מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
Re: מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי
לא משנה מה ביום שבת אצילי וחזיזה צריכים להיות בספסל.
שיפתח עם שון דילן וסק בהגנה
קורונו ודניאל מגנים תוקפים
אמצע שרי ג’אבר ונאור (שנאור ישאר מאחורה ג’אבר יותר יצטרף במילא פאני ועלי לא מחזיקים קישור)
סבע ודין חלוצים
אולי אם יתנו לאצילי וחזיזה כמה קלוז אפים על הספסל יזיז להם משהו, כולל עלי ואבו פאני.
שיפתח עם שון דילן וסק בהגנה
קורונו ודניאל מגנים תוקפים
אמצע שרי ג’אבר ונאור (שנאור ישאר מאחורה ג’אבר יותר יצטרף במילא פאני ועלי לא מחזיקים קישור)
סבע ודין חלוצים
אולי אם יתנו לאצילי וחזיזה כמה קלוז אפים על הספסל יזיז להם משהו, כולל עלי ואבו פאני.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לדעתי אם מחשבים את כמות הנקודות הצפויות לכל הקבוצות על בסיס הנתונים אנחנו צריכים להיות כרגע מקום שלישי. ב״ש והצהבת כבשו יותר וספגו פחות מאיתנו. הצלחנו לנצח במשחקים שלא היינו אמורים על בסיס היכולת ועכשיו עם אותה היכולת אנחנו כבר לא מצליחים לנצח. הפיתרון היחיד זה להתחיל לשחק כדורגל, גם לקחת נקודות בשיניים לא יספיק הפעם.
-
- קפטן ירוק
-
- הענק הירוק
-
- קפטן ירוק
תם עידן.
ביקורת של ראשי המועדון על בכר כבר תקופה.
השחקנים פה מטיילים חושבים זה טיילת בת ים.
-
- הענק הירוק
לא נורא ניר גרין. מהר מאוד הקהל יבין שהבעיה היא ההוא עם הקסקט
- Apoc
- יו״ר הבורד
אנחנו בש של עונה שעברה שהיה ברור שמקום ראשון זה פיקציה זמניתShocking4U כתב: ↑09 פברואר 2023, 01:50 לדעתי אם מחשבים את כמות הנקודות הצפויות לכל הקבוצות על בסיס הנתונים אנחנו צריכים להיות כרגע מקום שלישי. ב״ש והצהבת כבשו יותר וספגו פחות מאיתנו. הצלחנו לנצח במשחקים שלא היינו אמורים על בסיס היכולת ועכשיו עם אותה היכולת אנחנו כבר לא מצליחים לנצח. הפיתרון היחיד זה להתחיל לשחק כדורגל, גם לקחת נקודות בשיניים לא יספיק הפעם.
לא תתחיל פתאום לשחק כדורגל בפלייאוף אחרי שכל העונה נראתה כמו גוש חרא לא מאומן
בכר נכשל העונה בגדול בזירה המקומית
אופטימיות במכבי חיפה
-
- שחקן העונה
הבעיה בגדול היא עמוקה יותר. זה לא עניין של יכולת, מצידי שישחקו פח כל העונה. העניין הוא שבכר איבד לגמרי את השחקנים. אף אחד לא ממושמע טקטית, רז מאיר מאבד כדור ומתהלך כאילו הוא מסי ואז עוד טורח להוסיף חטא על פשע ולא ללחוץ יד למאמן,
שרי בועט כבר חצי עונה מ50 מטר לפחות 5 פעמים במשחק ומחרב את כל ההתקפות.
איבודים בלי קשר למציאות באמצע המגרש של הקשרים, על גבול החוסר מחויבות, שחקנים לא חוזרים להגנה בהתקפה היריב (נגד באר שבע, חדרה ומכבי ת"א כל התקפה שלהם הם שיחקו נגד 3 שחקנים בהגנה.
לדעתי בכר גמר פה
שרי בועט כבר חצי עונה מ50 מטר לפחות 5 פעמים במשחק ומחרב את כל ההתקפות.
איבודים בלי קשר למציאות באמצע המגרש של הקשרים, על גבול החוסר מחויבות, שחקנים לא חוזרים להגנה בהתקפה היריב (נגד באר שבע, חדרה ומכבי ת"א כל התקפה שלהם הם שיחקו נגד 3 שחקנים בהגנה.
לדעתי בכר גמר פה
-
- שחקן החודש
אצילי עסוק בבלאגנים עם החוזה, חותם או לא.
