חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
מה ההישגים של מרקו בפועל בקריירה?
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
מקום שני הישג עונתי
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
סקאוטינג זאת מילה גדולה .lemmacantor כתב: 09 יוני 2022, 23:38 אם מסתמכים על סרטוני תדמית של סוכנים אז מה הסקאוטינג פה ובמה זה שונה מהעבר?
אם תשווה את חיפה לקבוצות גדולות או לקבוצות ששואפות להיות כאלה .
זאת מחלקה שמתוקצבת עם בעלי מקצוע ,שנוסעים לטורנים ולמשחקים,בעלי מקצוע שעוקבים בסדיר אחרי שחקנים .
מרכיבים פרופילים ובקשר מתמיד עם סוכנויות זה בגדול .
מדובר בתפקיד שפה בארץ רחוקים שנות אור מליישם .
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
Liberman כתב: 09 יוני 2022, 23:41ערב טוב אוהד,Ohad כתב: 09 יוני 2022, 23:33 ערב טוב .
הייתי מאוד רוצה להגיב למספר הודעות פה בצורה פרטנית אבל הזמן פחות מאפשר לי .
בסופו של דבר המקורב שלי שעובד במועדון ,יש דעה נחרצת מאוד לגבי מספר דברים .
נתחיל במרקו ,קודם כל מדובר במאמן שמוערך מאוד שעשה את שלו ולא הצליח מעל המצופה ולכן נפרדו דרכם אבל אל תתפלאו אם נראה אותו שוב .
בנושא הרכש .
כבר כתבתי בעבר ואני אכתוב שוב .
בכר הוא חלק ממערכת ,זה שהוא מבקש/דורש שחקן איקס לא בהכרח הוא תמיד מקבל את אותו שחקן ,עניין כלכלי מובהק .
המועדון תמיד מכין תוכניות לאופציות נוספות ,לצערי money talks .
בנושא הסקאוטינג ,אנחנו מנסים להיות אירופה ,שולחים את הצוותים להשתלמויות ולמידה ,בפועל אנחנו לא באמת מתקרבים לאירופה .
הצוותים לא יוצאים מספיק לראות טורנירים על מנת לצוד כשרונות ולראות שחקנים .
היום מסתמכים על סרטוני תדמית וסוכנים ופחות על ישיבה ממושכת ביציע וכתיבת רשמים .
אין לנו ז'ורדי קרויף שרק השם פותח דלתות ואין לנו בוס שמוכן לקחת סיכון ולשלם מעל 2.5 מיליון ומעלה ושכר מטורף ולכן כל רכש שלנו נעשה בחשיבה ארוכה ובתקווה שנקלע בול .
נושא אחרון נושא התשקורת .
הרבה מודלף מסוכנים, אינטרסים כאלה ואחרים .
חלק ניכר שמפורסם מפרשנים שחושבים שהם יודעים .
הרבה פייק והרבה שטויות .
גילוי נאות ,אני אוהד את חיפה מעל 30 שנה וזכיתי לראות את חיפה בגיל צעיר מאוד עם אבא שלי שיבלא .
ברשותי מספר מנויים ובכנות התנהלות המועדון גרמה לי לשקול לא לחדש את המנויים שברשותי .
אני יודע ממקור ראשון שחלק מהקודקודים הבכירים לא סובלים את מרקו. המועדון חירבן לו על הראש בינואר עם ירדן שועה, קבעו לו מי משחק מגן שמאלי וכו׳.
לא כזה ורוד כמו שאתה מציג את זה.
היי אני לא מציג שהכל ורוד ואני גם לא מחסידי מרקו .
להפך דעתי היא שמרקו נכשל בגדול .
אין קודקודים יש רק אחד שמשלם .
הבוס הגדול שמעריך אותו הוא זה שקובע .
בעל המאה הינו בעל הדעה .
יש אחד שמשלם אבל כיום אור שחר הרבה יותר מעורב מבעבר.
לא חושב שהוא נכשל כאן, עשה מקום 2 לא רע הכל חביב לקח אותנו ממקום נמוך מאוד, הוא פשוט לא מתאים ליותר מזה.
