מה עושים?
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Apoc
- יו״ר הבורד
מה עושים?
אליפות לא ניקח
לשחק כדורגל שיחקנו 3-4 פעמים העונה בליגה כשהפעם האחרונה לפני כמה חודשים
איך מתקדמים מכאן?
סבע מוסיף כוח, אבל זה לא עניין ששחקן אחד או שניים יכולים לשנות
מה אפשר לשנות? מה אפשר לעשות? שינוי מערך? להתחיל להעלות שחקני נוער? לתת לגיא צרפתי את המושכות?
לשחק כדורגל שיחקנו 3-4 פעמים העונה בליגה כשהפעם האחרונה לפני כמה חודשים
איך מתקדמים מכאן?
סבע מוסיף כוח, אבל זה לא עניין ששחקן אחד או שניים יכולים לשנות
מה אפשר לשנות? מה אפשר לעשות? שינוי מערך? להתחיל להעלות שחקני נוער? לתת לגיא צרפתי את המושכות?
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קודם כל נאמנות
Re: מה עושים?
בסוף זה עניין של אימון, אם שחקנים שנראו נהדר, וכולם משחקים לא טוב
הבעיה לא איתם, לא ברור מה קורה באימונים, בלי קשר ברמה פרקטית, דיא סבא וג'אבר להרכב
הבעיה לא איתם, לא ברור מה קורה באימונים, בלי קשר ברמה פרקטית, דיא סבא וג'אבר להרכב
יעקב נחנקנו
-
- גול ראשון בבוגרים
מעיפים את שרי לספסל, לא פותחים עם רז מאיר, ומשחקים בלי חלוץ בהרכב. 3 פעולות פשוטות שיעשו פלאים
-
- שחקן העונה
לא הצלחנו לפתוח פער משמעותי, אז נצטרך לבוא בשיא לפלייאוף.
לדעתי אנחנו ניקח אליפות העונה, אבל צריך לחשוב טוב איך מכניסים לקבוצה מוטיבציה לעונה הבאה.
לדעתי אנחנו ניקח אליפות העונה, אבל צריך לחשוב טוב איך מכניסים לקבוצה מוטיבציה לעונה הבאה.
-
- שחקן העונה
אין כל כך הרבה מה לעשות, אני בוחר להסתכל על זה בעמדה שבעידן בכר אנחנו בכל האליפויות עשינו אותו דבר;
סיבוב ראשון מצוין-סיבוב שני לא טוב ופלייאוף חוזרים לעצמנו
אולי ברק יצטרך להפסיק להסתחבק עם השחקנים ולהתחיל לתת להם בראש, כל אחד עושה פעולה שלא קשורה למציאות ואין תגובה מהמאמן
אולי ברק יצטרך להפסיק להסתחבק עם השחקנים ולהתחיל לתת להם בראש, כל אחד עושה פעולה שלא קשורה למציאות ואין תגובה מהמאמן
-
- אגדה ירוקה
מכבי חיפה נחלשה.
מבין שלושת המובילות אנחנו עם הקישור הכי חלש.
אמרנו שצריך מחליף לשרי.
לא היה צריך לשחרר את לביא בשום מצב.
לא רואה אותנו לוקחים אליפות עם אמצע של אבו פאני ועלי מוחמד.
אני לא רואה כרגע מה אפשר לעשות כי המון שחקנים לא בכושר.
יכול להיות שנצליח להוציא נקודות פה ושם מול הקטנות אבל מול ב״ש ות״א אני צופה 4 הפסדים בפלייאוף, כן גם במשחקי הבית.
מבין שלושת המובילות אנחנו עם הקישור הכי חלש.
אמרנו שצריך מחליף לשרי.
לא היה צריך לשחרר את לביא בשום מצב.
לא רואה אותנו לוקחים אליפות עם אמצע של אבו פאני ועלי מוחמד.
אני לא רואה כרגע מה אפשר לעשות כי המון שחקנים לא בכושר.
יכול להיות שנצליח להוציא נקודות פה ושם מול הקטנות אבל מול ב״ש ות״א אני צופה 4 הפסדים בפלייאוף, כן גם במשחקי הבית.
