אף פעם לא נכתב שהוא קרוב כמו השבדיKevinDurant כתב: 09 יוני 2022, 07:46 בקיצור, פיירו הזה זה אחד המועמדים ופשוט השם שלו יצא החוצה לתקשורת אז חוגגים עליו, לא חושב שהוא קרוב כמו השבדי לדוגמה.
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Smurk
- אגדה ירוקה
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
בוודאי, הייתי שמח או אליו או לשחקן אחר בסגנון הזה.
שחקנים שיש להם נתונים פיזיים כאלה עושים צרות להגנות בליגה שלנו בדרך קבע.
בדרך כלל מדובר גם בנגרים שלא מצליחים לתרום מספרית ורק תורמים ביצירת הבלאגן ברחבה שמוביל למצב.
כאן לא מדובר בשחקן שהוא נגר ויש לו יכולת טכנית, מסוגל לעצור כדור, למסור כמו שצריך, וכו'.
אני אשמח שהוא יגיע ולא עוד איזה חלוץ זר שלא יתרום לנו שום דבר שכבר יש פה בשפע.
כל רכש זה הימור וכמו שהסברתי לפני כן אתה לא תביא שחקן בליגה טובה יותר או שווה ברמתה לישראלית שהוא חלוץ מוכח שם שנתן עונה אחרי עונה דו ספרתי שערים
אתה מוזמן להראות לי איזה אופציות ריאליות יש של שחקנים כאלה ואיך בדיוק אנחנו משלמים את ה4+ מיליון יורו שיעלה להביא אותם.
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
מיליון יורו רכישה פלוס 400 אלף שכר זה הימור מסוכן מדי. אתה לא מביא אותו בחינם או במחיר נמוך ובשכר לא גבוה.
להגיד אי אפשר להביא משהו יותר טוב זה הכי קל. יש לנו זרים איכותיים כיום והיו לנו בעבר, והם לא הגיעו אלינו מהירח, וגם לא בסכומי עתק.
להגיד אי אפשר להביא משהו יותר טוב זה הכי קל. יש לנו זרים איכותיים כיום והיו לנו בעבר, והם לא הגיעו אלינו מהירח, וגם לא בסכומי עתק.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
אם אין לו אינטלגנציה, הוא לא יצליח פה. חלוצים פיזיים סטייל ראדה פריצה או דוולישוילי,היו גם בעלי תנועה חכמה. אם הטיקט שלו זה פיזיות, אז זה לא יעבוד.
חוץ מזה בכר אפילו לא תפס מפקהארט, שהוא חלוץ ממש טוב לליגה שלנו. למה הוא צריך את ההאיטיני הזה לא ברור.
חוץ מזה בכר אפילו לא תפס מפקהארט, שהוא חלוץ ממש טוב לליגה שלנו. למה הוא צריך את ההאיטיני הזה לא ברור.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
מיליון אירו זה ממש לא סכום עתק, אנחנו לא צריכים לחפש לרכוש שחקנים ב300 אלף אירו כי השחקנים שרוכשים ב300 אלף אירו סטייל מאבוקה וסטריין זה לא שחקנים ששווים אפילו את זה.
400 אלף אירו שכר זה גם לא חריג אצלנו.
אנחנו משלמים גבוה מאוד לכל זר שמגיע לפה רק מעצם זה שהוא מגיע לפה. מאבוקה קיבל 300 אלף אירו והוא בא מסלובקיה והרוויח שם 60 אלף דולר.
400 אלף אירו שכר זה גם לא חריג אצלנו.
אנחנו משלמים גבוה מאוד לכל זר שמגיע לפה רק מעצם זה שהוא מגיע לפה. מאבוקה קיבל 300 אלף אירו והוא בא מסלובקיה והרוויח שם 60 אלף דולר.
אופטימיות במכבי חיפה
להביא שחקן זר לכאן זה תמיד הימור - לאו דווקא מקצועי, אלא כי קשה לחזות אם יצליחו להשתלב כאן.
אלפונס לא הימור, כי הגיע לכאן בחוזה לחצי עונה, אבל סטריין, פלאניץ' ושרי הוחתמו ל3 שנים.
אני מקווה מאוד שמעבר לניתוח המקצועי, מנסים גם לחזות את היכולת להשתלב כאן.
הדגש לדעתי הוא שחקן שזו לא היציאה הראשונה שלו מחוץ למדינה שלו (כמו סטריין), ורצוי שחקן נשוי.
אלפונס לא הימור, כי הגיע לכאן בחוזה לחצי עונה, אבל סטריין, פלאניץ' ושרי הוחתמו ל3 שנים.