חזיזה חזר לא חזר חד מהמפציעה וכנראה שכל העניין עם פרטיזן הוציא אותו מפוקוס.
שרי כנראה מרגיש רגוע ובטוח מדי בעמדה שלו.
דין דוד פשוט מראה את היכולת הרגילה שלו כשהוא לא מקבל כדורים לדחיקה מקו ה-5 ונמצא כל רגע בנבדל.
בקישור הבעיה בכלל גדולה יותר, הלך השחקן הכי חשוב ולא דאגו להביא מחליף.
כשאין שחקן שיחפה על איבודי הכדור השערורייתיים של מוחמד וזריקת הזין של אבו פאני, כשאין מחוייבות טקטית של הקשרים לעזור בהגנה, זה משאיר את ההגנה שלנו חשופה מול 4-5 שחקני התקפה בכל משחק.
בכלל בתקופה האחרונה לא היה משחק אחד שבו שיחקנו עם סונדגרן וקורנו משחק שלם, מה שהביא לזה שסאן מנחם, רז מאיר, או ההמצאה הכי הזוייה חזיזה היו באגף שמאל ולמעשה לא היה קיים אגף שמאל.
אי אפשר לשחק ככה כדורגל.
מבחינת משמעת טקטית נראה שבאמת כל אחד עושה מה שבא לו על המגרש.
עד הפגרה לא זכור לי מקרים ששחקנים מאבדים כדור ופשוט לא יורדים להגנה ולא מנסים ללחוץ כדי לחטוף את הכדור.
חזיזה חזר לא חזר חד מהמפציעה וכנראה שכל העניין עם פרטיזן הוציא אותו מפוקוס.
שרי כנראה מרגיש רגוע ובטוח מדי בעמדה שלו.
דין דוד פשוט מראה את היכולת הרגילה שלו כשהוא לא מקבל כדורים לדחיקה מקו ה-5 ונמצא כל רגע בנבדל.
בקישור הבעיה בכלל גדולה יותר, הלך השחקן הכי חשוב ולא דאגו להביא מחליף.
כשאין שחקן שיחפה על איבודי הכדור השערורייתיים של מוחמד וזריקת הזין של אבו פאני, כשאין מחוייבות טקטית של הקשרים לעזור בהגנה, זה משאיר את ההגנה שלנו חשופה מול 4-5 שחקני התקפה בכל משחק.
בכלל בתקופה האחרונה לא היה משחק אחד שבו שיחקנו עם סונדגרן וקורנו משחק שלם, מה שהביא לזה שסאן מנחם, רז מאיר, או ההמצאה הכי הזוייה חזיזה היו באגף שמאל ולמעשה לא היה קיים אגף שמאל.
אי אפשר לשחק ככה כדורגל.
מבחינת משמעת טקטית נראה שבאמת כל אחד עושה מה שבא לו על המגרש.
עד הפגרה לא זכור לי מקרים ששחקנים מאבדים כדור ופשוט לא יורדים להגנה ולא מנסים ללחוץ כדי לחטוף את הכדור.
-
- הענק הירוק
- Shocking4U
- מנהל הבורד
“ מכבי חיפה חזרה להתאמן באווירה לא נוחה כלל וכלל. המאמן ברק בכר קיים אסיפה קשה ביותר והטיח בשחקנים ביקורת קשה ביותר, שעל פי עדותם מדובר הייתה באסיפה הכי קשה שקיים בכר מאז שהגיע לכרמל.
המאמן אמר לשחקנים: “מעכשיו נגמר. לא יכול להיות שלא יהיה טירוף. שחקנים כאן עולים בלי התלהבות ולא לוחצים את היריב. הגישה לא טובה ולא אעבור על זה בשקט. שחקנים ימצאו את עצמם בספסל אם לא אראה שינוי בגישה".
המאמן אמר לשחקנים: “מעכשיו נגמר. לא יכול להיות שלא יהיה טירוף. שחקנים כאן עולים בלי התלהבות ולא לוחצים את היריב. הגישה לא טובה ולא אעבור על זה בשקט. שחקנים ימצאו את עצמם בספסל אם לא אראה שינוי בגישה".
- hezildo
- מכונת תארים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בהתחשב שזה בן דור? סאן מנחם
-
- קפטן ירוק
ככה זה שהשחקנים חושבים רק על חולצות של מסי,חוזים,מעברים לחו״ל וקמפיינים של מאניה ג׳ינס.
