re: סיכום חלון העברות ינואר 2023
עצם העזיבה של מאור לוי זה כבר שדרוג.
בהתחשב בזה שקארצב לא מעוניין לשחק בארץ ועזב לחו"ל ובתג המחיר ההזוי של כנעאן אני חושב שעשינו חלון של 9/10
בהתחשב בזה שקארצב לא מעוניין לשחק בארץ ועזב לחו"ל ובתג המחיר ההזוי של כנעאן אני חושב שעשינו חלון של 9/10
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
באסם בסוף כן חזר לעפולה אפוק, או שאני טועה?
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- מכונת תארים
נתתי 6. חייב להודות שהיה לי קשה לענות, אבל אנסה להסביר את הלך המחשבה.
לפני שנפתח החלון, דיברנו על צורך בשוער, קשר לעיבוי האמצע וקשר התקפי. כשהתברר שנטע עוזב, הצורך בקשר לאמצע הפך לצורך בשני קשרים.
שוער - כיוף הוחזר, כנראה בגלל שראו שג'וש עתיד לשוב לשער. כגיבוי למקרה שג'וש לא יצליח לשמור על כשירות, זה בסדר. לצד זאת, חשוב להגיד - ג'וש עם פציעה כרונית ובכל עונה מחדש חושב לעזוב. אנחנו צריכים לחשוב על שוער לטווח הרחוק. אני לא יודע אם חייקין היה ריאלי בכלל, אבל העובדה שחתם בבריסטול סיטי רק לחצי עונה גורמת לי להאמין שיכולנו לגרום לו להגיע לכאן.
קשר - קשה להאשים את המועדון שלא הצליח להביא לנטע מחליף ברמה גבוהה ובמחיר סביר. החתמה של נאור היא מתבקשת ואני מקווה שיצליח לעשות את קפיצת המדרגה ולהשתלב. יחד עם זאת, נאור היה אמור להגיע ללא קשר לנטע וראינו שרצו להביא אותו לפה כבר בקיץ. אני מתקשה להבין למה אחרי השחרור של נטע שכחו את הצורך שהיה עוד קודם בקשר וויתרו על רכישה של קשר נוסף. התחושה סביב בניית הקישור היא אכזבה גדולה. גם נחלשנו וגם החוליה נשארה קצרה מדי. אפשר לטעון שהביאו גם את זרגרי וזערורה לעיבוי העמדה, אבל את זרגרי הצוות המקצועי לא רצה ואת זערורה הוא נכון להיום לא ממש רוצה.
קשר התקפי - ההחתמה של דיא היא זו שמונעת מהחלון הזה להפוך לכישלון אחד גדול ומביש. מצד אחד, כשאני מסתכל לאחור, המועדון עמד בציפיות והרבה מעבר לכך, ביחס לעמדה הזו. מצד שני, יש פה אפקט אחרונות ואם לא היינו כל כך נואשים לחיזוק בשבועות האחרונים, יתכן שההשפעה הרגשית של ההחתמה עליי (/עלינו) הייתה פחותה יותר. לכן, זו לא החתמה שהופכת את החלון הזה לציון של 8-9, למרות שהיא מאד מאד משמחת אותי.
זערורה, זרגרי, ארד, אליהו, שהר וכו', זה לא מעניין ולא רלווונטי. אף אחד מהם לא היה משנה את ציון החלון שלי לכאן או לכאן, למרות שהייתי שמח אם התוצאות של החלון בהקשר שלהם היו אחרות.
יאללה, עם הפנים לחלון של יולי. ללא קשר לעזיבות, אנחנו נצטרך פה חיזוק לחוד ולקישור, מגנים מחליפים ואולי גם שוער. צפוי לנו חלון עמוס ביחס למה שרציתי שיהיה.
לפני שנפתח החלון, דיברנו על צורך בשוער, קשר לעיבוי האמצע וקשר התקפי. כשהתברר שנטע עוזב, הצורך בקשר לאמצע הפך לצורך בשני קשרים.