אני מקווה מאוד שמעבר לניתוח המקצועי, מנסים גם לחזות את היכולת להשתלב כאן.
הדגש לדעתי הוא שחקן שזו לא היציאה הראשונה שלו מחוץ למדינה שלו (כמו סטריין), ורצוי שחקן נשוי.
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
למה סכום ההעברה מדאיג? יש כרגע הכנסות שיא ופוטנציאל גדילה מטורף.
לשים מיליון יורו על זר זה לא להשתולל. צפויות לנו השנה הכנסות של מיליוני יורו.. אני ממש לא מרחם על הכיס של המועדון, גם אם מדובר בפלופ.
לא חושב שיש זר שהוא מניה בטוחה, ממה שאני ראיתי מדובר בחלוץ פיזי מאוד, עם מיקום טוב והתמצאות ברחבה. אין לנו שחקן בסגנון הזה, אז מבחינתי זו תהיה החתמה טובה אם וכאשר. לדעתי אנחנו מסיקים מסקנות מהר מדי... זה שאלפונס לא שחקן טוב לא אומר שכל שחקן בליגה השניה בצרפת הוא בלוף.
לשים מיליון יורו על זר זה לא להשתולל. צפויות לנו השנה הכנסות של מיליוני יורו.. אני ממש לא מרחם על הכיס של המועדון, גם אם מדובר בפלופ.
לא חושב שיש זר שהוא מניה בטוחה, ממה שאני ראיתי מדובר בחלוץ פיזי מאוד, עם מיקום טוב והתמצאות ברחבה. אין לנו שחקן בסגנון הזה, אז מבחינתי זו תהיה החתמה טובה אם וכאשר. לדעתי אנחנו מסיקים מסקנות מהר מדי... זה שאלפונס לא שחקן טוב לא אומר שכל שחקן בליגה השניה בצרפת הוא בלוף.
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
שיחק נגדנו עם שטרסבורג! חבשי עד היום עם סחרחורת מהסיבוב בפנדל...
הלוואי ויביאו אותו
הוא בן 31 והיה מושאל לקון. הבקיע 9 שערים בליגה השנייה בצרפת.
יענקל'ך!
- Smurk
- אגדה ירוקה
זוכר את נונו דה קוסטה מבקיע נגד פריז. היה שחקן די סולידי בליגה הראשונה, הבקיע שם 8 שערי ליגה עם 5 בישולים. הוא פרופיל שונה מפיירו
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
הדבר הכי דחוף לאירופה זה ההגנה, המגנים שלנו עושים חורים כדרך קבע
אני באופן אישי הייתי מחתים עכשיו כמה שיותר מהר את רוקאביצה (ישתלב בטיל) , קני סייף, מגן ימני ומגן שמאלי
לגבי חלוץ זר - חותכים את דוניו ושהר הכל טוב ויפה, אבל מה דין דוד ירגיש שמביאים לו חלוץ זר על הראש במיליון יורו ומשכורת שמנה אחרי שהפציץ 15 שערי ליגה?
למה לא להביא את רוקאביצה בחינם שישתלב בטיל וגם במקרה שלו התחרות מצד דין דוד יותר הוגנת בו נאמר ככה...
וחלוץ 3 צריך להיות מאוויס... חלאס עם ההנפצה הזאת של הקיצוני
הוא בינוני מינוס בדריבל, בהרמות, לא עוזר בהגנה... מהירות לבד זה לא מספיק
העונה הכי טובה שלו בארץ הייתה בבני יהודה ששיחק חלוץ ליד סילבסטר ובכללי זה גם התפקיד שלו
קאדר של דין דוד, רוקאביצה וצ'יבוטה לדעתי זה בהחלט מספק
הזרים צריכים להיות קודם כל מגן ימני ומגן שמאלי ברמה גבוהה
ואז נשאר לנו מקום לעוד זר אחד שכדאי לשמור לסוף החלון - במידה ושחקנים יעזבו לחו"ל יהיה אפשר להביא על העמדה שלהם זר ברמה גבוהה כי השוק הישראלי הוא מאוד מוגבל
אני באופן אישי הייתי מחתים עכשיו כמה שיותר מהר את רוקאביצה (ישתלב בטיל) , קני סייף, מגן ימני ומגן שמאלי
לגבי חלוץ זר - חותכים את דוניו ושהר הכל טוב ויפה, אבל מה דין דוד ירגיש שמביאים לו חלוץ זר על הראש במיליון יורו ומשכורת שמנה אחרי שהפציץ 15 שערי ליגה?