טפי נראים כמו מרמורק
טפי נראים כמו מרמורק
-
- הענק הירוק
קשה לי להאמין, שחקן שמדליף בדרך כלל מקבל משהו בתמורה, לא ראיתי איזה יחס אוהד חריג מהתקשורת לסאן או לחלופין ביקורת על קורנו.
מישהו בטוח מדליף, זה כמעט תמיד מישהו מהשוליים וכמעט תמיד יש ביקורת על השחקן שמאיים על הדקות שלו
*לדעתי האישית אגב בשנה וחצי האחרונות משפתי מקבל יחס אוהד לא הגיוני מהתקשורת, כולל בערך בשניה שהוא הגיע התחילו כתבות על זה שגוש רוצה לעזוב ושמשפתי צריך להיות שוער ראשון. כל דקה שגוש פצוע, אוטומטית יש כתבות על זה שמשפתי צריך להישאר בשער גם כשהוא יחזור. לכאורה, מקווה שאני טועה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם היית מקשיב לתןכניות ברדיו חיפה היית שומע כמה בן דור מאתרג את סאן מנחם בלי הפסקה בצורה מוגזמת לחלוטין. טוענים שיש נגדו ״הנדסת תודעה״ ושהוא נהדר.חזיזוש כתב: ↑10 פברואר 2023, 12:45קשה לי להאמין, שחקן שמדליף בדרך כלל מקבל משהו בתמורה, לא ראיתי איזה יחס אוהד חריג מהתקשורת לסאן או לחלופין ביקורת על קורנו.
מישהו בטוח מדליף, זה כמעט תמיד מישהו מהשוליים וכמעט תמיד יש ביקורת על השחקן שמאיים על הדקות שלו
*לדעתי האישית אגב בשנה וחצי האחרונות משפתי מקבל יחס אוהד לא הגיוני מהתקשורת, כולל בערך בשניה שהוא הגיע התחילו כתבות על זה שגוש רוצה לעזוב ושמשפתי צריך להיות שוער ראשון. כל דקה שגוש פצוע, אוטומטית יש כתבות על זה שמשפתי צריך להישאר בשער גם כשהוא יחזור. לכאורה, מקווה שאני טועה.
מסכים גם לגבי משפתי, די ברור שיש פסטיבל מוגזם ולא ענייני סביבו.
-
- הענק הירוק
אין אף אחד שטוען שהוא צריך להיות לפני קורנו בהרכבShocking4U כתב: ↑10 פברואר 2023, 15:51אם היית מקשיב לתןכניות ברדיו חיפה היית שומע כמה בן דור מאתרג את סאן מנחם בלי הפסקה בצורה מוגזמת לחלוטין. טוענים שיש נגדו ״הנדסת תודעה״ ושהוא נהדר.חזיזוש כתב: ↑10 פברואר 2023, 12:45קשה לי להאמין, שחקן שמדליף בדרך כלל מקבל משהו בתמורה, לא ראיתי איזה יחס אוהד חריג מהתקשורת לסאן או לחלופין ביקורת על קורנו.
מסכים גם לגבי משפתי, די ברור שיש פסטיבל מוגזם ולא ענייני סביבו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אוהב אתכם אחד אחד, תחזרו לעצמכם
-
- שחקן העונה
איזה כיף להיזכר
- KevinDurant
- חבר בבורד
מרגיש כאילו כל הדברים האלה היו לפני כל כך הרבה זמן
זה מצחיק אבל אני כאילו לא זוכר בראש מתי בפעם האחרונה ניצחנו משחק
- Apoc
- יו״ר הבורד
דב"ד הדביד טוען בפעם הרביעית ברצף שאצילי יחתום בראשון הקרוב (הפעם זה מחר)
נראה לי שהוא התחיל עם זה לפני חודש ומשהו
נראה לי שהוא התחיל עם זה לפני חודש ומשהו
אופטימיות במכבי חיפה
-
- תוקע יתד בהרכב
אנחנו ניקח את האליפות השנה,אם יש קבוצה שניפצה תקרות היסטוריות זו מכבי.
-
- שחקן העונה
אין לבן חור מושג
- adoram
- מחוזר באירופה
- Apoc
- יו״ר הבורד
לא טענתי שזה לא יקרה בסוף, רק ציינתי שזה מצחיק שזה פעם רביעית
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קודם כל נאמנות
אני לא יודע אם הוחלט בבורד לחדש חוזים לחזיזה ומוחמד או שזאת עוד המצאה פרי דמיוני של גולדשטיין AKA הסוכן של פלאניץ' נחת השבוע/זרגרי יחתום השבוע בחיפה(קיץ 2022)/ אצילי יחתום על חוזה חדש (ינואר 22), אבל מקווה מאוד שנפל האסימון שצריך לחדש חוזים כבר עכשיו ולא לחכות שהם כבר יקבלו הצעות שלא נוכל לעמוד בדרכם וסכום המכירה יהיה מצחיק בואכה עלוב.