שוער - כיוף הוחזר, כנראה בגלל שראו שג'וש עתיד לשוב לשער. כגיבוי למקרה שג'וש לא יצליח לשמור על כשירות, זה בסדר. לצד זאת, חשוב להגיד - ג'וש עם פציעה כרונית ובכל עונה מחדש חושב לעזוב. אנחנו צריכים לחשוב על שוער לטווח הרחוק. אני לא יודע אם חייקין היה ריאלי בכלל, אבל העובדה שחתם בבריסטול סיטי רק לחצי עונה גורמת לי להאמין שיכולנו לגרום לו להגיע לכאן.
קשר - קשה להאשים את המועדון שלא הצליח להביא לנטע מחליף ברמה גבוהה ובמחיר סביר. החתמה של נאור היא מתבקשת ואני מקווה שיצליח לעשות את קפיצת המדרגה ולהשתלב. יחד עם זאת, נאור היה אמור להגיע ללא קשר לנטע וראינו שרצו להביא אותו לפה כבר בקיץ. אני מתקשה להבין למה אחרי השחרור של נטע שכחו את הצורך שהיה עוד קודם בקשר וויתרו על רכישה של קשר נוסף. התחושה סביב בניית הקישור היא אכזבה גדולה. גם נחלשנו וגם החוליה נשארה קצרה מדי. אפשר לטעון שהביאו גם את זרגרי וזערורה לעיבוי העמדה, אבל את זרגרי הצוות המקצועי לא רצה ואת זערורה הוא נכון להיום לא ממש רוצה.
קשר התקפי - ההחתמה של דיא היא זו שמונעת מהחלון הזה להפוך לכישלון אחד גדול ומביש. מצד אחד, כשאני מסתכל לאחור, המועדון עמד בציפיות והרבה מעבר לכך, ביחס לעמדה הזו. מצד שני, יש פה אפקט אחרונות ואם לא היינו כל כך נואשים לחיזוק בשבועות האחרונים, יתכן שההשפעה הרגשית של ההחתמה עליי (/עלינו) הייתה פחותה יותר. לכן, זו לא החתמה שהופכת את החלון הזה לציון של 8-9, למרות שהיא מאד מאד משמחת אותי.
זערורה, זרגרי, ארד, אליהו, שהר וכו', זה לא מעניין ולא רלווונטי. אף אחד מהם לא היה משנה את ציון החלון שלי לכאן או לכאן, למרות שהייתי שמח אם התוצאות של החלון בהקשר שלהם היו אחרות.
יאללה, עם הפנים לחלון של יולי. ללא קשר לעזיבות, אנחנו נצטרך פה חיזוק לחוד ולקישור, מגנים מחליפים ואולי גם שוער. צפוי לנו חלון עמוס ביחס למה שרציתי שיהיה.
-
- קפטן ירוק
נתתי 3 כי לא הביאו חיזוק ראוי במקום נטע.
היינו צריכים לגלות גמישות לשחרר את פיירו ולהביא זר על העמדה.
היינו צריכים לגלות גמישות לשחרר את פיירו ולהביא זר על העמדה.
-
- מכונת תארים
-
- מחוזר באירופה
6 זה הציון הנכון כי לא הבאנו תחליף הולם לנטע אבל בזכות ההגעה של דיע סבע מגיע לאלברמן על החלון הזה 6 אם לא היה מגיע ציון 3 היה מוצדק פה
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא יודע על מה אנשים מדברים.
נאור השחקן הכי טוב שיכולנו להביא בעמדת הקשר כשמדובר בישראלי, סבע השחקן הכי טוב שיכולנו להביא ב10.
נתתי ציון 9 סופי כי הוציאו את המיץ עד שהכל קרה (בעיקר בנוגע לנאור) אבל מעבר לזה הייתי נותן אפילו 9.5.
אם היו מצליחים להביא גם את דוידה או להבריק בעוד קשר מלבד נאור הייתי נותן גם 10.