לא חושב שהוא נכשל כאן, עשה מקום 2 לא רע הכל חביב לקח אותנו ממקום נמוך מאוד, הוא פשוט לא מתאים ליותר מזה.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
ליברמן ערב טוב .Liberman כתב: 10 יוני 2022, 00:00 יש אחד שמשלם אבל כיום אור שחר הרבה יותר מעורב מבעבר.
אני מעדיף לשפוט בתוצאה ופחות בדרך .
כרגע הבן ללא ניסיון ממשי בניהול קבוצת כדורגל ולכן קשה לי לשפוט ,ימים יגידו .
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
סונדגרן לא שותף בהפסד שוודיה לסרביה 1:0.
זה ברור שבכר הוא חלק מהמערכת ושהכסף מדבר. למה זה מפתיע?Ohad כתב: 09 יוני 2022, 23:33 ערב טוב .
הייתי מאוד רוצה להגיב למספר הודעות פה בצורה פרטנית אבל הזמן פחות מאפשר לי .
בסופו של דבר המקורב שלי שעובד במועדון ,יש דעה נחרצת מאוד לגבי מספר דברים .
נתחיל במרקו ,קודם כל מדובר במאמן שמוערך מאוד שעשה את שלו ולא הצליח מעל המצופה ולכן נפרדו דרכם אבל אל תתפלאו אם נראה אותו שוב .
בנושא הרכש .
כבר כתבתי בעבר ואני אכתוב שוב .
בכר הוא חלק ממערכת ,זה שהוא מבקש/דורש שחקן איקס לא בהכרח הוא תמיד מקבל את אותו שחקן ,עניין כלכלי מובהק .
המועדון תמיד מכין תוכניות לאופציות נוספות ,לצערי money talks .
בנושא הסקאוטינג ,אנחנו מנסים להיות אירופה ,שולחים את הצוותים להשתלמויות ולמידה ,בפועל אנחנו לא באמת מתקרבים לאירופה .
הצוותים לא יוצאים מספיק לראות טורנירים על מנת לצוד כשרונות ולראות שחקנים .
היום מסתמכים על סרטוני תדמית וסוכנים ופחות על ישיבה ממושכת ביציע וכתיבת רשמים .
אין לנו ז'ורדי קרויף שרק השם פותח דלתות ואין לנו בוס שמוכן לקחת סיכון ולשלם מעל 2.5 מיליון ומעלה ושכר מטורף ולכן כל רכש שלנו נעשה בחשיבה ארוכה ובתקווה שנקלע בול .
נושא אחרון נושא התשקורת .
הרבה מודלף מסוכנים, אינטרסים כאלה ואחרים .
חלק ניכר שמפורסם מפרשנים שחושבים שהם יודעים .
הרבה פייק והרבה שטויות .
גילוי נאות ,אני אוהד את חיפה מעל 30 שנה וזכיתי לראות את חיפה בגיל צעיר מאוד עם אבא שלי שיבלא .
ברשותי מספר מנויים ובכנות התנהלות המועדון גרמה לי לשקול לא לחדש את המנויים שברשותי .
צ'אבי מקבל את מי שהוא רוצה? טן האח?
לגבי הסקאוטינג, זה ברור שהיכולת של מועדון בסדר הגודל של מכבי חיפה לאתר כישרונות בטורנירים בחו"ל היא יכולת מוגבלת.
עם זאת, זה לא אומר שאי אפשר לעשות עבודה רצינית על השחקנים שכן מוצעים למועדון. לא צריך לשבת בשביל זה ביציע - כל המידע והוידאו נגיש מהמחשב במשרד.
בפועל, נראה שזה מה שקורה וגם פלאניץ' וגם סטריין הם שחקנים שעקבו אחריהם זמן רב ולא הוחתנו על בסיס "סרטוני תדמית".
ממש לא ברור לי למה ההתנהלות של המועדון מאכזבת אותך. זה לא שהכל מושלם, אבל מכאן ועד להפסיק את המנוי?
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
יש שחקנים שיכלו לנחות פה מליגות קטנות והם התקדמו לליגות טובות יותר ואני מרגיש פספוס עבורינו. למשל החלוצים שמאר ניקולסון ודרקו למאייץ'. הראשון בא מדומז'לה לשרלרואה ובינואר נמכר בכסף טוב לספרטק והשני בא מRFS ריגה הלטבית לגנט בסקאוטינג עצל. לפני עשר שנים וקצת חרזי היה בהונגריה ויכל להביא את רודנבס, שבמקום זה הגיע ללך פוזנאן ואז להמבורג.