-
- אלוף המדינה
צריך לשנות דיסקט. מה שהיה מת, כבר אין נטע ואין לנו אפשרות ללחוץ על כל המגרש, בפלייאוף הייתי מתבסס על מתפרצות והגנה נמוכה, ולחתוך בבשר החי בהתקפה כבר אי אפשר להביא לשרי אצילי וחזיזה אמון עיוור הם פשוט מאכזבים וגוררים אותנו למטה
-
- שחקן העונה
מתפרצות?
אתה הקבוצה הכי איטית בארץ בפער ענק מהשאר, איזה מתפרצות?
אין לך שחקן אחד בקבוצה הזאת שמסוגל לתת פס טוב במשחק שרץ (גם כשהוא לא רץ), עם מי תתפרץ בדיוק?
כל אחד נוגע בכדור 15 נגיעות לפני מסירה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע. בנס לא איבדנו שם אתToniKroos כתב: ↑08 פברואר 2023, 22:39 אין כל כך הרבה מה לעשות, אני בוחר להסתכל על זה בעמדה שבעידן בכר אנחנו בכל האליפויות עשינו אותו דבר;
האליפות
- Apoc
- יו״ר הבורד
שנה שעברה גם לא הייתה תחרות
העונה לכל הפחות ב"ש תיקח את מה שניתן לה
העונה לכל הפחות ב"ש תיקח את מה שניתן לה
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לדעתי אצילי שרי וחזיזה לספסל. לא יודע ממש מה מעבר. צריך שקורנו וסונדגרן יחזרו להרכב.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
שומרים על פאסון, עלאק לחפש לעלי קבוצה
יש דרך נוספת להחזיר יכולת של שחקנים במקום לחתוך או להעיף
יש דרך נוספת להחזיר יכולת של שחקנים במקום לחתוך או להעיף
-
- שחקן העונה
שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע אבל הצלחנו לאסוף נקודות לפחות + לא היו מתחרות אז השחקנים הרשו לעצמם לשים קצת זיןShocking4U כתב: ↑08 פברואר 2023, 23:36שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע. בנס לא איבדנו שם אתToniKroos כתב: ↑08 פברואר 2023, 22:39 אין כל כך הרבה מה לעשות, אני בוחר להסתכל על זה בעמדה שבעידן בכר אנחנו בכל האליפויות עשינו אותו דבר;
האליפות
בנתיים אני מנסה לשמור על תקווה מעצם העובדה שהקבוצה תמיד מצליחה להתעלות כשהם עם הגב אל הקיר
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא יודע. לי זה מתחיל להזכיר את סוף עונה שעברה ששיחקנו גרוע ולא הצלחנו לצאת מזה ובנס שרדנו את הפלייאוף כי ב״ש עשו במכנסיים. השנה ב״ש והצהבת ידעו להעניש. מדאיג מאודToniKroos כתב: ↑08 פברואר 2023, 23:57שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע אבל הצלחנו לאסוף נקודות לפחות + לא היו מתחרות אז השחקנים הרשו לעצמם לשים קצת זיןShocking4U כתב: ↑08 פברואר 2023, 23:36שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע. בנס לא איבדנו שם אתToniKroos כתב: ↑08 פברואר 2023, 22:39 אין כל כך הרבה מה לעשות, אני בוחר להסתכל על זה בעמדה שבעידן בכר אנחנו בכל האליפויות עשינו אותו דבר;
האליפות
בנתיים אני מנסה לשמור על תקווה מעצם העובדה שהקבוצה תמיד מצליחה להתעלות כשהם עם הגב אל הקיר
-
- שחקן העונה
לא היו מתחרות?ToniKroos כתב: ↑08 פברואר 2023, 23:57שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע אבל הצלחנו לאסוף נקודות לפחות + לא היו מתחרות אז השחקנים הרשו לעצמם לשים קצת זיןShocking4U כתב: ↑08 פברואר 2023, 23:36שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע. בנס לא איבדנו שם אתToniKroos כתב: ↑08 פברואר 2023, 22:39 אין כל כך הרבה מה לעשות, אני בוחר להסתכל על זה בעמדה שבעידן בכר אנחנו בכל האליפויות עשינו אותו דבר;
האליפות
במקרה עשית 1-1 בבלומפילד אחרת מכבי תא צמודים אליך, בעונה הכי גרועה שלהם בעשור האחרון.