נאור השחקן הכי טוב שיכולנו להביא בעמדת הקשר כשמדובר בישראלי, סבע השחקן הכי טוב שיכולנו להביא ב10.
נתתי ציון 9 סופי כי הוציאו את המיץ עד שהכל קרה (בעיקר בנוגע לנאור) אבל מעבר לזה הייתי נותן אפילו 9.5.
- Smurk
- אגדה ירוקה
- Judokan
- סמל ירוק
נתתי 6.
יותר מדי החלטות גרועות בחלון, שהחתמה אחת מוצלחת על הנייר של סבע לא יכול להסתיר.
בראש וראשונה, ההחלטה לשחרר את נטע משיקולי ג'נטלמניות עלולה להתברר כאחת ההחלטות הניהוליות הגרועות אי פעם של שחר, וזה אומר משהו.
אחריה ההחלטה המודעת לא לבצע השקעה כספית משמעותית במחליף הולם. התוצאה: בור משמעותי בקישור האמצעי כי נאור לא מספיק טוב להיות שחקן הרכב כרגע, והשילוב של פאני ומוחמד לא עובד. נחלשנו בצורה ניכרת.
ואז יש את רצף ההחלטות ההזויות בענייני המושאלים שמעידות על תהליכי קבלת החלטות לקויים ברמות.
כיוף מוחזר בשביל לשבת על הספסל משחק אחד לפני שג'וש חזר (במקום להמתין דקה לוודאות בגזרה של ג'וש). זרגרי מוחתם ומונחת פה למרות שבכר לא רוצה אותו ובסוף נשאר לבזבז לכולם את הזמן ומקום בסגל. וכמובן זערורה שבעצם הולך לבזבז חצי עונה בתהליך ההתקדמות שלו בשביל לקבל 2 דקות מול נס ציונה ואז לחלק מגבות באימונים.
ככה לא מתנהל מועדון רציני.
ההחתמה של סבע הצילה אותנו מחלון של ציון 3 ומטה.
יותר מדי החלטות גרועות בחלון, שהחתמה אחת מוצלחת על הנייר של סבע לא יכול להסתיר.
בראש וראשונה, ההחלטה לשחרר את נטע משיקולי ג'נטלמניות עלולה להתברר כאחת ההחלטות הניהוליות הגרועות אי פעם של שחר, וזה אומר משהו.
אחריה ההחלטה המודעת לא לבצע השקעה כספית משמעותית במחליף הולם. התוצאה: בור משמעותי בקישור האמצעי כי נאור לא מספיק טוב להיות שחקן הרכב כרגע, והשילוב של פאני ומוחמד לא עובד. נחלשנו בצורה ניכרת.
ואז יש את רצף ההחלטות ההזויות בענייני המושאלים שמעידות על תהליכי קבלת החלטות לקויים ברמות.
כיוף מוחזר בשביל לשבת על הספסל משחק אחד לפני שג'וש חזר (במקום להמתין דקה לוודאות בגזרה של ג'וש). זרגרי מוחתם ומונחת פה למרות שבכר לא רוצה אותו ובסוף נשאר לבזבז לכולם את הזמן ומקום בסגל. וכמובן זערורה שבעצם הולך לבזבז חצי עונה בתהליך ההתקדמות שלו בשביל לקבל 2 דקות מול נס ציונה ואז לחלק מגבות באימונים.
ככה לא מתנהל מועדון רציני.
ההחתמה של סבע הצילה אותנו מחלון של ציון 3 ומטה.
-
- קודם כל נאמנות
לפני החלון הייתי אומר שאנחנו צריכים קשר לאמצע ועוד מחליף לשרי. שני שחקנים מינימום, אלו למעשה היו הציפיות שלנו בסוף החלון הקודם.
בפועל הגיע סבע, שהוא הכי טוב שיכלנו לבקש כמחליף או גיבוי אם תרצו לשרי.