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
אבל למה מראש להקטין את הציפיות?ab1729 כתב: 09 יוני 2022, 23:33בסכומים האלה אתה מביא לפה קיארטנסון: חלוץ בגיל 26 ועם מספרים - אבל מליגה בקליבר של ישראל.יום-טוב שוקרון כתב: 09 יוני 2022, 22:426 מיליון לא יקרה, כל עוד יענקלה מתעקש להחזיק בקרנות המזבח.Hulk כתב: 09 יוני 2022, 20:26
אחלה לפי מה שאתה רוצה זה חלוץ ב6 מיליון יורו ומשכורת של 800-900 אלף יורו מאוד ריאלי…
אבל 2 מיליון עם שכר 700-800 אלף, הגיוני לצפות עבור חלוץ שהוא באמת מעל הליגה.
מי שחושב שאפשר למצוא איזה מציאה בשוק הפשפשים בצרפת, שיהיה סקורר אימתני מפורר הגנות ומטיל מורא על כל היריבות, כנראה חי בלה לה לנד...
אחד כזה עם מספרים דומים מהליגה הטורקית, בלגית, צ'כית, פורטוגלית - לא מגיע לפה גם אם יענקלה ישים לקבוצה שלו 10 מיליון יורו.
אני כאוהד רוצה את השחקנים הטובים ביותר .
לא מקובל עליי שיביאו לכאן כל מיני בררה, שחקנים בערך באותה רמה שמגיעים גם לק"ש, סכנין, ומכבי פ"ת....
צריך לשאוף לטוב ביותר אבל גם להיות מציאותיים.יום-טוב שוקרון כתב: 10 יוני 2022, 02:13אבל למה מראש להקטין את הציפיות?ab1729 כתב: 09 יוני 2022, 23:33בסכומים האלה אתה מביא לפה קיארטנסון: חלוץ בגיל 26 ועם מספרים - אבל מליגה בקליבר של ישראל.יום-טוב שוקרון כתב: 09 יוני 2022, 22:42
6 מיליון לא יקרה, כל עוד יענקלה מתעקש להחזיק בקרנות המזבח.
אבל 2 מיליון עם שכר 700-800 אלף, הגיוני לצפות עבור חלוץ שהוא באמת מעל הליגה.
מי שחושב שאפשר למצוא איזה מציאה בשוק הפשפשים בצרפת, שיהיה סקורר אימתני מפורר הגנות ומטיל מורא על כל היריבות, כנראה חי בלה לה לנד...
אחד כזה עם מספרים דומים מהליגה הטורקית, בלגית, צ'כית, פורטוגלית - לא מגיע לפה גם אם יענקלה ישים לקבוצה שלו 10 מיליון יורו.
אני כאוהד רוצה את השחקנים הטובים ביותר .
לא מקובל עליי שיביאו לכאן כל מיני בררה, שחקנים בערך באותה רמה שמגיעים גם לק"ש, סכנין, ומכבי פ"ת....
אתה יכול למצוא ולהביא לפה איזה יעקובו, אבל את שחקן שבמשך שנתיים נתן 15 שערים בליגה הבלגית אין סיכוי להביא - לא משנה כמה גבוה תשאף.
המועדון התחיל לעבוד חזק בכמה מישורים
רוצים בלם זר במקום מגן שמאלי זר לדיתי טעות
פיירו והמגן אמורים להגיע בשבוע הבא לבדקות רפואיות
רוצים להביא את בילו לרוטציה ללא קשר לסייף
-
רונן22
- שחקן העונה
מעניין איזה סוג של בלם רוצים להביא, יש למישהו מושג? מקווה שלא עוד פלאניץ'/גולדברג, כלומר לא עוד בלם שמתבסס נטו על מהירות וחטיפות
צריכים בלם עם משחק ראש נורמלי, משחק רחבה טוב, ועם יכולת להניע כדור
בלם כזה, וחלוץ מהסגנון של פייר אמורים לשנות לגמרי את הסגנון של הקבוצה. יותר הנעת כדור, פחות בליצ'ים. כדורגל יותר מאורגן ופחות הרפתקני
צריכים בלם עם משחק ראש נורמלי, משחק רחבה טוב, ועם יכולת להניע כדור
בלם כזה, וחלוץ מהסגנון של פייר אמורים לשנות לגמרי את הסגנון של הקבוצה. יותר הנעת כדור, פחות בליצ'ים. כדורגל יותר מאורגן ופחות הרפתקני
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 10 יוני 2022, 10:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Nirgreen כתב: 10 יוני 2022, 10:16 המועדון התחיל לעבוד חזק בכמה מישורים
פיירו אמור להגיע לבדיקות?