ואם הפועל לא מנצחת את ב"ש בדרך נס, אתה גם מפסיד את האליפות הזאת.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
צריך שיענקלה יגיע לאימון לדבר עם השחקנים. רק זה יעיר אותם
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מחזק. הפועל הצילו לנו את התחת בפלייאוף. היינו במצב רע מאודGanjot כתב: ↑09 פברואר 2023, 00:11לא היו מתחרות?
במקרה עשית 1-1 בבלומפילד אחרת מכבי תא צמודים אליך, בעונה הכי גרועה שלהם בעשור האחרון.
-
- שחקן העונה
עזוב, זאת הייתה פיקציה. בשום שלב לא חשבתי שנאבד אליפות גם אם מכבי ת"א היו מנצחים אותנו 1-0, באליפות הראשונה זה היה הרבה יותר מפחיד וקשה. גם שם אגב, התעלנו בפלייאוף אחרי סיבוב שני מחרידGanjot כתב: ↑09 פברואר 2023, 00:11לא היו מתחרות?
-
- שחקן העונה
אותך לא הפחיד, אבל אם היית מפסיד בבלומפילד כנראה שהאליפות לא הייתה מובטחת לך.ToniKroos כתב: ↑09 פברואר 2023, 00:17עזוב, זאת הייתה פיקציה. בשום שלב לא חשבתי שנאבד אליפות גם אם מכבי ת"א היו מנצחים אותנו 1-0, באליפות הראשונה זה היה הרבה יותר מפחיד וקשה. גם שם אגב, התעלנו בפלייאוף אחרי סיבוב שני מחריד
אחרי אותו משחק התחילה להם נפילה כבר, אבל אם אני זוכר נכון אם הם מנצחים שם זה 4 הפרש, עם משחק בסמי עופר (שדאגת לחרבן מולם כרגיל).
- Shocking4U
- מנהל הבורד
החלק שמפחיד אותי זה שזה לא שלושה משחקים. זה ככה מאז הפגרה פשוט אז הצלחנו לגרד ניצחונות. כלומר כבר פחות אן יותר חודשיים שמכבי משחקת ככה ובכר לא מצליח למצוא פתרונות. כל שבוע מחדש אומר שיודעים את הבעיות ועובדים על זה ואז עולים ככה מחדש. עכשיו גם תגידו יש חוסר ביטחון אבל לפני רגע היה רצף ניצחונות משוגע והם עדיין נראו ככה. זה מפחיד אותי לחשוב שהם לא יודעים איך לצאת מזה
- benrey
- הענק הירוק
״אליפות לא נקח״ - איזה נושא לוזרי!
למה מול מי אתה משחק? ריאל? ברצלונה?
יש לנו את הסגל הכי טוב בליגה בפער, ואנחנו אלופים שנתיים רצוף.
שיחקנו העונה הרבה יותר מ3-4 משחקים טובים, ורוב הסגל זה אותו סגל שנתן הצגות גם שנה שעברה.
מה אתם חושבים שהשחקנים בחודש שכחו לשחק כדורגל?
יש בעיה מנטאלית קשה מאוד שנובעת מנפילת מתח, השחקנים משחקים בלי חשק ובלי להט.
חייבים לעבוד על זה עם השחקנים, וחייבים להשתפר אבל מפה ועד ״הפסדנו את האליפות״ זה מגוחך.
שיחקנו העונה הרבה יותר מ3-4 משחקים טובים, ורוב הסגל זה אותו סגל שנתן הצגות גם שנה שעברה.
חייבים לעבוד על זה עם השחקנים, וחייבים להשתפר אבל מפה ועד ״הפסדנו את האליפות״ זה מגוחך.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בליגה יש לך בגג 3 משחקים טובים. והבעיה זה שהיכולת הזאת הייתה גם בפלייאוף של סוף שנה שעברה עם אותו השובע ונראה שזה חוזר ולבכר אין פתרונות.benrey כתב: ↑09 פברואר 2023, 00:23 ״אליפות לא נקח״ - איזה נושא לוזרי!