מבחינת הקישור העזיבה של נטע משמעותית, הבאנו את נאור שהוא לא ברמה של נטע, לפחות בנקודת הזמן הזו, וזרגרי שכרגע אין ממנו ציפיות גבוהות למרות שלדעתי הוא יוכל להיות הפתעה נעימה, לפחות אני מנסה להיות אופטימי לגביו. אז אני חושב שקצת נחלשנו באיכות ההרכב הראשון במרכז המגרש אבל כן הוספנו עומק שהיה חסר לנו מאוד.
מפה לשם ככל שזה יישמע קלישאתי ומקדם את הפרופוגנדה של המועדון, החזרה של הפצועים היא הכי משמעותית שיש. ברבע שעה האחרונה נגד נתניה קיבלנו טעימה וראינו כמה קורנו וסונדגרן תוספת כח משמעותית. גם החזרה של שאר הפצועים חזיזה, דילן כהן וג'אבר חשובה מאוד.
בפועל הגיע סבע, שהוא הכי טוב שיכלנו לבקש כמחליף או גיבוי אם תרצו לשרי.
מבחינת הקישור העזיבה של נטע משמעותית, הבאנו את נאור שהוא לא ברמה של נטע, לפחות בנקודת הזמן הזו, וזרגרי שכרגע אין ממנו ציפיות גבוהות למרות שלדעתי הוא יוכל להיות הפתעה נעימה, לפחות אני מנסה להיות אופטימי לגביו. אז אני חושב שקצת נחלשנו באיכות ההרכב הראשון במרכז המגרש אבל כן הוספנו עומק שהיה חסר לנו מאוד.
מפה לשם ככל שזה יישמע קלישאתי ומקדם את הפרופוגנדה של המועדון, החזרה של הפצועים היא הכי משמעותית שיש. ברבע שעה האחרונה נגד נתניה קיבלנו טעימה וראינו כמה קורנו וסונדגרן תוספת כח משמעותית. גם החזרה של שאר הפצועים חזיזה, דילן כהן וג'אבר חשובה מאוד.
- hezildo
- מכונת תארים
6. עוד לפני העזיבה של נטע דיברנו על זה שצריך לחזק את הקישור, קל וחומר אחרי שהוא עזב. נאור זה נחמד וכנראה שבאמת לא היה מישהו ריאלי
אחר להביא, אבל זה לא מספיק. אסור היה לתת לנטע לעזוב ככה בג'נטלמניות.
סבע זה רכש טוב ומתבקש ובעיקר בזכותו הציון לא 4.
אחר להביא, אבל זה לא מספיק. אסור היה לתת לנטע לעזוב ככה בג'נטלמניות.
סבע זה רכש טוב ומתבקש ובעיקר בזכותו הציון לא 4.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Liberman
- מנהל הבורד
נתתי 7 בגלל סבע
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- מכונת תארים
רונן22 עדיין יכול להצביע?
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
- קפטן ירוק
מה שבטוח יש לנו מלא עבודה לקיץ,נקווה שזה יספיק לאליפות
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
3 לא עשו מספיק מאמצים כדי להשאיר את נטע
סבע זה פוקס, אבל החתמה גדולה. נקווה שיצליח
גוני נאור כמו שאמרו היה צריך להגיע כמחליף לנטע בסגל ולא כממש מחליף לנטע בהרכב
סבע זה פוקס, אבל החתמה גדולה. נקווה שיצליח
גוני נאור כמו שאמרו היה צריך להגיע כמחליף לנטע בסגל ולא כממש מחליף לנטע בהרכב
- Shocking4U
- מנהל הבורד
6.5
חלון שבו איבדנו את הקפטן והקשר הכי טוב שלנו בפער העונה לא יכול להיות חלון מוצלח. אני גם לא חושב שגוני נאור מחליף ראוי לנטע. הדבר היחיד שגרם לי לתת לו ציון מעל נקודת באמצע זה ההחתמה של סבע שלדעתי תתרום לנו הרבה ותוסיף לנו עומק והרבה אפשרויות בהתקפה.