אתה טוען שהוא סיכם אז סופית בעיקרון
אופטימיות במכבי חיפה
אמור לבוא לבדיקות,אם יתמהמה יביאו חלוץ אחר שהמטרה שלפחות 2 זרים יהיו בפתיחת אימונים
בסדר שורה תחתונה אם אתה אומר שהוא כבר אמור לבוא לבדיקות זה אומר שאנחנו אחרי הסיכום מול השחקן ומול הקבוצה.Nirgreen כתב: 10 יוני 2022, 10:26אמור לבוא לבדיקות,אם יתמהמה יביאו חלוץ אחר שהמטרה שלפחות 2 זרים יהיו בפתיחת אימונים
המגן אגב להבנתי סגור באלף אחוז.
אופטימיות במכבי חיפה
- Smurk
- אגדה ירוקה
מילה במילה מה שאלירן כתבNirgreen כתב: 10 יוני 2022, 10:16 המועדון התחיל לעבוד חזק בכמה מישורים
השבדי סגור סופית, היה אמור להגיע אבל בגלל הזימון הלא צפוי לנבחרת זה נדחה.
לגבי החלוץ, לא הייתי ממהר להגיד שזה סגור.
לגבי החלוץ, לא הייתי ממהר להגיד שזה סגור.
יענקל'ך!
לא ראיתי מספיק את בילו, אבל כדאי שיבוא לפה 10 חדש. שרי לא נהיה צעיר יותר וכדאי להכין את הקרקע ליום שאחרי. זה גם יאפשר להשאיל את לוי.
-
רונן22
- שחקן העונה
בילו זה מס דהאן. כל קיץ אתה צריך לפנק את דודו.
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 10 יוני 2022, 11:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Jerry
- אלוף המדינה
חלאס מה רוצים את כל הקבוצה של אשדוד לאן הם הגיעו העונה הם זכו בצ'מפיונס ולא סיפרו לי? ובילו זה יפרח רק מבוגר ממנו ב4 שנים, שניהם מוכשרים בטירוף אבל לא בשלים, עדיף שבכר יביא את הדקות האלו ליפרח
-
רונן22
- שחקן העונה
אה שכחתי מסייף. אולי דודו יסתפק בהעברה של שחקן אחד שלו אלינו הקיץ. נקווה שזה ייגמר בסייף.
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 10 יוני 2022, 11:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
אולי מישהו מבין שדולב בדרך לעזוב ואז רוצים שמאוויס יהיה הרכב ועוז בילו מחליף? אחרת אין לי הסבר.Nirgreen כתב: 10 יוני 2022, 10:16 המועדון התחיל לעבוד חזק בכמה מישורים
-
Jerry
- אלוף המדינה
כן גם סייף, שכחתי ממנו, 4 גולים ו4 בישולים בקבוצה שהוא היה הכוכב שלה, זה שחקן לאלופת המדינה? למה גרמניה ובאר שבע לא רוצים אותו? מספיק עם הבינוניות הזאת, אם רוצים לחזק את קצה קצה הספסל אז שישימו שם שחקני נוער או כאלו עם זיקה למועדון
-
רונן22
- שחקן העונה
זה ג'סטות לדודו, מה לא ברור. אצל דודו אין ארוחות חינם. הוא הסוכן של המאמן שלך, מבחינתו אתה צריך לתגמל אותו בכל קיץ. ככה זה היה גם בבאר שבע.
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 10 יוני 2022, 11:14, נערך פעם 1 בסך הכל.