למה לא להביא את רוקאביצה בחינם שישתלב בטיל וגם במקרה שלו התחרות מצד דין דוד יותר הוגנת בו נאמר ככה...
וחלוץ 3 צריך להיות מאוויס... חלאס עם ההנפצה הזאת של הקיצוני
הוא בינוני מינוס בדריבל, בהרמות, לא עוזר בהגנה... מהירות לבד זה לא מספיק
העונה הכי טובה שלו בארץ הייתה בבני יהודה ששיחק חלוץ ליד סילבסטר ובכללי זה גם התפקיד שלו
קאדר של דין דוד, רוקאביצה וצ'יבוטה לדעתי זה בהחלט מספק
הזרים צריכים להיות קודם כל מגן ימני ומגן שמאלי ברמה גבוהה
ואז נשאר לנו מקום לעוד זר אחד שכדאי לשמור לסוף החלון - במידה ושחקנים יעזבו לחו"ל יהיה אפשר להביא על העמדה שלהם זר ברמה גבוהה כי השוק הישראלי הוא מאוד מוגבל
יש משמעות גדולה ללהביא שחקן בירידה בקריירה בטח בגיל 31
אני תמיד מעדיף שחקן בעלייה במיוחד כזה שעשה בדיוק עונת פריצה
אופטימיות במכבי חיפה
- Smurk
- אגדה ירוקה
לא בהכרח ירידה כזאת גדולה. זאת עונה טובה שלו אחרי שתי עונות לא טובותApoc כתב: 09 יוני 2022, 10:55 יש משמעות גדולה ללהביא שחקן בירידה בקריירה בטח בגיל 31
- Smurk
- אגדה ירוקה
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
מה שמעניין שהוא שחקן בסגנון שונה לגמרי מפיירו...Apoc כתב: 09 יוני 2022, 10:55 יש משמעות גדולה ללהביא שחקן בירידה בקריירה בטח בגיל 31
אני באמת לא מבין את המועדון בקטע הזה - זה כאילו הם לא יודעים מה הם רוצים...
לא חושב שהוא בירידה חדה, היתה לו שנה די טובה עם קון. לדעתי יכול להצליח בגדול בישראל.
- Smurk
- אגדה ירוקה
-
Jerry
- אלוף המדינה
למה שיירד נירגרין? אנחנו רוצים והוא רוצה . אלונה לא. השאלה כמה הוא יעשה לה בלאגן כדיי להשתחרר
-
רונן22
- שחקן העונה
אלברמן את בכר, איזה צמד. אוי הברוך. שניהם רוכבים על הירושה של בלבול בעיקר
-
Jerry
- אלוף המדינה
עוד פעם הליגה השנייה בצרפת, למה לא לחפש זרים מליגות יותר טובות? ממה שזכור לי הגיעו מהליגה הזאת רק פלופים
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
אלפונס הגיע והיה פלופ. מי עוד?Jerry כתב: 09 יוני 2022, 11:31 עוד פעם הליגה השנייה בצרפת, למה לא לחפש זרים מליגות יותר טובות? ממה שזכור לי הגיעו מהליגה הזאת רק פלופים
-
Jerry
- אלוף המדינה
מהראש אני זוכר את אלפונס, באטוקיו, סטו, טאפוקו, אודל ואם אני אתאמץ ממש אזכר בעוד. גם פלומיין שכביכול הצליח זה בושה של שחקן עם שכל בתחת
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
ג׳וש, נטע, סאן, שרי וחזיזה נשארו בהרכב מתקופת בלבול. כל השאר הגיעו בתקופת בכר.רונן22 כתב: 09 יוני 2022, 11:28 אלברמן את בכר, איזה צמד. אוי הברוך. שניהם רוכבים על הירושה של בלבול בעיקר
מה שכתבת זו אג׳נדה, לא מציאות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
פיירו קרע רצועות והיה בחוץ כמעט שנה ב2019/20. שלא יגמור לנו כמו סטריין מוקפא בדצמבר
-
Jerry
- אלוף המדינה
יש כל כך הרבה נורות אזהרה לגבי הבחור הזה, לשלם עליו 2 מיליון יורו זה טירוף, כמעט תמיד האוהדים לא טועים עם כל הכבוד לאלברמן ובכרShocking4U כתב: 09 יוני 2022, 11:38 פיירו קרע רצועות והיה בחוץ כמעט שנה ב2019/20. שלא יגמור לנו כמו סטריין מוקפא בדצמבר