חלון שבו איבדנו את הקפטן והקשר הכי טוב שלנו בפער העונה לא יכול להיות חלון מוצלח. אני גם לא חושב שגוני נאור מחליף ראוי לנטע. הדבר היחיד שגרם לי לתת לו ציון מעל נקודת באמצע זה ההחתמה של סבע שלדעתי תתרום לנו הרבה ותוסיף לנו עומק והרבה אפשרויות בהתקפה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
איך אפשר לתת 9 על חלון שבו איבדת את הקשר הכי טוב שלך והבאת קשר שלא מתקרב ליכולות שלו? ההחתמה של סבע מבורכת אבל חלון של 9 זה חלון שבו התחזקות בצורה משמעותית. לא התחזקנו בצורה משמעותית בחלון הזה.KevinDurant כתב: ↑01 פברואר 2023, 20:23 לא יודע על מה אנשים מדברים.
-
- מכונת תארים
7.
בגזרת הקישור נחלשנו מן הסתם בגלל העזיבה של נטע, בשוק הדל של הישראלים נאור הוא החתמה טובה אבל עדיין לא מספיק טוב בשביל להחליף את נטע.
החזרה של כיוף וזערורה מסתמנת כטעות וחבל שסתם חצי עונה הולכת להם לפח.
סבע זה שיחוק רציני, הוא באמת יכול להיות הפקטור לאליפות ורק בזכותו הציון גבוה יחסית.
בגזרת הקישור נחלשנו מן הסתם בגלל העזיבה של נטע, בשוק הדל של הישראלים נאור הוא החתמה טובה אבל עדיין לא מספיק טוב בשביל להחליף את נטע.
החזרה של כיוף וזערורה מסתמנת כטעות וחבל שסתם חצי עונה הולכת להם לפח.
סבע זה שיחוק רציני, הוא באמת יכול להיות הפקטור לאליפות ורק בזכותו הציון גבוה יחסית.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אם מסתכלים נטו על התפקוד של אלברמן והצוות המקצועי, כלומר שהונחת עליהם העזיבה של נטע בלי יכולת באמת להשפיע אז 8-9
גוני הישראלי היחיד שהיה ריאלי, מה לעשות השוק דל
סבע זה חתיכת שיחוק, לא יודע איך הוא יהיה אבל זה בול מה שאנחנו צריכים גם כדי להעיר את החומר הקיים וגם זה מכה שהנחתנו לצהבת.
אם מסתכלים על חלון העברות של כל מכבי חיפה אז הציון הוא 5, כי העזיבה של נטע זה חתיכת שערוריה. היה חייב להישאר ולתת לו לעזוב בסוף העונה עם כרטיס ביד, כשיש אפשרות תמרון הרבה יותר גדולה (נגיד להביא מחליף זר)
גוני הישראלי היחיד שהיה ריאלי, מה לעשות השוק דל
סבע זה חתיכת שיחוק, לא יודע איך הוא יהיה אבל זה בול מה שאנחנו צריכים גם כדי להעיר את החומר הקיים וגם זה מכה שהנחתנו לצהבת.
אם מסתכלים על חלון העברות של כל מכבי חיפה אז הציון הוא 5, כי העזיבה של נטע זה חתיכת שערוריה. היה חייב להישאר ולתת לו לעזוב בסוף העונה עם כרטיס ביד, כשיש אפשרות תמרון הרבה יותר גדולה (נגיד להביא מחליף זר)
- KevinDurant
- חבר בבורד
ברגע שיש הבטחה כזאת משמעותית לשחקן והוא מתעקש לעזוב לא משנה מה, אני מבין את המועדון כי זה גם מראה עתידית לשחקנים שאפשר לצאת וזה נותן קארמה חיובית.
אני מאמין שניסו והציעו ועשו הכל והשחקן באמת היה נעול על עזיבה.