- Liberman
- מנהל הבורד
אני אגיד לך מה עושים
1. סבע להרכב
2. ג׳אבר אם כשיר - להרכב
3. נותן לרוקביצה יותר קרדיט
1. סבע להרכב
2. ג׳אבר אם כשיר - להרכב
3. נותן לרוקביצה יותר קרדיט
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Apoc
- יו״ר הבורד
שינויים פרסונליים לדעתי לא יספיקו
צריך שינוי מערך, טקטיקה, צריך מאמן שעובד עם השחקנים על תבניות התקפה ועמידה הגנתית, בטח במצבים נייחים שלנו ושל היריבה.
רוב החצים מופנים לבכר כי כולם גרועים. זה בעיה.
צריך שינוי מערך, טקטיקה, צריך מאמן שעובד עם השחקנים על תבניות התקפה ועמידה הגנתית, בטח במצבים נייחים שלנו ושל היריבה.
רוב החצים מופנים לבכר כי כולם גרועים. זה בעיה.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
- DelPiero
- הענק הירוק
- The real Tsepo
- שחקן העונה
דבר ראשון להיכנס לפרופורציה. איזה אוהדים מעיקים אלוהים, אנחנו עדיין מקום ראשון (שזה הזיה) ואנחנו בעונת צ'מפיונס כל הנהי אתמול ביציע על כל מסירה לא טובה רק חופר עוד יותר את הבור. צריך לעשות דברים קצת אחרת ולהיות יצירתיים, לדעתי צריך להתחיל לשחק עם שלישיית אמצע חזקה במשחקים הקרובים, האמצע מופקר ואף אחד לא בא לידי ביטוי.
פאני 6, עלי וגאבר 8 ומשחרר אותם לעשות לחץ קדימה (אפשר גם קונסטלציה אחרת אבל העיקר זה שלישיית אמצע חזקה). פותח עם דיע סבע בימין וחזיזה בשמאל ודין בשפיץ. כששרי עומר יחזרו לעצמם אפשר לעשות חושבים מחדש
פאני 6, עלי וגאבר 8 ומשחרר אותם לעשות לחץ קדימה (אפשר גם קונסטלציה אחרת אבל העיקר זה שלישיית אמצע חזקה). פותח עם דיע סבע בימין וחזיזה בשמאל ודין בשפיץ. כששרי עומר יחזרו לעצמם אפשר לעשות חושבים מחדש
-
- שחקן העונה
לפחות ביום שבת נפסיק עם המשפט הלוזרי הזה "אנחנו עדיין בהפרש X" אחרי כל איבוד נקודות.The real Tsepo כתב: ↑09 פברואר 2023, 10:18 דבר ראשון להיכנס לפרופורציה. איזה אוהדים מעיקים אלוהים, אנחנו עדיין מקום ראשון (שזה הזיה) ואנחנו בעונת צ'מפיונס כל הנהי אתמול ביציע על כל מסירה לא טובה רק חופר עוד יותר את הבור. צריך לעשות דברים קצת אחרת ולהיות יצירתיים, לדעתי צריך להתחיל לשחק עם שלישיית אמצע חזקה במשחקים הקרובים, האמצע מופקר ואף אחד לא בא לידי ביטוי.
אבל בכללי מסכים, צריך אמצע חזק וששרי ישב ביציע לתקופה, לא יזיק לו. עדיף שלא יהיה גם בספסל כדי שלא יחרבן את המשחק כחילוף.
-
- קפטן ירוק
-
- מחוזר באירופה
אני חושב שיש בעיה פסיכולוגית יותר מקצועית.
הגענו לשיא, השחקנים הורידו לחץ ויכולת. עכשיו לחזור לכושר משחק זה הכי קשה.
הגענו לשיא, השחקנים הורידו לחץ ויכולת. עכשיו לחזור לכושר משחק זה הכי קשה.