עכשיו, לא בקיץ, לא בינואר הבא, עכשיו זה הזמן להבטיח את סגל הקבוצה לעונות הבאות. מה שלא נשלם עכשיו בפתיחת חוזים בסכום יחסית נמוך(בסופו של דבר עניין של כמה מאות אלפי יורו בעונה), יעלה הרבה מאוד בהמשך הן כספית והן מקצועית בהמשך כשיצטרכו להביא מחליפים יקרים ופחות טובים מקצועית.
נראה לי KD דיבר על זה ואני לגמרי איתו- גם לג'אבר.
להבטיח את השלד שלנו כבר עכשיו יחד עם שרי, אצילי, גולדברג, סונדגרן ובתקווה שגם סק ודילן. מקווה מאוד שקיבלו שכל בבורד.
עכשיו, לא בקיץ, לא בינואר הבא, עכשיו זה הזמן להבטיח את סגל הקבוצה לעונות הבאות. מה שלא נשלם עכשיו בפתיחת חוזים בסכום יחסית נמוך(בסופו של דבר עניין של כמה מאות אלפי יורו בעונה), יעלה הרבה מאוד בהמשך הן כספית והן מקצועית בהמשך כשיצטרכו להביא מחליפים יקרים ופחות טובים מקצועית.
להבטיח את השלד שלנו כבר עכשיו יחד עם שרי, אצילי, גולדברג, סונדגרן ובתקווה שגם סק ודילן. מקווה מאוד שקיבלו שכל בבורד.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
חשוב מאוד עניין החוזים וזה דבר הכי פשוט שיש. לסגור את עלי חזיזה ג’אבר לפני שמגיע הקיץ.Kozmo כתב: ↑13 פברואר 2023, 11:19 אני לא יודע אם הוחלט בבורד לחדש חוזים לחזיזה ומוחמד או שזאת עוד המצאה פרי דמיוני של גולדשטיין AKA הסוכן של פלאניץ' נחת השבוע/זרגרי יחתום השבוע בחיפה(קיץ 2022)/ אצילי יחתום על חוזה חדש (ינואר 22), אבל מקווה מאוד שנפל האסימון שצריך לחדש חוזים כבר עכשיו ולא לחכות שהם כבר יקבלו הצעות שלא נוכל לעמוד בדרכם וסכום המכירה יהיה מצחיק בואכה עלוב.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- KevinDurant
- חבר בבורד
כן אני דיברתי על זה.Kozmo כתב: ↑13 פברואר 2023, 11:19 אני לא יודע אם הוחלט בבורד לחדש חוזים לחזיזה ומוחמד או שזאת עוד המצאה פרי דמיוני של גולדשטיין AKA הסוכן של פלאניץ' נחת השבוע/זרגרי יחתום השבוע בחיפה(קיץ 2022)/ אצילי יחתום על חוזה חדש (ינואר 22), אבל מקווה מאוד שנפל האסימון שצריך לחדש חוזים כבר עכשיו ולא לחכות שהם כבר יקבלו הצעות שלא נוכל לעמוד בדרכם וסכום המכירה יהיה מצחיק בואכה עלוב.
במקרה של ג'אבר זה נטע ALL OVER AGAIN ואפילו סיטואציה יותר "לטובתנו" (נטע די רצה לעזוב ולדעתי לא ממש היה מוכן לשמוע על חוזה חדש וגם ככה היה דורש לעזוב)
במקרה של ג'אבר הוא יכול להגיע לתחילת עונה הבאה לסיטואציה שהייתה עם פאני לפני שנתיים ואפשר לסגור את זה כבר עכשיו.
תנו לו חוזה לשנתיים וחצי עם אופציה בסכום נמוך ותסגרו עניין.
-
- אלוף המדינה
את ג'אבר הכי קל לסגור
הוא גם היה פצוע כל העונה, גם הוא צעיר יחסית והוא גם רוצה רצף בלי פציעות
הוא גם היה פצוע כל העונה, גם הוא צעיר יחסית והוא גם רוצה רצף בלי פציעות
- Judokan
- סמל ירוק
במקום זה מודיעים לבן דור ש"עכשיו מתרכזים במטרות לעונה ולא בחוזים". יכולת הפקת לקחים מדהימה יש פה