בהינתן ההנחתה הזו מלמעלה, עשו את הכי טוב שאפשר לדעתי במסגרת הריאלי.
- Liberman
- מנהל הבורד
מצטער אני לא מבין את זה.KevinDurant כתב: ↑02 פברואר 2023, 11:19 ברגע שיש הבטחה כזאת משמעותית לשחקן והוא מתעקש לעזוב לא משנה מה, אני מבין את המועדון כי זה גם מראה עתידית לשחקנים שאפשר לצאת וזה נותן קארמה חיובית.
קארצב נמכר ב2.5 מיליון יורו, נטע הביא הצעה כזו מהרוסים? לא.
למה שניתן נכסים בחינם?
אם קארצב שווה 2.5 אז כמה נטע שווה?
פושעי דילן לדין
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני חושב שהסוכן של נטע עצמו אמר שהיה לנו הצעה מהטורקים במיליון יורו דמי העברה ויענקלה אמר לו או שאתה עוזב ליפן או שאתה לא עוזב בכלל (וכלומר שיחרר אותו בפחות כסף)Liberman כתב: ↑02 פברואר 2023, 11:31מצטער אני לא מבין את זה.KevinDurant כתב: ↑02 פברואר 2023, 11:19 ברגע שיש הבטחה כזאת משמעותית לשחקן והוא מתעקש לעזוב לא משנה מה, אני מבין את המועדון כי זה גם מראה עתידית לשחקנים שאפשר לצאת וזה נותן קארמה חיובית.
למה שניתן נכסים בחינם?
בסופו של דבר בחישוב של קארצב יש את העובדה שהוא עוד שחקן צעיר יחסית וצריך לזכור שנטע גם מסיים חוזה עוד כמה חודשים, יש גבול לכמה אתה יכול לבקש בעסקה כזו.
- Liberman
- מנהל הבורד
מה זה גבול?KevinDurant כתב: ↑02 פברואר 2023, 11:43אני חושב שהסוכן של נטע עצמו אמר שהיה לנו הצעה מהטורקים במיליון יורו דמי העברה ויענקלה אמר לו או שאתה עוזב ליפן או שאתה לא עוזב בכלל (וכלומר שיחרר אותו בפחות כסף)Liberman כתב: ↑02 פברואר 2023, 11:31מצטער אני לא מבין את זה.KevinDurant כתב: ↑02 פברואר 2023, 11:19 ברגע שיש הבטחה כזאת משמעותית לשחקן והוא מתעקש לעזוב לא משנה מה, אני מבין את המועדון כי זה גם מראה עתידית לשחקנים שאפשר לצאת וזה נותן קארמה חיובית.
למה שניתן נכסים בחינם?
בסופו של דבר בחישוב של קארצב יש את העובדה שהוא עוד שחקן צעיר יחסית וצריך לזכור שנטע גם מסיים חוזה עוד כמה חודשים, יש גבול לכמה אתה יכול לבקש בעסקה כזו.
זהבי נמכר ב7 מיליון דולר בגיל מתקדם, או שתביא הצעה ראויה או שתשאר.
לא מבין את זה.
לכאורה השחקן הכי טוב בעמדה הזו לטענתכם, שחקן שאין לו מחליף, בגיל טוב, מה זה מיליון יורו?
פושעי דילן לדין
- KevinDurant
- חבר בבורד
שחקני התקפה תמיד נמכרים במחירים יותר גבוהים ולזהבי היו מספרים אדירים וחוזה ארוך טווח.Liberman כתב: ↑02 פברואר 2023, 11:47מה זה גבול?KevinDurant כתב: ↑02 פברואר 2023, 11:43אני חושב שהסוכן של נטע עצמו אמר שהיה לנו הצעה מהטורקים במיליון יורו דמי העברה ויענקלה אמר לו או שאתה עוזב ליפן או שאתה לא עוזב בכלל (וכלומר שיחרר אותו בפחות כסף)
לא מבין את זה.
לכאורה השחקן הכי טוב בעמדה הזו לטענתכם, שחקן שאין לו מחליף, בגיל טוב, מה זה מיליון יורו?
המועדון רצה לכבד את השחקן ולאפשר לו לצאת ליעד שהוא רצה ולא להקשות על המעבר ואני מכבד את זה, מול שחקנים שלך שתרמו המון למועדון צריך לכבד בחזרה, כמו שהוא ויתר בזמנו על הצעה.
- Liberman
- מנהל הבורד
טוב אני לא מסכים עם הגישה המגוננת הזו על המועדון. נטע בשיא הקריירה שלו יש לו עוד 6 שנים לשחק כדורגל לפחות, בייחוד שבכסף שנמכר לא מביאים משהו טוב.
פושעי דילן לדין
-
- אלוף המדינה
4 אנחנו במצב קשה מאוד בקישור האחורי ובעמדת החלוץ, בעיה שפוגעת ועוד תפגע באיכות המשחק, היה צריך לעשות מהלך על פיירו ולהביא קשר אחורי שימלא את הואקום שנטע השאיר באמצע. דיא מציל את החלון הזה מלהיות קטסטרופה אמיתית
- Judokan
- סמל ירוק
זו גישה שאני פשוט לא מצליח להבין, בטח לא ממועדון כדורגל מקצועי. נטע לא "ויתר" בזמנו על הצעה - המועדון סירב לשחרר אותו, זה לא היה תלוי בו בשום צורה. זה לא שהיה לו סעיף שחרור שהוא הסכים לא להפעיל.KevinDurant כתב: ↑02 פברואר 2023, 11:51שחקני התקפה תמיד נמכרים במחירים יותר גבוהים ולזהבי היו מספרים אדירים וחוזה ארוך טווח.Liberman כתב: ↑02 פברואר 2023, 11:47מה זה גבול?KevinDurant כתב: ↑02 פברואר 2023, 11:43
אני חושב שהסוכן של נטע עצמו אמר שהיה לנו הצעה מהטורקים במיליון יורו דמי העברה ויענקלה אמר לו או שאתה עוזב ליפן או שאתה לא עוזב בכלל (וכלומר שיחרר אותו בפחות כסף)
לא מבין את זה.
המועדון רצה לכבד את השחקן ולאפשר לו לצאת ליעד שהוא רצה ולא להקשות על המעבר ואני מכבד את זה, מול שחקנים שלך שתרמו המון למועדון צריך לכבד בחזרה, כמו שהוא ויתר בזמנו על הצעה.
ובהתאם, אפילו אם נניח ששחר נתן לו הבטחה - אז שילמד לגדר את השטויות שהוא אומר. אין שום סיבה בעולם שנשחרר שחקן מפתח בינואר, בטח שלא אחד שחופשי בקיץ ללכת לאן שבא לו, ובטח שלא בשיא של מאבק אליפות סופר קשה ומשמעותי.
השיקולים המקצועיים של הקבוצה צריכים לבוא קודם.
אז נגיד שהיה בא חזיזה ואומר שהוא רוצה לעזוב לפרטיזן, צריך לכבד את זה כי הוא תרם למועדון? יבוא אצילי וירצה לעזוב לאיחוד האמירויות, אחרי שדחה הצעה בגובה סעיף השחרור, צריכים להגיד אמן?
תראה לי קבוצת צמרת רצינית שמתנהלת ככה.
- Liberman
- מנהל הבורד
רק במכבי חיפה יש הסכמים גנטלמנים, במכבי תא תצא לך הנשמה לפני שתקבל שחרור
פושעי דילן לדין
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הסיבה שנטע לא היה נמכר בכל מקרה בהרבה כסף זה שהיה לו רק עוד חצי שנה בחוזה. השערורייה האמיתית זה איך הגיעו איתו למצב שהוא מסיים חוזה ועוזב בחינם בקיץ.